Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- Neked hogy sikerült átvészelned ezt a nagy áradatot?
- Felmásztam egy marha magas fára. És Te hol voltál?
- Nekem szerencsém volt! Feljutottam Noé barkójára...
Hipp, hopp jövök BAZMEG! (a kis Vuk)
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
(mielött megagyalják)
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
๏̯͡๏﴿
"Milyen fáról ettél, hülye p...a, bazmeg?!" (Ádám)
"Heuréka, bazmeg!" (Arkhimédész)
"Játsszál már csendesebben, fiacskám, nem hallom, mit írtam, bazmeg!" (Beethoven)
"Szelidiccsé már meg, bazmeg!" (Róka a Kis hercegnek)
"Kurvára utálok levelet írni, bazmeg!" (Bell)
"Öreg, tartsál már meg, mert leesek, bazmeg!" (Dugovics Titusz)
"Hová futtok, tetvek, csak most kezdek belejönni, bazmeg!" (Dobó István)
"Hé, skacok, nem innen indultunk, bazmeg?" (Magellán)
"De utálom ezt a kurva Erõt, bazmeg!" (Anakin Skywalker)
"Hú, Csipkerózsika, te már száz éve nem mostál fogat, bazmeg!" (Királyfi)
"Hol a f...omba van a hamutartó, elnyomom a falon, bazmeg!" (A Zeppelin léghajó kapitánya)
"Honnan a lóf...ból jön ez a sok víz, bazmeg?!" (A Titanic kapitánya)
"Csak ezt az egy betût ismerem, bazmeg!" (Zorro)
"Szeva, Micimackó, lehetek a Tigrised, bazmeg?" (Tigris)
"Nézd már, hát nem bekapcsolta a prést, bazmeg!" (Terminátor)
"Na végre, már nem fázom, bazmeg!" (Néró)
"Ez vaddisznó? Szelíd ez, bazmeg!" (Zrínyi Miklós)
"Unatkozom, szopassuk meg a labancot, bazmeg!" (A Tenkes kapitánya)
"Hány kib...ott lyukat kell még fúrnom, bazmeg!" (Búvár Kund)
"Na, ha ezt elõre tudom, el sem indulok, bazmeg!" (Kolombusz)
"Mi a f...om az a Mátrix, bazmeg?!" (Neo)
"Hé, ez forró, bazmeg!" (Dózsa György)
"Mit gondolsz, ki a kis f...om az állam, bazmeg?!" (XIV. Lajos)
"És mégis mozog, bazmeg!" (Galilei)
"Jancsika, azonnal tedd le azt a sütõlapátot, bazmeg!" (Vasorrú bába)
"Te is, fiam, bazmeg!" (Julius Caesar)
"Hát nem pont a fejemre esett, bazmeg!" (Newton)
"Ezek a primitív köcsögök még majomul sem tudnak, bazmeg!" (Tarzan)
"Aludj el szépen, kis Balázs, bazmeg!" (József Attila)
"Már megin harangozni kõ, bazmeg!" (Quasimodo)
"Muszáj kimennem oda, bazmeg?!" (Neil Armstrong)"
- Nézd, innen fentrol csak hangyának látszanak az emberek!
Mire a másik:
- Nyissunk b+! Azok tényleg hangyák !!!
Mi van a hallány ajtajára írva?
-Halkan gyere be
-Hogy hivják az internetezo szerzetest?
-Felhasználó barát.
Egy férfi odamegy a fagyiját nyaló nohöz:
- Kisasszony, semmiképpen sem szeretném, ha félre értene, de kaphatnék egy nyalást ?
- Tessék - nyújtja a no a fagyit.
- Félreértett.
(Amúgy a CIA tagadta létezésüket, de belsõ információk szerint már megváltak tõlük, mivel munka közben alkohol nem engedélyezett)
😊
/Bocsi, télleg nincs benne semmi rosszindulat!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Egy-két "gyereklogika":
Miért patkolják meg a lovakat?
- Azért, mert a patkók könnyebbek a lónál, és gyorsabban mennek, mint a ló. (8 éves )
- Azért, hogy ne boruljon fel a ló, mert mikor fékez, akkor a patkókkal kapaszkodik. (9 éves)
- Azért, hogy csattogjon velük az utcán, mert ha nem csattog, akkor nem is ló (7 éves )
Mit jelent az, hogy "modern"?
- Modern az, ha látsz valami szépet, ami nagyon drága és nincs pénzed megvenni. ( 7 éves)
Mibõl készül a parfüm?
- Vízbõl, dugóból és parfümbõl. (5 éves )
Hogyan tudnak a vándormadarak több ezer kilométert megtenni egyfolytában repülve, éjjel-nappal?
- A madarak, mikor ilyen messze indulnak, visznek magukkal élelmet egy tarisznyában. A repülés elõtt pedig egy-két hónapig még nem indulnak el, hogy pihentek legyenek. (7 éves )
Hogyan értik meg egymást a madarak és az állatok, hiszen nem tudnak beszélni?
- A madarak és az állatok egymáshoz nagyon közel mennek, és suttogva beszélnek és nekünk csak annyit mondanak, hogy "miau". (10 éves )
Honnan tudják a tévében, hogy milyen idõ lesz holnap?
- Az ember a tévében onnan tudja, hogy holnap esni fog, hogy elolvassa egy cetlirõl. A cetlit az anyukája írta neki. (6 éves )
Mi a hárs?
- A hárs egy fából készült élõlény. (7 éves )
Mi a mosoly?
- A mosoly az, amikor az emberek csukott szájjal nevetnek, hogy ne zavarják a többi lakót . (7 éves )
Kik az alvajárók?
- Az alvajáróknak olyan betegségük van, ami nem engedi, hogy leessenek a tetõrõl. A bacilusaik tartják egyensúlyban õket. Amikor az alvajáró az
egyik oldalra megy, akkor a bacilusok a másik oldalra rohannak és ez folyton így ismétlõdik.
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
lol 😄
ezt most hallottam 😊
Úgy érzed nyomott vagy?
nám annyira lolok
???
szemednek e-világban párja nincsen
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
???
szemeid kersztûzében égek
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!