41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#8020 Tudtommal meg fizika óra volt, és a hőtágulást akarták modellezni... -
#8019 Jézus...hát én nem lennék pilóta a köv. román űrprogramban...nem hiszem, hogy élve visszatérnék... -
#8018 Egy no találkozik egy igazán kellemes férfival egy bárban. Beszélgetnek, majd együtt sétálnak a férfi lakására. Miközben a férfi körbemutogatja a lakást, a nonek feltunik, hogy a hálószoba tele van puha, aranyos játékmacikkal. Többszáz maci, sorokba rendezve, eltakarják az egész falat. Látszott, hogy a férfi rengeteg idot és energiát áldozott a gyujteményre, s a not ez azonnal megragadta.
A macik három polcon helyezkedtek el; a kis macik az alsó polcon, közepes méretu macik a középso polcon és nagy macik a felso polcon. A no kicsit furcsának találta, hogy egy ilyen fiatal ember ennyi játékmacival rendelkezzen, de nem mondta neki, sot, nagyon lenyugözte. Mindeközben arra gondolt, hogy ez a férfi lehet a nagy O, gyermekei apja. Egymás felé fordultak, megcsókolták egymást...majd ruháikat letépve egymásnak estek.
Az egész éjszakányi intenzív szex után, ahogy egymás mellett feküdtek, a no a férfi felé fordult, megsimogatta mellkasát, és huncutul megkérdezte:
- Nos, milyen volt?
Mire a férfi:
- Válassz egy nyereményt az alsó polcról... -
#8017 valahol el kell kezdeni...
az ország éhenhal, de űrbéli fejlesztésekre van pénz, szép... :/ -
#8016 gondolom az nem zavar, hogy csak felolvassák a szöveget egy monitorról, ami előttük van...
itt inkább a hírszerkesztők fizika/kémia tudása kérdőjelezhető meg, hogy nem tűnik fel az ilyesmi... :/
-
#8015 Loll -
#8014 Űrjármű + Románia = VICC -
#8013 1km magasra... hát mit mondjak? -
#8012 Kísérleti űrjárművet tesztelt Románia :)) -
#8011 *RTL Klub -
#8010 "Belobbant a denaturált szesz fizika órán ..."
Erős Antónia, RTL Klubb Híradó, csütörtök este 23:09, 2004. 09. 09.
:)
Ez a nő nem volt véletlenül szőke? Vagy simán elég ha szük a punci, jól néz ki és rögtön híradót vezet? Eszméletlen kiket engednek be a tévébe. Léderer után szabadon! -
#8009 :DDDDDDDDDDD -
#8008 Mi volt? -
#8007 Napalm parádé kéne neki!!!
Ekkora ökörséget: lóvé parádé... lol -
#8006 Tényleg, basszus most van a fábry... -
#8005 Fábry sorra bassza el apoénokat :( -
#8004 Szerintem #7971 . -
#8003 És ezt mér ide? -
#8002 kép címe:
(üvöltve) Egy lovat is megb@szok!!! -
BP Parádé 2004!
Kőkeméyn cigró látható a képen :) -
cyrus #8000 TÉÉÉK !!!!!!!!!!
8k !! -
cyrus #7999 egész jóak..... -
cyrus #7998 az...... -
#7997 loller :D -
#7996 :D
nem valami reális de joak :) -
#7995 Japán haditengerészetnél a parancsnok behívatja az ujjoncot.
P -Katona, magának egy nagyon fontos küldetést kell teljesítenie.
Megbízhatok önben?
U -Igen uram!
P -Először is telerakja a gépét bombával,
U -Értem uram!
P -Ezután felrepül a géppel,
U -Értem uram!
P -Majd 2000 láb magasságból belezuhan a megadott célpontba.
U -Értem uram!
P -Kérdése van?
U -Igen uram.
P -Mondja.
U -HÜLYE VAGY BAZMEG???
:D -
#7994 :DDDDDDDDDD -
#7993 Irigy Hónaljmirigy:
Öreg Néne Bőrzekéje
Mátra allján, falu szélén
Lakik az én Öreg Néném.
Meleg szívű, dolgos, derék,
Tőle tudom ezt a mesét.
Őzgidácska, sete-suta,
Rátévedt az országútra.
(karambolos effektek)
-Elütött egy román traktor,
De szar ez így reggel hatkor!
Eltörött a gida lába,
Ül a földön, és lóbálja.
