41236
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • pinyo18
    bocsi elírtam! nem 26 hanem 36
  • pinyo18
    LoL!

Most nem igazán akarom lelőni benne a poén-t, mert én ezt már réges rég megfejtettem, de mindig az jelenik meg a gömbben ami a 9-es szám mellett van és ugyanezek a szimbólumok vannak a 18, 27, 26, stb mellett is!
  • Vlala #16730
    Igaz, kétjegyűt kell választani. (Közben rájöttem... nagyon jó!)
  • Maco13
    hodd el hogy nem lehet...ha 2jegyű számokkal számolsz mindig kitalálja
  • cement
    nem mindig...
    én ismerem ezt és meg tudtam csinálni hogy 10ből 10szer nem azt mutatta amit kinéztem...
  • Maco13
    akkor valamit elszámoltál...mindig bejön
  • Vlala #16726
    Ez hogy van? 10-ből 8-szor bejött.
  • Maco13
    kicsit hasonlít, de ebben semmi mágia nincs, viszont lehet vótmá : CSEKK
  • Dichter
    Nekem bejött a répa, a 7, és megtaláltam 4 F-et. A piros kalapács kifogott rajtam :)

Mellesleg ha viszont azt válaszolod, amit ők is írnak.... Én majdnem leestem a székről.
  • cement
    igaz tenyleg az utso of-ot mar nem lattam
  • Prank
    FINISHED FILES ARE THE RE-
    SULT OF YEARS OF SCIENTIF-
    IC STUDY COMBINED WITH THE
    EXPERIENCE OF YEARS.

akkor ki a vak?:)
  • Prank
    ezek közül csak a répa stimmelt nálam:)
  • cement
    ez olyan eszetlen kurva jó hogy hihetetlenül egyik se jött be nekem.....
    elsőnél nem a 7re gondoltam hanem a 9re
    másodiknál nem répára hanem paradicsomra
    a harmadiknál mind az ÖTÖT sikerült elsőre megszámolnom mert csak ÖT van és nem HAT lol a feladat...
    az utsónál meg kék csavarhúzóra gondoltam nem piros kalapácsra
    szal ez a játék elég nagy badarság....
  • FOXX supreme
    Ezt velem már eljátszották, érdekes!:)
  • Dichter
    Nem vicc, de valami eszetlenkurvajó! Csináljátok meg!
  • SirLord
    gyözöre:DDDDD
  • FOXX supreme
    A tücsök vajon kire hasonlít?
  • Shaman
    régi,s párszor vótmá,de jó,s örök igaz!
  • Solt
    ezt bóknak veszem! :))
  • Solt
    ez egy eléggé finomított verzió! :)
  • atlagember
    A hangya és a tücsök

A HUMÁNUS VERZIÓ:
    A hangya a forró nyarat szorgalmasan végigdolgozta, építgette-szépítgette házát, és élelmet halmozott fel felkészülvén a kemény télre.
    A tücsök úgy gondolta, a hangya bolond, és végigmulatta a nyarat. Eljött a tél, és a tücsök bekönyörögte magát a balek hangyához, ahol tovább mulatozott.

A MODERN VERZIÓ:
    A hangya a forró nyarat szorgalmasan végigdolgozta, építgette-szépítgette há-zát, és élelmet halmozott fel felkészülvén a kemény télre.
    A tücsök úgy gondolta, a hangya bolond, és végigmulatta a nyarat.
    Eljött a hideg tél, és a nélkülöző tücsök sajtótájékoztatót hívott össze azt a kérdést feszegetve, hogyan lehet az, hogy míg egyesek kint fagyoskodnak a hidegben, mások úgy élnek, mint a hangya.
    A CNN, az RTL Klub, a TV2 és az MTV felvételeket mutatott be a didergő tü-csökről, és a melegben, terített asztal mellett henyélő hangyáról. A világ döb-benten konstatálta az égbekiáltó különbséget. Hogyan lehetséges, egy ilyen jól fejlődő, épülő országban a tücsköt így sorsára hagyni? A NZSZ (Nemzetközi Zöldbogarak Szövetsége) vezetői több hírműsorban is "zöldellenes elfogultság-gal" vádolták a hangyát, és felhívták a figyelmet arra a szomorú tényre, hogy a világon sok tücsök áldozata ennek a kirekesztő mozgalomnak. Breki, a béka, a tücsökkel együtt lépett fel a Mónika Show-ban, és mindenki könnyekre fa-kadt, amikor az "Azért Vannak A Zöldbarátok" című slágert énekelték. A Köz-társasági Elnök és felesége egy jótékonysági bálon támogatásukról biztosítot-ták a tücsköt, és olyan javak juttatását helyezték kilátásba, amiből a tücsök az előző kormányzati ciklusban kimaradt; ahogy a miniszterelnök fogalmazott: "...hogy ne süvölthesenek újra az előző rendszer szelei". Lengyel László polito-lógus a "Mélyvíz" adásában kifejtette, hogy a hangya a tücsök kárára szépen meggazdagodott, és egyúttal az ilyen tipusú Jövedelmek elvonását célzó adó-jogszabály szükségességét hangoztatta az "egyenlő közteherviselés" szellemé-ben. Végül, az "Egyenlő Esélyeket Az Anti-Zöldekkel" szervezet hathatós köz-reműködése nyomán a hangyát visszamenőleges hatállyal megbírságolták, mert nyári munkái közben nem foglalkoztatott elegendő számú zöld bogarat, adótartozásait behajtották és házát az állam elkobozta. A történet végén lát-juk, amint a tücsök felélte a hangya utolsó téli élelemtartalékait a kormánytól kapott házban (ami nemrég még a hangyáé volt), a hangya pedig eltűnik a hóban. Másnap reggel pedig a tücsök fogta a cókmókját és (mivel sikerült Tel-jesen felélnie a hangya vagyonát) elindul egy újabb hangyát keresni...

