41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#8704 :D -
#8703 - Néni kérem, leülhetek a zsákjára?
- Persze fiam, csak a tojásokra vigyázzon!
- Miért, tojások vannak benne?
- Nem, szögesdrót! -
#8702 LOL!! Ez gyíkság behugyozok rajta ! Ez nagyon veri a nézettséget... -
Vlala #8701 8701 -
#8700 a TÉK-nek!!! :P -
#8699 itt az ideje -
#8698 hmm... -
#8697 lol :) -
#8696 Előre leszögezem: biztos "vótmá" és "szar" :D
Pistike éppen apjával és kishugával megy hazafelé, mikor megszólal :
- Apu ! Nagyon nehéz a hugi. Viszem inkább a sört.
Mire az apa idegesen :
- Hogyisne, még elejted ... -
#8695 Ez morbid... -
ToMMo #8694 ez vicces?
Egy ember áll az utcán és sír. Megkérdezi egy járókelő, hogy mi a baja:
- Találtam 25000 Ft-ot, és lehet, hogy egy szegény kisnyugdíjas vesztette el, aki most nem tud kaját venni, meg kifizetni a számláit, meg minden és tökre sajnálom.
Na, erre a másik arc is elkezd sírni. Arra megy egy rendőr, ő is megkérdezi, hogy mi baj van.
- Hát, találtunk 25 ezret, aztán lehet, hogy egy szegény kisnyugdíjas vesztette el, aki majd nem tud bevásárolni meg kifizetni a számláit meg
izé, és nagyon sajnáljuk.
A rendőr is elkezd sírni. Arra megy egy kisnyugdíjas, kopott ruhában, ócska cipőben és vidáman megkérdezi:
- Hát maguk miért sírnak?!
Erre odamegy hozzá a rendőr és elkezdi ütni a gumibottal:
- Miattad sírunk, bazzmeg!
-
cyrus #8693 tú bonyolult ! :P -
#8692 Had szóljon! :D -
cyrus #8691 ázz....
petitiononline ? -
ToMMo #8690 őszintén szólva ki....tt szar -
#8689 Nagy sárga de nem banán?
Villamos!
Nagy sárga de nagyobb a villamosnál?
Mutáns banán! -
#8688 Balesetet szenvedett a vak autótolvaj
hiháááá -
#8687 És mi a ****-ért nem basznak téged ki minden forumbol?? pedig ma ideje lenne... -
#8686 akkor yó -
cyrus #8685 régebb óta kering a neten mint az irigy mirigy előadásában.
ők is innen szedték -
#8684 Ez nem egy irigymirigy szösszenet? Ott mintha a kölkök visszabeszéltek volna magukban :) -
#8683 Ez nagyon jó -
Prince007 #8682 Egy tanár gondolatai ZH írás közben:
Ez igen! Erre számítottam! Bámulnak maguk elé, mint borjú az új kapura. Még nem tértek magukhoz az első megdöbbenésből. Ezt a példatípust direkt nem vettük gyakorlaton. Valamit a ZH-ra is kell tartogatni! Úgy teszek, mintha rájuk sem figyelnék. Hadd kezdjenek mozgolódni! A Kovács már lapozgatja is a könyvet. Azt hiszi, nem látom. Simán elkérhetném. De minek? Úgyis rossz képletet másolt ki. Úgyis elégtelent kap, és nem is voltam szigorú. Még puskázhatott is.
Ah! Barabás rátalált a jó képletre. Legalábbis azt hiszi. De téved.
A jó képlet nincs is benne, a könyvben. Helyesebben benne van, csak hibásan. Nem véletlenül választottam ezt a példát. Itt ma mindenki egyest ír. Azért ülök én itt.
Majd legközelebb rendesen felkészülnek. Akkor kapnak egy primitív példát, amit még egy általános iskolás is meg tud oldani. Éppen ez fogja megzavarni őket. Nem hiszik el, hogy egy osztás meg egy szorzás az egész. Egy olyan képlet, amit még a kettes szintű általános iskolások is tudnak. Elbonyolítják majd az egészet. Aki pedig megcsinálja, azét azért nem fogadom el, mert nem általános iskolás módszerekkel kell dolgozni.
