41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#8060 Mekiben:
-A szendvicsre még várni kell.
-Jó, addig beleolvasnék a vásárlók könyvébe.
-Abba csak írni lehet!
-Te akartad! -
ToMMo #8059 A 18 éves fiú randevúzik a 18 éves lánnyal. A fiú öccse meg akarja tudni, mi megy a randevún. Belopódzik a csomagtartóba. A fiatal pár kihajt az erdőszélre.
- Na, igen vagy nem? - így a fiú.
- Hát, nem! - így a lány.
- Jól van, akkor én megyek vissza a városba a kocsimmal, te pedig menj vissza gyalog. A fiú 6 éves öccse erre randevúra hívja kis szomszédját, a 6 éves kislányt. Felülteti a bicikli csomagtartójára és kihajtanak az erdőszélre:
- Na, igen vagy nem? - így a 6 éves fiú.
- Hát ez meg mit jelent? Legyen igen! - így a 6 éves kislány.
- Tudtam, hogy pechem lesz! Itt a bicikli, menj vissza, én meg megyek gyalog - így a 6 éves kisfiú.
hozzátartozóknak:
"Drága feleségemre, aki mindig jó volt hozzám, és önfeláldozóan ápolt amikor megbetegedtem, hagyom a bankban található készpénzvagyonomat, 2 millió dollárt.
Kislányomra, aki felvirágoztatta a vállalkozásomat, hagyom a céget, és 1 millió dollárnyi részvénycsomagomat.
Fiamnak, aki mindig utált engem, lenézett, és állandóan azt hangoztatta, hogy meg sem említem a végrendeletemben, ezúton üzenem: tévedtél, igenis szerepelsz a végrendeletben.
Szia Jack!"
Csinos szőkeség ül egyedül a bárban. Bejön egy régi ismerőse, szóba elegyednek, a férfi rendel neki egy italt. Kicsivel később az ismerős rendelne még egy kört, de a nő tiltakozik:
- Sajnálom, de a barátom csak egy italt engedélyez nekem!
- De miért?
- Mert ha iszom egy pohárral, akkor általában jól érzem magam. Viszont, ha iszom még egyet, akkor utána a bárban mindenki jól szokta magát érezni.
-
#8058 -
CUCLI #8057 A tanító néni a szünet után
kérdezi az elsős kisiskolásokat:
- Na Józsika, mit csináltál a szünetben??
- Egész nap játszottam a homokozóban, várat építettem!
- Jól van! Betűzd szépen: épít!
- É, pé, í, té.
- Ügyes vagy, ötöst kapsz! Hát te, Pistike??
- Én segítettem Józsinak várat építeni!
- Jól van! Betűzd szépen: segít.
- Es, e, gé, í, t.
- Ügyes vagy! Te is ötöst kapsz!Hát te, Gazsika?
- Én nem csináltam semmit, mert a Józsi meg a Pisti nem akart velem játszani, mert cigány vagyok!
- Ejnye, ejnye, Józsi, Pisti! Ez nem szép dolog. Tudjátok mi ez? Faji diszkrimináció. Gazsika betüzd szépen: faji diszkrimináció... -
#8056 Navégre -
ToMMo #8055 - Apa, az ott egy halászhajó?
- Nem, kisfiam, az egy yacht.
- És hogy kell írni, j-vel vagy y-nal? És h-val vagy ch-val?
- Jobban megnézve mégiscsak halászhajó...
Az anya kérdi a lányától, akit épp titkárnőnek vettek fel:
- Kislányom, nem molesztál a főnök?
A lány édesen mosolyog és így szól:
- Dehogy anyuci, hisz én szeretem a szexet...
Az anyós felhívja orvos vejét.
- Fiam, kificamodott a bokám, most mit csináljak?
- Sántítson mama, sántítson!
- Hogy mondják angolul: "Ma este a megbeszéltek ellenére sajnos nem jön vacsorára az anyósom"?
