41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#13112 ja igen, ez tök aranyos!!
mondja mi tart halat? :DD
jól emléxem? az aki buzi? :DD
vagy ez egy másik kérdés? :DDD -
#13111 Ez miért is vicces? Erről van topik a tudományosban, nem olyan nehéz a feladat, én is simán megoldottam! -
#13110 A zsidó pap fia kikeresztelkedik. A hír nagy izgalmat vált ki a hitközségben. Az egyik agg súlyos szemrehányásokkal illeti a rabbit:
- Rebbelében! Hogy engedhetted idáig fajulni a dolgokat? Hogyan lehettél ilyen elnéző? . . . De várj csak, fogsz te még az Örökkévaló trónusa előtt állni! Mit mondasz majd, ha az Úr kérdőre von?
- Mit mondok, mit mondok? Ez igazán nem gond! Hogyha bármit kérdez, azt fogom felelni: nű és a maga fia?!
-
#13109 Az alábbi kvízt Einstein írta. Szerinte a Föld embereinek 98%-a nem képes megoldani a feladatot. Vajon Te a 2%-ba tartozol?
Tények:
1. Van egymás mellett öt ház, öt különböző színu.
2. A házakban lakik egy-egy személy, mindegyik különböző nemzetiségu.
3. Mindegyik különböző italt fogyaszt, különböző dohányárut szív és különböző állatokat tart.
4. Egyikük sem fogyasztja ugyanazt az italt, szívja ugyanazt a cigarettát és tartja ugyanazt az állatot.
Egyéb információk:
1. A brit a Piros házban lakik.
2. A svéd kutyákat tart.
3. A dán teát iszik.
4. A Fehér ház balján a Zöld ház van.
5. A Zöld házban kávét fogyasztanak.
6. Az a személy, aki Pall Mall-t szív, madarakat tart.
7. A Sárga ház lakója Dunhill-t szív.
8. A középső házban lakó személy tejet iszik.
9. A norvég az elso házban lakik.
10. A Blend-et szívó szomszédjában lakó macskákat tart.
11. A lovakat tartó személy szomszédjában lakó Dunhill-t szív.
12. A Blue Master-t szívó ember sörözik.
13. A német Prince-t szív.
14. A norvég a Kék ház szomszédja.
15. A Blend-et szívó személy szomszédságában vizet isznak.
A KÉRDÉS: KI TART HALAKAT?
-
#13108 na, de mi férfiak még ennyi mindent csinálva is képesek vagyunk normálisan menni az úton, a csaj meg csak sminkelte magát. -
#13107 Tegnap az M5-ön mentem. Balra tölem egy hölgy tünt fel egy vadiúj BMW-vel, több mint 130 km-es sebességgel, az arca egészen közel a visszapillantó tükörhöz, és éppen sminkelte magát. Egy pillanatra félrenéztem; amint ismét odanéztem, már majdnem az én sávomban volt és még mindig a sminkjével foglalatoskodott. Habár kemény fickónak tartom magamat, mégis úgy megijedtem, hogy a villanyborotvám kiesett a kezemböl és egyúttal kiütötte a szendvicsemet a másik kezemböl. Amintmegprobáltam az autómat a térdemmel a savban tartani, leesett a fülemnél tartott mobilom egyenesen bele a lábam között levö forró kávéspohárba. A kávé természetesen kifröccsent, leforrázta legnemesebb testrészemet, tönkretette a mobilomat és megszakított egy fontos telefonbeszélgetést. A cigit a számban még éppen sikerült megmentenem. Ki nem állhatom a nöket a volánnál. Életveszélyesek. -
#13106 :DD -
#13105 Egy fickó beront a főnöke irodájába, leköpi, majd ráborítja az asztalt, mire rohannak utána a kollégái:
- Sanyi, csak vicceltünk! Nem nyertél a lottón…
-
HUmanEmber41st #13104 ez tutiiiii :D -
#13103 Az idegenlégió századosát új állomáshelyre vezénylik a sivatag
közepére.Amikor megérkezik, látja, hogy a helyőrségben egy teve
különlegesbánásmódban részesül: bent lakik a szobában, mindenki eteti,
itatja.
Megkérdezi az őrmestertől:
- Mondja, miért dédelgetik ennyire ezt a tevét?
- Tudja, ennyi férfi összezárva ilyen sokáig, távol a női társaságtól,
szóval,ha valakire rájön a gerjedelem, a tevét használja.
- Ez elég furcsa, őrmester, de ha nincs rossz hatással a morálra,
szemethunyok felette.
Eltelik hat kemény hónap, a századoson is úrrá lesz a hiányérzet. Szólaz
őrmesternek:
- Őrmester, hozza a tevét a szobámba!
Beviszik neki. Másnap a százados mondja az őrmesternek:
- Na, most már én is tudom, mire használják az emberei a tevét!
Mire azőrmester:
- A százados úr is bement rajta a városba a lányokhoz? -
#13102 Paraszbácsi meséli az éjjel történteket a riporternek:
-Hát én má' aluttam vóna, aztán hallottam valamit. Kimegyek a ház elé, mondom magamban: hú de kúva sötét van. Megyek a kukoricásban, 'ú kúva sötét van. Megyek a gabonamezőn, 'át itt is kúva sötét van. Egyszercsak: MI A PICSA! Aztán hú de kúva sötét van.
