Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- Mikor sok az üzemanyag a fedélzeten?
- Amikor lángol!

Torony: Hogy ne csapjon túl nagy zajt, legyen szíves forduljon 45 fokkal jobbra.
Pilóta: Milyen zajt csaphatnánk mi 35000 láb magasan?
Torony: Olyan csörömpöloset, mint amikor a 707-esük összeütközik az elottük levo 727-essel!

Alitalia Pilóta, miután egy Villámcsapás a fél kokpitot lebénította:
- Nálunk majdnem minden tönkrement. Semmi nem muködik. A magasságméro sem mutat semmit ........
Öt perc síránkozás után bejelentkezett egy másik gép pilótája:
- Ne pofázz, inkább halj meg úgy mint egy EMBER!

Pilóta: Csak egy kevés üzemanyagunk van még. Sürgos intézkedést kérünk.
Torony: Mi a helyzetük? Nincsenek a képernyomön.
Pilóta: A 2-es kifutón állunk, és már egy örökkévalóság óta várjuk a tankautót.

Torony: Magasség és helyzet?
Pilota: 1.80m vagyok és baloldalt elöl ülök.

Torony: Van elég üzemanyaguk vagy nincsen?
Pilóta: Igen.
Torony: Igen mi?
Pilóta: Igen, Uram!!!

Az ejtõernyõsök életükben elõször ugranak repülõbõl. A tiszt mindegyiknek "kezdõsebességet" ad, ha nem akarnanak ugrani. Az egyik azonban nagyon tiltakozik, kézzel-lábbal kapálódzik, de haszontalanul.
Egy másik ejtõernyõs erre irtózatos röhögésben tör ki. A kiképzõtiszt megkérdezi, hogy mi olyan vicces azon, hogy kilökött egy gyávát.
- Gyávát? - kérdez vissza a katona - Hisz õ volt a pilóta!

Megkérdezi az egyik barát a másiktól:
- Szerinted hol nincsen visszakozz?
- Nem tudom.
- Hát az ejtõernyõsöknél

Egy hatalmas katonai C130-as teherszállító repülõgépet kísér két vadászgép. A pilóták rádión keresztül beszélgetnek egymással unalomûzésként. A vadászpilóták elkezdenek mindenféle mûrepülõ gyakorlatokat végezni. Egyikük átszól a teherszállító gép pilótájának:
- Látod, pupák, mire jók ezek a kis madarak?
A nagy gép pilótája visszaszól:
- Ugyan már, ez semmi. Most én jövök, ezt biztos nem tudjátok utánam csinálni!
A két vadászgép hátrébb húzódik, várják a mutatványt, de a nagy gép rendületlenül repül tovább. Öt perc múlva a C130-as pilótája beleszól az éterbe:
- Na, láttátok?
- Nem láttunk semmit. Ugyan mit csináltál?
- Lássuk csak: felálltam, kinyújtóztattam a lábaimat, ittam egy kávét, és hátramentem a klotyóba...

A frissen bevonult ejtõernyõs újoncoknak tartja az elsõ foglalkozást a kiképzõ:
- A tanfolyam három hetes lesz. Az elsõ héten szétválasztjuk a gyerekeket és az igazi férfiakat. A második héten szétválasztjuk az igazi férfiakat és az idiótákat.
Nagy csend, majd egy újonc:
- És a harmadik héten?
- A harmadik héten aztán elvégzik az elsõ ugrásukat az idióták!

