• Archenemy
    #55
    1. Nem. Ki mondta? Én tuti nem... de így biztosan tudatosul. Az összes népnél voltak nagy katasztrófák, kivéve ennél, ezért hitték.

    2. Amerikai filmek, baszki, asszed mindenki a TV-re meg mozira van kattanva egész nap? Egy éve nem voltam moziban (akkor is német filmet néztem meg), Tv-t csak a híradó erejéig nézek. Kólát nem iszom (ásványvíz, tea, tej, max. málnaszörp), hamburgert nem eszem, amerikai cigit nem szívok (bár ami azt illeti, másmilyet sem), én lennék felháborodva? Hát hogy jössz te ahoz, hogy engem megitélj? Baromi jó emberismerő lehetsz, ha ennyiből meg tudsz! Én csinálok úgy, mintha mindent értenék? Biztosan nem te? Én nem szórakozásból szídom amerikát, nem az az otthonülő kockafejű gyerek vagyok, ezt elhiheted... Mire mennék amerika nélkül... vazz, bármire.

    3. Én sem azt mondtam, hogy "igen, ez kellett, három ilyet mindennap!", sőt, nem is azt, hogy "megérdemelték a dögök!", csak annyit, csakis annyit, hogy szétfoszlott a Sebezhetetlen Amerikai Álom, és ennek örülök. Nem a hulláknak. Remélem érthető voltam.

    Archenemy