Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
áhhá, értem 😄 köszi 😊

kraawz
Baja .. tudod.. van ilyen város

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Benny04
Hát én ezeket nem értem 😄

ates84
<#nevetes1>
nem egyszerû

Dzsini
A sorozáson kérdezik az újoncot:
- Vezetékneve?
- Kábel.
- Keresztneve?
- Feszület.
- Húzzon egyet! (mutat papírokra)
- Húú.
- Mi baja magának?
- Szülõvárosom.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sephi
Bocs ha votma :

Rendõr éppen a vizsgáztato mellet áll aki készíti a kérdéseket :

-Tehát. Kovács , húzzon egyet!
-Húúúúúú!
-Na? Mi a baja?
-Város?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Z
<#idiota><#hehe> Régi, de még mindig üt!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Mirtil
Idejönnék vicceket olvasni, erre majdnem az egész oldal off.. <#ejnye1>

Iskolában a tanítónéni megkérdezi a gyerekeket, hogy kész van-e a házifeladatuk, és külön megkérdezi Gazsikát is.
-Gazsika, kész a házifeladatod?
-Nõvírem életire esküszöm készvan, csakhá otthonhagytam.
Megy haza gazsika, a nõvére felravatalozva.
Másnap megint megkérdezi a tanítónéni Gazsikát, és kapja a választ.
-Anyám életire esküszöm készvan, csakhá otthonhagytam.
Megy haza, gyászol az egész putri, anyja ott fekszik a ravatalon.
Harmadnap is jön a kédés, és a válasz.
-Apám életire esküszöm készvan, csakhá otthonhagytam.
Megy hazafelé, és szembetalálkozik az apjával, akinek egy bõrönd van a kezében.
-Miva fater, hátte há mész?
-Én ezt má nem bírom, elõször nõvíred, aztán az anyád, mosmeg a bátyád, a Menyus.

Bandew
Én is ismerek bulizós bölcsészeket és olyanokat is, akik egyáltalán nem járnak el és folyton tanulnak. Vagy a mûszaki karon is a barátaim által végzett szak miatt még szilveszterkor is tanulniuk kellett (és nem azért, mert stréberek) nekem meg alig kell tanulnom.
Szóval ez függ a szakoktól, de még a sulitól is szvsz. De pl. olyan jogászt nem is ismerek, aki ne tanulna folyton, de nem mondom, hogy nincs ilyen.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

N o N a m e
lol. Nem is ismertem, jó szám 😊
LES FORZA INTER
hm én beszéltem jogásszal, õ mondá elég vizsgaidõszakban tanulniuk, de akkor naon, és jogi karon hírhedtek az orvosi könyvek, hallottam bölcsészekrõl, egész szorgalmit bulizták, most is sok a szabad idõ, és sok az 5ös vizsga. mellesleg orvosin vaok, évközben relativ tanultam, most alig ülök néha gép elõtt, könyvön kívül alig látok mást és így is szívok, mint a többiek, sokunknak még mindig csak bukása van, nincs meg 1 vizsga se szal van összehasonlítási alap.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Bandew
Áhhááá! <#zavart1>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Z
Dalszöveg itt, aminek a végét kell nézni. <#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

abszolúte akceptálom
Bandew
Na jó, azért ez így sztereotíp.

LES FORZA INTER
ehhez tenném hozzá azt, hogy az orvosnak a legkönnyebb megtanulni, mert nekik kell a legtöbbet tanulni: õk év közben is folyamatosan tanulnak, míg a jogászok a vizsgaidõszakot tanulják át, míg a bölcsészek vizsgaidõszakban is pihennek, 1-2 nap tanulás, és napi 2-3 vizsgával is lazán megoldják.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

alibi viccek -.-
inkább offoltál volna... <#ravasz1>

*szemétkedik*

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

gratulálok! sírtok, hogy ne offoljanak, de egyikõtök se tenne be viccet...

- Mit keresel a WC kagylóban?
- Csak beleesett a kabátom.
- És ennyire szereted azt a kabátot, hogy képes lennél ezek után még felvenni?
- Fenét, a kabát nem érdekel, de a zsebében van az uzsonnám!

Asszony diktálja a végrendeletét:
- "Hamvasszanak el és poraimat szórják szét a McDonalds parkolójában."
- De miért? - kérdezi a közjegyzõ.
- Biztos akarok lenni benne, hogy a gyerekeim minden héten meglátogatnak.

Az elv, olyan, mint a fing: tartja az ember, amíg tudja.
abba nincs is pont

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Scottt
Ott a .

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Max7
viccccccccccccccccccccccccceeeeeeet ne offfffffffffot

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

a nyissatok 2 s...

abbahagyom... <#zavart1>

és mi az a valseg..? <#idiota>

nandorb
Most ezen fogtok veszekedni nyisatok egy kulon topikot arra hogy ki mit ir helyesen

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

l betût kihagytad te vaksi, de nehogy erre pazarold az idõdet...
bardocz
foglakoznim i-tõl jobbra

ha neked a foglalkoznom nem értelems szó...
még úgy se jönne ki belõle értelmes szó
Fantomlovag
proffok, bocs.

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

Fantomlovag
Bocs, de én így ismerem. Egyébbként mindegy, mert ha úgy írtam volna, dühös proffik lennének itt 😊

Ja és ha jól emlékszem a nyel, humán... Ezzel nem azt mondom hogy, csak hogy... ÉRtitek!

bardocz
fúú,de geci vagy :|
z99999
azér nevethetek rajta? 😉

Pszt.

z99999
azér láccik hogy halad a reál irányából a humánba

Pszt.

Sadist
A foglalkuznom sem valami értelmes :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Molnibalage
Õsrégi vicc ráadásul nem is így szól eredetiben.Prof, tanár, tanársegéd és diák a sorrend. Mellesleg gépész vagyok. Grrrrrrrrrrrrrrr 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bardocz
nézd eg mi van az i betü mellett a bill.-en,és lehet rájösz,nem miindenki olyan tökéletes mint te,és van aki el tud gépelni
Fantomlovag
valseg "foglalkoznom" 😄

mi az a foglakoznim?
<#falbav>

Fantomlovag
A vicc azért vicces különösen, mert Kínai szakos vagyok, és pár nap mulva vizsga, és még semmit nem tudok 😄

Bár ez inkább tragikomédia.

Bulykin
Mit mond Batman Robinnak mielõtt beszállnak a Batmobilba???......
Gyere Robin, száljunk be a Batmobilba!!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Fantomlovag
Felmérés készül, melyben megkérdezik a különbözõ egyetemistákat, hogy emnyi idõ alatt tudnának megtanulni Kínaiul:

Gépész hallgató: "Ha nem kéne mással foglakoznim két év."
Orvostan hallgató: "Ha nem kéne mással foglakoznim egy év."
Jogász hallgató "Ha nem kéne mással foglakoznim fél év."
BÖlcsész hallgató: " BAZZZZZ? HOLNAP VIZSGA? "

Bandew
Mert nem ismerjük?

Z
Miért nem érti senki a viccek topikban az átírt dalszöveget? <#shakehead>

whining
Budapest a király? Ne viccelj.
Mit nem adnék, ha nem láthatnám mégegyszer ezt a várost... :|

náérdekel, htx. :-c

Scottt
Az 😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Sadist
Az aztán érv (Y)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Scottt
Ne szóljál be neki me jó neve van és azt az eggyüttest szeretem😊))))))))

Sadist
Irreleváns.