41236
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Ja az te voltál! 
Napokig sírtam! :-D -
soldier #7981 chat.hu-ra egyszer mentem fel akkor is le akartak szopni:DElkezdi nekem hogy szopás érdekelne-e?:D
Mondanom se kell az illető nem csaj volt:DDDD
Persze küldtem is el az anyjába a gyereket aztán gyorsan ki is léptem:DD -
soldier #7980 lál:DDDDDDDDD -
a reakció még jobb! :DD -
eh, ezek fake-ek, legalábbis csak ökörködött valaki, az tuti -
chat.hu-n tele vannak ilyen elmebetegek. -
fúj bazzeg -
morbid 
-
ez...ez...erre már nem is találok szavakat. -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD PFFFFFFFFFFFFFFFFFFF -
Annnnyyyyyyyyyyáááááááááááááááááádddddddddddddd!!!!!!!!
:DDDDD A hónap poénja vazze!!!!! -
A legnagyobb poén a hétre!:DDDDDD
-
számolok össze-vissza, de nem igazán látok egetverő különbséget, amiért magyarul nehezebb lenne. talán az, hogy nem tud magyarul? vagy? -
Próbálja meg magyarul! -
egy vicc a teleshopbol
nocsak noris vagyok es azota hasnalom a kozmodiszket amiot elcsesztem a hatam a totaldzimmel -
kiemelnék egy rekordot:
"de kevéske igazán ütős ötlete lehetett viszont Les Stewartnak, aki 1982-ben elkezdte legépelni a számokat, majd 1998-ig gépelt. Egytől egymillióig írta le őket, betűkkel."
hát ez nem rekorder, hanem eccerüen NEMNORMAALIS!:D -
khmmm.... ez a vicc topic?
Mert jelenleg a flame&belga topicnak néz ki! :-P
VICCEKET AKAROK! :-D -
Ez nem szar :)
Az 50 legbizarrabb Guinness-rekord
már nekem is megfordult a fejemben, hogy mi lenne akkor ha december 28-án romlana el alattam a lift.. :) -
Nem mondták, hogy mindent ki kell csomagolni, mielőtt megeszed?
-
tizenegy-két évesen, amikor újdonság még - ebbe nem gondolsz bele... meg egy jól bemérhető hely volt találkozni, leülni... aztán kizavart a biztonsági szolgálat :) (van nekik) -
Balu san #7962 Én magamat tiltottam ki - nem elég, hogy drága, még műanyag íze is van mindennek...
-
pff... minket anno kitiltottak pár ilyen gyorsétteremből :)
(azóta (kb 12 év) kb 1x ettem ilyen helyen :o) ) -
Balu san #7960
Ügyes húzás! :)
-
Ez jó :) Ez még nem jutott eddig eszebe, pedig csináltunk jópár hülyeséget, amit ma már nem mernék megtenni.
-
azért jó poén :) -
ezek fiatalok még, mi annak idején csináltunk hasonlókat... -
LOL -
A mekis szám az Belga?? -
"<@nekro> yeah, who the hell goes for walks"
-
-
Na EZ feldobta a napom! -
remek -
irclog:
* Quits: crag-- ([email protected]) (Dead girls dont say no)
* Quits: KiM ([email protected]) (going for a walk :p)
<@ShowDowN> that is sick
<@ShowDowN> we should ban him next time he comes in
<@nekro> yeah, who the hell goes for walks -
És Jézus szóla tanítványaihoz:
- Mondjátok, ki vagyok én?
És ők felelék:
- Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégső értelme tárul fel előttünk.
És Jézus ismét szóla: - Hö???
-
lerágott csont, ejtsétek a témát. -
ad.1 Mivel nálam Belga néven futott és a neten is erre találtam utalásokat, mégis mit vártál?Nyílván azt fogom mondani-ahogy mások is-, hogy ez Belga.Okos.
ad.2 Fingom nem volt, hogy a Tokio nevű illető a Belga egyik embere.
-
Csak nem kéne bizonygatni a nem megbízható forrásból eredő tudásodat... Még egy csomó ál Belga szám van a neten amit a hozzád hasonlók biztosra vesznek h mivel az a file neve, az is irta. Az a gáz h miután mondtam, hogy a Belga egyik embere mondta nekem h nem az övéké a szám, tovább jöttél a "megbizhatatlan forrás" anyagoddal. -
Tény, hogy mp3 formátumban úgy terjedt el az album, hogy hozzá volt csapva az ominózus szám is.Én is egy ilyen verziójú albumot hallottam. -
csak jobb tisztába tenni itt a dolgokat :) sajna rengeteg az ilyen félreértésen alapuló álhír szerte a neten. -
Belga, nem Belga részemről amúgy is tökmindegy:D