Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Hopsz, akkor sokan mennének a levesbe asszem ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
PÜntösen ! Ott kiélik deviáns hajlamaikat (ami mindekinek van ugye) és máshol jó(jobb)kisfiúk (akár) ! Képzeld, ha ezek rászabadulnának full erejük teljében a fórumendzsínre ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tomsolo
"Mondjuk eleve nekem is a gumiszoba topikok szinvonal nelkuli, nullak, de legalabb ott kielik magukat a hulyegyerekek, jobb lenne, ha valasztani lehetne mondjuk gumiszobai meg normal forumozo kozott, es a tobbi topicba nem irhatnanak ezek a gumis gyerkocok.
"

Szép ötlet. És mi alapján osztanád meg? Aki egyszer beírt a gumiba az már nem számít a normál fórumozók közé?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Punkerwork
te tényleg nem érted, azok akik a gumiba írogatnak nagyon ritkán csinálnak a fórum többi részén "fesztivált"...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Mayday
Jaja, mar eppen szolni akartam, hogy en voltam. Nem konkretan neked ment (megneztem a profilodban az eletkort), hanem altalanositottam. Igen, vallalom: ALTALANOSITOTTAM! Az a szinvonal, ami ott megy, ne is haragudj, a beka segge alatt van. Es azt is tudom, hogy sok mas topikban is ez van. Ezert mondtam, hogy kette kellene venni az embereket, hopgy ne irhasson mindenki akarhova.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sir Quno Jedi
Igazad van, Mayday úr gyerkõcözött ! SRy !

Hellhammer
Szted ha valaki felvesz egy ilyen pólót és abban mászkál, az nem reklám? Nem reklámozza az oldalt?
A póló tervezési versenyt nem láttam (én hibám). Egyébként én nem bízok a netes szavazásokban, nagyon könnyû kijátszani. Szvsz nem kell itt leszólni a másikat, csak sajnálatosnak tartom, hogy egy informatikai oldal egy gumiszoba szintû fórum alapgondolatával reklámozza magát. Ha ezt bántónak érzitek vegyétek magatokra (bár azért az is lent valamit), ha esetleg nem csak a saját világotokban tudtok nézelõdni, hanem kicsit érdekel a külvilág véleménye is akkor viszont nem értem mit problémáztok a kijelentésemen.

Sir Quno Jedi: hol gyerkõcöztelek le? Érzésem szerint sehol. Azt azért sztem nyugodtan fogadd el, hogy a gumiba inkább írnak 14-15 évesek, mint 30 évesek (ami amúgy nem baj hogy írsz oda, sõt jó is, mert az ember addig marad igazán fiatal amíg annak érzi magát, és fiatalnak lenni jó).

Nem írok többet ebben a témában, mert nem akarom mégjobban széttolni a topicot (sztem ezek a postok is ki lesznek innen törölve hamarosan). Ha van még valami megbeszélni valótok, akkor magánban 😊

Sir Quno Jedi
Semmi gond, nekünk meg elképzelhetõ akár, hogy te nem vagy feltétlenül vicces, vagy mások, de nem problémázunk ezen.

Jómagam pölö már rég nem írok a gumiba, egy-két hozzászólás nagyritkán, de a LOÁL-hoz ragaszkodunk egynéhányan, ezért nem fogok elnézést kérni...

Amúgy meg magam is elmúltam harminc, szal. a legyerkõcözésbõl ki lehetne hagyni minket, htx !

tomsolo
mirõl beszélsz? ki reklámozza itt magát? volt egy polótervezõs verseny, ez lett második. Ugyanannyi esélyt kapott mindenki hogy beküldje a mûvét és ugyanannyi esély volt a szavazásra is. Ja hogy más fórum kategóriában tanyázó emberek szartak rá... akkor ne vegyék meg. De nagyon szoktam nevetgélni az ilyen gumis lesajnálos megjegyzéseken mert ott legalább szépen szabályokat betartva folyik ami folyik nem úgy mint pl az általánosban vagy akár a játékosok topikjában... meggyõzõdésem egyébként hogy itt jóval több hülyegyerek tevékenykedik mint a gumiban csak hát ugye a legkönnyeb dolog általánosítani mindne ok nélkül...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Hellhammer
Uhh valóban. Elnéztem. Mea culpa.

Punkerwork
furcsán nézed a dolgokat, hány "gumissal" szoktál beszélgetni a gumin kívül? mert szerintem nem is ismered õket csak lenézed.....

Hellhammer
Mert az általános eszmecsere fórumban nem arról van szó, hogy unatkozó hülyegyerekek jópofizgatnak, és sokszor lehet akár tanulni is a topicokból.
A viccek topicban meg viccek vannak ami az emberek döntõ többségének szórakoztató, ellenben a gumi akármelyik topicja amiben csak 1-2 ember talál szórakozást. Ezért érzem kicsit furcsának a dolgot, hogy az SG ilyen pólóval reklámozza magát.

VinylToy
Valamiben igazat adok, de lehet másik polót is rendelni.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Mayday
Talalomra beleolvastam az elozmenykent megjelent topikokba.
En is egyet kell, hogy ertsek Hellhammer hozzaszolasaval sajnos.
Nekem sem a stilusom ez, vagy nem tartom viccesnek, vagy mar kinottem belole? Nem tudom. Mondjuk eleve nekem is a gumiszoba topikok szinvonal nelkuli, nullak, de legalabb ott kielik magukat a hulyegyerekek, jobb lenne, ha valasztani lehetne mondjuk gumiszobai meg normal forumozo kozott, es a tobbi topicba nem irhatnanak ezek a gumis gyerkocok.
Es tenyleg nagyon szomoru, hogy ezt reklamozza az SG 😞

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Punkerwork
amúgy ha így gondolkozol, akkor ez a topic miért nem zavar? hiszen ennek sincs sok köze a fórum nevéhez.

Hellhammer
Akkor miért van az, hogy a webáruházban az SG póló részen csak ilyen LOÁL pólót lehet kapni? Nekem az jön le belõle, hogy simán azonosul vele. Mit kell néznem ahhoz, hogy meglássam, hogy nem a gumiról van szó? Azt, hogy minden topicban feltünik 1-2 arc és elkezd loálozni meg özni? Nekem ez nem vicces.

Sir Quno Jedi
Arról nem beszélve, hogy a mainstream LOÁL-os topigok NEM a gumiban vannak !

Punkerwork
az SG nem azonosítja magát vele, hanem elismeri hogy a része, és ha megnézed ez nem a gumi-ról szól.....

Sir Quno Jedi
Tévedésben élsz, de jogod van hozzá.

Hellhammer
Az gondolom nem véletlenül van, hogy mindegyik topic a gumiszobában van. Nekem abszolút nem jön be ez a stílus és a póló sem. Az hogy az SG azonosítja magát ezzel, számomra elég elszomorító. Szvsz maga az egész gumiszoba fórum teljesen értelmetlen egy informatikai és tudományos hírmagazin fórumai között. Vannak direkt erre kihegyezett oldalak, miért nem ott?

Hát ez nagyon jó! 😊

Érdekes megközelítés...😉

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Punkerwork
1 öreglány most próbált meg eladni nekünk 5 kiló diót megtörve 😊

Sir Quno Jedi
Elõzmények LOÁL ügyben:

http://loal.fpn.hu
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1089657870
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1097858790
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1099467611
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1089237287
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1087154106
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1089709174
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1098614454

VinylToy
- csakírós, olvasninemtudós

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dzsini
Az rejtõzködõ Manókról és egyéb Teremtményekrõl, melyek elhitetik velünk, hogy Részegek vagyunk, pedig Nem Is avagy Egy diszkordiánus értekezés Alvara Morrigan és Frater : Random Order Error tollából.

Közkedvelt tévhit, hogy az alkoholos italok fogyasztása részegséget okoz. Mint említettem, tévhit, a modern mágiaelmélet bebizonyította ugyanis, hogy itt pusztán az alkohol közelsége, eltehetõleg illatterápiás úton gonosz kis manókat idéz meg, melyek elhitetik velünk, hogy be vagyunk rúgva, mint pöttyöslabda a csalánbozótba. Írásunk célja eme lényeket leleplezni.

A Pumpás
I.sz.m.a. (Idézéséhez szükséges minimális alkoholmennyiség): 1-2 pohár
Kinézet: 10-15 cm magas, lila színû, zöld sapkában, csíkos zokniban. Villámgyorsan tud iszkolni.
Felszerelés: Kicsi pumpás szerkezet
Kivel ne történt volna meg, hogy vett egy pohár italt, nem nézett oda, és már el is tûnt a fele? Ilyenkor a Pumpás áldozatai voltunk, aki, míg nem figyeltünk, kis szerkezetével már ki is szippantotta a pohár tartalmának jelentõs részét.

A Sminkmester
I.sz.m.a.: 2-3 pohár
Kinézet: 8-10 cm -es, apró polip, pantomim-festéssel.
Felszerelés: Teljes smink- és plasztikai sebész készlet.
Mikor azt vesszük észre, hogy a mellettünk üló randa, pattanásos, szemüveges, nyávogó hangú izé szépen lassan Johnny Depp-pé / Angelina Jollie-vé változik, lecsapott a Sminkmester. Amíg poharunk tartalmára figyelünk, odaszalad, és apró, szinte észrevehetetlen sminket tesz rá, és minimális sebészi beavatkozásokat végez, majd ez utóbbiak nyomait eltünteti varázserejével, és a végére már magát a Tökélyt látjuk az illetõben. Sajnos a smink lekopik, a beavatkozások pedig felszívódnak reggelre, és olyankor jön a rököny, meg az ijedtség.

A Dalhalál
I.sz.m.a.: 4-5 pohár
Kinézet: 16-18 cm magas emberke, zöld - barna színösszeállítású posztógúnya á lá Robin Hood, hátán apró, elátkozott lant.
Felszerelés: Mondtam már, hogy apró lant!
Ezen csínytevõ elõször is az ember vállára áll, és dudorászni kezd valami fülbemászó, ismert dallamot, lyan érzelmesen, hogy nem lehet nem csatlakozni az énekléshez. Ezután lantján elkezdi kísérni, ezzel olyan felhangokat, disszonanciákat okozva, melyek csak kifelé hallhatók, és élvezhetetlenné teszi mindenki számára egyébként hibátlan, pontos, lágy, tanult énekünket. Furcsa képessége azonban ezeknek a manóknak, hogy akiknek a vállán ül egy, az a többiek dalát is élvezni tudja - és csatlakozik.

A Gyomorforgató
I.sz.m.a.: 8-10 pohár
Kinézet: kb. 30-35 centi átmérõjû, hosszú szívó-fúvó szájszervvel rendelkezõ atlátszó, légnemû lebegõ gömb.
Felszerelés: láthatatlan répa.
Ezen teremtmény mind közül a legundorítóbb, már létezése is istenkáromlás, soha nem szabadott volna megidézni Leng ocsmány síkjáról... Elõre bevazelinezett szájszervét észrevétlenül az ember gyomrába csúsztatja, majd elõször láthatatlanná tett, apróra rágott répadarabokat juttat be, majd szintén hosszú nyelvével elkezdi kavargatni a gyomor tartalmát. Közvetlenül a "kitörés" elõtt tovaröppen, és biztonságos távolból figyeli, a következményeket, és azt, ahogy furcsálkodva tekint mindenki a répára.

A Padlórángató (Macskakövesítõ)
I.sz.m.a.: 5-6 pohár
Kinézet: 5-10 méter magas, föld alatti teremtmény, feltehetõleg láthatatlan, vagy igen jól álcázza magát.
Felszerelés: Neki olyan nem kell.
Tegyük fel, néhány pohár alkohol elfogyasztása után szeretnénk táncolni. Amúgy Flatleyt, az Ameri-ír sztepptánckirályt megszégyenítõ fergetegességünk suta botladozássá válik, és az egyensúlyunkért küzdünk. Ez azért van, mert a Padlórángató ilyenkor alánk kúszik, felpúposítja a hátát, és azzal együtt a padlót is. Ilyen körülmények közt nem csoda, hogy a legkecsesebb légies mozdulat is a legközelebbi asztal alatt végzõdhet, miközben magunkra rántjuk annak teljes tartalmát. Ugyanez a szörnyeteg hazakísér minket, közben mindent elkövetve, hogy a tükörsima betonon is teljesen váratlanul orrabukjunk, mintha macskakövön lennénk.

A Térrendezõ
I.sz.m.a.: 15-20 pohár.
Kinézet: alakváltoztató, amõba-szerû zselédolog.
Felszerelés: teleport-puska
Õ nem a kocsmában lakik, hanem a városodban, és jól tudja, hol laksz. Neki az a dolga, hogy amíg te a kocsmában töltöd az idõdet, õ elindul, és szépen kicserélgeti az összes utcanévtáblát, átirányítja az utakat, átrendezi a teret. Ha nagyon sok idõt töltesz a kocsmában, képes akár egész városrészeket is átrendezni. Amikor elindulsz hazafelé, te pontosan tudod, hogy merre kellene hazamenned, de baromira
eltévedsz, mert már nem úgy néz ki a városod, ahogy kellene.

A Zármester és segédje, Smirgli Berci
I.sz.m.a.: 6-8 pohár
Kinézet: másfél méter magas bibircsókos vénember overallban. Segédje kb 2-3centi magas, leginkább borostás sünhöz hasonló, négy végtagú teremtmény.
Felszerelés: dematerializáló, 6-8 teljesen azonos kulcslyuk.
Ezek ketten mindig együtt dolgoznak. Amíg hazajutunk, Berci szépen megreszeli a kulcsunkat, a Zármester pedig átsétál az anyagtalanná tett ajtón, és készenlétbe helyezi a kulcslyukakat. Mikor megérkezünk, az összeset dematerializálja, kidugja az ajtón kívülre, és össze-vissza rángatja. Természetesen akkor sem nyertünk semmit, ha véletlenül mégis beletalálnánk a valódiba, hiszen kulcsaink átalakításokon mentek keresztül, így csak nagy szenvedések árán juthatunk be.

A Szobaforgató
I.sz.m.a.: 10-12 pohár
Kinézet: Pici, zöld színû, zöld ruhás, csíkos zoknis, hosszú fülû manó
Felszerelés: szobaemelõ, körfûrész.
Mikor már azt hinnénk, hogy végre békében lehetünk, és a viszontagságok után holtfáradtan az ágyba dõlünk, megjelenik ez a galád manó. Teljesen hangtalan körfûrészével körbevágja ágyunk körül a padlót, majd szobaemelõjével megemeli, és forgatni kezdi körülöttünk szobánkat, ezzel felettébb kellemetlen, tngeribetegséghez hasonlatos állapotot létrehozva bennünk.

A Kalapácsos
I.sz.m.a.: 8-10 pohár
Kinézet: apró, randa, büdös gnóm
Felszerelés: Szájszárító, szájbüdösítõ, görényszagú dezodor, sminkkészlet, nyelvlepedék, hatalmas ólomkalapács, vagy légkalapács.
Ezt a manót még a többiek is utálják, így csak másnap reggel jelenik meg. Elõször is stylist-készletével elrendezi kinézetünket, befúj a sprével, szájunkat kiszárítja, bebüdösíti, nyelvükre lepedéket ken, majd bemászik a fülönkön, és kalapácsával elkezdi fejünket verni - belülrõl.
Ezek után nem csoda, hogy az embernek még felkelni sincs kedve...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Milyen fórumozókat szeretek?

- visszanemolvasós

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mícs
es hol lehet megtudni az elozmenyeket??
csakhogy ertsek is, akik meg nem ertik??

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

Mayday
Hat ezt nem hiszem.

Mayday
Lehet, akkor az a baj, hogy nem ismerem az elozmenyeket.

Sir Quno Jedi
Nana ! Ha nem viseli, sosem jön rá mibõl maradt ki és magányosan fog mekkhalni, meg ilyenek... 😄DD

Sir Quno Jedi
Ehhh, a mögöttes tartalomhoz ismerni kell az elõzményeket ! Utána minden más jelentõséggel bír majd. meglásd !

Dzsini
akkor neked nem kell elõrendelni 😊 vedd a másikat

Mayday
Szerintem ez a LOAL polo nem vicces, sot, azzal a fejjel meg gusztustalan is. Meglepett, hogy szavaztak ra ennyien.

Sir Quno Jedi
Ha igazán viccesnek tartod magad, add ezt mások tudtára is ! VEGYÉL LOÁL pólót !

KÉSZ az official lokó ! Kérnék minden érintettet, hogy pár napra/hétre ezt tegye magáévá ! HTX !

METSÜKõ meg LOÁL Willyt !

Dzsini
naaah, never...

az egész szövegkörnyezettõl és egyebektõl függ 😊

mícs
ez egy kicsit hosszabb, mint a nos valtozat...
nem igazsag..