Egy nap bemegy Kovács az ejtõernyõs a kiképzésre, és így szól:
- Én ma nem ugrok.
Mire a parancsnoka:
- De hát miért nem?
- Én nem ugrok ma, ha a fene fenét eszik akkor sem!!!
- Na de mindenkinek ugrania kell.
- Én akkor sem ugrok. Az este azt álmodtam, hogy leugrok és nem nyílik ki az ejtõernyõm.
- És ha kicseréljük az ejtõernyõdet, akkor leugrasz?
- Igen.
Na, ki is cserélik az ejtõernyõjét egy másikéval, és felszállnak a repülõvel. Mindenki ugrik sorban, Kovács is kiugrik, meghúzza a zsinórt, ki is nyílik az ejtõernyõje. Mellette elhúz az egyik társa és becsapódik a földbe.
Leérnek, és kérdezik Kovácstól:
- Te beszéltél vele utoljára, mit mondott neked?
- Hát nemtom pontosan, én csak annyit hallottam, hogy "...nyádpics...".

A mester és tanítványa az ejtõernyõzést gyakorolják. Kiugranak a repülõbõl. És miközben zuhannak, a tanítvány megpróbálja kinyitni az ejtõernyõt de nem sikerül. Odaszól mesterének:
- Mester! Nem nyílik az ejtõernyõ!!!!
- Nem baj fiam, ez még csak a gyakorlat.

A második világháborúban a japán légierõ parancsnoka behívja a legtehetségesebb pilótájukat:
- Katona, a parancsnokság választása Önre esett. Ön lesz az elsõ kamikáze pilóta!
- Értettem!
- Megkapja a japán légiflotta leggyorsabb gépét.
- Értettem!
- Felszáll 8000 méter magasságba, az éj leple alatt megközelíti az amerikai hadihajóflottát.
- Értettem!
- Kiválasztja az amerikaiak vezérhajóját.
- Értettem!
- Aztán becélozza, és kikerülve a légvédelem lövéseit nekirepül, és a haza érdekében repülõgépének felrobbanásával megsemmisíti azt.
- Értettem!
- Katona, van kérdése?
- Igen, Uram, egy kérdésem lenne.
- Kérdezzen, katona!
- Te teljesen meghülyültél, bazzeg?

Az albán ejtõernyõsök elmennek Angliába gyakorlatozni. Az ugratóparancsnok kiadja az instrukciókat:
- 3000 méterrôl ugrunk, O.K.?
Az albánok tagadólag ingatják a fejüket.
- Akkor 2000.
- Nem, nem.
- 1000.
Az ejtõernyõsök nagy nehezen belemennek. A tiszt odaszól nekik:
- Na jó, akkor vegyék fel az ejtõernyõiket, aztán gyerünk!
Mire az egyik vendég csodálkozva megszólal:
- Ja, úgy könnyû...

Kommandósokat képeznek ki. A haditerv a következõ: kiugranak, megrántják a kioldózsinórt. Ha nem nyílik, akkor megrántják a mentõernyõ zsinórját. Földetérés után az erdõ szélén várakozik egy teherautó, arra felszállnak és visszatérnek a bázisra.
Kiugranak az újoncok, egyiküknek nem nyílik az ernyõje. Megrántja a mentõernyõ zsinórját, az se nyílik. Elkáromkodja magát:
- A fenébe, amilyen szerencsém van, még a teherautó se lesz a helyén.

Úgy láttam, hogy a nagy többségnek tetszettek a pilótaviccek, ezért most jöjjön a ráadás. Egyébként ezeket nem én találom ki, hanem úgy gyüjtöm öket innen-onnan. Szóval akkor jõjjön a ráadás, de elõtte kezdjük egy igazi ejtõernyõs anekdotájával:

"Ép ember ép repülõgépbõl nem ugrik ki!"

RelakS
Kaptam egy ilyen levelet:

Feladó: [email protected]
Címzett: [email protected]
Dátum: 2005. jún. 26. 08:09:55
Téma: IT.news
Részek:
1. unknown.txt <0,03 kB> (mailboxos megjegyzés ugyibár 😄)
Kedves -=RelakS=-!

Próba

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Láma!
voltak kurva jok!!!😄DDD

Trade
vegre volt mar megint jo vicc is!

