Mi a véleményed róla, hiszel-e benne?
  • Anaid
    Te is próbálj meg gondolkodni.
    Az, hogy van mérhető paramétere az nem azt jelenti, hogy mérték már, sőt még csak azt sem, hogy jelenleg van rá megfelelő "mérce". Ki mondta, hogy a lélek nem mérhető? Vagy ki állítja totál biztosan, hogy a fotonnak nincs tömege, ja persze, mivel annyira kicsi, hogy nem tudjuk a tömegét mérni, hát jelentsük ki, hogy nincs is neki. Ahhoz képest, hogy állítólag nincs lélek, meg lelki dolgok egész tudományágak foglalkoznak a lelki dolgokkal.
    Egy agykutatással foglalkozó proftól olvastam, hogy izgalmas az agy, hiszen minden emberé más, meg hogy sokat tudunk róla, a folyamatokról, kémiájáról...stb., de pl. fogalmunk sincs arról mi a tudat. Bizti nektek van igazatok, nem neki...Tudat van, létező, de hogy pontosan hogy fogalmaznánk meg, mérnénk meg arról csak elképzeléseink vannak, de milyen fontosnak tartjátok az eszeteket, meg a tudatotokat, ami értelmezi a "valóságot". Hol van pár link olyan esetekről, amikor sérülés nélkül keletkezett amnézia és megmagyarázzák hogyan zajlott ez le az agyban? Keresgéltem nemigen találtam ilyet....