Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
- Az egyfázisú atombombákat már nem gyárcsák.
A hátsó sorokból valaki halkan megjegyzi:
- Gyártják.
Az õrmester dühösen felkapja a fejét:
- Mondom, hogy nem gyárcsák!
MAN T.G.A.
ZuHans
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Gondolom linket csaknem törölnek.
Egyébként ajánlom mindenki figyelmébe a világ legnagyobb repcsis spotter fotógyüjteményét:
www.airliners.net
DJviolin
Értsétek már meg,én értem a viccet,de EGYÉB esetben azt jelenti,hogy behúzzák a kereket,ahogy te is írtad.
Miért vitatkozunk,mikor mindketten ugyanazt állítjuk??
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
DJviolin

szal mondom ne kinlodj
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
szal ne strapald magad
igencsak kivancsoi lennek ra
mert a tekvadaszt meg meg is ertem de azt hgy az enymeet miert toroltettetek azt nem
most meg megint itt ugatnak akik nem ertik a viccet
(bocs cimbi shaman)
szal azert mielott torlest kertek nezetek mar meg mire keritek
Okes,hogy ott leszakadt a kerék,de attól a "csukják a futót" még azt jelenti egyéb esetben,hogy behúzzák a kereket,nem?
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
ha valaki nem ert egy viccet es magyarazni kell neki a viccet akkor sajnos annak nem lesz a vicc jo es ertheto.
es ez a vicc mint mar mondtam teleg annak jo akinek van egy kis koze a repulogepekhez😊
nem behúzzák, hanem leszakadt a kerék?
egyébként meg az ilyen vicceket tessék képpel illusztrálni 😄D
[/spam]™
es nem is vagy hozzaerto😊😊
a kisgep amivel repulnek az fix szarnyu es fix futomuvu csak nem birja a sebesseget es eppen akkor szakad le a szarny meg a futomu😊😊😊
de abban valoban igazad van hogy ehez kell egy kis repulos ismeret😊
de teleg kurta jo a viccc😊
gondolom az "csukják a futót" az azt jelenti,hogy a kerekeket behúzzák,de hogy a "nyilazzák a szárnyat"...gondolom ez is valami olyami amit felszállás után a szárnnyal csinálnak,kinyílik,vagy valami.
csak az nem teccet!
de szeirntem nagyon jók.. fõleg az a hétvégi.. 😊
[/spam]™
Kétszáz vicc közé becsúszhat egy rossz is :-))
Véget ért a móka mára, zárul DJ mókatára :-))
DJviolin
Irányító: md500-as. Mi a helyzete?
Pilóta: Calorina Airport fele tartok 2 5 0 irányába.
Irányító: Sebessége?
Pilóta: 120 mérföld
Irányító: Magassága?
Pilóta: 870 Láb
Irányító: Indulási helye?
Pilóta: JFK Airport New York
Irányító: Atc Kódja?
Pilóta: GB-XXXX
Irányító: Melltartó mérete?
Pilóta: 96... OHHHHH A FRANCBA!!!!!
Reptér fából:
A második világháború alatt a megszállt Hollandiában épült egy csali, amirõl a történeteket azóta is mesélik a veterán szövetséges pilóták. Történt ugyanis, hogy a német "repülõtér" aprólékos gonddal szinte teljesen fából készült. Voltak fa hangárok, fa olajtartályok, fa gépágyúállások, valamint teherautók és repülõgépek fából. Végül elérkezett a nap, amikor elkészült a csali a legutolsó fa palánkig. Másnap kora reggel egy magányos RAF repülõgép átkelt a Csatorna felett, alacsonyan áthúzott a fa repülõtér felett, tett egy kört, majd ledobott egy nagy, fából készült bombát.
Torony: Mi a helyzetük? Nincsenek a képernyomön.
Pilóta: A 2-es kifutón állunk, és már egy örökkévalóság óta várjuk a tankautót. "
EZ. Most volt a hétvégén!!!!
[/spam]™
Tudod az apukám pilóta volt. Úgy szeretnék meghalni, mint az apukám : fájdalom nélkül, álmomban.
Nem úgy, mint az utasai: sikoltozva, szörnyû kínok között.
hangosbeszélõn:
- Tisztelt utasok! Szíves elnézésüket kérjük a hosszú késésért, de a
pilótának valami nem tetszett a motor hangjában. A problémát megoldottuk,
a csere pilóta kellemes utazást kíván mindenkinek!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
-Asszonyom, kérem fingjon egyet, hogy legyen valami kiindulási pontom!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Torony: "Cessna XXX, felszállási engedélyt megadom."