Zrasf
Menyétes rajzfilm, ha jól emléxem:]

Zacsy
Sárga folt két fekete pontal.
Mi az?
C-Vitamin napszemüvegben<#love11><#vigyor>

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

Gladiator
ezmiez a film, vagy mi ez?

Dynamic
"hadjam"<#falbav>
Balo
Inkább már elektromos gépek kellenének, mer jön az olajválság. :-OV

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

A Cessnák, meg hasonló kisgépek mind egytõl-egyig benzinnel mennek. Kerozinnal csak az utasszállítók, és a vadászgépek, meg hasonló nagymadarak. Egyébként a nagy technológiai fejlõdés következtében, pár éve bemutatták a Rotax motoroknak egy olyan prototípusát, amely Diesel volt. Nemsokára (20 év), majd gázolajjal húznak el felettünk a kisgépek. A pilóták pénztárcájának nagy elõnyére.

Eye-scream
Asszem az I am Weaselben volt egy rész mikor feltalálták a repülõt, de a kerozint nem, úgyhogy nem mûködött 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Balo
van benzines is (gondolom) 😊
(Legalábbis a legelsõ olyan volt)

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

CattiBrie
lálálálá 😄DD

[/spam]&#8482;

Sadist
"már alig van benzin"
A repcsik kerozint esznek <#bee1>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Aludni is kell :-))

Valszeg ma már nem, de holnap akkor nyomok még egy-két repülõset :-))

Bandee1987
ha jók a viccek, akkor jöhet 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandew
Én egyszer leestem a székrõl! :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Élek, halok érte. Ha minden jol megy, talán jövõre majd vitorlázok is. Talán

Bandew
Te aztán szereted a repülést mi? :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Na fiúk lányok, kell még pilótavicc, vagy hadjam abba :-))

Torony a pilotának:
- Mik a szándékai?
- Szeretném letenni a pilóta vizsgát és a mûszeres repülésre jogosító papírt...
- Úgy értem a következõ öt percben, és nem évben.

Repülõgépen az egyik utas panaszkodik a légikísérõnek, hogy zavarja a kiégett, villogó fénycsõ. A légikísérõ elmegy a gép elejéhez és lekapcsolja a világítást.
A szomszéd utas odaszól a panaszosnak:
- Ha lehet, a hajtómûveket ne emlegesse!

A repülõgép egyik utasa nagyon fél, de a pilóta próbálja nyugtatni:
- Repülni nem is olyan veszélyes, mint autót vezetni. Képzelje csak el! A múltkor utazott a barátom az autópályán, amikor hirtelen ráesett a kocsijára egy ... repülõgép...

Repülõgépen a stewardess rámosolyog az utasokra és azt mondja:
- Kérjük, húzzák szorosabbra a biztonsági övet, mert elfelejtettünk ebédet hozni a gépre!

Hánykolódik a repülõgép. A stewardessek italt szolgálnak fel, az egyik vendég válasza a kérdésre:
- Hozzon abból, amit a pilóta iszik!

Fogyatékosokat szállit egy repülõ. Hangoskodnak, ezért a stewardess-nek szól a pilóta, hogy dobjon be egy láda kólát az utastérbe. Így is tett. Fél óra eltelik, már megint hangosak. Ismét bedobnak egy láda kólát. 1 óra csend. 2, 3, 4, majd szól a pilóta hogy nézze meg õket, mit csinálnak?
Bemegy a stewrdess és látja, hogy 1db hülye ül a gépen.
- A többiek?
- Leugrottak visszaváltani az üvegeket!
- Hát te?
- Haha, tudom hogy vasárnap nincs nyitva a bolt!

Öreg néni ül a repülõn, és elgondolkodva nézi az ablakon át a repülõgép helyzetjelzõ fényeit. Majd csenget a légikísérõnek:
- Kisasszony, nem szeretnék beleszólni a kapitány úr dolgaiba, de mondja már meg neki, hogy kint felejtette az irányjelzõjét!

Klasszikus párbeszéd a torony és az utasszállító repülõgép pilótája között. A helyszínt és a pilóta személyét a bûnösök védelmében titokban tartjuk! :-)
Torony: "xxxx, kifutó tiszta. Leszállás engedélyezve."
XXXX: "Rendben."
Torony: "xxxx, nem látom a futót. Kiengedte a futómûvet?"
XXXX: "Ismételje, nem értettem, mert valami átkozott kürt szól itt a fülem mellett."
Torony: "NINCS KINNT A FUTÓ!"
XXXX: "Ismételje meg, nem értem!"
Torony: "A futómû nincs.... ó, a francba."

Cessna: "Jones torony, itt Cessna 12345, tanuló pilóta. Elfogyott az üzemanyag."
Torony: "Értem Cessna 12345. Csökkentse a sebességet, vigye lapos siklásba a gépet. Látja a repteret???"
Cessna: "Uh..torony, a kifutó déli vége mellett állok, csak azt szeretném megtudni, hol vannak a tartálykocsik."

A repülõgép kapitánya a hangosbeszélõn szól az utasokhoz:
- Hölgyeim és Uraim! Van egy rossz és egy jó hírem. A rossz hír az, hogy egy géprabló kerítette hatalmába a gépünket. A jó hír az, hogy a francia Riviérára akar menni

Utasok ülnek a repülõn, egyszer csak a pilóta hangja hallatszik a hangosbeszélõbõl:
- Hölgyeim és uraim, itt a pilóta beszél. Van önök között orvos? Kérem, fáradjon a pilótafülkébe.
Egy orvos feláll és bemegy a fülkébe. Néhány perc múlva újra a hangosbeszélõ, ám most az orvos hangja hallatszik:
- Kedves utasaink! Van önök között pilóta?

A repülõgépen az egyik utas kinéz az ablakon, és látja, hogy az egyik hajtómû kigyullad. Elkezd sikoltozni, amikor a másik oldalon is kigyulad egy hajtómû. Kitör a pánik, a pilóta a hangosbeszélõn keresztül próbálja nyugtatni az utasokat:
- Nyugodjanak meg kérem, nincsen semmi baj. A gép négy hajtómûvel rendelkezik, a maradék kettõ elegendõ arra, hogy biztonságban leszálljunk!
Nagyjából helyreáll a rend, ám az egyik utas látja, hogy a repülõszemélyzet kis csomagokat vesz elõ az egyik szekrénybõl és a hátukra csatolják. Odakiált nekik:
- Hé, azt mondták nincsen semmi baj! Ha tényleg minden jól megy, akkor minek veszik fel azokat az ejtõernyõket?
Ekkor kigyullad a harmadik hajtómû is, de a pilóta nyugodtan mondja a kíváncsiskodó utasnak:
- Nincs semmi gond, csak hozunk segítséget!

Egy helikopter leszálláshoz készülõdik a reptéren. A pilóta elvéti a mûveletet, így a helikopter a hátsó rotorján landol. A rotor azonnal leszakad, elrepül, a helikopter pedig elkezd pörögni. Az irányítótorony rádión próbál kapcsolatot teremteni a pilótával:
- Mi történt, megsérült valaki? Küldjük a segítséget?
Jön a válasz:
- Még ne, elõbb befejeznénk a zuhanást...

Arizona felett repül az utasszállító gép, amikor a pilóta szól az utasokhoz:
- Ha most kinéznek az ablakon, a jobb oldalon megláthatják a Meteor krátert, amely Észak-Arizona legnagyobb turista látványossága. Ez egy nikkelbõl és vasból álló, 150 láb átmérõjû meteor becsapódásakor alakult ki. A 300 000 tonna tömegû meteor 40 000 mérföld/óra sebességgel csapódott a földbe, egy mérföld átmérõjû, 570 láb mély lyukat ütve.
Az egyik utas csodálkozva kiált fel:
- Apám! És éppen csak elhibázta az autópályát!

