Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.
3.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
- Mi volt ez? - kérdezi az utas.
- Oh, semmi csak elütöttem egy cigányt- válaszolja a skinhead.
- De ehhez 3 döccenés kellett?
- Hát persze: fel a járdára, át a cigányon, le a járdáról!
Két dolog van amit utálok a világon:
1. fajgyûlölet
2. és a mocskos cigányokat
Bemegy a cigány a könyvtárba és skinhead a könyvtáros. A cigány megkérdezi: nincsen valami Petöfi?
- Nincs.
- És valami Arany?
- Nincs.
- És esetleg valami Tolsztojevszkiy?
- Nincsen.
- Hát akkor mi van?
- KALASNYIKOV.
- És az mit irt?
- CIGÁNYOKAT!!!
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Bejön a pap, kérdi:
- Miért kerestél meg fiam.
- Loptam atyám. - Mondja a cigány.
- Ez nem helyes. Add vissza amit loptál a gazdájának.
- Nem atyám, én magának adom!
- De ne nekem add, hanem a gazdájának!
- Próbáltam, de nem kell neki.
- Akkor tartsd meg!
- Kérem én sürgönyözni szeretnék!
- Mi lenne a szöveg?
- Kérem, gyorsan írja. Komám gyere haza, mert a feleségedet b...k!!!
- De kérem uram, ilyent nem lehet írni! Fogalmazza meg másképpen.
- Na jól van. Akkor gyorsan írja!
- Etel a Hotelbe,
csücsül a fotelbe,
katona hitelbe
hatol be Etelbe,
textil árú lefelé,
hentesáru befelé,
a szõrszálak összevissza,
baj van komám, gyere vissza!!!!
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

lehetett. Behívatja a fonök, elmondja a leltár eredményét,és megkérdi a cigánytól:
- Na, cigány hol a búza?
Válasz:
- Fõnök annyi egér van ebben a raktárban hogy az orület. Hát megették a búzát!
Fonök:
- Te cigány, nagyon sok egér kell hogy legyen ahhoz hogy egy zsák búza eltunjön, gyanús ez nekem. És a rizs hova lett?
Cigány:
- Mondtam fonök az egerek azok a hibásak, akármerre lépsz,csak egér van.Azt is megették!
Fonök:
- Jól van cigány, megették a búzát, megették a rizst, mondjuk elfogadom. De hova lett a bors? Az egerek nem esznek borsot!!! Az eros!!!
Cigány:
- Fonök, nem fogod elhinni, sírnak, de eszik!!!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Ha kólát akarsz megrendelni, akkor mondd: GIMI E KÓK
Ha kávét és süteményt akarsz, akkor: KOFÍ END DÓNAT
Ha fáj valamid, akkor: FAK
Ha az üzletben látsz valami nagyon drágát, akkor: FAK
Ha valaki megtámad téged, akkor: FAK
Ha látsz egy szép lányt az utcán, akkor: VATA FAK
Ha valaki azt mondja neked, hogy: FAK,
erre megfelelõ válasz: FAKJU TUU
Ha elveszíted az irataid, akkor: ÁJ LOSZT MÁJ FAKING PÉJPERSZ
Ha hálni akarsz valakivel, akkor: AJ UANA FAK WIT JÚ, avagy: HÁJ, KEN ÁJ FAK JÚ
Ha keresel egy taxit, akkor: HAV TU GET A FAKING KAB
Ha valami nem mûködik, akkor: FAK DET SIT
Ha valaki idegesít téged, akkor: ÁRJÚ FAKIN WIT MI?
Ha ez nem elég, akkor: VAT DA FAK JÚ WONT?
GIMI E KILÓ FAKIN EJPLSZ, MADAFAKA
Mikor kérik a jegyet ellenõrzésre: - ÁR JÚ FAKING KRÉJZI ESZHÓL?
Mikor egy dugóban állunk és vitatkozunk a közlekedésben résztvevõ másik személygépkocsivezetõvel: - VAN MÓR WÖRD END ÁJL GET JOR FAKIN ESZ AUT FROM DA KÁR END FAK AP HÍR JÚ NESZTI MADAFAKIN BICS!
Amikor valami rossz történik: - OU SIT, FAK FAK FAK FAK FAAAAAAAK!
Amikor egy hajléktalan pénzt kér tõled: - GET DA FAK AUT OF HÍR BIFÓR ÁJL KIK JÓ MADAFAKING SIT ASZ
Megkérdezi az eladótól:
- Mai kifli nincs?
- De, holnap lesz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
mekkora 1 buziság, már nemazért 😊
amógy meg a besorolás tök hülyeség, mert ugyanúgy megnéz egy 10 éves egy 12-est, vagy egy 16-ost, ne fog törõdni a számmal.
Ide mit kéne írni?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Másik idopontot kértek. A professzor rendes volt, és két nappal késobbre kijelölt egy vizsgaidopontot. A két diák megjelent a vizsgán, immáron a tudás birtokában. A professzor két külön terembe ültette oket, majd átadta a vizsgalapokat. Két kérdés volt a vizsgalapon: Az elso, a félévi anyagból feltett könnyu kérdés (10 pont). A második, egyszeruen ennyi: "Melyik kerék?" (90 pont).
😊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Szaddám Husszein áll a kivégzõosztag elõtt, bekötött szemmel, egy fél cigarettával. Megszólal az itéletvégrehajtó:
- Szaddám Husszein, eljött az ideje, most még van egy utolsó kívánsága!
Szaddám:
- Beckham lõjön!!!!
😄
-Miért nincs kubának úszó, és kajak-kenu válogatottja?
-...
-Mert aki úszni, vagy evezni tud, az már Amerikában van
2.