- "YYYESSSS!!!"
-
#8054 ehheh :) -
#8053 YIKEZ! -
#8052 Hmmm...
Ez esetben:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
ToMMo #8051 eskü rá, angolból lett magyarra forditva -
#8050 Ez most komoly?
(már ha lehet ezt komolynak venni) -
ToMMo #8049 O-Zone: Dragostea din tei = Szerelem a hársfák alatt
Ihajja
Csuhajja
Heje-huja
Dínomdánom
halló, szia, én vagyok, a betyárod
és kérlek, szerelmem, hogy fogadd ela boldogságot
halló, halló itt Picasso
Rád csörrentem, és kész vagyok
De tudd, hogy nem kérek tőled semmit
refrén:
El akarsz menni, de nem, nem viszel
Nem, nem viszel, nem, nem, nem viszel
Az arcod, és a szerelmem a hársfák alatt
A szemedet juttatták eszembe
Hívlak, hogy lemondjam
mit érzek most
halló, szerelmem,
én vagyok, a boldogság
halló, halló
megint én picasso
Rád csörrentem
és kész vagyok
De tudd, hogy nem kérek tőled semmit
Refrén:
Ihajja
Csuhajja
Heje-huja
Dínomdánom
lol szövege van -
#8048 A nyelv nem volt meghatározva. -
#8047 ház ez se volt magyarul... -
#8046 [dobja a követ] -
#8045 mi az, hogyha ezt válaszolom, akkor az vagyom? -
#8044 nagyvonalakban egy csajnak meghal az anyja és a temetésén meglát egy férfit aki bejön neki de nem mer odamenni hozzá. Kicsit később megöli a nővérjét. Miért is?
Mer újra látni akarja a férfit, és ha ezt válaszolod akkor az vagyol. Ha ez így nem jó majd valaki csak pekopizza az eredeti szöveget... -
#8043 OK, most az egészet újra magyarul! :-D -
#8042 még nagyonrégen volt ide becopyzva egy szöveg...
"temetésen megismerkedik csaj valakivel, meg megöli az anyját, és miért ölte meg "( vmi ilyesmi .. :)))
és hogy pszichopata az aki ...
ez mikor lehettett belinkelve?? vagy mégegyszer ide++ -
#8041 kovezzetek.. de ez legalabb egy arc.. akar filmbevalo...
-
#8040 Az ilyen leveleknek amúgy marhára semmi értelme.A levelet nem a vezérigazgató vagy valami főmufti kapja, hanem egy egyszerű kis ügyintéző, aki rohadtul leszarja anyázástul,szerződésbontástul, mindenestül főleg hogy naponta 50 ilyet olvas. -
#8039 ez qrva jó!!!!!!!!!:DDDDD -
#8038 ui:nem a chellonak dolgozik -
#8037 nekem is chello van és 98% ban teljessen megbízható
nemhinném hogy rosszabb lenne mint a többi szolgáltató itt -
#8036 1ismerősömnek van chello-ja és nem ritka hogy ledobja a netről, persze lehet hogy nála vana gond csak mondom. -
#8035 jó egy faszt .. most akarok valami gyorsat ( cselló ) és korlátalant (ADSL) -
#8034 Ez nem vicces, ezt a cselló. -
#8033 tevótá! -
#8032 :DDD -
#8031 eh, a benne szereplő telószám nagyon hasonlít az enyémre -
#8030 Nos ezen sírni kéne, de azért berakom:
Sok az analfabéta Los Angelesben
-
#8029 igazából nem vicces de jó...
"Tisztelt UPC!
Szerződésünket (ÜF. szám: 0011715554) június elején kötöttük önökkel.
Emlékeztetném önöket, hogy a szerződésben (illetve óriásplakátokon a városban orrba-szájba) július és augusztus hónapra bőszen hirdetik a kéthónap ingyenes szolgáltatást.