Egy gyönyörû nõ utazik a repülõgépen.
Éppen kinéz az ablakon, amikor bekiabál neki egy ejtõernyõs:
- Nem jössz velem, szivi?
A nõ, sértõdötten elfordul, nem vesz tudomást a zaklatásról.
- Kár, pedig én vagyok a pilóta - hangzott kintrõl a válasz

Két medvevadász helikopterrel közelíti meg a helyet, ahol vadászni fog. A pilótával megbeszélik, hogy másnap ugyanebben az idõben találkoznak. A pilóta figyelmezteti õket:
- Csak egy medvét lõjenek, mert a helikopter nem bír többet.
Másnap meg is érkezik és látja, hogy a két vadász mellett két medve van kiterítve.
- Mondtam, hogy csak egyet lõjenek, mert a helikopter nem tud többet elvinni!
- Ugyan! - válaszolja az egyik vadász - tavaly az elõdjének adtunk 100 márkát és simán elvitte a két medvét. Magának adunk 300 márkát.
A pilóta belement a dologba, és elindultak. A helikopter nem bírta a terhelést és lezuhant. A két vadász túlélte az esést.
-Te, hol a francban vagyunk?-kérdezi az egyik.
Erre a másik:
- Ha jól tájékozódtam, akkor pont másfél mérfölddel vagyunk északkeletre attól a helytõl, ahol tavaly lezuhantunk.

Az utasszállító gép pilótája leszálláshoz készül. Leteszi a gépet, csikorognak a fékek, a gép nagy nehezen megáll kicsivel a leszállópálya vége elõtt.
- Nem hiszem, hogy ez a pálya hoszabb lenne 500 méternél - mondja a pilóta.
- Igen, viszont legalább 7 kilométer széles - mondja a másodpilóta.

Pilóta a toronynak.....pilóta a toronynak.....500 km-re vagyunk parttól....200 m-re a tengerszint felett .....már alig van benzin...... azonnali utasitást kérünk!
Torony a pilótához....torony a pilótához......
ismételd utánam.......ismételd utánam......
"Miatyánk ki vagy a mennyekben...."

Nyolcvanas évek eleje. Egy nyugatnémet Phantom véletlenül megsérti a svájci légteret.
IRÁNYÍTÁS: Azonnal hagyja el a légteret vagy felemelem a készültségi rajt!
PILÓTA: Egyet vagy mind a kettõt?

IRÁNYÍTÓ: Cessna D-Exxx, kötelékben repül, hogy két jelet látok a képernyõn!?
PILÓTA: Nem, de velem is elõfordul néha, és másnap olyan beteg vagyok...

PILÓTA (magas fejhangon): Cessna XYZ, 35 kilométerre az ABC VOR-tól, VOR megközelítést majd iskolakör után leszállást kérek a 27-es futópályára.
IRÁNYÍTÁS: Cessna XYZ, adja meg a föld feletti sebességét!
PILÓTA: 59 csomó. Gondot okoz?
IRÁNYÍTÁS: Nem baj, 24 órás üzemben vagyunk.

Pilótanövendék Lübeck megközelítése során:
PILÓTA: Lübeck torony, D-Exxx, C172, 15 kilométerre északra, leszálláshoz kérem a feltételeket.
TORONY: Repüljön November-ig, majd jelentkezzen be!
PILÓTA: Izé,... nem megy, novemberig nem tart ki az üzemanyag!

PILÓTA 1: Köln gurító, D-xxx, Mayer pilóta plusz 3 fõ felszálláshoz.
PILÓTA 2: Köln gurító, LH-xxx, Huber pilóta plusz 156 fõ felszálláshoz...

PILÓTA: Torony, Cessna 123, két ILS megközelítést, átstartolásból VOR holdingot, egy VOR megközelítést, két NDB megközelítést és egy ASR bevezetés kérek.
TORONY: Cessna 123, kódja 6789, parancsol üdítõt, savanyúságot mindehhez?