Egy pácienst telefonon felhívja az orvosa:
- Uram, tegnap megkaptuk a tesztek eredményét. Van egy rossz és egy még rosszabb hírem.
- Mi a rossz hír?
- Önnek halálos betegsége van, szóval maximum 24 órája van hátra.
- És mi az ami ennél is rosszabb hír?
- Tegnap elfelejtettem szólni.
Egy könyvelõ elmegy az orvoshoz:
- Doktor úr, állandó álmatlanság gyötör.
- Próbálta már a bárányokat számolni?
- Pont ez a baj. Mindig elrontom, és három óra kell hozzá, mire rájövök, hogy hol.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
6677is jo 😄 janagy f@sság
- Veseelégtelenség, májnagyobbodás...
- Doktor úr, tudna valami pozitívat is mondani?
- Hogyne. Itt van például mindjárt az AIDS-teszt eredménye...
Fidel Castro beszédet tart:
- Azzal vádolnak engem, hogy Angolában beavatkoztam a...
Mire valaki a tömegbõl felkiált:
- Tessék a mogyorót! Tessék a pattogatott kukoricát!
Castro folytatja a beszédet:
- Azzal is vádolnak, hogy beavatkoztam Mozambikban...
Castro egy pillanatra bosszúsan körülnéz, majd rendületlenül folytatja:
- Azt mondják rám, hogy Nicaraguában...
Castro oltári dühös lesz, és elkezd ordítani:
- Azonnal hozzák ide elém, aki kiabált, és olyat rúgok bele, hogy Miami-ig repül!!!
Mire a tömeg kórusban felordít:
... Bal lábbal keltem fel.
Felvettem az ingem és leszakadt egy gomb.
Megemeltem a táskámat és leszakadt a füle.
Már félek kimenni pisilni...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Mennyibe kerülsz, picinyem? - kérdezi széles mosollyal az arcán.
- Húsz rongy - feleli a lány, és kihívóan megnyalja égõvörös ajkait.
- Mennyi?! - csattan fel a férfi, majd a szívéhez kap, és összeesik.
- Úristen, Julcsa! Mi történt azzal a férfival? - kiált oda a lánynak egy, a közelben álló kolléganõje.
- Fogalmam sincs - feleli. - Talán megrázta az áram...
Nem szép dolog ám!
Izé:

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE