41236
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Frosty01
    Pista bá meg a fia sétálnak a szántóföldön, egyszercsak megszólal Pistabá:
    - Há' te fijam, tod e mi a különbség közted és egy kalap sz@r között?
    -Há'...... nem.
    -A kalap.
    Mennek tovább, a fiú egyre jobban gondolkodik, csak vissza kéne vágni már az öregnek.
    -Há' apám, tuggya é hogy mi a különbség maga között meg a nád között?
    -Öööö, khm,.... nem.
    -Az hogy a nád susog, magának meg a qrva annyát!!!

• Yoz
    ott van a szeren...
  • Sadist
    Szerintem pont te írtad egyszer :D
  • jax
  • Mighty
    Lehet, hogy volt már, de ez annyira jóóóó

Az öreg cowboy egy napon belovagolt a városba. A helyi seriff a kocsma előtt a székében ülve nézte, ahogy az öreg leszállt a lóról és kikötötte a kocsma elé.
    - Jó napot, idegen!
    - Jó napot, seriff!
    Az öreg ezutan a ló farához lépett, felemelte a ló farkát, és egy hatalmas csókot nyomott oda, ahova sose süt a nap. Utána leengedte a ló farkát, és elindult a kocsma ajtaja felé.
    - Elnézést, uram... - szólt a seriff.
    - Igen?
    - Hihetek a szememnek, valóban jól láttam?
    - Bizony, jól... ugyanis rémesen ki van száradva a szám!
    - És ez segít?
    - Sajnos nem, de legalább nem nyalogatom állandóan.
  • FOXX supreme
    :D
  • Kontrakcio
    -Hogy hívják a papok edzőjét?
    -???
    -Tréningatya!
  • Kellwin
    dgd
  • attilabal
    Pista bá' a kínai piacon:
    "Ne hunyorítsatok,úgyis tudom,hogy zsidók vagytok"
  • jax
    Második: LOL :D
  • Broafka
    jaja, az utolsó az nem volt rossz én egy ilyet ismerek, hasonló mint a 2.:
    -anyaaa, messze van még Amerika?
    -csönd legyen Móricka
    -De anyaaaa, messze van még Amerika
    -Kuss és úsz tovább

-Anyauu, anyuu, b*sznak a lovak!
    -nem baj kislányom ne nézz oda
    -de anyu, anyu b*sznak a lovak!
    -nem baj kislányom ne nézz oda
    -de anyuuu, fááááj
  • CattiBrie
    utolsó LÓÓL :D
  • jax
    Ha már itt tartunk...

-Anya, mi lesz a vacsora?
    -Kuss, és bujj vissza a sütőbe.

-Anya, én nem akarok Amerikába menni!
    -Kuss fiam, ússza tovább.

-Anya, anya, megtaláltam a nagypapát!
    -Mondtam, hogy ne túrkálj a kertben.
  • DJ Bee18
  • Placebó
    :DDDDDDDD
  • sufnituning
    -Anyu, anyu biztos így kell úszni?
    -Kussolj fiam és bújj vissza a zsákba!!!
  • jazzy
    :DD ez teccik
  • franc0
    semmi gond
  • bens
    bocs ha volt már

Zsidó kisgyerek sétál a gettóban, sárga csillag ott virít a ruháján. Meglátja egy náci katona, odamegy:
    - Hé, te gyerek! Állj csak meg, te zsidó vagy?!
    - Nem baze, én vagyok itt a sherif!
  • DJ Bee18
  • Sephi
    En kerek elnezest hogy mashogy tudtam. Ne haragudj tenyleg.
  • harcu
    Vazzeg, de egy elbaszott vicc :)

Meghal Pista, az autóversenyző. Mennyország, azt csinálhat, amit eddig, stb, kap egy Porschet, de be kell tartania a Kreszt.
    Ok, első nap tép a mennyei országúton 90-nel, mikor elmegy mellette egy piros sportkocsi 200-zal. Semmi gond, Pista továbbra is kilencvennel megy. Másnap szitu ugyanaz, piros sportkocsi, Pista továbbra is kilencvennel, de egyre idegesebben. Harmadnap hasonló, piros sportkocsi 200, Pista 90. Ekkor azonban berág, és rálép a gázra. Alig éri el a 100-at, Szent Péter máris kiinti az út mellé.
    -Pista, megígérted, hogy betartod a Kreszt, itt meg 90 a megengedett.
    -De Szent Péter, ott van az a piros Maserati....
    -Semmi de, először is nem Maserati, hanem Názáreti, másrészt meg a főnök fia.
  • cement
    ^^
  • Sephi
    Egy nagyon hires forma 1 versenyzo sajnalatos halalat leli egy balasetben es felkerul a mennybe. Szent Peter varja a kapunal :

-Udvozlegy fiam.
    -Tiszteletem.
    -Mi itt mindent tudunk rolad.
    -Valoban?
    -Igy van. Itt a mennyben lehetoseged lesz azt csinalni amit a legjobban szerettel a foldon azaz amikor meg eltel. Tehat meg kell kerdjem mit akarsz csinalni.