Panaszosan sír szegényke:
-Jujj, jujj, jujjderossz.
Arra ballag Öreg Néne:
-Átugrok én minden bokrot,
Imádom a keményrokkot.
Ha szereznék egy bőrzekét,
Hallgathatnék rokkzenét.
Nini, itt egy őzike,
Megnézem, hogy őrzik-e.
Sehun senki!
-Gyere velem kis barátom,
Te leszel a bőrkabátom!
-Nem akarok veled menni,
Nem akarok dzseki lenni!
Öreg Néne megszánja,
Hazaviszi, levágja.
-Há, jajj, ez szörnyű!
A gida lábát nem húzza,
Öreg Néne most nyúzza.
-Jajj, jajj, jajjdefáj!
Há-há-hát nem bírom tovább!
Van már neki bőrzekéje,
Koncertre jár Öreg Néne.
-
#7992 Amit a filmekből tudhatsz meg -
#7991 -Ha hazaérek letépem azasszony bugyiját! -Miért annyira kívánod? -Nem, annyira szorít.. -
#7990 rovid leszek! mondta a kigyo es a sinek koze ugrott :CCCCC -
#7989 Jah, már elég régi, de jóak -
#7988 ezeket eddig is tudtam -
#7987 Amit sosem tudnál meg az amerikai filmek nélkül
- Egy nyomozás során feltétlenül szükséges legalább egyszer ellátogatni egy sztriptízbárba.
- Amerikában minden telefonszám 555-tel kezdődik.
- A legtöbb kutya halhatatlan.
- Ha üldöznek egy városban, bármikor találhatsz egy utcai felvonulást, amiben elvegyülhetsz.
- Vannak különleges L-alakú takarók, amelyek az ágyon fekvő nőnek a hónaljvonaláig érnek, viszont a mellette fekvő férfinak csak a derekáig.
- Minden bolti papírszatyor tartalmaz legalább egy francia kenyeret.
- Bárki könnyedén le tud szállni egy repülőgéppel, feltéve, hogy az irányítótoronyból valaki szóbeli utasításokkal látja el.
- A rúzs sosem kopik le, még búvárkodás közben sem.
- Bármely épület szellőzőrendszere tökéletes búvóhely. Senkinek nem fog eszébe jutni ott keresni, miközben te könnyeden eljuthatsz az épület bármelyik részébe, ahova csak akarsz.
- Ha újra kell töltened a fegyvered, mindig lesz nálad lőszer, még akkor is, ha eddig nem volt nálad.
- Szinte biztos, hogy bármilyen csatát vagy háborút túl fogsz élni, ha nem követed el azt a hibát, hogy a barátnőd/menyasszonyod fényképét mutogatod a társaidnak.
- Ha német tisztnek akarod kiadni magad, nem szükséges a nyelvet ismerni. A német akcentus is megteszi.
- Ha a várost természeti katasztrófa vagy valamilyen szörny fenyegeti, a polgármester elsősorban az idegenforgalom vagy a közelgő művészeti kiállítás miatt fog aggódni.
- Az Eiffel-torony minden ablakból látható Párizsban.
- Egy férfi nem mutat fájdalmat a legkegyetlenebb verés közben sem, de nyög, ha egy nő megpróbálja kitisztítani a sebeit.
- Ha egy nagy üvegtábla látható, valakit hamarosan keresztülhajítanak rajta.
- A rendőrfőnök mindig néger.
- Amikor kifizeted a taxit, ne nézz a pénztárcádba, csak vegyél ki egy bankót találomra és add át. Ez mindig a megfelelő összeg lesz.
- A fajkeveredés lehetséges bármely földi és földönkívüli lény között.
- A konyhákban nincs villanykapcsoló. Amikor belépsz a konyhába, csak nyisd ki a hűtőszekrény ajtaját, és azzal világítsál. -
#7986 -
#7985 Persze, nekem is a reakció tetszett a legjobban!:) -
#7984 -
Doma #7983 "ba§§zál inkább gyorsvonattal" > ez annyira LOL hogy a székről is majdnem lefordúltam -
#7982 Ja az te voltál!
Napokig sírtam! :-D -
soldier #7981 chat.hu-ra egyszer mentem fel akkor is le akartak szopni:DElkezdi nekem hogy szopás érdekelne-e?:D
Mondanom se kell az illető nem csaj volt:DDDD
Persze küldtem is el az anyjába a gyereket aztán gyorsan ki is léptem:DD