41236
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Mayday
    Sot, az igazat megvallva en is csinaltam mar olyat, hogy amit akar 1 eve beirtam viccet, beirom ujra, ha olyannak itelem meg.
    A legutobb beirt viccem is "votma", megis regen, es en utosnek is tartom, ezert nem voltam papir beirni :)
  • Mighty
    Csak azért mert nagyon zavar, ha vótmároztak. Az esetek 98%-ában azok mondják ezt, akik egy kanyi viccet nem írtak még ide. Ha magadat szólod le, tök felesleges beírni... Nem tudom észrevettétek-e, de pl. Pelleri már nem nagyon irogat ide. Nem tudom mi az oka, de lehet ő is megunta a sok beszólást?

Látok én is rengeteg régebbi vagy közelmúltban beírt viccet újra, olyat is amit én írtam be ide először. Engem nem zavar, röhögök rajta megint.

Vagy inkább azt kellett volna írnom, hogy háháááá ez vótmá, én írtam be, és akkor sokkal jobban röhögtek rajta :P

Na, ez meg volt egy lövésből is.
  • Hunnenkoenig
    Az oroszok feltalaljak a vilag legvekonyabb drotjat es dicsekvesböl elküldik a japanoknak.
    Egy het mulva visszajön a drot egy levellel, amiben ez all:
    "Kedves oroszok. Megkaptuk a drotot, de nem tudtuk, mit akartok vele, ezert felfurtuk es menetet vagtunk bele."
  • sferrari
    na tessék egy vicc :D

A japánok teveztek egy nyomozó-robotot, ami elkapja a tolvajokat. Be is vetették három országban.
    Japánban öt perc alatt elfogtak 100 tolvajt.
    Az Egyesült Államokban öt perc alatt elfogtak 200 tolvajt.
    Romániában öt perc alatt ellopták a robotot.
  • Aquir
  • Sephi
    Pontosan.
  • ronihun
    haggyátok mr abba nem veszekedés hanem vicc topik
  • Aquir
    na off off:)
  • Aquir
    ja tudom, a KatÍbrí? :D

• Aquir
    he?:) én csak azt mondtam hogy minek "sértődős"özik le téged mikor nem is annyira viccként írtad de ő ezér szólt meg? :) hm? =)
  • batman
    a lényeg, hogy nincs gáz...
  • CattiBrie
    neked eccer kitekerem a nyakadat! :D
  • CattiBrie
    "Nem hiszem, hogy a #17423 sértő jelleggel született volna."
    Mert nem úgy írtam. :)
    De, ha más mégis férreérti?

Nincs jogom saját magamat 'aszogatni? :D
  • Aquir
    .-nem sértő jelleggel írta, csak megmondta, hogy kösz nem volt jó.... miközbe CatiBrí nem is viccként írta? hm? ò_ñ
  • Placebó
    jaja, majdnem minden ilyen sértődéssel végződik vazz
  • batman
    Nem hiszem, hogy a #17423 sértő jelleggel született volna. Ne kapd fel a vizet. Ez a vótmá dolog, illetve az arra érkező reakciók túl vannak értékelve. Off vége...
  • CattiBrie
    hát akárhogy nézem, ez nekem szólt

beszólt

pedig semmi rosszat nem írtam, sőt magamat szóltam le, mármint magamra írtam, hogy milyen vén vagyok már, szal azért visszaszólnék

Mi van? Nem bírod elviselni, hogy valaki megírta a tényt, hogy vótmá' vicceket tettél be???
    Lehet, hogy nem ebben a topikban.. (de pont ezért írtam úgy, amit írtam tegnap, ahogy)
  • Hunnenkoenig
    Ja. Gyermekkori trauma. Apam folyton focit nezett.
    Na meg egyszer probaltam focizni es eltörtem a labam nagy ujjat. :-)))
  • Placebó
    kétszázéves-e vagy
  • Hunnenkoenig
    A humoros kepek forumon valahol be van linkelve a video hozza. Nagyon gaz volt.
  • Sephi
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • Mayday
    Két hülye beszélget:
    - Te, én napról napra szórakozottabb vagyok. Tegnap a buszmegállóban vettem észre, hogy nincsen rajtam alsógatya.
    - Az semmi, én a munkahelyemen vettem észre, hogy egy fogkefe lóg ki a fejemből. De nem is ez a félelmetes.
    - Hanem?
    - Hanem például egy medve.
  • Gladiator
    tudsz angolul?

