Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

háh, loálabb lenne ha tudnék gépelni is :P

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
Loál! <#idiota><#vigyor>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

figy monok nagyobbat... ma mentem.... 2 cigány is megállitott lejmolni.

egy nõ nikeban hogy adjak neki kávéra...mondom neki nem, bye.

Aztán késõb hazafelé eg tipikus surmóképû tolvajcigány hogy adjak má pár forintot.
Ezen annyira meglepõdtem hogy ilyen arccal hogy mer idejönni hogy visszakérdeztem, és a következõ párbeszéd játszódott le köztünk :

-Adsz egy kis pénzt ekem ?
-Hehe mennyi kéne ?
-125 forint !
-hm, mire ell neked pont ennyi ?
-sörre...
- Najo, legalább becsületesen megmondod, tessék.
-Hát persze ! Én világéletemben becsületes voltam !!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Punkerwork
<#banplz>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

tomsolo
HÁHÁ!

Fõ a nyugalom!

...most voltam lenn a boltba, ott áll elõtte két cigányasszony, azt mondja az egyik: - Té, Rozi! Millen évet írunk?
Mire a másik: Há' hunnan tuggyam én aszt!

:D

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
- Miért sírsz Pistike?
- Mera... hüpp festõ bácsi..hüpp nagyon csúnyákat mondott!!444444444hüpp
- De hát mit mondott?
- Az anyádkurvaistenit, ne rázd azt a lérááááÁÁÁÁÁÁÁt..!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Falconer
Hát ez lol! :D

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

PResident Evil
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PLaci
lol

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Falabu
-Hogyan szaporodnak a a svéd vadászrepülõgépek?
-Grippensex-el!

-Hogy hívják másképpen a Kártágói macskát?
-Puncica!

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Mayday
Két sebész beszélget a konferencia szünetében:
- Nálunk olyan magas fokon áll a sebészi tudomány, hogy amikor édesanyám
megvakult, egy hal szemét ültettük be a szeme helyett, és azóta tökéletesen
lát! - dicsekszik a szovjet.
- Egy hal szemét?! És lát?
- Természetesen!
- Nálunk meg volt egy érdekes eset: egy asztalos ujjait levágta a
szalagfûrész - mondja erre a magyar. - Volt a közelben egy tehén, levágtuk
a tõgyét, és a csecseit varrtuk az ujjak helyébe. Azóta nem csak hogy
tökéletesen tudja használni a kezét, de ha elég füvet eszik, napi 7-8 liter
tejet is le lehet róla fejni!
- Aha, ha elég füvet eszik! És ki látta ezt?
- Az a halszemû anyád!!!!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Stann
Két régi cimbora beszélget. Egyikük megkérdi a másiktól:
- Te, ha én elmennék hozzátok és teherbe ejteném a feleséged, miközben te horgászni vagy, akkor utána ellenségek lennénk?
A másik elgondolkozva vakarja a fejét:
- Hát azt nem tudom, hogy ellenségek lennénk-e, de hogy kvittek igen, az biztos.

Egy kígyószakértõ tart elõadást ápolónõknek a kígyómarásról. Az egyik ápolónõ feltesz egy kérdést:
- Marta már meg kígyó?
A szakértõ felhúzza az ingujját, és megmutatja a karját, amelyen néhány kígyóharapás látható.
A kérdezõ felsikkant:
- Úristen, és még él?
A szakértõ furcsán néz rá, majd megszólal:
- Ugye ön valódi szõke?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?

precision
Régi, de attól még mindig jó :))

Bazinga!

PLaci
Copy paste a Fórumozók fényképeibõl:
Leírás DVD-játékos (player) tulajoknak!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
LOL!
Még hogy marcipános sós hurka! :-D

LSL
2 háziasszony beszélgetése 2010-bõl:
-Tudod meséltem múltkor neked, h. az új mosógépem nem mindig mos rendesen, és h. idõnként elakad öblítés elõtt. A szervíz mikor felhívtam csak annyit tudott mondani, h. amíg nem jön ki a hibajavítás, addig egyszerûen indítsam újra.
-Én mondtam neked, hogy várjál egy kicsit, ne a legfrissebb modellt vedd meg. De figyelj! Tudok egy címet a neten, a tweak.washing-maschine.com, ahol van 1-2 hackkelt firmware változat. azt mondják, nem elég, h. a mosóprogramok 10%-kal gyorsabban futnak le, de ráadásul a centrifuga fordulatszáma is nõ ennyivel.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

PResident Evil
gyökér...