És az a lényeg hogy elég székelyesen add elő. Szerintem. -
#13101 és a te formádban milyen? -
#13100 ez így nagyon szar ebben a formában -
praksi #13099 biztos vót má', de most hallottam hétvégén hallottam először:
Székely parasztbácsi lát egy UFO-t, és kimegy a DunaTV riportot készíteni vele
-Bácsi, mesélje el, mi történt?
-Hát aztat el tom mondni, de csak a saját szavaimmal...
-Persze, semmi gond
-Na hát az úgy vót, hogy kinn vagyok a mezőn a nyájjal, oszt' kurva sötét van. Egyszer csak, MI A PICSA?!?! Aztán megin' kurva sötét van.. -
#13098 A Windows olyan, mint a Tamagochi. Etetned kell, tanítgatnod, játszani kell vele, takarítani kell a szemetet utána, foglalkoznod kell vele, de bármit is csinálsz is - mindegy, hogy mit -, előbb-utóbb úgyis megdöglik.
-
#13097 áucs!!! :D -
#13096 baz :DD -
#13095 oké! -
#13094 Nekem teccett :) Egy újszülöttnek ugye ... -
Easy Rider #13093 LOL! -
#13092 Aranyköpések, beszólások topikból:
Totya000 2005. jún. 10. 22:24 | Privát | Válasz | #2194
Hosszú lesz, de kit érdekel?
Cimbitől, amikor megkérdezik tőle, hogy "kávét?", ezt válaszolja "tiplizz!"
Nem nagyon értettük es egy idő után meg kellett tudnunk a magyarázatot:
Cimbim szakács és ott esett meg, hogy seggfejfalváról feljött egy másik szakács-gyakornok és a kötelezően letöltendő felszólgálást gyakorolta.
Egyik kezében kávé, a másikban tea és ment körbe a külföldi parasztok között (vendégek).
Kérdezte: coffee? ("káffi")
Vendég: tiplizz!
Arc lelépett, 20 perc mulva a vendeg panaszkodni kezdett a főnöknek, hogy sehol a teája.
Főnök: "Miért nem adtál neki teát, már ott várja 20 perce?"
Gyerek: "Kérdeztem tőle és ő azt mondta, hogy tiplizzek!"
Főnök: "Baromarcú, nem azt mondta, hogy tiplizz, hanem, hogy tea, please!!!"
Ez a nagy történet -
#13091 -
#13090 - Miért szed a béka fogamzásgátlót?
- Hogy ne jöjjön a gólya!!! -
#13089 [LUSTA VOLT ÚJAT CSINÁLNI, DE MAJD LESZ] -
#13088 tudod mi vicces?
az hogy a logodba esik a hó azt már nyár van(igaz ma elég tré az idő)!!! -
#13087 -
#13086 személyes élmény alapján -
#13085 nem -
#13084 :D -
#13083 Pistinek beszélő papagája van.Egyik nap felszed egy nőt,akit felhív a lakására.A probléma az,hogy a nő utálja a papagájokat.Pisti nem esik kétségbe,úgy dönt,hogy letakarja és úgy nem adódnak problémák, de előtte mefdumálja a papagájjal, hogy nehogy megszólaljon, mert kivágja a nyelvét.
Délútán felviszi a nőt és így szól:
- Te csak vetkőzz le és tedd szét a lábad,én pedig duplaszaltóval felugrok a szekrényre,onnan hátraszaltóval a csillárra,onnan pedig dupla cukaharával éppen beléd érkezek!
Erre a papgáj:
- Úristen,inkább vágd ki a nyelvemet,de ezt látnom kell! -
#13082 jópofa!Te találtad ki? -
#13081 LOL!
Ez kurvajó!!
-
#13080 azt a kurva :DDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!! -
#13079 Először a szöveget olvassátok el:
Egy férfi felesége kijelentette,hogy női estre megy, beült a Volvoba és elhajtott.
A férje nyugodtan megnézte a meccset a TV-ben, ivott néhány üveg sört, és elment aludni.
Felesége hajnalban kissé ittas állapotban jött haza, ezért a hapsi kora reggel kipattant az ágyból szemügyre venni az autót, nincs-e valahol rajta sérülés?
Nos a kocsi kifogástalan állapotban volt, mégis elváltak!
Vajon miért? -
Nex #13078 tudom a nagyrésze vicclap -
#13077 [bevette a kotex tablettat:)] -
#13076 ma 13:33 | Privát | Válasz | #13071
2005. ápr. 29. 12:49 | Privát | Galéria | Válasz | #11792
2004. ápr. 25. 20:32 | Privát | Válasz | #5539 2004. ápr. 25. 20:32 | Privát | Válasz | #5539
hat valoban nem most volt de jol amlekeztem hoyg volt amr tobszor is es akkor meg egybol 2x is:)
na meg tuti hogy valameik masik topikban is mopst volt nem tul regen:) -
#13075 Jót akart... :) -
#13074 hónapok óta nem volt miszter -
#13073 beszótá? :D