41236
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
hát jah
-
Et miért jelent gondot neked??? -
:DDDDDD -
én szeretem amúgy a karit, de ez az idei ez katasztrófa:
1, nincsen hó!!!!!
2, mindent utolsó pillanatra hagytam :(
3, unom a sok jókívánságokat
4, szar ez a szünet, még a szünetben is szenvedni kell, minden este úgy fekszem le hogy mikor fogok tanulni szünet utánra? -
:D -
megértelek
karácsony sux
tiltsuk be!!!
(csak viccel) -
átkozom ezt az idei karácsonyt, mindenki boldog karácsonyt meg kellemes ünnepeket kíván akár merre megyek, még az öreg néni is akinek átadtam a helyemet :-/
és ráadásul ippeg megtudtam venni mindenkinek az ajándékokat...
+ még csomagolás, meg fa díszítés, blah... -
nyissunk neki topikot -
Sadistnak is:P -
Ez most vicc? :D -
Igen, légyszi még kb. 30szor írd be, mind a harmincszor nagyobb és pirosabb betűkkel. Kösz. -
Azért én Boldog Békés Karácsonyt kívánok neked is! -
jaaaaj, hagyjuk már abba, igen neked is meg neked is boldog karácsonyt, kellemes ünnepeket, éljen a húsvéti nyúl, lépjünk már tovább -
Viszont. -
úgyszintén -
köszi, neked is -
KILROY #16796 Viszont. -
Boldog Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek! -

jólvan na!
tessék:
Tegnap éjjel azt álmodtam, hogy megettem 2 kiló vattacukrot. Reggel felébredtem és nem találtam a kispárnámat.
A székely bácsit kirendeli a városi tanács a határon lévő mérgezett tóhoz, azzal a feladattal, hogy ne hagyja, hogy igyon belőle valaki, mert az mérgezésben meghal.
A székely kimegy, nyugodtan lefekszik egy fa alá, aztán figyel. Nemsokára látja, hogy rohan egy paraszt a tóhoz, láthatóan nagyon szomjas. A székely:
- Hé, jóember, ne igyon... - Mire a másik megkérdi románul:
- Ce? (Tessék?)
- Jaj, csak azt akartam mondani, hogy lassan igya, mert hideg!
A világ legrövidebb könyvei:
II János Pál: Egyéjszakás kalandjaim
Enrique Iglesias: Az élő koncert szépségei
Bruce Willis: Amikor nem én mentettem meg a világot
Az amerikai kultúra
Fidel Castro: Emberi jogok
Sylvester Stallone tippjei drámai szinészeknek
Szaddam Husszein: Béke
A Zámbó család és a szépségipar
Robinson Crusoe: A gruppenszexről
Jumurdzsák: A térlátás örömei
Rómeó és Júlia: A sikeres párkapcslat titkai
Zsidó üzleti barátságok
Biztonságos vezetés Olaszországban
Teljesitett választási igéretek i.e 487-től napjainkig
Etióp világuralmi tervek
Eszkimó fürdőruhamodellek
A német humor 1000 éve
Győzike: Teljes magyar szókincsem
Osama Bin Laden: Philips szakállnyíró modellek összehasonlitó táblázata
Ganxta Zolee: Iskolaéveim -
Mi a francert kell Neked okoskodni, inkabb viccet irnal. Arrol a dologrol meg mar lejjebb Hunnen kifejtette a velemenyet, de a kedvedert meg idekopizom.
"Ez alap psichologia.
Termeszetesen nem mindenkinel müködik, de sokaknal igen.
Anelkül hogy megneztem volna, tudom, hogy a legtöbb esetben mindenki a következökre gondol:
szin = piros
szerszam=kalapacs
virag=rozsa
a többi nem jut eszembe. Ezt a gimnazium elsö osztalyaban psichologia oran tanitjak...