PILÓTA: Schipol torony, SA12, 27-es pálya jobbkörén, a hosszúfalon, leszálláshoz.
PILÓTA (a másodpilótához, véletlenül lenyomott mikrofonnal): Hol a fenébe van az a pálya?
TORONY: SA12, a pálya jobbkézre van, balra kifordulás a rövidfalon engedélyezve...

PILÓTA: Frankfurt irányítás, elõfordulhat, hogy várakozási légtérbe fog küldeni?
IRÁNYÍTÁS: Kérés elfogadva!

Alig VFR idõben, megközelítés során:
KAPITÁNY: Torony, az elsõ tiszt azt mondja, látja a pályát.
TORONY: Igen? Akkor az ELSÕ TISZTNEK engedélyezem a VFR megközelítést, irányszög 275, süllyedjen 3000 lábra!

TORONY: D-Exxx, 15 pálya rövidfal engedélyezve, Syltair 123 végsõ megközelítésben, jelentse ha látja a forgalmat!
PILÓTA: Torony, erõsítse meg, hogy a Syltair 123 egy Cessna-150...?
TORONY: Pozitív
PILÓTA: Ez gusztustalan...

Vitorlázó pilóta végsõ megközelítésben, közben öt trike várakozik felszállásra.
TORONY: D-1234, látja az UL-eket?
PILÓTA: Ja, a rongyosbál? Már átsiklottam felettük...

Boeing pilóták beszélgetnek öntelten:
- Hallottad, hogy egy Airbus 340 madárral ütközött?
- Ja, az Atlanti fölött... biztos hátulról repült neki a madár...

PILÓTA: Irányítás, Acme 202-es járat, utasítás szerint 12000 láb, 40 DME.
IRÁNYÍTÁS:Izé.. Acme 202 süllyedjen 30 DME-ig 8000 lábra és tartsa.
PILÓTA: Negatív, túl erõs merülés nekem.
IRÁNYÍTÁS: Mi a gond, nincs féklapja?
PILÓTA: De igen, de az az én hibáimra van, nem az Önére...

GURÍTÓ: Cessna 2141U, maga az Ön elõtti Cessna mögötti Cessna?

NÕI ELSÕ TISZT: Hannover torony, LH3242, jó reggelt!
TORONY: LH3242, Hannover torony, jó reggelt uraim!
ELSÕ TISZT: Hannover, nem vette észre, hogy a Lufthansánál nõk is repülnek?
TORONY:Mi az kapitány, hangszintis robotpilótája van?

Torony: Ön most egy Airbus 320 vagy 340?
Pilóta: Egy 340 természetesen!
Torony: Akkor ebben az esetben lenne szíves a start elõtt a másik két hajtómûvét is bekapcsolni?

Két ejtõernyõs zuhan lefelé, az ernyõt még nem nyitották ki.
Az egyik mámorosan szól a másikhoz:
- Látod, ez az igazi élmény! Csak zuhanunk itt a végtelen levegõóceánban, a Föld még elérhetetlennek látszó messzeségben van! Látod ott azt a sok embert? Csak akkorának látszanak, mint a hangyák...
Mire a másik pánikkal vegyes sikollyal szakítja félbe:
- Te, azok tényleg hangyák!!!

Kannibál kisgyerek sétálgat a dzsungelben az apjával. Egyszer csak elszáll felettük egy repülõgép.
- Ez mi, apu? - érdeklõdik a kissrác.
- Tudod, fiam, olyan ez, mint a homár! A páncélja ehetetlen, de a belseje nagyon finom!

Mezõgazdasági pilóta berobog a mûszakhoz és dühösen a szerelõ elé dobja a kulcsot:
MILYEN KULCSOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mezõgazdasági pilóta berobog a mûszakhoz és dühösen a szerelõ elé dobja a kulcsot:
- Te! Nézd már meg a gépemet, mert madárral ütköztem!
Szerelõ elmegy, majd kis idõ múlva jön vissza mérgesen:
- Az lehet, hogy madárral ütköztél, de hogy fán ült, az is biztos!...

