Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
- Ott maradsz! Érted?? Maradsz! Maradsz!!
Egy közeli autó vezetõje, látva hogy szõke vagyok, csodálkozva végigmért, majd megszólalt:
- Csak be kell húznia a kéziféket!
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...
- Télen medve, nyáron tanár.
- Tisztelendõ atyám, ismeri-e a 134-es zsoltár második bekezdését? - így a lány.
- Hogyne, hogyne - dünnyögi a pap, s gyorsan elkapja a kezét.
Hazaérve elsõ dolga, hogy megkeresse az említett zsoltárt, hisz dehogy is emlékezett rá, csak nem akart leégni a lány elõtt. A második bekezdéshez érve, olvassa a pap:
- "Fiam, jó úton jársz."
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
- Mennyit teljesít egy nap?
- Egy holdat! - válaszolja büszkén a paraszt.
- Az kevés! Nálunk naponta két holdat vágnak le.
- Ez hogy lehet? - ámul a paraszt.
- Úgy, hogy a nyél mindkét végén van kasza, így nincs üresjárat. Oda-vissza vágva van a rend.
A parasztnak tetszik az ötlet, és tényleg többet tud aratni. Egy hónap múlva maga Brezsnyev látogat el hozzá:
- Mennyit kaszál egy nap?
- Két holdat! - húzza ki magát a paraszt.
- Az kevés! Nálunk naponta négy holdat kaszálnak, ugyanis mindenki köt egy gereblyét a derekára, és egyben össze is húzza maga után a rendet.
A paraszt ezt is megfogadja, és tényleg gyorsabban halad. A harmadik hónapban Kádár látogatja meg. A paraszt eldobja az összes szerszámát és rohanni kezd. Mire Kádár:
- Álljon meg, hova rohan? Nem is tudja, mit akarok mondani magának!
- De igen! - válaszolja a paraszt
- Azt, hogy akasszak a tökömre egy viharlámpát, hogy éjszaka is tudjak dolgozni
- Na skinhead, mivel kifogtál kívánhatsz tõlem 3-at, de úgy kíváj, hogy amit te kérsz a cigány annak a dupláját kapja.
Gondolkodik a skinhead.
- Akkor kérek 10000000 ft-ot!
- Rendben, de a cigány 20000000 ft-ot kap!
- 2. kívánság?
- Kérek egy nyaralót a Balcsin.
- Rendben, de a cigány Hawaii-on kap egy nyaralót!
- 3. kívánság?
- Hmmm.... Vagy 150 izmos skinhead-et a hátam mögé...
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
-Fáj?
-Már hogyne fájna? Nem hív, nem is ír...
- Hol voltál farkas?
- Táncolni. - mondja a farkas.
- Táncolni??? Kivel táncoltál te? -kérdi Piroska, mire a farkas:
- Kevin Costnerral!!!
Pápa megy fel a menyországba. A kapuban Szent Péter megállítja és megkérdezi hogyan hívják. Karol Vojtila, feleli a pápa. Péter keresi a névsorban de nem találja. A pápa javasolja, hogy nézze meg a második Pál pápa név alatt. Péter ezen a néven sem találja. A pápa elindul vissza a földre. Mikor megtett már vagy öt kilométert, mikor Péter utána kiabál.
- Jancsi, kandi kamera!!!
<#eljen>#eljen>
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
- Mert vastagabb a mutatóujja...
- Az, kisfiam, a fasza, azzal bassza a tobbi lovacskat.. Es, egyebkent, ujjal mutogatni nem illik..
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Rendõr vizsgázik történelembõl, kihúzza a tételt:
- vé-í-Henrik király jellemzése.
- Az nem vé-í, hanem hatodik! Húzzon póttételt!
- Hatodik Lenin.
- Miért hatodik?
- Hát, V.I. Lenin.
- Az Vlagyimir Iljics, maga szerencsétlen! Megbukott!
Megy haza a rendõr, olvassa az újságot:
Vlagyimir Iljics János Pál pápa Vatikánban...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Cigány teljesítem egy kérésedet..
- Jó! Ne legyen benned szálka..