Tanuló: "Mit kéne tennem? Mit kéne tennem?"
Oktató: "Mit gondol, mit kéne tennie?"
(gondolkodik-gondolkodik-gondolkodik)
Tanuló: "Talán ha feléje gurulok, az elijeszti."
Oktató: "Jó ötlet."
(A szarvas felé gurulnak, de az macsó és nem mozdul.)
Torony: "Cessna XXX, felszállási engedélyt megadom."
Tanuló: "Mit kéne tennem? Mit kéne tennem?"
Oktató: "Mit gondol, mit kéne tennie?"
(gondolkodik-gondolkodik-gondolkodik)
Tanuló: "Talán szólni kéne a toronynak."
Oktató: "Jó ötlet."
Tanuló: "Cessna XXX, egy szarvas van elõttünk a pályán."
(hosszú szünet)
Torony: "Vettem XXX, maradjon a helyén. Szarvas a NN-s pályán, a felszállási engedélyt azonnali indulásra megadom."
(Két másodperc múlva - valószínûleg véletlen, hogy éppen akkor - a szarvas visszafut az erdõbe.)
Torony: "Cessna XXX, a felszállási engedélyt megadom. Vigyázzon a startoló szarvas által keltett turbulenciára."
A Falkland-i haboruban az unatkozo Harrier angol pilotai megfigyeltek, hogy a kornyezo szigetek pingvinjeit nagyon lekoti a gepeik mozgasa. A tengerpart menten athuztak felettuk s az egesz kolonia egyszerre kovette a gepet a fejukkel. Aztan az ellenkezo iranyba huztak el s az egesz kolonia egykent forditotta a gep iranyaba a fejet. Aztan a parttal szemben kozeledtek. Egyre kozelebb, egyre kozelebb, a madarak meg egyre feljebb hajtottak a nyakukat. Felejuk erve aztan a pilotak lattak, ahogy az egesz pingvin kolonia egyszerre esik hanyatt.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
-Minden amerikai pilóta apját megölték a vietnami háborúban.
-Minden amerikai pilóta a legjobb a világon.
-Az amerikai pilótáknak mindig engedélyezett a parancsmegtagadás.
-Az amerikai pilóták bárhol szállnak le, ott mindig van egy bár, tele nõvel.
-Minden amerikai pilótának bazi nagy motorja van.
-Minden amerikai pilótának legalább egyszer megölik a társát, aki egyben a legjobb barátja is.
-Anyahajóra leszállni eszméletlenül is gyerekjáték.
-Nincs olyan lehetetlen vészhelyzet a levegõben, amibõl a géppárod pilótája - a legjobb barátod - ne tudna kihozni.
-A rakétákat mindig ugyanarról a tartócsonkról indítják a levegõben.
-Tudják, nálunk a WC-papír is perforálva van, mégis egyedül ott nem szakad el...
Az öreg mezõgazdasági pilóta jól bepiál este a kocsmában, és fogad a Concord pilótájával, hogy az An2-es gyorsabb, mint az õ gépük. Reggel találkozik a szerelõjével:
-Hú, bazzeg, kurva nagy ökörséget csináltam tegnap. Fogadtam a Concord pilótáival, hogy az Ancsa simán lenyomja a gépüket.
-Hát mindig hülye voltál, de mindegy, majd kitalálok valamit.
Eljön a megmérettetés napja, a szerelõnek sok okosság nem jutott eszébe, így egy vastag drótkötéllel sunyiban utánaköti az Ancsát a Concordnak. A Concord elindul, szépen felszáll, majd pár ezer méteren szól a kapitány az elsõ tisztnek:
-Te, nézd már meg, jönnek ezek egyáltalán!
Elsõ tiszt hátranéz:
-Szépen tapadnak...
-Na akkor nézzük.
A kapitány tol egy kicsit a gázkarokon, a Concord majdnem hangsebességgel repül.
-És most? Jönnek még?
-Kapitány, ezek nem nagyon akarnak lemaradni!
Jó kis gép ez az Ancsa -gondolja a kapitány- de azért ennyire mégsem. Na mindegy, mindent belead a fõnök, szinte áttolja a gázkart a mûszerfalon, már remeg a Concord, majdnem szétesik, mikor odaszól a társának:
-Na, most már biztos lemaradtak. 😊
Hátranéz az elsõtiszt, de tátva marad a szája:
-Fõnök! Azt hiszem jobb, ha feladjuk. Ezek még csak most csukják a futót, és nyilazzák a szárnyat.
- Ne nézz rám így bazzeg, nem én hagytam benne a kulcsot!