Ha a mai magyar valósággal bármi összefügést vél felfedezni az csak a véletlen műve!
  • atlagember
    Zsidó gyerek megkérdi a rabbit:
    - Rabbi, mit jelent a demokrácia?
    - Azt jelenti, hogy mi szabadon lenyúlhatjuk az embereket sok-sok pénzzel. - mondja a rabbi.
    - És mondd, nem haragszanak érte? - kérdi meglepődve a gyerek.
    - Dehogyisnem, ezt nevezik antiszemitizmusnak.
  • 4edikreg
    F@$z én vagyok de aki még ragozza is....(nemtom)
  • Solt
    A sétál helyett megy, így értelmesebb...már amennyire ez a vicc értelmes!
  • Solt
    Fokozzam? :)) Két medve sétál az erdőben. Az egyik jobbra a másik barna!
  • 4edikreg
    Két medve sétál az erdőbe egyik az erdőszéléhez ért a másik a villanyszereléshez.

Ekkora fa is csak én lehetek hogy ezt leírjam...
  • Solt
    Két favágó dolgozik az erdőben. Egyszercsak az egyik odamegy a másikhoz és lecsapja a kezét a baltával!
    -Te...ez most vicc, vagy komoly?
    -Halálosan komoly!!!
    -Akkor jó, mert viccnek elég dúrva lett volna!!
  • Solt
    Kohn elmegy a rabbihoz...
    -Te rabbi, mit jelent az a szó, hogy dilemma?
    -Hááát fiam...ezt nem igazán tudom neked elmagyarázni, inkább mondok rá egy példát!
    -???
    -Ingyen disznóhús!!!
  • cenobite
    Láttam az eredeti naplót, szóról szóra megegyezik néhány részlet. Másrészt a kollegina nem egy kamugép. ;)
  • blackmetal
    dede
  • Shaman
    ne kezdjük el megint pls :-ppp
  • akyyy
    :DDDDDDDDDD
  • Stann
    Ááááááááááááááá! :D
  • Marvin
    Ez jó riposzt volt.
  • Sadist
    A messzi tajgán egy szőrmebundás ember vadászni tanítja a fiát.
    - Látod, ott a medve - és puff lelövi. - látod fiam? Meglett egy lövésből is!
  • Shaman
    ez már egy évvel ezelőtt is körbement egyszer...de egyébként totál igaz!
  • Johnyy
    A messzi tajgán egy szőrmebundás ember vadászni tanítja a fiát.
    - Látod, ott a medve - és puff lelövi. - A húsáért vadásszuk. De nézz csak oda! Ott egy geológus - és puff, azt is lelövi. - Azt meg a cigarettájáért.

Zsiga és Gazsi a vásárban ketten vesznek egy sült kolbászt. Zsiga kettétöri, majd minden szívbaj nélkül kiveszi a nagyobbikat. Gazsi ezen felháborodik ésszóvá is teszi:
    - Hallod-e te Zsiga, há mé a nagyobbikat vetted ki, hogy süljön ki a szemed?
    - Mé, te melyiket vetted vóna ki ? - mondja Zsiga.
    - Há a kissebbiket...
    - Hát ott van, a tied!

Egy porszívóügynök betolakodik egy házba, és a háziasszony minden tiltakozása ellenére nagy rakás száraz lószart szór a szoba közepére.
    A nő felháborodik:
    - Mit képzel?
    - Asszonyom, ígérem, amit ez a csodálatos porszívó nem szed fel, én magam fogom megenni.
    - Akkor teszek rá magának egy kis tejszínhabot, mert áram nincs a házban.