SLICK
NEM tom hogy írtam e már vagy se: (étvágygerjesztõ kaják)
Tevegecis tejbe gríz, pirított bika boka, szívzörej pörkölt, disznófülbe mártott vakond lábszár, palacsinta töltelék: szúnyoglábbal légyszemmel és bagoly köpet édesítéssel...
marcipános sós hurka, és egyéb nyalándságok
JÓ ÉTVÁGYAT!!!

SLICK
gyökér...

hen-tes
"ÁRGH:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Sadist
Ez de szar <#idiota> (pozitív értelemben)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

PResident Evil
irc lesson #1:

<17:42> <`prezi> <17:42> <b0by> <18:32:54> <Gbeatrix> nem tudja valaki h meddig tart a plakatkiallitas?
<17:42> <`prezi> <17:42> <b0by> <18:33:21> <LloydD_MF> 1 honap?
<17:42> <`prezi> <17:42> <b0by> <18:33:23> <LloydD_MF> 2?
<17:42> <`prezi> <17:42> <b0by> <18:33:36> <Gbeatrix> nekem pontosan kellene;)
<17:42> <`prezi> <17:42> <b0by> <18:33:51> <joco> 1. h.o.n.a.p.
<17:42> <`prezi> <17:42> <b0by> <18:33:52> <joco> 2.
<17:42> <`prezi> <17:42> <b0by> <18:34:01> <Gbeatrix> MONDOM PONTOSAN
<17:42> <`prezi> <17:42> <b0by> <18:34:06> <joco> ez pontos volt

PResident Evil
:D

hyyb
- Néni kérem, leülhetek a zsákjára?
- Persze fiam, csak a tojásokra vigyázzon!
- Miért, tojások vannak benne?
- Nem, szögesdrót!

SLICK
LOL!! Ez gyíkság behugyozok rajta ! Ez nagyon veri a nézettséget...<#idiota><#idiota><#idiota>

8701

RelakS
a TÉK-nek!!! :P

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
itt az ideje

RelakS
hmm...

Bandee1987
lol :)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Match
Elõre leszögezem: biztos "vótmá" és "szar" :D

Pistike éppen apjával és kishugával megy hazafelé, mikor megszólal :
- Apu ! Nagyon nehéz a hugi. Viszem inkább a sört.
Mire az apa idegesen :
- Hogyisne, még elejted ...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

PLaci
Ez morbid... <#idiota><#rinya>

ez vicces?
Egy ember áll az utcán és sír. Megkérdezi egy járókelõ, hogy mi a baja:
- Találtam 25000 Ft-ot, és lehet, hogy egy szegény kisnyugdíjas vesztette el, aki most nem tud kaját venni, meg kifizetni a számláit, meg minden és tökre sajnálom.
Na, erre a másik arc is elkezd sírni. Arra megy egy rendõr, õ is megkérdezi, hogy mi baj van.
- Hát, találtunk 25 ezret, aztán lehet, hogy egy szegény kisnyugdíjas vesztette el, aki majd nem tud bevásárolni meg kifizetni a számláit meg
izé, és nagyon sajnáljuk.
A rendõr is elkezd sírni. Arra megy egy kisnyugdíjas, kopott ruhában, ócska cipõben és vidáman megkérdezi:
- Hát maguk miért sírnak?!
Erre odamegy hozzá a rendõr és elkezdi ütni a gumibottal:
- Miattad sírunk, bazzmeg!

tú bonyolult ! :P

Sadist
Had szóljon! :D

ázz....

petitiononline ? <#eplus2>

õszintén szólva ki....tt szar

Ron Ragm
Nagy sárga de nem banán?
Villamos!

Nagy sárga de nagyobb a villamosnál?
Mutáns banán!

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Extraboy
És mi a ****-ért nem basznak téged ki minden forumbol?? pedig ma ideje lenne...

