41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#16650 5 éve már hogy az anyósom átjön hozzánk karácsonyozni, idén újítunk:
beengedjük -
#16649 pont te mondod... -
#16648 Najó, ne itt beszéljük meg tényleg. Ha van kedved, kifejtem az álláspontom egy adott toopikban. -
#16647 Mármint melyik részét? -
#16646 Talán jó lenne ha vicceket is írna már ide valaki, a 9.11 baromira lerágott csont. -
#16645 Ez már nagyon eröltetett. -
lord nihilus #16644 nekem spéciel nincs egy 20$-osom -
#16643 Ebben nincs semmi véletlen. A hülye is össze tud hajtogatni úgy egy bankjegyet, hogy valami lángoljon rajta (feltéve hogy a bankjegyen van egy fa lomb, vagy akármi más, ami hasonlít a füstre). Az meg hogy kijön az osama már már röhejes. -
#16642 Hello, feltettem egy érdekes file-t, nézzétek meg! Nagyon komoly a WTC-vel kapcsolatban! itt van -
lord nihilus #16641 énnem hiszek ilyenekben de azért télleg érdekes -
lord nihilus #16640 öt karakter+két szám értéke
5+3+3=11 -
Yoz #16639 Az ugrálos mission impossible szerintem a legjobb, szerintem... :o) -
#16638 Na ezt valahogy nem tudom elhinni. -
#16637 Halálfej+Dávid csillag, vagyis kb halál a zsidókra. A WTC-ben pedig a foglalkoztatottak nagy része zsidó volt.
Persze nekem megvan a magam kis elmélete, hogy miértnem az arabok döntötték romba a WTC-t, de inkább csendben maradok, mielőtt elvisz a CIA :D -
#16636 :D -
#16635 Elmegy a nő a szexuális tanácsadóba, hogy a férje évek ota nem nyúlt hozzá. Első probálkozásra erotikus fehérneműt ajánl a doki.
Be is vásárol a csaj.
Haza jön a fickó, kinyit egy sört leül meccset nézni, asszonyka szobában felöltözik, fekete harisnyakötő, fekete combfix, fekete szoptatos melltertó, fekete köntös, majd meg áll az ajtóban.
A fickó végig néz rajta majd megszólal:
-Mi van hülye, meghalt anyád? -
#16634 ezek üszök jók csak nem akarok egyedül hülyét csinálni magamból hogy ezeket kipróbálom, majd esetleg ha sokan vagyunk haverokkal :D -
#16633 - Fogjunk egy doboz kotongumit, és tegyünk egy-egy csomaggal a többi vásárló kosarába, amikor azok nem figyelnek oda.
- Cseréljük ki a táblákat a férfi és női vécék ajtaján.
ez a kettő komoly volt :) -
#16632 Férfiaknak karácsonyi bevásárlás idejére
Mit csináljunk a bevásárlóközpontban, amig kedves párunk a karácsonyi bevásárlást végzi?
- Menjünk be a próbafülkébe, és teli torokbol üvöltsünk ki:
"Hé'!
Idebent elfogyott a vécépapir! "
- Fogjunk egy doboz kotongumit, és tegyünk egy-egy csomaggal a többi vásárló kosarába, amikor azok nem figyelnek oda.
- Állitsuk be a vekkerórakat, hogy 10 percenként csörögjenek.
- Rejtőzzünk el a ruha-állványokra akasztott ruhák közé. Ha valaki odaér hozzánk amikor válogat, kiáltsunk ra: "Engem válasszon!!! Kérem, engem válasszon!!!"
- Amikor valamit bemondanak a hangosbeszélőn, vegyunk fel magzat-pózt, és sikítsuk: Jaj, NE!! Már megint azok a hangok!!!
- Hagyjunk magunk után nyomot a vécéig kiöntött narancsléből.
- Állítsuk át az összes rádiót egy polka-csatornára, kapcsoljuk ki őket, majd mindet állítsuk maximális hangerőre.