Válóperes tárgyaláson veszekszik a férj és a feleség, hogy kinél maradjon a gyerek. A feleség kijelenti, hogy
    - Én szültem, tehát az enyém.
    Mire a férj a biróhoz fordúl.
    - Tisztelt bíró úr, ha én egy automatába bedobok egy százast, és kijön a csokoládé, akkor az a csokoládé az enyém vagy az automatáé?

A vak ember fel akarja dobni a hangulatot a bárban:
    - Akarják a legújabb szőke-viccet hallani?
    Néma csend, megfagy a levegő. A mellette ülő férfi odasúgja:
    - Vigyázzon, jóember, miket beszél... A mixer szőke, a kidobóember szintén. Én is szőke vagyok, 100kg, fekete öves karatés. A túlsó szomszédom egy 120 kilós, 1,90m magas szőke súlyemelő. Végül a maga másik oldalán egy kétméteres, 150 kilós szőke birkózó ül. Most gondolja meg, tényleg el akarja mesélni azt a viccet?!
    Mire a vak:
    - Inkább mégsem... Semmi kedvem ötször elmagyarázni.

Öreg bácsi beleharap az almába, mire ottmarad a felső fogsora. Beleharap mégegyszer, mire ottmarad az alsó is. Eldobja az almát:
    - Nesze vazze, edd egyedül!

Két anyuka beszélget:
    - Van két gyerekem, mindkettőnek most lesz a születésnapja, ám az egyik optimista, a másik pesszimista, nem tudom, melyiküknek vegyek nagyobb ajándékot? Azt mondja neki a másik:
    - A pesszimistát halmozd el ajándékkal, hátha örül neki! Az optimistának mindegy, hogy mit adsz, úgyis örülni fog.
    Az anyuka a pesszimistát elhalmozza ajándékkal, de az optimista ajándékára már nem marad pénze, ezért az optimistának becsomagol egy nagy adag lószart. Otthon kérdezi egymástól a két gyerek, hogy ki mit kapott. Azt mondja a pesszimista:
    - Kaptam számítógépet, de minek, hiszen véletlenül elromlik, aztán megráz az áram; távirányítós autót is kaptam, de minek, hiszen elromlik, és akkor kidobhatom szemétbe. És te mit kaptál?
    Azt mondja az optimista:
    - Szerintem pónit, de nem találom sehol.

A kőművesek betonoztak, de porlik a beton.Keresik a vétkest.
    - Én nem tehetek semmiről ! - mondja a víz.
    - Én sem tehetek róla ! - mondja a sóder.
    - Én ott sem voltam ! - mondja a cement.

Ember megy a sivatagban, találkozik egy beduinnal.
    - Elnézézt, meg tudná mondani merre van az oázis?
    - Persze, menjen itt egyenesen előre, aztán kedden forduljon balra!

Bin Laden megjelenik a Mennyország kapujában. Szent Péter döbbenten kiszól:
    - Te mit keresel itt?! Ide nem jöhetsz be!
    Mire Bin Laden:
    - Én bemenni? Öt percetek van, hogy kigyertek!

Srác a buszsofőrnek:
    - Mikor indul ez a szemétláda?
    - Mikor megtelik

Őrmester: Közlegény, maga nem jelent meg az álcázási gyakorlaton!
    Közlegény: Honnan tudja?

- Maga amerikai?
    - Yes, én amerikai.
    - Igaz Amerika egy csalad több autó?
    - Yes, feleség kis autó shoping, én más autó munka, nagy autó mikor megy külföld.
    - Nálunk Szovjetúnió minden más, feleség dolgozni metró, én dolgozni trolibusz, és külföldre tankkal megyünk.

A kőműves, az ács és a villanyszerelő azon vitatkoznak, hogy ki élt előbb a földön.
    - Mi építettük fel a gízai piramisokat - mondja a kőműves -, tehát először mi léteztünk.
    - Dehogy! - tiltakozik fejét rázva az ács. - Mi már jóval korábban elkészítettük Noé bárkáját.
    Erre a villanyszerelő kuncogni kezd.
    - Mi olyan vicces - kérdi az ács.
    - A teremtés első napján Isten azt mondta: "Legyen világosság!" - magyarázta a villanyszerelő. - Addigra mi már lefektettük a kábeleket!