Kézhez kaptam azonban a számlát, mely 06.11 és 08.11 között 26.366 Ft számláz a jogosan követelt tört havi júniussal ellentétben, melynek összege 9.592 Ft + áfa. Igaz, hogy ez közelíti a Nasa-nál használt satellites
átvitel árait, de ez ellen nem ágálok, én akarok internetezni, hát basszak rá.
Természetesen nem én vagyok az egyetlen, aki megkapta ezt az elbaszott számlát. Az egész város megkapta, ne is álltassanak.
Az egész városnak be kell kérem fáradnia az ügyfélszolgálatra, vagy telóznia kell, mert aki meg akarja spórolni az 1 órás sorban állást, vagy a minimum 40
percig tartó lejárt jogdíjú hívásvárakoztató zenét, annak lekapcsolják a szolgáltatását. Erősebb kutya baszik, nemde?
Bár lenne egy kedves jogász ismerősöm (vagy valami rendes jogrend ebben a fostalicska pocsolya országban), a billentyűzetem amortizációját, a feleslegesen elhasznált agykapacitásom alternatív költségét, negatív érzelmeim gondatlanságból elkövetett felbújtását mind ráterhelném az idióta tehetetlen vállalatukra.
A rendelkezésre állásuk, hogy is mondjam, hektikus. Bár a kábelmodem és a router kihúzkodásával és visszadugdosásával időnként újra "rendelkezésre
állnak". Most épp asszem büntetősávon vagyok, ami aztán tökéletes kijátszása mindenféle fogyasztóvédelmi jognak, szerződés-, vagy jogszegés, de ha ebben tévednék (és önök szerint nyilván tévedek), akkor is minimum geciség, és ok arra, hogy további 15 ismerősömet és ügyfelemet lebeszéljem
a fos mocsok szolgáltatásuk igénybevételéről. Nem minden ismerősöm hallgat rám, de azért eddig kb 15-öt sikerült lebeszélnem róla. Hát ez barátok közt is havi 150 rongy kiesés. Ezzel vigasztalom magamat, suttyókáim.
15 Gb anyagot mozgattam meg augusztusban, tekintve, hogy grafikusok és informatikusok munkáját koordinálom. Az önök szolgáltatásával dolgozni azt nem lehet havi 10 ezer forintért? A nagyanyám a célcsoportjuk a nyugdíjából?
Hívjanak fel a mobilomon 06 20 5605856, és esdeklő bocsánatkérések között intézzék el, hogy a 7 kilóbájtos download vonalam visszaálljon a szerződött értékre. Küldjenek egy rendes számlát a szerződött értékekkel, és felejtsük el egymást, jobb szeretném a netet használni, a barátnőmmel meg az időt tölteni, semmint fordítva.
Nem ártana továbbá, ha egy rendszergazdi, már ha egyáltalán vannak ott ilyenek, megoldaná azt a misztikus helyzetet, hogy az embernek hetente kétszer újra kelljen konfigurálnia a kábelmodem mac addressét a tetűlassú
websitjukon. Ha kell, kiutalom egy munkatársamat egy órára, amialatt megoldja ezt a fél éves problémájukat.
Komolyan mondom szívem szerint összeszednék maguk ellen 10 érvet, és nagy betűkkel kiplakátoznám a várost, hogy ÁTVERÉS!!!. De talán jobb lenne kirúgni az inkompetens vezetőséget, és eltiltani őket a további cégvezetéstől.
Elnézést a hangnemért, de nem én vagyok, aki átbassza magukat, hanem fordítva, talán így érthető a dühöm. Én nem ígértem semmit maguknak, csak hogy használom a cuccot és fizetek érte, de hogy használni se tudjam rendesen, még többet is fizessek érte, majd utána egy-egy napom felét azzal töltsem, hogy kikönyörögjem a szerződött szolgáltatásomat, na azt nem.
Agyő, ez volt az utolsó szerződésünk.
