34
  • narumon
    #34
    "Jo etvagyat! Ja igen, en is windozt hasznalok persze, csakhogy ettol meg nem hodolok be az elnyomasnak es KENYSZERUSEGBOL hasznalom"

    Kényszerűségből? miért? Valaki ott áll mögötted egy stukkerrel a halántékodon vagy mi?
  • narumon
    #33
    Remek érveket hallottunk itt aminek a világon semmi köze nem volt se az xboxhoz de még a valósághoz sem. Amit pl gulasoft felhozott nekünk ezt bármelyik cégre rá lehetne akasztani. Mst cseréljük ki intelre Bill Gates-t meg Andy Grovera. Akkor is passzolni fog a dolog. De ha már konzoloknál tartunk akkor cseréljük ki az egészet sonyra. Mhm nem hiszem hogy sokkal jobban járnánk. Maradjunk abban hogy ettől mindegyik cég nagyon messze áll - hála istennek - és tökmindegy melyik lenne ennyire monopol (ilyen egyébként sosem lesz) mindenképpen szarul járnánk, szóval nem kell mindig az MS sux divatduma.
  • narumon
    #28
    "ugy akarnak kaszalni mint oprendszerekkel mindig hoznak ujjat, es vedd meg evente... k@ppjak b3!"

    Miért? Téged köteleztek hogy vegyél új oprendszert? Nem. Hát akkor nem értelek...
  • narumon
    #26
    "Az XBox a születése pillanatában halott lesz."

    Szerintem meg az egyik legjobb konzol lesz...

    "Gondoljatok bele ha megjelenik és lesz rá pár értelmes program akkor sem kell megvenni, mert pillantok alatt lesz pc-re xbox emulátor hiszen alig kell valamit emulálni!"

    Ez igaz, de akinek nincs pcje az nagyon olcsón fog egyett kapni. Mivel Xbox=PC és 150e Ft..

    "Nagyon remélem ezen az ösvényen az m$ elkönyvelheti majd legnagyobb bukását."

    Én meg abba bizok hogy végre lesz a nagyszobába a tv meg a hifi mellett egy dvd/divx/mp3 lejátszó.. :P
  • skorpio7
    #24
    Na !
    Ezek után leshetik , hogy ki fog venni Xbox-ot !
    Már itt is van a hírek az újabb verzióról , de még az első változat sincs kint .Mire egyáltalán kapni lehet itthon az Xbox 1.0-t , addigra az én ( és szerintem mindenki ) pc-jében már rég , egy legalább Xbox 2.0-ás szintű hardver fog csücsülni .
    Itt aztán tényleg pénzkidobásról lehet majd beszélni .
    Ugyan mit ér mostmár az Xbox-os 733 MHz-es PIII-as ???
    Hát igen ... szart se ér .
    Igaz ugyan , hogy a sok süket amcsi , aki a billentyűzet betűit is alig ismeri , bukni fog egy "gamepad-os PC-re" .
    IQ 83 mind , aki erre költ majd !!!
  • Alien!
    #23
    Ez jó mert mire az xbox itt európában megjelenik,addigra már az új gépre fognak koncentrálni, 1 évet esetleg használod a gépet,aztán dobhatod a p*csába...Vagy a rosszabbik:Upgrade...
  • G.I.Gig
    #22
    A konzolok szarok és amit ez az XboX2 fog tudni azt má rég le fogja előzni a PC
  • Joe
    #18
    Senkinek nem tűnt fel, mit is jelent az az MS bejelentés? A jövőben 1 (max. 2) évente új konzol fog megjelenni, természetesen az új játékok csak azon fognak futni, pont ahogy most a PC-vel történik. Innen kezdve mi értelme van a konzolnak? (A PC-vel szemben?)
  • Csiszi
    #15
    A java tenyleg platformfuggetlen lenne, ha minden VM ugyanolyan lenne, csakhat nem ugyanolyanok :(

    Amugy anno az MS konyorgott a netscapenek, hogy tegyen tamogatast a VBscriptnek meg az ActiveX-nek (ami NEM java ellenfel, mivel mas kategoriak, viszont a maga nemeben mind a kettot kiralyul lehet hasznalni). Akkor meg az NS-nek volt nagyobb a tabora, nem tettek be, es senki nem anyazott hogy a rohadt szemetek ki akarjak szoritani az MS technologiajat, most meg hogy az MS csinalja ugyanezt o lett a fomumus... Azert ez valahol nem fer.

    Harmadreszt az IE6hoz le lehet szedni java kiegeszitest (NS-hez nincs activex meg vbscript support...)
  • ixyon
    #7
    a biztos-bugos szerintem tökéletesen heltálló. a JAVA meg nem azért hibáddzik, mert az m$nek nincs licensze, mert 2007ig van, csak azért nincs, mert
    1 a VB támogatnák, csak az ugye nem 1 súlycsoport a JAVAval, ásképp nincs esélye...
    2 ha valami JAVAs, akkor az elfut linuxonm, meg mac-en, meg minden más szaron is, ami nem vindózt használ, és ha nem futna csak vindózon, az nekik jobban teccene, mert akkor mindenki vindózt haználna
  • Fatality
    #4
    item: Hibának egészen mást nevezünk. Azért mert a Microsoft a perlő cégek basztatása miatt nem integrálta az IE6-ba a Java-t, az egyáltalán nem hiba. Inkább örülj annak, hogy az Internet Explorer egyáltalán még integrálva van az oprendszerbe, annak ellenére, hogy hosszú pereskedéseket szenvedett el ez miatt a Microsoft.

    Persze a te gondolatmenetedet követve, ha a Windows-ba nem lenne integrálva az IE, akkor az is "hiba" lenne. Mellesleg a Java nincs letiltva az IE-be, bármikor installálhatod. De véleményem szerint nincs is rá szükség.

    "biztos Bug-os" kijelentésed pedig több mint nevetséges.