Trianonban tárgyalnak az országok további sorsárol a világháború után.
    A tárgyalás közepén jelentkezik a magyar küldött, hogy szólni kíván.
    Felszólítják.
    - Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor idejöttünk a Kárpátmedencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
    A többiek nem igazán értik, kérdi az elnök, szeretné-e a magyar ha a hozzászólást jegyzőkönyvbe vennék-e.
    - Á nem, nem kell.Csak úgy mondtam...
    A tárgyalás folytatódik, megint szólni kíván a magyar:
    - Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
    Megint kérdik, jegyzőkönyvbe akarja-e vetetni? Mondja:
    - Nem kell, csak úgy mondtam...
    A tárgyalás folytatódik, a magyar megint szólásra kér engedélyt:
    - Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor idejöttünk a Kárpát medencébe , az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
    A román küldöttnek már vörös a feje, üvöltve kifakad:
    - De hisz akkor még itt sem voltunk!!
    Mire a magyar:
    - Na ezt vegyék jegyzőkönyvbe!

A laktanyába új parancsnok érkezik. Összehívja az ezredet és ezt mondja:
    - Katonák! Az én szótáramból hiányzik az a szó, hogy félelem...
    Mire egy hang hátulról:
    - A majrénál tetszett nézni?

Megszületik a kisded, Mária és József a nevén gondolkoznak.
    - Legyen mondjuk Elemér - véli Mária.
    - Jéézus!!!
    - Na, ez se rossz!

A ritka könyvek gyűjtője összefut egy férfival, aki elmondja neki, hogy épp most dobott ki egy régi, szakadt bibliát, ami ősidők óta ott porosodott a családi ház padlásán.
    - Valami Guten ... vagy kicsoda nyomtatta ki.
    - Csak nem Guttenberg? - Kérdezi a könyvgyűjtő elképedve.
    - Hisz akkor maga a legritkább könyvek egyikét dobta a szemétbe! Egy Guttenberg bibliát a minap árvereztek el 4 millió dollárért!
    - Na, hát az enyém egy centet sem ért volna - mondja nagy nyugodtan az ember. - Valami Luther Márton ugyanis összefirkálta a széljegyzeteivel.

Egy férfi régóta bibliákkal házal amikor oda jön hozzá egy másik férfi
    - Jó na-na-napot u-uram...Le-le-ne e-egy k-kis mun-munka a sz-szá-számomra?
    - No de ember maga dadog, ebben a szakmában pedig jó sokat kell beszélni. Sajnálom.
    No ez így megy addig-addig amig a fickó megunja, és alkalmazza a dadogóst. Eltelik egy hét, és a dadogós a több évnyi raktárkészletet kiárul. A főnök nem érti, hisz évekig ezt csinálta és alig-alig adott el a szent könyvől. Hát úgy dönt szégyen ide, szégyen oda megkérdi a dadogóst, hogyan adott el ennyi könyvet.
    - jö-jö-jöjjön cs-csak v-velem megm-m-mutatom.- válaszol a kérdésére
    Bemennek egy házba a dadogós becsönget az egyik lakásba, a tulaj kinyitja az ajtót ekkor a dadogós megszólal:
    -j-jó na-na-napot! V-vesz bi-bi-bibliát va-va-vagy felol-va-va-assam?

Az öreg paraszt bácsi meglát a kirakatban egy szemüveget. Bemegy az üzletbe, és megkérdezi az eladótól:
    - Az ott mi a kirakatban?
    - Hát pápaszem. Tessék nyugodtan felpróbálni.
    A bácsi felpróbálja, és mindent királyul lát benne. Aztán megszólal:
    - Húha! Ez nem semmi! Úgy látok, mint legény koromban. Pápaf@sz nincsen?

• Placebó
    Az a kemény hogy némely beszólás, és vicces mondat tördékemmel a régmultból néha találkozom, akkor meglap, majd elbizonytalanít, nemrég a barátok köztbe pl...:) hihetetlenül sok Geg vadász van, valamint ezt már követni sem lehet, mindenki magáénak mondja. pl.: ebben a topikban is láttam egy-két olyan dolgot amire azt mondta a topiklakó hogy a sajátja pedig nem...:)
  • FOXX supreme
    Ha én pl. mondom a szüleimnek hogy megyek át a haverhoz 120 centis plazmaTV-n, a legújjab filmet nézni, nekem is ezekből szoktak mondani...hogy pl. nem plazma TV, hanem vezetékes telefon nem volt...:)
  • cenobite
    Hopp... Munkatárnőmnek megmutattam ezt a kis írást és ledöbbent egy pillanat alatt, ugyanis ennek a 80%-át Ő írta. Kézzel, naplóba, nem blog-ba. Csak néhány barátjának elküldte e-mail-en is, és valószínű kibővítették ezzel-azzal, majd úgy terjedt tovább és most visszaért hozzá. Kicsi a világ - vagy valami ilyesmi közhely illik ide, nem?