Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megy a teknõs az úton.
Jön egy kerékpáros, áthajt rajta.
Teknõs fél perc múlva elõbújik a páncéljából, megy tovább, mintha semmi nem történt volna.
Jön egy motoros, az is áthajt a teknõsön.
Tenkõs 5 perc múlva elõbújik a páncéljából, megrázza a fejét és megy tovább.
Jön egy autó, az is áthajt a tenkõsön.
Teknõs 10 perc múlva elõbújik a páncéljából, kótyagosan továbbindul és magába morog:
" Micsoda nap, ennél rosszabb már nem lehet. "
S ekkor felhangzik mögötte egy hang:
" Ünnepelj ma velünk, ünnepelj ma velünk...."

nalam ez van
" Ünnepelj ma velünk, ünnepelj ma velünk...." mondat meg egy link errol a keprol

BUDA > miskolc.

QuippeR
pedig ott van, csak linkként

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Bandew
Jah, de ott nem az megy, hogy "Ünnepelj ma velünk! Ünnepelj ma velünk!"?
Csak mert én a viccben a kettõspont után nem látok semmit.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zsir

BUDA > miskolc.

koka kola reklamot nem vagod? jon vagy 500 kolas kamion egymas utan sorban.. remelem leesett :D

BUDA > miskolc.

Kontrakcio
:D:D:D:D:D:D:D:D

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Bandew
Én eztet nem értem... <#confused>

"S ekkor felhangzik mögötte egy hang:"

ÉS? Mi van utána?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CaviaR
Barátaimmal beszélgettünk, amikor egyszer csak valaki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör nõi hormonokat tartalmaz, - mivel mindegyikünket valamennyire érdekelte a tudományág, elhatároztuk, hogy ezt az állítást tanulmányozni fogjuk, s így - természetesen kizárólag tudományos célokból - megittunk fejenként húsz üveg sört.
Tanulmányi munkánk eredménye húsz sör után:
- rengeteg hülyeséget dumáltunk össze,
- nehezen, de fõleg rosszul vezettük gépkocsinkat,
- nem gondolkoztunk logikusan,
- egyikünk sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen egyértelmû volt a tévedésünk,
- minden öt percben pisilni mentünk, természetesen együtt
Ezek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította, az újságcikk pontos és a sörben valóban nõi hormonok vannak...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Sephi
Nagyon jo! :DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

jazzy
Meghal a mérnök, az orvos, meg a cigány. Szent Péter kérdi tõlük, mit szeretnének a ravatalnál hallani a gyászolóktól.
A mérnök:
- Itt nyugszik a mûszaki tudományok pótolhatatlan nagysága.
Az orvos:
- Az emberiség jótevõjétõl veszünk most búcsút.
- No és te, cigány, mit akarsz hallani? - kérdi Szent Péter.
Mire a cigány:
- Odanézz, mozog!
Nekem emailban küldték

Láma!
:DDDDDDDDDDD
ezek hol is vannak fenn?

Láma!
éltembennem küldtem körlevelet emailban tovább, meg magamtol se, de ezt szétküldöm!

Glóin fia Gimli titkos naplója

1. nap:
Elmentünk a haverokkal valahova Eru háta mögé tanácskozni. Agyoncsicsázott tündeházak, de ablaküvegre nem futja nekik. Jött egy rakás további tünde is, mintha nem lenne belõlük itt is elég. Van egy Legolas nevû köztük, az összes tükrözõ felületen megnézi magát.

2. nap:
Ma összeült a tanács. Semmi kaját nem adtak. A vendég tündék nyilvánvalóan egymás pasijai. A Gyûrût megpróbáltam szétverni. Nem jött össze. Szegény Bóglinak majd veszek egy új szekercét.

4. nap:
Nekivágtunk a túrának. Gandalf az összes útbaesõ várromot megnézeti velünk. Bolond az öreg, hegyet akar mászni, amikor ott van Mória. Legolas ma reggel kétszer mosott hajat és újrafonta a füle mellett a tincseit.

6. nap:
Egy csapat varjú miatt Gandalf felmászatott bennünk a hágóra. Utálom a havat. A hobbitok csak nyûgnek vannak velünk. Legolas a hó tetején járkál, nõies mozgással. Gusztustalan.

Ugyanaznap, este:
Gandalf addig ordítozott, amíg a nyakunkba nem szakadt a fél hegyoldal. Frodó azt mondta, menjünk Móriába. Most mászhatunk vissza.

8. nap:
A Tó õre ránk döntötte a Nyugati Kaput. Legolas be van szarva, már goblint mond ork helyett.Boromir szólt, hogy minden tele van hullákkal. Miért én veszem észre ezeket utoljára?

9. nap:
Attól félek, a tervezett Balin-féle lakomával baj lesz. Az egyik csontvázban felismertem Sercli fia Kiflit, a legjobb pékünket. Legolas minden pajzsban megnézi magát és Gandalf botjának fényénél fésülködik. Gandalfnak fingja nincs arról, merre kell menni. Nekem sincs.

12. nap:
Ma megnéztük Balin szarkofágját és a Krónikák Termét. Balin sírfelirata tele van helyesírási hibákkal, elbõgtem magam. Pippin belökött egy csontvázat a kútba. Gázos dolog, az alagsorban valakire ráeshetett. Most majd feljönnek balhézni.

Ugyanaznap, késõbb:
Hát fel is jött egy troll, meg pár ork. Felálltam Balin sírkövére, így magasabb vagyok mindenkinél. Yess! Legolas véletlenül torkon lõtte a trollt, most persze nagy az arca. Frodóról kiderült, hogy titokban testhez tapadó ezüstflitteres kombinét hord. Az összes társam végigtapogatta... Hova kerültem?

14. nap:
Ma találkoztunk egy balroggal. Olyat lehelt, hogy Gandalfnak szétcsúszott a választék a hajában. Még nekem se ilyen büdös a szám. Gandalf beszólt neki. Van vér a pucájában.

Ugyanaznap, este:
Gandalf leesett a Hídról. Gáz. Kimentünk a Keleti Kapun. A hobbitok gyász ürügyén egymást ölelgetik.

15. nap:
Megyünk Lothlórienbe. Legolas ma tizenhétszer állt meg frizurát igazítani. Az erdõ állítólag tele van tündékkel. Már elõre hányingerem van...

Ez tetszik, kössz, hogy megosztottad velünk <#eljen>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

dvidka
:D:D:D:D

ingyen sms!! --->>>unknow.uw.hu

Nem olyan vicc, de igaz, talán 1 kicsit off..(nem én írtam, csak copy-paste )

LÉLEGZET

Korunk paradoxona, hogy magasabbak az épületeink, de kicsinyesebb a természetünk, szélesebbek az autópályáink, de szûkebb a látókörünk. Többet költünk és mégis kevesebbünk van, többet vásárolunk, de azt kevésbé élvezzük. Nagyobbak a házaink és kisebb a családunk, több a kényelmünk, de kevesebb a z idõnk. Több képzettséggel, de kevesebb értelemmel, több tudással, de kevesebb belátással rendelkezünk.
Több a szakértõnk mégis több a problémánk, több gyógyszerünk van, de kevesebb az egészségünk. Túl sokat iszunk, túl sokat dohányzunk, túl meggondolatlanul költekezünk. Túl keveset nevetünk, túl gyorsan vezetünk, túlzottan dühbe gurulunk, túl sokáig fennmaradunk, túl fáradtan kelünk, túl keveset olvasunk, túl sokat tévézünk. Megsokszoroztuk a javainkat, de csökkentettük az értékünket.
Túl sokat beszélünk, túl ritkán szeretünk, és túl gyakran gyûlölünk. ! Tudjuk mi a jólét, de azt nem, hogy mi a jó lét. Éveket adunk az élethez, nem pedig életet az éveknek. Eljutottunk a holdig és vissza, de nehezen megyünk át az út túl oldalára azért, hogy új szomszéddal találkozzunk. Meghódítottok a világûrt, de a belsõnket nem. Nagyobb dolgokat csinálunk, nem pedig jobb dolgokat. Megtisztítottuk a levegõt, de beszennyeztük a Földet. Meghódítottuk az atomot, de az elõitéletet, azt nem. Többet írunk, de kevesebbet tanulunk. Több tervet szövünk, de kevesebbet teljesítünk. Megtanultunk rohanni, de várni nem. Több komputert gyártunk, hogy több információt tároljunk, hogy több másolatot készítsünk, mint valaha, mégis egyre kevesebbet és kevesebbet kommunikálunk.
Ez a gyors étkezés és a lassú emésztés kora, a nagy emberek és a kis jellemek, a kiemelkedõ hasznok és a sekélyes kapcsolatok idõszaka. A kétkeresõs jövedelmek, ám gyakoribb válások, a tetszetõsebb lakások, de szétesett otthonok korszaka. A villámutazások, az eldobh! ató pelenkák, az egyszer használatos erkölcsök, az egy éjszakás tartózkodások, a túlsúlyos testek kora ez, és a tablettáké, melyek mindenre
jók: felvidítanak, lenyugtatnak, ölnek. Olyan idõ ez, amikor sok van a kirakatban, de kevés a raktárban. Olyan idõszak, amelyben a technika eljuttatja hozzád ezt az írást, Te pedig választhatsz, hogy megosztod másokkal is, vagy egyszerûen csak kitörlöd.

