Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fiú: Megycsókolhatlak?
lány: Engem?? Most szoptalak le!
Fiú: Engem??
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Pistike ebéd közben: Anyúú! Egy béka van a levesben!!!
Pistike! Az nem béka, az karfiol.
De anyúúú! Itt egy béka a levesben!
Csönd kisfiam, az karfiol!
Pistike fenyegetõen felemeli a villát: Te karfiol! Ne pislogj, mer kiszúrom a szemedet!!!
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
HBtY Wizy :)

A számvevõszék elnökének levele szerint a pénzügyminiszter APEH elnökjelöltje, Szikora János nem felel meg a pénzügyminiszter elvárásainak. A fenntartások a jelölt makrogazdasági ismereteire vonatkoztak, illetve kétségeket fogalmaznak meg az irányban, hogy kiemelkedõ szakmai tekintéllyel rendelkezõ vezetõ-e. Szikora a meghallgatásán felmerült kérdésekre válaszolva többek közt elmondta, hogy bár nem tudja, milyen egy menedzser típusú vezetõ, õ magát mégis annak tartja.
A hozzászólásom:
RELAKS (#236703)
Válasz erre | Adatok | e-mail 2005-02-24 17:57:35 (23921)
"Szikora a meghallgatásán felmerült kérdésekre válaszolva többek közt elmondta, hogy bár nem tudja, milyen egy menedzser típusú vezetõ, õ magát mégis annak tartja."
És ha magát annak tartja, akkor az is? Akkor én királynak tartom magam. Nem tudom, milyen az, de innentõl kezdve biztosan az vagyok
- Három oroszlán és két zsiráf.
<#idiota>#idiota>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
- Te ez a ház nem a Vágó Istváné?
- De.
- Megjelöljük?
<#idiota>#idiota>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
<#idiota>#idiota>
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
- Gyilkosok, tolvajok, kurvák és szégyentelenek!
Aztán nyomban újból álmoba merül. A doktor szólal meg elõször:
- Azt hiszem már jobban van, felismert mindannyiunkat.
Kuss!-magyarázta.
- Gyilkosok, tolvajok, kurvák és szégyentelenek!
Aztán nyomban újból álmoba merül. A doktor szólal meg elõször:
- Azt hiszem már jobban van, felismert mindannyiunkat.
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
Hole volt, hole nem volt, lived egy king meg egy queen. Egy day, nekik lett egy daughter. Her haja volt mint ében.s her skin like hó. Így lett her name: Hówhite. Mindenki volt happy, de a queen meghalt in TBC. Hówhite's apja lett nagyon sad and Hówhite too. But nem sokkal after the king gondoled that: "Kell feleség to me!"
So after pár hét, the king megérkezedett with egy nõ. She lett a new queen. But jött influenza so the king elpatkoled too. Maradt hát Hówhite és the mostoha. The mostoha was very
gonosz and she had a tükör. She often kérdezte a tükröt: "My tükör, my tükör tell me: Am I the legszebb or nem?" Erre a tükör: "You are so-so, but Hówhite is szebb, mint you!"
Erre a Mostoha very angry lett. Felbéreled a vadász to kill Hówhite.
But the vadász's szíve was lágy as méz, so he nem tudta kill Hówhite. Hówhite így stayed in the erdõ, where sok állat van. Hówhite találed egy house, ami was very kicsi. Be is mened és rögtön el is sleepedt.
End of the day, the törps coming haza, és they látják that valami nem ok.
They with ész like Colombo's rájöttek, hogy one itt valaki. Erre már Hówhite ís felébrededt és fast elmondta me az õ troubleja.
A seven nyomorék befogadni Hówhite, hogy majd she cook and takarít rájuk.
Meanwhile the gonosz mostoha rájött, that Hówhite még lives. Fõzött
gyorsan almakompót, with méreg, hogy kill Hówhite with saját kezûleg.
Másnap the törps went to bánya for arany, and Hówhite was left egyedül.
Aztán came the gonosz mostoha, mint egy granny, with the almakompót and said to Hówhite: "You voltál with me so kedves és adtál water to me, hogy now én give you kis almakompót. "
So, hát Hówhite meg is ate it, and meg is dögled tõle. When the törps arrived at házukba, they láted that Hówhite is halott. Their szívük were zokoging, and they építetted big-big
koporsó with üvegfedél, to beletenni Hówhite.
Then came the királyfi on fehér horse and csókoled Hówhite on ajak, mert he was kicsit necrophil, but Hówhite feléleded a meglepitõl.
The törps heart hypertrophysaled from the öröm, and the királyfi felülteted Hówhite on his fehér horse and they elmened a lemenõ nap felé.
The törps were very boldog, mert know that the mostoha lebucskázed
hazafelé menet egy big stoneról. And mindenki volt happy, and lived happy, míg el nem jött a pestis.
End of mese
<#idiota>#idiota>
Róma - szikrázó napsutés - a hajam még mindig remek
Kocsord - visztartály - "Az ellen nem véd!"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
egy amcsi iskolába az arab gyerek rázza ki a szõnyeget az ablakon.
arra megy a skinhed:
-mi van, Ali, nem indul?!
Kuss!-magyarázta.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
- Maszat! - kiált fel az apa összevont szemöldökkel, és az elvörösödött lánynak hatalmas kõ esik le a szívérõl; mindenki azt hiszi, a kutya volt, hehe. Kajálnak tovább, de egy idõ után megint érzi a kínzó ingert; ha egyszer bejött, most is bejön, gondolja, és elfingja magát.
- Maszat! - hörren fel ismét az apa. Esznek tovább, a lány kis idõ múlva úgy érzi, megint kell, és most már viszonylag fesztelenül ereget egyet. Erre az apa:
- Maszat, vigyázzá má onnan, mer rádszarik!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(Vót mán?)
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...