Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
- Vezetékneve?
- Kábel.
- Keresztneve?
- Feszület.
- Húzzon egyet! (mutat papírokra)
- Húú.
- Mi baja magának?
- Szülõvárosom.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Rendõr éppen a vizsgáztato mellet áll aki készíti a kérdéseket :
-Tehát. Kovács , húzzon egyet!
-Húúúúúú!
-Na? Mi a baja?
-Város?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Iskolában a tanítónéni megkérdezi a gyerekeket, hogy kész van-e a házifeladatuk, és külön megkérdezi Gazsikát is.
-Gazsika, kész a házifeladatod?
-Nõvírem életire esküszöm készvan, csakhá otthonhagytam.
Megy haza gazsika, a nõvére felravatalozva.
Másnap megint megkérdezi a tanítónéni Gazsikát, és kapja a választ.
-Anyám életire esküszöm készvan, csakhá otthonhagytam.
Megy haza, gyászol az egész putri, anyja ott fekszik a ravatalon.
Harmadnap is jön a kédés, és a válasz.
-Apám életire esküszöm készvan, csakhá otthonhagytam.
Megy hazafelé, és szembetalálkozik az apjával, akinek egy bõrönd van a kezében.
-Miva fater, hátte há mész?
-Én ezt má nem bírom, elõször nõvíred, aztán az anyád, mosmeg a bátyád, a Menyus.
Szóval ez függ a szakoktól, de még a sulitól is szvsz. De pl. olyan jogászt nem is ismerek, aki ne tanulna folyton, de nem mondom, hogy nincs ilyen.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
*szemétkedik*
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
- Mit keresel a WC kagylóban?
- Csak beleesett a kabátom.
- És ennyire szereted azt a kabátot, hogy képes lennél ezek után még felvenni?
- Fenét, a kabát nem érdekel, de a zsebében van az uzsonnám!
Asszony diktálja a végrendeletét:
- "Hamvasszanak el és poraimat szórják szét a McDonalds parkolójában."
- De miért? - kérdezi a közjegyzõ.
- Biztos akarok lenni benne, hogy a gyerekeim minden héten meglátogatnak.
Az elv, olyan, mint a fing: tartja az ember, amíg tudja.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
abbahagyom... <#zavart1>#zavart1>
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ja és ha jól emlékszem a nyel, humán... Ezzel nem azt mondom hogy, csak hogy... ÉRtitek!
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bár ez inkább tragikomédia.
Gyere Robin, száljunk be a Batmobilba!!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Gépész hallgató: "Ha nem kéne mással foglakoznim két év."
Orvostan hallgató: "Ha nem kéne mással foglakoznim egy év."
Jogász hallgató "Ha nem kéne mással foglakoznim fél év."
BÖlcsész hallgató: " BAZZZZZ? HOLNAP VIZSGA? "
Mit nem adnék, ha nem láthatnám mégegyszer ezt a várost... :|
náérdekel, htx. :-c
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem