Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
válasz: héy, elmondom a többi robot barátomnak, hogy hülyének hívtál.

Ide mit kéne írni?
Engem 29-person-nak hív.
Irom neki:
-my name is Blasta, not 29-person.
Válasz
-Ok, I will call you Blasta Not 29 Person! :-DDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
*Sure, Ceemeeir I like you very much!
-you want to kill me?
*OK, i will kill you.
Ide mit kéne írni?
"'Nagyon barátságos ügyfél benyomását keltette!"

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"
nekem meg mondott valamit, valamilyen emberrõl. én meg azt válaszoltam neki, hogy "hehe". Erre mondja, hogy fejtsem ki. Mondom neki: hehe=nevetés. Erre visszakérdez, hogy Mr. X=nevetés???
mondom neki, te elég hülye vagy. Az: hát lehet, hogy hülye vagyok, hiszen csak egy bot vagyok.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
egyszer bejött egy fickó, hogy venne valamit, de beszámítaná- e
a régi monitorját.
A barátom: - Persze beszámítom, de SZÍNES ugye?
Fickó: - Színes persze. Behozom most.
A fickó meg behozott egy õsrégi EGA monitort,
ami csak ZÖLD színnel írta ki a betûket.
A barátom, meg majdnem megszakadt utána röhögéstõl.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
-Hülye rendõr, hülye rendõr !
A rendõr nem veszi fel a dolgot, de a részeg csak folytatja:
-Köcsög rendõr, köcsög rendõr !
A rendõr megunja és visszaszól:
-Hülye részeg, hülye részeg !
-Na igen, de én holnapra kijózanodok !
-Bibibúú, én vagyok a francia Renault román változata !
Erre azt mondja a tehénszar:
-Az semmi, én meg a francia krémes román változata !
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
V9ykn8_TZL0
-Isten, itt Szûz Mária, kérlek segíts, jönnek a zsidók !!
Eltelik egy kis idõ, mire újra felhívja:
-Isten, itt Szûz Mária, könyörgöm segíts, itt vannak a zsidók !!
Kis idõ múlva megint felhívja:
-Isten, itt Mária. Mostmár mindegy...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
"Húszemeletes zuhanást úszott meg komolyabb sérülés nélkül egy 15 éves hongkongi fiú. A Sing Tao címû hongkongi napilap csütörtöki jelentése szerint a fiú azért ugrott ki a 20. emeleten lévõ lakás ablakán, mert nem bírta már hallgatni bátyja szidalmait: a szitoközönre azzal adott okot, hogy elvesztett egy videojátékot.
A fiú a zuhanás után az épület tövében lévõ butik tetején landolt. Sokkos állapotban vitték kórházba, ott azonban kiderült, hogy semmi baja. A balesethez kihívott tûzoltó csodának minõsítette az esetet."
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Egy rabló, hogy ki tudja fizetni a jövedelemadóját, elhatározta, hogy kirabol egy széfet egy áruházban. A széf ajtaján nagy örömére egy feliratot talált, mely a következo volt:
"Kérjük, ne használjon dinamitot. A széf nincs bezárva, csak el kell fordítani a gombot."
Így is tett. Hirtelen valami ráesett, az egész épületben kigyúltak a fények, és megszólalt a sziréna. Amikor a rendorök egy hordágyon kihozták, ezt sóhajtozta:
"Mélyen megrendült a bizalmam az emberiségben."
Kentuckyban, Hazardban egy férfi elvált a feleségétol, mert az " megverte, akárhányszor kivette a hagymát a hamburgerébol úgy, hogy nem kért engedélyt."
Connecticutban, Tarritville-ben egy férfi válási keresetet nyújtott be, mert a felesége a következo üzenetet hagyta a hutoszekrényen:
"Elmentem a bridzs-klubba. 7 órakor a 2-es csatornán lesz egy recept a vacsorádhoz."
New York város rendorsége letartóztatta a város legmegrögzöttebb közlekedési szabálysértojét, a 41 éves Leroy Linent, miután véletlenül a saját nevét adta meg, amikor megállították, mivel egy felszínesen, kézzel rajzolt rendszámtábla volt az autóján. Linen jogosítványát 633-szor érvénytelenítették 1990 óta. Amikor a rendorségen kikeresték a nevét a számítógépen, 1 óra 45 percig tartott az összes közlekedési kihágás kinyomtatása. Még legalább 340-en vannak a városban, akiknek több, mint 100-szor vonták be a jogosítványát.
Egy részeg támolygott be a Pennsylvániai ambulanciára, és komoly fájdalomra panaszkodott, amikor próbálta kivenni a kontaktlencséjét. Azt mondta, hogy a lencsék félig kijöttek, de aztán mindig visszaugrottak. A novér egy szívó pumpával próbált segíteni, de sikertelenül. Végül egy orvos megvizsgálta, és megállapitotta, hogy a férfinek nincs is kontaktlencséje. A szaruhártyáját próbálta felszakítani...