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

VinylToy
Hogy milyen pasikat szeretek?
A jó pasikat szeretem

Utcán a tökét vakargatós
Kézen fogva sétálás közben minden nõ után sunyin megfordulós
Ordenáré módon bebaszós utána nagyon fickósan dugniakarós
Terepjáró tulajdonosos
Sajnálom szívem, de ez most kanbuli lesz szöveges
Kocsmából hazafelé dülöngélõs az utcán hugyozós
Minidig otthonülõs könyvolvasós
Hónaljszagot férfiasnak gondolós
Fürdõkádat ki nem öblítõs fanszõrhullatós
Vécéülõke felnemhajtós mindent lepisálós
Fürdõkádba belefingós buborékon jót röhögõs
Mire hazaérek vacsora legyen az asztalon elvárós
Orgazmus után rõgtönelelvós
Neked is jó volt kérdezõs
Elõjáték átugrós rögtönbaszós
Mindenféle pózokat kipróbálni akarós akrobatikus mutatványos
Nem kell gumi, majd vigyázok, ne aggódj hajtogatós
Büdõs zoknit és gatyát a lakásban mindenfelé elszóros
Piros lámpánál az orrát turkálós
Piros lámpánál két ujjal orrszõr kitépõs
Piros lámpánál fogát piszkálós
Anyádér nem húzódsz le a másik sávba hüjjekurva kiabálós
Szõke viccet mesélõs
Büdösszájjal nyakba lihegõsen csajózós
Híradó közben lábkörmötvágós mindenfelé körömdarabokat röptetõs és ott
is hagyós
Érdekes, neked mindig fáj a fejed mondogatós
Választhatsz, vagy az anyád vagy én ultimátumos
Apóssal együtt bebaszós asszonyokat jól kibeszélõs, egymásnak
panaszkodós és közben az após savanyú borát dicsérõs
Haveroknak mindig ráérõs
Randira elhívós utolsó pillanatban visszamondós
Mindig elkésõs
Sötét gatyához fehér zoknit hordós
Nyáron lyukacsos trikót hordós
Bokavillantós nadrágot hordós
Fosrészegen mindig éneklõs, hú de szép hangom van hívõs
Nekem tulajdonképpen semmi bajom az anyáddal hazudós
Piperkõcködõs mindig tükör elõtt állós
Bevásárláskor a legfontosabb dolgot mindig elfelejtõs
Rövidnadrágot hónaljig felhúzós pólót betûrõs
Fogmosáskor tükröt összefröcskölõs
Zuhanyzáskor fürdõszobát eláztatós függönyt el nem húzós
Romantikus helyet beígérõs mégis kocsmában kikötõs haverokkal meccset
nézõsen randevúzós
Gyereket lelkesen bepelenkázós mégis az egész házat szarral
õsszekenõsen segítõs

szerintem.

RelakSfromhome
õõõ... igen 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ollie
Helyesen:

I did not steal something.
I did not steal nothing.

Sadist
Köszi, csak azért kérdeztem, mert ebben a videoban volt egy ilyen dupla tagadásos mondat, amit nem nagyon értettem 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

RelakSfromhome
Igen. Magyarban ezt mondod:
Elloptam valamit. Egyértelmû, bûnös vagy.
Elloptam semmit. Hülyének néznek.
Nem loptam el valamit. Hülyének néznek.
Nem loptam el semmit. Egyértelmû, ártatlan vagy

Ugyan ez angolban:
I stole something. Egyértelmû, bûnös vagy.
I stole nothing. Nyomatékosan kifelyezed, semmit sem loptál.
I not stole something. Nyomatékosan kifelyezed, hogy nem loptál semmit.
I not stole nothing. Azon kívül, hogy hülyének nézed, bevallottad, hogy elloptál valamit.

Teljes nyelvtani helyességet nem nézni! <#hehe>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Sadist
"A magyarban a kétszeresen negatív állítás negatív.
Az angolban viszont a kétszeresen negatív állítás pozitív." Ez tényleg így van? :?

Amúgy kicsit nehezen esett le, de jó 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nyelvtanóra. A tanár magyarázza a tagadást.
- A magyarban a kétszeresen negatív állítás negatív.
Az angolban viszont a kétszeresen negatív állítás pozitív.
Nincs azonban olyan nyelv, ahol a kétszeresen pozitív állítás negatív lenne.
Mire hátulról egy hang:
- Aha, persze.

Dzsini
upsz, szori... 😞

Lacee
hát izé... a zene stimmel, de a hozzá tartozó video az valami játékból öszevágott kis filmecske... 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Eye-scream
A brontoszaurusz elmélet sem rossz 😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
LOÁL!
Egyébként Galla ezt is lefordította, csak ahhoz nincs kép 😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Dzsini
nem garantálom a link minõségét, google 😊

Dzsini
I'm a lumberjack and I'm OK
I sleep all night and I work all day...

😄

Lacee
az az idétlen dal az egyik legjobb Monty Python-szerzemény 😊)))
The Lumberjack Song a címe... érdemes utánanézni, a szöveg magában sem rossz, de képpel+hanggal együtt valami iszonyat 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"