Önök szolgáltatók, ideje lenne elgondolkodni a szó értelmén.
A megoldást várva, üdvözlettel,
UI: Ha esetleg a szokásos maszlaggal válaszolnának, hogy "Kedves 12452-es, fáradjon be egy fél napra az igen kellemesen légkondicionált ügyfélszolgálatunkra", akkor kicsit feljebb megyek erről az info@chello vonalról,
és beígérem egy managger managger managgerének hogy lebeszélek még pár embert erről a tévéshoppos színvonalú szolgáltatásról. Csináljanak már valamit, ez a teljesítmény manapság "kiesett hasznot" von magával,
nem elégedett ügyfeleket."
-
#8028 Régi, de naaaaaaaagyon jóóóóóóóóó!!! Főleg az utóirat :DDDDDDDD -
#8027 Téves e-mail cím
Télen, miután már 2 hete havazott Seattle-ben, egy férfi vakációzni indult Miami Beach-re, ahol majd másnap találkozik a feleségével, aki éppen egy üzleti úton van Minneapolisban.
A férfi egy remek idõtöltésre és egy kellemes idõjárásra számított, azonban valahogy kavarodás támadt a repülõtéren a bejelentkezõ kapunál, és a férfi - hiába reklamált - csak a késõbb induló repülõre szállhatott fel.
Miután másnap végre megérkezett a hotelba, érzékelte,
hogy egy hõhullám árasztotta el Miamit, igen fullasztó volt a hõség Seattle hûvös idõjárásához képest. A portás egy üzenetet adott át neki, hogy a felesége a terv szerint érkezik. A férfi már alig várta, hogy le tudja hûteni magát egy medencében, de elõtte még gyorsan írt egy e-mailt a feleségének, azonban sietségében rossz címet adott meg. Így az üzenete egy idõs lelkész feleségéhez jutott el, akinek a férje épp az elõzõ nap hunyt el.
Miután a megszomorodott özvegy megnyitotta a levelet, tett egy pillantást a levél tartalmára, aztán egy kínlódó sikollyal holtan esett össze a padlón.
A családja beszaladt a szobába és a monitoron a következõ üzenetet olvasták:
Kedves feleségem,
Mint ahogy tudod, tegnap elindultam.
Csak most jelentkeztem be.
Támadt egy kis kavarodás a kapunál.
A reklamációm elutasították.
Megkaptam a holnapi érkezésed megerõsítését.
Szerető férjed
U.I.: A dolgok nem úgy mennek, ahogy gondoltuk. Meg
fogsz lepõdni, hogy itt lenn mekkora a hõség! -
#8026 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#8025 :D -
#8024 na akkor diszkriminálok...
A wife was making a breakfast of fried eggs for her husband.
Suddenly her husband burst into the kitchen.
"Careful . CAREFUL! Put in some more butter! Oh my GOD! You're cooking too many at once. TOO MANY! Turn them! TURN THEM NOW! We need more butter. Oh my GOD! WHERE are we going to get MORE BUTTER? They're going to STICK!
Careful ... CAREFUL! I said be CAREFUL! You NEVER listen to me when you're cooking! Never! Turn them! Hurry up! Are you CRAZY? Have you LOST your mind? Don't forget to salt them. You know you always forget to salt them. Use the salt. USE THE SALT! THE SALT!"
The wife stared at him. "What the hell is wrong with you? You think I don't know how to fry a couple of eggs?"
The husband calmly replied, "I wanted to show you what it feels like when I'm driving. -
#8023 borszesz égőt használtak mindenféle anyagok melegítéséhez (hőtágulás), és az durrant el. ennyire azért nem bonyolult az eset :))) -
#8022 Mindenhol fizikaórát írnak, de én nem emlékszem, hogy fizika órán valaha is vegyszerekkel kisérleteztünk volna (bár nem mostanában voltam fizikaórán). -
#8021 A háromszor elvert cigányDROID