Akik fikazzak a cuccot azok vagy über csavok, vagy csak maskent müködik az agyuk de hogy nem foglalkoztak pszichologiaval egy grammot sem, az biztos. :-)))"
Csak a tokom ki van mar, amikor valaki okoskodik, meg belekot mindenbe. Ha nem tetszik, tedd magad tul rajta, de nem kell fikazni, ettol meg sok embernel mukodik. -
A szórakozott professzorhoz így szól a felesége munkába indulás előtt:
- Ne felejtsd el, hogy elköltözünk az új lakásba. Délután gyere egyből oda, mert a régi lakás üres lesz. A prof persze elfelejti, és megérkezvén, tűnődve dörmög a bajsza alatt az üres lakásban:
- Aha, tehát nem jó helyen járok. De mit is mondott az asszony, hova költözünk?
Mivel nem jut eszébe az új cím, kimegy az utcára, ahol meglát egy kislányt. Megszólítja.
- Kislány! Nem láttál erre egy teherautót sok bútorral megpakolva?
- De igen! - válaszolja a kislány.
- És nem tudod véletlenül, hova mentek?
- Dehogynem, apa. Gyere, megmutatom! -
tudom én hogy az vagyok :D
mind1, nálam ez nem jött be, sztem ez nagyon béna volt, különben is amikor összeadsz számokat és mindig hat jön ki, akkor miért gondolnék pont répára?
-
jefferson83 #16790 Csak a lényeg:
3 állat vitatkozik, hogy ki a legfélelmetesebb:
A kutya: - Én ha elkezdek vicsorogni az ember rögtön futásnak ered.
A bika: - Én ha elkezdek fújtatni és megiramodok akkor a környéken lévő emberek hanyat-homlok menekülnek.
A csirke: - Én ha dobok egy hátast és halottnak tettetem magam a fél ország besz@rik.
Asszem a lényeg leszűrhető valami ilyesmi volt :) -
KILROY #16789 Én is megtaláltam előre mind a hatot, és fekete kalapácsra gondoltam. -.- -
azért lett 6 F, mert már elolvastad a topikot, tudtad, hogy 6nak kell lennie, sőt vki ki is emelte az összes F-t a szövegből. Bár az is lehet, hogy te egy ilyen istentelenül fasza srác vagy... -
és én sárga ollóra gondoltam, na no comment -
most olvastam tovább amit még kihagytam, ez betegesen szar, gyönge...
miért olvasnék 3 F-et?
akkor én zseni vagyok, én mind a 6-ot megtaláltam :-/ -
ezen a beszóláson borultam
-
:DDDDDD -
"Félrerántom a kormányt azt' kikerülöm."
lóól -
Vissza lehetne kanyarodni a viccekhez? -
Nekem biztosan nem asszociál másra az agyam.
A feleségem is mindíg mondja, hogy ti férfiak mind csak arra tudtok gondolni. -
az utolsó Fábrysóban Sanyibá mondott valami kiscsibés csirkeinfluenzás viccet, tudjátok azt esetleg? :) -
HUmanEmber41st #16779 Akkor játszátok el ezt:
Nézzen a haver valami semleges helyre ( fehér falra) és mondja 10szer egymás után:
fehér fehér..
Mikorra végez, kérdezd meg tőle amilyen gyorsan csak tudod:
Mit iszik a tehén?
A válasz : tejet!!!!!
Pedig a tehenek már csak vizet isznak:) :) :) -
Attol hogy neked nem jott be meg nem hulye a keszito, ha nekem nem tetszik a rockzene akkor mindenki hulye aki azt hallgatja? 

-
azért ennyire nem durva
a nemtom hányezer emberből akit teszteltek te lehet benne vagy abba 2%-ba akiknek másra asszociál az agyuk:) -
Virág :D:D:D -
Ne kezdjük elölről. Akinek bejött, annak nagyon tetszett, akinek nem, annak másképp forog az agya. Kész. -
A feladat abszolut nem jött be. Teljesen másra gondoltam mindíg, mint feltételeztek. Egyedül az F betűknél volt közel a 3 miatt, de mivel a következő ukász az volt, hogy nézzem meg mégegyszer, meglett mind a hat. Az összes többi nem stimmelt, soha nem arra a számra, színre, szerszámra, stb. gondoltam.
Szóval szerintem aki kitalálta az vagy nagyon hülye, vagy túl sokat foglalkozik homokos vegetáriánus véreskezű ácsokkal. -
Prank #16773 lol, ennyi erővel azt is kitehetted volna, hogy a mikulás nem létezik:)