Egy számitógéptechnikus-tanuló megégette a péniszét egy sikeres kísérlet során, melyért 2500 újzélandi dollár készpénz és megfelelo cím jár. Thomas egy fehér keresztre tuzte a péniszét, leöntötte öngyújtó folyadékkal, és tuz fölé tartotta, hogy megnyerje a kétes híru *Meddig bírod?* versenyt Trader McKendry Éttermében, Christchurchben. Az Újzélandi Sörfozok által szponzorált eseményen arra biztatták a résztvevoket, hogy a legbujább szerepre pályázzanak. Thomas elnyerte a fodíjat, amit jogosítványként használ, a fittség bizonyítékaként, igazolva bátorságát. A sebes és égett péniszével ingyenes orvosi ellátást kapott egy diák-klinikán. Azt mondja, a testrésze egy kicsit érzékeny volt még másnap, de két hét elmúltával már majdnem teljesen meggyógyult, és nem bánta meg, amit tett. A fodíj nyeretese tagadja, hogy mazochista. "Tanuló vagyok, így kevés pénz is jól jön. Megérte a pénz miatt, és most már minden jobb. Úgy éreztem, utolérhetetlen voltam." A nyereményét arra akarja használni, hogy minden nap hamburgert és pitét vehessen ebédre. Thomas anyja, Barbara, aki a közönség soraiban ült, örült fia gyozelmének. "O már felnott ember. Megkönnyebbültem, amikor gyozött. Gyulöltem volna, ha valaki, aki mindezt végigcsinálja, mégsem érte volna el a célját."
Ohio államban, Bowling Greenben Robert Ricketts 19 éves egyetemista fejsérülést szenvedett, amikor elütötte a Conrail vonata. A rendorségnek elmondta, hogy azt akarta kipróbálni, milyen közel tud hajolni a mozgó vonathoz, anélkül, hogy az elütné.
Amikor az angol író, Oscar Wilde megérkezett klubjába, miután végignézte egy olyan darabja bemutatóját, ami totális bukás volt, valaki megkérdezte tole:
- Hogy sikerült a bemutató, Oscar?
- Ó - mondta Wilde. - A darab sikeres volt. De a közönség megbukott.
Egy foiskolán a hallgatóknak egy olyan mondatot kellett fogalmazniuk, amelyben a "szeretet" és a "szex" szó is elofordul.
Egy noi hallgató fogalmazása:
"Amikor két ember mélységesen és szenvedélyesen szereti egymást, és mindkettojükben megvan az egymás iránti magas fokú és kölcsönös tisztelet, akkor a társadalom morálisan és spirituálisan is támogatja, hogy ez a két személy a fizikai szex mámorában egyesüljön."
Egy férfi hallgató munkája:
"Szeretem a szexet."
Megtörtént eset. Az ürge Németországba utazik egy kis faluba, hogy felkeresse egy régi barátja sírját. A temetot nem találja, német nyelvtudása is hagy némi kívánnivalót maga után. Persze, feltalálja magát és az alábbi kérdéssel fordul egy helyi lakoshoz:
- Wo ist die Kaputplatz?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Csak egy dolog zavart, de nagyon, a leendo anyósom. Anyósom, egy karrierista, okos de foleg nagyon szép no és idonként nagyon is célzó pillantásokat irányított felém olyannyira, hogy többször hozott zavarba.
Most már a készülodés vége felé jártunk mikor meghívott lakására, kontrollálni a már kinyomtatott meghívókat. Elmentem. Egyedül várt leendo anyósom s közvetlenül megérkezésem utan csendes csábitó hangon közölte velem, hogy hát most már csak egy hónap és utána már nos ember leszek ám neki igenis nehezen legyozheto vágyai vannak irántam tehát mielott lánya életéhez kötném saját életemet szeretne velem egyszer szeretkezni. Ezt pontosan így mondta.
Mit mondjak úgy meglepett az egész, hogy szinte gyökeret vert a lábam a földbe.
Szóval nézd, folytatta, én most bemegyek a halószobába, Te pedig, ha te is benne vagy akkor nyugodtan gyere utánam. Evvel lassan ellibegett, nyálcsurgatva néztem utána...
Egy pár pillanatig még ott álltam, aztán a lakás bejárati ajtaja felé indultam... kinyitottam és kiléptem a lakásból. Kint a férje állt és könnyes szemekkel ölelt át:
- Boldogok vagyunk fiam, a mi kis vizsgánkon nagyon sikeresen álltad meg a helyedet, és lányunknak nem kivánhattunk volna jobbat és megfelelobbet mint Téged. Fiam vagy.
Tanulság: Mindig tartsd az óvszereidet az autódban.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ezek a story-k NEM velem történtek meg, hanem úgy kaptam õket levélben...
Egyébként, ha megnyugtat, akkor pont tegnap szivattak meg egy DvD iróval... A haverom halál komoly arcal közölte, hogy ez egy új generációs iró, ami csak ATA vezérléssel megy USB2 porton keresztûl 1.5gb sec-el... kb. 1 percig filóztam, hogy a francba fogom kivezetni az USB kábelt!!!
Ui: Viszont ha valamihez nem értek, akkor nem játszom el "Adrian Lamo " szerepét!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
(láma) van...Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

-WC csap
-fejõgép
-STIHL fûrész (mivel nem volt ilyenünk, ezért vett emberünk egy házimozit, holott CD-rõl meg DVD-rõl még csak hírbõl sem hallott)
-CD-s mikró (igen, jól látjátok, kollégám meg én 5 percig faggattuk a nõt hogy ugyan mi is lehet az, azt mondta amivel lehet cd-t hallgatni, meg melegíteni... erre kderült hogy valószínûleg mikrohifit kereshetett)
-távcsõ
-kapagép
Most hirtelen ennyi jutott eszembe,de van még több ilyen is elhihetitek.
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

A boldog új lakástulajdonost meglátogatja barátja. Hosszasan beszélgetnek még éjfél után is, mikor a barát észrevesz a falon egy réztányért, ráakasztva
egy rézkalapáccsal. Meg is kérdezi:
- Az micsoda a falon?
- Beszélõ óra.
- ?
Erre a tulaj odamegy a tányérhoz, hatalmasat ráüt a kalapáccsal, mire a falon keresztül üvöltés hallatszik:
- Hajnali fél kettõ van, a kurva anyád, minek vered a falat!
Rendszerek jönnek-mennek, a viccek maradnak. Így van ez régóta.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.