RelakSfromhome
akkor yó

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

régebb óta kering a neten mint az irigy mirigy elõadásában.
õk is innen szedték

RelakSfromhome
Ez nem egy irigymirigy szösszenet? Ott mintha a kölkök visszabeszéltek volna magukban :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Sadist
Ez nagyon jó <#nyes><#taps>

Egy tanár gondolatai ZH írás közben:
Ez igen! Erre számítottam! Bámulnak maguk elé, mint borjú az új kapura. Még nem tértek magukhoz az elsõ megdöbbenésbõl. Ezt a példatípust direkt nem vettük gyakorlaton. Valamit a ZH-ra is kell tartogatni! Úgy teszek, mintha rájuk sem figyelnék. Hadd kezdjenek mozgolódni! A Kovács már lapozgatja is a könyvet. Azt hiszi, nem látom. Simán elkérhetném. De minek? Úgyis rossz képletet másolt ki. Úgyis elégtelent kap, és nem is voltam szigorú. Még puskázhatott is.
Ah! Barabás rátalált a jó képletre. Legalábbis azt hiszi. De téved.
A jó képlet nincs is benne, a könyvben. Helyesebben benne van, csak hibásan. Nem véletlenül választottam ezt a példát. Itt ma mindenki egyest ír. Azért ülök én itt.
Majd legközelebb rendesen felkészülnek. Akkor kapnak egy primitív példát, amit még egy általános iskolás is meg tud oldani. Éppen ez fogja megzavarni õket. Nem hiszik el, hogy egy osztás meg egy szorzás az egész. Egy olyan képlet, amit még a kettes szintû általános iskolások is tudnak. Elbonyolítják majd az egészet. Aki pedig megcsinálja, azét azért nem fogadom el, mert nem általános iskolás módszerekkel kell dolgozni.
Legalábbis a hallgatóknak nem. Megadtam azt a mennyiséget is, ami tévesen benne van a könyvben. Így nem gyanítanak semmit. Amúgy is több adatot írtam fel azok kedvéért, akik megszokták, hogy az összes adatot, amit megadtak, fel kell használni. Addig osztanak, szoroznak, amíg ki nem jön a kérdéses mennyiség. Ez ma legalább öt elégtelent fog szülni. Helyes! Barabás kirakta a dolgozatát a pad szélére, a háta mögött ülõ már másolja is. A Szepesi meg leírta egy kis fecnire a példát, s odaadta az elõtte ülõnek. Nagyszerû! A várt sebességgel terjed az egyes.
A Horváth túl akar járni az eszemen. A szerencsétlen nem tudja, hogy ez eddig csak a feleségemnek sikerült. Jól felkészült a ZH-ra, a képletet is tudja. Már legalább öt perce készen van, és büszkén feszít. Na nem sokáig. Számítottam rá, hogy nem lehet semmivel sem megzavarni. Ezért még tegnap délután felírtam a padjára a helyes összefüggést. Most szépen odaballagunk hozzá, és véletlenül észrevesszük...
Na, ez megvolt. Még neki állt feljebb. Nagyon elkanászodtak a mai fiatalok. Régen sokkal jobb volt. Nem kellett ennyit manõverezni. Csak a teljesen kész, hibátlan dolgozatokat fogadtam el, melyek végeredménye is jó volt. Persze olyan adatokat adtam meg, s olyan képletekkel kellett számolni, hogy logarléccel az atyaúristen sem tudta volna befejezni idõben. De ezek a rohadt számológépek megnehezítették a dolgomat. Ám kifogni nem tudnak rajtam. Úgy látom, mindenki befejezte, beszedhetem.
Így kell ZH-t íratni! Nem kell utána órákig veszõdni. Az egészet kijavítom egy perc alatt.

PLaci
<#idiota>

Sadist
Némmá! Egy klint ísztvúd! :D

CLINT EASTWOOD9
Miért nem kap a gepárd jogosítványt?
Mert nem áll meg soha a zebre elõtt!

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Bandee1987
www.nemnemsoha.hu fórumjáról :)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ghost cb
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:_DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD bazeg :DDD

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)