• _RudY_
  #167
  Zakika
  "rudy: kicsit felremagyarazod amit irtam, csakhog yneked legyen igazad."
  A véleményedet kérdeztem (!!!), íme:
  Tehát szerinted, aki nem akar a civilizációval haladni az pusztuljon?

  "szerinted a mult a jovo fele visz?"
  Ismétlem: Ebből lesz a jelen nem pedig a jövőből, ha nem tévedek.
  Csodálom, hogy a doktorid mellett ezt az alapvető dolgot nem sikerült még felismerned. Bármilyen hihetetlen, de ideje lenne felismerned, hogy van történelem és múlt, ezek pedig tények. Viszont ha már hibáknak minősíted, az ugyebár csak az egyéni véleményed! Néhány általam említett múltbeli TÉNYRE szlovák nézeteket hozol fel hasonlatként? Csak nem a fanatikus kereszténység terjesztése miatt/közben elkövetett mészárlások érintettek érzékenyen? Bocsi, eretnek vagyok, nekem a pénz, a bujálkodás és a szórakozás fontosabb a lelkem sanyargatásánál. NEM érdekel senkinek a származása, a színe, a vallása sesemmise, az ember érdekel elsősorban.
  Az ezeréves múltat nem nekem kéne a pofámba vágni, hanem annak, aki alaptalanul veri a mellét. Szerintem a jelenben élek, de úgy látszik téged zavar, hogy nem felületesen vagdalkozom, próbálom megismerni a saját és más nép múltját is.
  Most akkor vagdalkozom: leszarom a szlovákokat tótokkal és minden egyébbel együtt. Tényleg érdemes minden hozzászólásaidban emlegetned, úgy tűnik qrvára nem érdekel senkit, maradj csak pozsonyban és örülj neki, hogy nem beszélhetsz magyarul.