Az élet nem azzal mérhetõ, milyen sokáig lélegzünk, hanem azokkal a pillanatokkal, amelyektõl elakad a lélegzetünk.

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

CattiBrie
ez ma volt a rádijóban reggel :)

[/spam]&#8482;

Nagyon jóak a székelyes, meg a zorvosos is !!!

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Visitor
XDDDDDDDDDDDD
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
XDDDDDDDD

THE HUNTER coming soon ^^

rezsofiz
bazmef::D:D:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nemgyenge

sazl : c

FOXX supreme
jó hát...:D

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Szabi84
HAHAHAHAHAHAHAHA ez nagyon jó

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

bociub
A férjet baleset éri és a feleség berohan a korházba és kérdi az orvost:
-Mondja már h mi van vele!!!
-A nyakcsigolyálya darabokra tört, képtelen lesz az önnáló életre, önnek kell pelenkáznia, fürdetnie, etetnie, És sajnos ugy néz ki h lélegezni sem lesz képes önnálóan.
A feleség teljesen magába roskad mire az orvos hatalmas megnyugvást sugárzó mosollyal:
-Vicceltem, meghalt.

bociub
A háború idején betuszkoltak egy jeep-be, Rögtön tudtam h önként jelentkezõ vagyok.

FOXX supreme
:D

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Sephi
Szekelyfoldon a falu polgarmesteret Jani bacsit felebreszti reggel a fia.

-Apuka! APUKA!
-No? Ha' mi van fiu? Rank eg a haz? Mivan?
-Apu a kinaiak hadat uzentek nekunk!
-Nofene! Ha me'?
-Ha' tudgya azt a reti lepke apam!

El is rohannak a tanacshazara es oszegyujtik a felu es par szomszed megye lakoit.

-No. A japanok...
-Kinaiak apuka!
-A kinaiak hadat uzentek nekunk!

Mindenki a faluba fejet fogja hogy most mi lesz.

-Minden munkas es nem munkas embernek kotelezo a jelenlet a Fityfa dombon hounap deli 12-kor. Hozzatok magatokkal mindent amivel embort lehet olni.

Igy is tesz minen ember , gyerek , no , ferj es ifju. Masnap felalnak a domb szelen harcra keszen mire jon a fiu.

-Apuka!!!
-No?
-Apuka nagy baj van!
-Ha'?
-Apuka ezek tobb millioan vannak!
-Na oszt...Es?
-Ha' mi ha vagyunk 1000-en az man sok!
-Ohh.

Elmegy az oreg megnezni es belesapad. A domb tuloldolan tobb millio kinai katona varakozik a tamadasra. Oreg szomoruen visszamegy a csapatahoz meg mondja a fianak.

-Na fijam. Itt nagy baj van.
-Tudom apam! El vagyunk vesszve!
-Micsoda? De vagyunk a fenet! Ennel sokkal nagyobb baj van!
-Hat mi lehet ennel nagyobb baj apuka!
-Ha' az jo eg bassza meg hova a turoba fogjuk ezeket mind eltemetni?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mighty
Az öreg székely megy a szekérrel, felkéreckedik egy csinos asszonyka.
Útközben a nõ kerdezi:
- Aztan jóuram, mit adna egy jo kis pináért?
- Hát azért semmit, de szivesen odaadnám mindkét lovamat a szekérrel együtt egy jó faszért!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Én már csak ilyen disznó viccekkel operálok :)

Sephi
Ehh :D

rég röhögtem már ekkorát :)
bár lehet, hogy bennem van a hiba.....

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

fujjloállLL!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Mighty
Két ember ül egymással szemben a bárban, egy férfi és egy nõ. Ismerkednek.
- A feleségem nemrég hagyott el.
- Miért?
- Azt mondta, hogy túl bizarr neki a szexuális életünk.
- Ezért?
- Ezért.
- Érdekes, az én férjem épp ugyanezzel az indokkal hagyott el engem is.

Belemelegednek a témába, szó szót, egyik koktél a másikat követi. Ráébrednek, mennyi közös is van bennük, egyre inkább ráhangolódnak egymásra, talán valami szerelemféle is szövõdik.
- Nincs kedved feljönni hozzám? - kérdezi a nõ.
- De. Nagyon szeretnék felmenni hozzád.
Taxiba ülnek, egész úton a hátsó ülésen csókolóznak, mint a kamaszok, vadul, szenvedélyesen. Mikor felérnek a nõ lakásába, már mindketten remegnek az izgalomtól.
- Várj, felveszek valami kényelmeset, rögtön jövök -mondja a nõ, majd elmegy a fürdõszobába.
Átöltözik. Latexfelszerelés, tûsarkú csizma, korbács, bilincs. Amikor teljes dominaruházatban betoppan egy pompás ostorcsattintással a hálóba, látja, hogy a férfi veszi a kabátját, indulni készül.
- De, hát mi történt? Azt hittem szereted a bizarr szexet? Talán megijedtél?
- Szó sincs róla. Az imént dugtam meg a kutyádat, majd belesz*rtam a szekrényedbe. Azt hiszem én meg is volnék.

artschiatwork
bazz :DDDDDDDDD

ERykk
régi, de jó:D

Sephi
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Shiwo
Megy a teknõs az úton.
Jön egy kerékpáros, áthajt rajta.
Teknõs fél perc múlva elõbújik a páncéljából, megy tovább, mintha semmi nem történt volna.
Jön egy motoros, az is áthajt a teknõsön.
Tenkõs 5 perc múlva elõbújik a páncéljából, megrázza a fejét és megy tovább.
Jön egy autó, az is áthajt a tenkõsön.
Teknõs 10 perc múlva elõbújik a páncéljából, kótyagosan továbbindul és magába morog:
" Micsoda nap, ennél rosszabb már nem lehet. "
S ekkor felhangzik mögötte egy hang:
" Ünnepelj ma velünk, ünnepelj ma velünk...."

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Sephi
Ez tok jo :DDDDDDDDDDD

Maco13
nagyon keratív vagy ma :D
Mr_no_NaMe
Értelmetlenszarvicc -.-
bld
ott a pont

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

jazzy
i can get no satisfaction :)
I.C.ram
akarom mondani no :D
Broafka
<#nemtudom>
lehet

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

banok
Rolling Stones

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

I.C.ram
now lesz az nem know szerintem :)
Broafka
I can't get know, Satisfaction (asszem)

akyyy
- Ajkentgetnó, szetiszfeksön. ez mi??

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

CattiBrie
nem tom, azt nem olvasom

de nekem is fájt :)

[/spam]&#8482;

Broafka
ez nem a Legszarabbvicc topikban volt? :P