Mi lesz a címe a Harry Potter legújabb, repülõtereken és környékükön játszódó kötetének/filmjének, melyben Harry rajong a repülésért és rengeteg fotót készít repülõgépekrõl?

HARRY SPOTTER

Az utasok beszálltak a 737-be. Pár perc múlva megjelenik a pilóta fekete napszemüvegbe fehér bottal a stewardes vezetésével. Az utazóközönség kisebb zajongással fogadta, de a légiutaskisérõ kisasszony azzal nyugtatta õket hogy a pilóta az egyik legprofibb pilóta a légitársaságban.

Elindulnak.

Az elsõ 200m-en elkezdenek az utasok nyugtalankodni a stewardes csak nyugtatni tudja õket.

500m után egy páran már pánikba esnek.

A pálya végét látva mindenki felsikít. Erre a gép minden gond nélkül fölemelkedik és sikeresen fölszáll. A utaskísérõ kicsit kiizzadva bemegy a pilótafülkébe.

A pilóta megjegyzi:

- Tudja kisasszony mindig attót félek, hogy egy pár másodperccel késõbb sikítanak!

Egy fotós elhatározza, hogy légifelvételeket csinál az Etnáról. Telefonon rendel egy légitaxit. Amikor kiér a repülõtérre, látja, hogy egy kis gép áll a kifutón, nyitott ajtóval, utasra várva. Bedobja a csomagját, beül, majd mondja a pilótának:
- Mehetünk.
A gép felszáll. A fotós odaszól a pilótának:
- Legyen szíves az Etna fölé menni, ott majd csinálok néhány fényképet.
- Miért? - kérdezi a pilóta.
- Mert fotós vagyok, a fotósok pedig fényképeket szoktak csinálni.
Hosszú csend, majd a pilóta megkérdezi:
- Ezek szerint akkor nem maga az oktató?

Egérlány büszkén mutatja a barátnõjének az új pasija fényképét, mire az felháborodva:
- De hiszen ez egy denevér!!!
- Igen?! A szemét... Nekem azt mondta, pilóta...

Kovácsot kétévi börtönre ítélik, és büntetésének kitöltése végett bekísérik a fegyházba.
-- Ha jól viseli magát, -- szól hozzá a fogházigazgató -- megengedjük, hogy fogsága alatt eddigi mesterségének megfelelõ munkakörben foglalatoskodjék. Mi a foglalkozása?
-- Pilóta.

Az orosz-amerikai ellentétek idején Kolja repülõgépét amerikai légtérben lelövik.
Sikerül katapultálnia, de elfogják. Leültetik, a szemébe világítanak és feltesznek neki egy kérdést:
- Kolja! Mondd el nekünk a MIG 29-es mûszaki adatait!
Kolja csak hallgat. Intenek, elviszik szegényt és jól megverik.
Egy hét múlva ismét kihozzák a cellájából és rákérdeznek:
- Kolja! Mondd el nekünk a MIG 29-es mûszaki adatait!
Megint semmi, tehát megint megverik szegény pilótát. Ez így megy hetekig, mígnem az amerikaiak megunják az egészet, és hazaengedik Kolját. Otthon éljenzik, nemzeti hõst csinálnak belõle. A barátai meg is kérdezik:
- Mondd, sokat kérdeztek? Hogy bírtad?
Mire Kolja:
- Fiúk, tanuljátok meg a MIG 29-es adatait, mert ezért engem odakint mindig nagyon megvertek.