- Na mi van, vén trotty, már megint a kocsmában hízlaltad a seggedet és viszkit vedeltél?
- Nem John, a városban voltam és hallókészüléket csináltattam. . ....
Arra jön egy SS tiszt.
-Kisfiam te zsidó vagy?
-Nem bazdmeg, én vagyok itt a serif!
For sale: thedronewebshop.com
:-dé dé dé
Az apja leülteti és példákkal elmagyarázza:
- Figyelj fiam, én hozom haza a pénzt, tehát én vagyok a KAPITALIZMUS. Anya ügyel a pénzre, tehát ö a KORMÁNY. Nagyapád ügyel arra, hogy minden rendben legyen, tehát ö a SZAKSZERVEZET. A babysitterünk a DOLGOZÓ OSZTÁLY és mi mindannyian azért dolgozunk, hogy Te, a NÉP jól érezd magad és mindened meglegyen. A párhónapos öcséd pedig a közös JÖVÖNK.
A kisfiú elraktározza a hallottakat és elmegy aludni. Éjjel arra ébred, hogy az öccse ''telerakta a pelenkáját'' és sír.
Felkel és szólni akar az anyjának, de az olyan mélyen alszik, hogy nem birja felkelteni. Bemegy szólni a babysitternek, de a szobában látja, hogy az apja éppen hentereg vele az ágyban, miközben a nagyapja kukucskál be az ablakon. Senki nem veszi észre, hogy ö is ott van, így visszamegy aludni.
Másnap kérdezi az apja, hogy el tudja-e mondani a saját szavaival, hogy mi is az a politika?
A kisfiúnak eszébe jutnak az éjszaka látottak, s így szól:
- A politika az, amikor a kapitalizmus kihasználja a dolgozó osztályt, amit a szakszervezet csak tétlenül bámul. A kormány alszik, a néppel senki sem törõdik és a jövö is szarban van.
- Mindenki itt van?? - kérdezi.
- Igen mindenki! - válaszolja a felesége.
- A fiam is?
- Én is! - válaszolja a fia.
- A lányom is??
- Itt vagyok én is! - feleli a lánya.
Mire a skót:
- Akkor b***átok meg! Mondjátok már meg, hogy a konyhában miért ég a villany??!!
-Szobrok! 2 órára életet varázsolok belétek, így azt tehetitek, amit egész ''életetekben'' akartatok.
Ezennel a 2 szobor feléled, majd azon nyomban a legközelebbi bokorba ugranak. Az elsõ órában nagy nyögések hallatszódnak. A második órában sem mozdulnak ki onnan, nagy nyögések... Ámor kíváncsi lesz, mögé megy hát a bokornak. Látja, hogy az egyik szobor fog egy galambot és azt mondja:
-Jó, most te fogod és én szarom le
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
\"For those about to rock-we salute you!\"
<#wave>#wave>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
-Hol? A nyúlon innen vagy a nyúlon túl?
-A nyúl az!
<#idiota>#idiota>
\"For those about to rock-we salute you!\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ott a szörny! A nyul elõtt vagy mögött? A nuyl az! :D
Kemény film :)
carpe diem
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Király a postfixed! :D
- Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt..."
[/spam]™
- Jaj lelkem….csak egy tíz dekányi parizert szeretnék
Hentes nyugodtan leszeli, papírt vesz, mérlegeli, kezdené csomagolni…
- Jaj lelkem….inkább mégse…inkább csak egy 8dekányi disznósajtot kérnék
Hentes félrebassza, leszeli a disznósajtot, papírra teszi, rakná fel a mérlegre…
- Jaj lelkem, ne haragudjon….
És így megy tovább, tovább! Végül a néni négy deka téliszalámival ballag az ajtó felé, mire visszaszól…
- De lelkem…ugye nem tetszik haragudni hogy feltartottam?
- Ugyanmár kérem, dehogy! Sõt! Az én kurva anyámat!
- Vizimutymuty
És mi az szárazföldön van és muty muty?
-Eltévedt vizimutymuty
<#idiota>#idiota>
I love this game!