- Hívjuk ki a többi vásárlót párbajra csomagolópapir tekercsekkel.
- Rakjunk sorba M'n'M drazsékat.
- Ha valaki megkérdezi, hogy segithet-e valamiben, kezdjünk el sirni, és kérdezzük meg: "Hát miért nem hagynak maguk békén??"
- Nézzünk bele közvetlenül a biztonsági kamerába, és használjuk tükörnek, miközben az orrunkat turkáljuk.
- Cseréljük ki a táblákat a férfi és női vécék ajtaján.
- Szökkenjünk összevissza mint egy dzsungelharcos, és közben dudoljuk a Mission Impossible dallamát. -
#16631 ma még nem volt :)
(de amúgy jó :)) -
YaniMan #16630 Császár Előd: Miért nincs nyáron hó (vagymi) c. száma óta :) -
#16629 A disznó a kutya és a csirke beszélgetnek ki a legfélelmetesebb.
A vaddisznó:
Én vagyok a legfélelmetesebb, mert az agyaraimtól fél az összes állat az udvarban...
A kutya:
-Az semmi! Én vagyok a legfélelmetesebb, mert amikor vicsorítok félnek tőlem az utcában...
A csirke:
ááá...Én vagyok a legfélelmetesebb, mert halottnak tettetem magamat és a fél ország befosik a félelemtől! -
#16628 le is lehet, csak egy kis figyelmetlenség kell a hallgatoság részéröl:P -
#16627 :DDDD -
HUmanEmber41st #16626 Szerintem előbb kirakta windingsben a lenti ábrát, majd átfordította latin betűre.
Ha nem lett volna benne N,Y, akkor is bele lehetett volna valami N.Y.-i vonatkozást magyarázni..
amúgy "MATEKZSENI" barátom egyszer algebrailag levezette, h 2+2=5 el. -
#16625 ezek olyan marhaságok.
mondassz egy másik számot mondjuk 5,s mondok rá 20 olyan dolgot amitől misztikus lesz,szal.... -
#16624 Egy regi, de nagy kedvencem:
Az oroszlán, a krokodil és a béka beszélgetnek.
Oroszlán: Csináljunk bulit!
Béka: Hurráááá! Lesz buliii!
Krokodil: Hozok kaját!
Béka: Lesz kajaaaaaaaa!!!
Oroszlán: Hozok piát!
Béka: Micsoda buli! Lesz kaja, pia!!!!!!!
Krokodil: Hozok nőt!
Béka: Lesza kaja, pia és nőő!Micsoda buliiiiiiii!!!!!
Oroszlán: És ezt a kis zöld bunkót meg itthon hagyjuk!
Béka: Nem jön a krokodil! Jeeeeee!!!!!!!!! -
#16623 figyelem-elterelő szimbólum o_o -
#16622 Csak azt nem tudom, hogy mit keres ott a Dávid csillag. -
#16621 lyól ragzod a magyrat :) -
YaniMan #16620 De a Q33 NY-ben nem van 11! -
Zsoldos #16619 Szammisztika..
Erdemes olvasni errol szolo konyveket, jokat lehet nevetni :) -
#16618 Ilyeneket más dátumra is lehetne gyűjteni. Persze, hogy azokat írják össze, amire stimmel. Egy halom véletlen egybeesés van a világon, bármire lehet találni, ha az ember kifejezetten azt keresi. Egy felkapott témánál meg sokan keresik... -
#16617 szvsz az egész egy hülyeség... -
#16616 ugye azért ezt nem hiszitek el ahogy le van írva?
konkrétan erre amit most belinkeltél, emlékszem hogy még egy cikk is volt origo-n...
szal a léyneg, hogy nem az volt a jráat száma, de hát ki néz utána, ugye... -
#16615 Q33 NY =
érdekes... -
#16614 nálam is!!! -
#16613 Nálam meghalt tőle a Word :DDD -
#16612 "Q33 NY"
az igen!!! -
#16611 aki nem szereti a telet hóember már nem lehet