Legalábbis a hallgatóknak nem. Megadtam azt a mennyiséget is, ami tévesen benne van a könyvben. Így nem gyanítanak semmit. Amúgy is több adatot írtam fel azok kedvéért, akik megszokták, hogy az összes adatot, amit megadtak, fel kell használni. Addig osztanak, szoroznak, amíg ki nem jön a kérdéses mennyiség. Ez ma legalább öt elégtelent fog szülni. Helyes! Barabás kirakta a dolgozatát a pad szélére, a háta mögött ülő már másolja is. A Szepesi meg leírta egy kis fecnire a példát, s odaadta az előtte ülőnek. Nagyszerű! A várt sebességgel terjed az egyes.
A Horváth túl akar járni az eszemen. A szerencsétlen nem tudja, hogy ez eddig csak a feleségemnek sikerült. Jól felkészült a ZH-ra, a képletet is tudja. Már legalább öt perce készen van, és büszkén feszít. Na nem sokáig. Számítottam rá, hogy nem lehet semmivel sem megzavarni. Ezért még tegnap délután felírtam a padjára a helyes összefüggést. Most szépen odaballagunk hozzá, és véletlenül észrevesszük...
Na, ez megvolt. Még neki állt feljebb. Nagyon elkanászodtak a mai fiatalok. Régen sokkal jobb volt. Nem kellett ennyit manőverezni. Csak a teljesen kész, hibátlan dolgozatokat fogadtam el, melyek végeredménye is jó volt. Persze olyan adatokat adtam meg, s olyan képletekkel kellett számolni, hogy logarléccel az atyaúristen sem tudta volna befejezni időben. De ezek a rohadt számológépek megnehezítették a dolgomat. Ám kifogni nem tudnak rajtam. Úgy látom, mindenki befejezte, beszedhetem.
Így kell ZH-t íratni! Nem kell utána órákig vesződni. Az egészet kijavítom egy perc alatt.
-
#8681 -
#8680 Némmá! Egy klint ísztvúd! :D -
#8679 Miért nem kap a gepárd jogosítványt?
Mert nem áll meg soha a zebre előtt! -
#8678 www.nemnemsoha.hu fórumjáról :) -
#8677 [nagy][b]ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:_DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD bazeg :DDD -
#8676 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#8675 Most már nekem is az lesz!! -
#8674 egyik kedvenc viccem :) -
#8673 ÁLmomban se találtam volna ki ekkora gyökérséget -
#8672 EZ nagyon durva MEGALOOOOL!!!!!
HOnnan szedted ezt a marhaságot? -
#8671 Három férfi, egy magyar, egy román és egy cigány vendégmunkásként
dolgoznak Szaud Arábiában. Egyik nap a rendorség ellenorzi az
autójukat
és
mindhármuknál találnak egy-egy üveg alkoholt. Mivel az alkohol
szigorúan
tilos az országban, ezért mindegyiküket halálra ítélik. Ám ekkor akcióba
lépnek ügyvédeik, és sikerül a büntetést fejenként 20 botütésre
mérsékelniük. Eljön az ítélet-végrehajtás napja. A büntetést felügyelo
sejk így szól hozzájuk:
- Ma jó napotok van, hitetlenek! A második feleségem ma ünnepli a
születésnapját, ezért a botozás megkezdése elott mindnyájan
kívánhattok
valamit!
Elovezetik a románt, aki így szól:
- Én azt kérem, hogy a botozás elott kössetek a hátamra egy párnát!
Így is lesz, azonban a tizedik botütés után szétszakad a párna, így a
másik tíz ütés már a román hátát éri. Miután elvonszolják a vérzo,
jajveszékelo áldozatot, elolép a cigány:
- Én azt kívánom, hogy kössetek a hátamra két párnát.
Így is lesz, ám a két párna is szétmegy a 15-ik ütés után.
Harmadszorra
elolép a magyar.
A sejk így szól hozzá:
- Országaink jó kapcsolatára való tekintettel neked megengedem, hogy
kettot kívánhass.
- Elsonek azt kívánom, hogy ne 20, hanem 100 botütést mérjetek rám -
mondja magyar.
- Nagyon bátor vagy! - mondja elismeroen a sejk.
- Másodszorra pedig azt kívánom, - mondja a magyar - hogy kössétek a
hátamra a cigányt! -
#8670 Ez gané poén volt -
#8669 Ezt ismerem nagyon állat -
ToMMo #8668 Távirat a mamának:
"Szép, egészséges fiúgyermeket szültem, hála legyen az Úrnak - aki felettünk lakik." -
#8667 :-DD -
ToMMo #8666 lol:DDD -
#8665 áááááh:DDDD