Mikozben ezeket beszelik Szent Peter bvezeti a mennyek kapujan es a versenyzonek elal a lelegzete hisz gyonyoruseges tiszta autopalyakat latt maga elott.

-Hat mivel kerem alsan autoversenyzo voltam ezert szeretnek egy nagyon jo autot hogy vezethessem.
    -Draga fiam keresedet teljesitjuk ambar sajnos az egyetlen kocsi amit adni tudunk az egy Lada markaju gepjarnu.
    -Ohh... dehat Szent Peter bisztos nincs ennel jobb? Ez max 50-ennel ha megy.
    -Tudod fijam mi itt a mennyorszagban a csendet es a rendet tisztejuk. Sajnalatos modon nem tudok neked jobb kocsit adni.

Ezzel a versenyzonk beszal es szomoruan elkezd kocsikazni az autopalyan mikor is hirtelen elhuz mellete 360-annal egy piros Ferrari. Ijedteben meg le birja olvasni a rendszamtablarol hogy NA. Idegesen fekez es visszahajt a kapuhoz Szent Peterhez.

-Szent Peter...
    -Igen fiam?
    -Az elobb hajtott el egy Napolj rendszamtabalaju gepkocsi. Szeretnem kerdezni hogy az olaszoknak miert van elonyuk ezugyben?
    -Draga fiam eloszor is az nem Napolj hanem Nazareth es masodszor pedig az a tag a fonok fia.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Marvin
    Két agresszív kismalac találkozik.
    - Húzz anyádba! - morran az egyik.
    Erre a másik:
    - Nem húzlak!
  • Broafka
    áááááá, ez a legjobb :D
    Ultimate Showdown
  • bld
    beleolvastam a doridokba visszamenőleg de azért ez nem olyan jó mint amilyenre számítottam..... elég sok a ferdítés...
  • desigo
  • akyyy
    :D
  • jax
    Oviban Pistike nem tud aludni.
    -Miért nem tudsz aludni? - kérdi az ovónéni.
    -Otthon anya mindig mellém fekszik.
    Ovónéni odafekszik mellé.
    -De anya mindig meztelenül fekszik mellém.
    Levetkőzik az ovónéni, és odafekszik mellé.
    -Anya megengedi, hogy az ujjamat a köldökébe dugjam.
    -Hát jó... Hé ez nem a köldököm!
    -Nekem se az ujjam!

• jax
    Köszi.
  • tudatlanka
    :DDD
  • Asperot
    A McLaren istálló Magyarországon állított össze egy új teamet mivel észrevették, hogy a roma fiatalok hihetetlen rövid idő alatt képesek leszerelni az autók kerekeit.
    Mivelhogy a versenyeket manapság már nem a versenypályákon nyerik, hanem a boxokban, egy pillanat alatt kirúgták a sokat próbált teamüket, és romákból összeállított csapattal vágtak neki a versenyeknek.
    Eleinte minden a legnagyobb rendben zajlott. A romák fantasztikus három másodperc alatt le- és felszerelték a versenyautó kerekeit.

A probléma a következő tíz másodpercben keletkezett, amikor a romák átfestették az autót, átütötték a gyártási számát, és eladták az egész gépet a pilótával együtt a Ferrarinak.

• CattiBrie
    lol
  • RelakS
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!XDXDXD

mai roid
    Nem velem történt, hanem pár haverral. Egy budapesti szórakozóhely bejáratánál állva a kábítószerek veszélyeirõl beszélgettek, s szóba került a (szó szerint) örökzöld kérdés, miszerint hogy rá lehet-e szokni a fûre vagy sem. Meghallotta ezt egy rasztahajú csóka, odajött, s kezében hatalmas spanglival magyarázni kezdte, hogy a fû nem addiktív, arra nem lehet rászokni, á, ez marhaság, ilyen nincs. Végezetül kivágta az ultima ratio-t:

- Ugyan már, hogy lehetne már rászokni! Én se szoktam rá, pedig nyolc éve napi hármat tolok, azzal kelek, azzal fekszem...

Hirtelen elhallgatott, és egyre furcsábban nézte a kezében tartott jointot. Nézte, nézte, majd elhûlve így szólt:

- Basszameg...
  • HD JOHNNIE
    ide az van írva: VICCEK
  • Visitor
    Papjancsííííí :D
  • Visitor
    LegSzarabb vicc topik ;)
  • HD JOHNNIE
    -Mi a legszebb egy meztelen nőn?
    -??
    -A meztelen férfi...

• HUmanEmber41st