Frankfurt nemzetközi repülõter. a rádióforgalmazás a szokásos, mikor egy egyértelmûen German Wings-es pilóta németül ad bele a frekibe.
Iranyitas: GWxxx, ez egy nemzetközi repülõter, ha szeretne valamit, angolul kell fóniáznia.
GWxxx: Én egy német pilóta vagyok egy német repülõben, egy német reptéren, miért kellene angolul beszélnem?
BAyyy: Azer' haver, mer' elvesztettük a háborút!

Nem is ülök repcsire ! 😊
THX ! 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Repül a gólya, egy öregemberrel a csõrében...
Egyszer csak megszólal az öreg:
- Te gólya vazze! Nehogy azt mond, hogy eltévedtél...

FIGYELEM! EZ NEM VICC!!!

A pilóták minden repülés után kitöltenek egy panaszlapot, melyben közlik a szerelõkkel, hogy milyen mechanikai problémák léptek fel a repülés alatt, melyeket helyre kell hozni. A szerelõk elvégzik javításokat és a panaszlap alján leírják, hogy milyen javításokat végeztek. A pilóta a következõ repülés elõtt ezeket elolvassa. Azt nem lehet mondani, hogy a földi kiszolgáló személyzetnek és a mérnököknek nincs humoruk. Itt van néhány valós karbantartási panasz és probléma és a rájuk adott válasz úgy ahogy a Quantas légitársaság pilótai és mérnökei a panaszlapokat kitöltötték. Mellesleg a Quantas az a légitársaság, melynek még sose volt balesete.
P= a pilóta által leírt probléma
M= a mérnök által közölt megoldás

P= a 3-as motor hiányzik
M= a 3-as motort rövid keresgélés után a jobb szárny alatt megleltük
P=Mókásan viselkedik a repülogép
M=figyelmeztettük a repülogépet, hogy változtasson a viselkedésén, repüljön rendesen és komolyodjon meg
P=A célradar dúdol
M= Átprogramoztuk és most már énekel
P= Egér van a pilótafülkében
M= Üzembe helyeztünk egy macskát
P=A bal belso abroncs már majdnem cserére érett
M= Bal belso abroncs majdnem lecserélve
P= Tesztrepülés OK volt, de a leszállásiautomatika nagyon húzós
M= A gépen nincs leszállásiautomatika
P= Valami lötyög a pilótafülkében
M= Valamit meghúztunk a pilótafülkében
P=A szélvédon döglött bogarak vannak
M= Kérésére kicseréljük oket élokre
P=A robotpilóta rögzített magasság állásban percenként 70 méterrel süllyeszti a gépet
M= A földön nem tudtuk reprodukálni a problémát
P= Olajszivárgásra utaló nyomok a jobb futómûn
M= Nyomok eltüntetve
P=DME hangereje hihetetlenül nagy
M=DME hangereje beállítva hihetõ szintre (DME= távolságméro berendezés)
P= A rögzítõkar bekapcsolása után a gázkar nem mozdul
M= Azért találták ki
P=IFF nem muködik
M= Az IFF soha nem muködik OFF állapotban (IFF=barát/ellenség felismero rendszer)
P= Gyanítom, a szélvédo megrepedt
M= Gyanítom, hogy önnek igaza van

McGrady
😄DDD ez naon jó😊

Kuss!-magyarázta.

Láma!

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Herr Lehrer
😄DDDD

Your suffers will be legendary even in hell!

😄DDDDDDDDDDD

Calver
szemét, de jó <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

SLICK
OK SRY!!!

batman
hát valóban nem...minõség beli kifogást emeltem vala <#idiota>

[...] Te romboló állat! Te sátán!

CattiBrie
Ezen vicc elõfordulása ebben a topicban:

Efreet 2002. ápr. 19. 08:46
Efreet 2002. jún. 21. 07:01
SLICK ma 16:54

Ebbõl azt következtetem, hogy nem a "vómá'" miatt kell SLICK-nek ezért 10 fekvõtámaszt nyomnia...

[/spam]&#8482;

batman
bazzeg...10 fekvõtámasz!

[...] Te romboló állat! Te sátán!