Wolfeinstein multi demó!
 • skorpio7
  #658
  Akkor most itt a válasz ideje az eddig felmerült kérdésekre .

  FREAK !
  Hát egy kissé tényleg zavaros amit leírtam , de a megoldás is egy kissé zavaros . :)
  Szóval itt ez a FOREST pálya ... ugye mint írtam , sikerült rá bejoinolni és a spectacors módban körül is tudtam nézni benne .Csak amikor játszani is akartam , akkor akadt ki a gép , ami abban valósult meg , hogy 0,1 frame/sec-es volt a sebesség .Ugye kb. sejted , hogy ez mit jelent ?!
  10 secig 1 állókép nézése , amiben az a jó , hogy még kilépni sem tudsz belőle !!! Csak a RESET segített , ami az állandó scandiskelést hozta csak magával . 1,5 órámba telt , mire rájöttem , hogy mi a hiba .Az érdekes az egészben , hogy a többi hivatalos ( mp_trenchtoast ) és nem hivatalos ( mp_generator , carnage_canyon , silo_base ) "valódi" multiplayer pályákon ilyen probléma nem volt .
  Szóval ... először a grafikai beállításokra gyanakodtam , hogy mivel túl nagy a pálya ezért nem birja már a TNT2-esem a megterhelést - DEFAULT ... és láss csodát , már megy is a játék ( gondoltam én naívan :)) .Hát azért csak nem hagyott nyugodni a dolog és csak felraktam egy medium grafikai beállításra mindent ... most is tökéletesen tudtam játszani !
  Mi lehet a hiba ???
  Most jön a saját billentyűzet beállítás .Először úgy , hogy az erdeti bill. beosztás mellé berakom az én beállításom is .Még mindíg jól fut a játék .
  Most értem el ahhoz a ponthoz , amikor tényleg nem értettem , hogy mi volt eddig a baj , mert a "default" előtt is pont ezekkel a játékbeállításokkal próbáltam játszani ... pontosabban csak majdnem !
  Fogtam magam , kitöröltem a játék saját billentyűzetkiosztását és CSAK A SAJÁT-omat állítottam be !!! Egyből lerohadt az egész rendszer !!! Kezdhettem mindent előről a default-tal .
  Tehát bármilyen furán is hangzik , DE HA NEM HAGYOM MEG A WOLF. EREDETI BILLENYŰZETKIOSZTÁSÁT ( nyugodtan rakhatom mellé az enyémet is , csak ne töröljük az erdetit ) , akkor az a FOREST pályán és minden másik nem multiplayerre tervezett pályán rendszerfagyást okoz .
  Hogy miért , azt ne kérdezzétek , de is 5-ször is megnéztem és 5-ödjére is ugyanez volt a szindróma .Többször nem akartam , mert elég volt 1/2 órán belül 5 scandisk is a win.-nak .

  És itt a válasz MrTressy-nek !

  Hány pályából is áll a singleplayer játék ?
  32 db pontosan - assault , baseout , boss1 , boss2 , castle , chateau , church , crypt1 , crypt2 , cutscene1 , cutscene11 , cutscene14 , cutscene19 , cutscene6 , cutscene9 , dam , dark , dig , end , escape1 , escape2 , factory , forest , norway , rocket , sfm , swf , trainyard , tram , village1 , village2 , xlabs .

  Nos megszállott emberkék a sigle játék térképeit használják fel egy az egyben multiplayer célokra .Nem kell csodálkozni mostmár , ha end , forest , tram nevezetű szervereket látunk , mert ezeke a single map-eken folyik multiplayer csata . :)))
  De még milyen ... bár még elég hiányosak , mivel a születési helyek helyett csak 1 hely van , ahol a singleplayer küldetés is indult és ilyenkor egyszerre 1 helyre születik allies és axis is .:)
  Másrészt meg nincs objective se , csak amit közösen elhatároz a 2 csapat .A forest pályán a katonai bázis megszerzése és tartása a cél .Az alant lévő hozzászólásomban látható képekből látható ( ha vissza is emlékeztek még ) , hogy nem kis pályával van dolgunk .
  Egy próbát megér az ilyen map-eken való játék és némi változatosságot is hoz .