azt, hogy nem azt fordította, hogy az erő legyen veled...
  • Gladiator
    ja, tényleg téveshíváshoz: egy hete volt egy nem fogadottam, ismeretlen szám, felhívtam, és nem tudta ki vagyok. szóval amikor ő hívott, akkor igaz, hogy nem foglalt voltam, de nem vettem fel.
  • Shaman
    angolul tudsz-é?
  • Shaman
    lál!!!
  • Sephi
    Ezt ugy annyira nem fogom hogy mi annyira poen benne?
  • Match
    "Egy német csatornán a meghívott vendég George Lucas volt, a harmadik rész kapcsán. A beszélgetés alatt végig egy szinkrontolmács fordította a beszélgetést a mûsorvezetõ és Lucas közt. Az interjú végén megkérték, hogy mondjon valamit, ami mind a hat Star Wars részre jellemzõ, mire frappánsan azt mondta: "May the Force be with you.". A tolmácsnak sem kellett több, azonnal fordított: "Május negyedikén találkozunk.". "
  • Calver
    belekötök: ha pl T-rózsaszín-mobilos a foglalt kétlábú, kap egy sms-t h "önnek egy nem fogadott hívása volt az alábbi számról" és akkor vissza tud hívni. tadam, tehát egyáltalán nem biztos hogy nem foglalt a téves szám és hogy erről nem szerez az ember értesítést...
  • Dichter
    Nekem tetszettek, tőlem nyomhatsz még párat. Egyébként azokat a vicceket amik majd' 1 éve voltak utoljára, nem igazán kéne vótmázni.
  • Mighty
    Koszonjuk ezt a fantasztikus viccet. Nagyon feldobtad vele a hangulatot.

Vedd ugy, hogy nem neked irtam.
  • akyyy
    :D
  • CattiBrie
    mind vót már (lehet nem itt, de nekem szakállas mind... lehet, hogy mert már én is )
  • reaper18
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Mighty
    Egy asszony együtt van a szeretőjével, mikor hallja, hogy nyílik az
    ajtó és hazajön a férje.
    - Gyorsan, menj a sarokba!
    - kapkodva befújja a szeretőt babaolajjal és púdert fúj rá.
    - Meg ne mozdulj, amíg nem szólok - súgta neki - csinálj úgy, mintha szobor lennél.
    - Ó kedvesem - szól a férj, mikor belép a hálószobába.
    - Mi ez itt?
    - Egy új szobor - vágta rá rögtön a feleség. Szabóék is vettek egyet
    a hálószobájukba. Olyan remeknek találtam az ötletet, hogy én is
    vettem egyet.
    A férj megelégedett a valásszal és fáradtan lefeküdtek.
    Hajnalban két óra felé felkel a férj, kimegy a konyhába, csinál egy
    szendvicset, hozzá egy pohár tejet és visszamegy a hálószobába.
    - Tessék - mondja a szobornak, - egyél valamit.
    Én három napig álldogáltam a Szabóék hálószobájában, mint egy hülye
    és nem kínáltak meg semmivel.
  • Mighty
    A feleség meg akarja lepni a férjét születésnapjára. Mivel a férj kedvence Bridgit Bardot,a feleség egy nagy BB mongrammot tetováltat a seggére.Egyik B az egyik oldalra,a második a másikra. Otthon büszkén lehúzza a bugyiját, és lehajolva, büszkén mutatja férjének az ajándékot:
    - Tetszik?
    A férj:
    - Hát, tetszik-tetszik, de ki az a BOB?

ui: bocs, valakit kiütöttem. (töröltem a dupla postot)
  • Mighty
    A tanító néni a három kismalac történetét meséli a gyerekeknek. Amikor odaér a mesében, hogy az első malac elment egy emberhez, hogy téglát kérjen tőle a házuk építéséhez, megállt egy pillanatra, és megkérdezte:

- Mit gondoltok, mit mondott erre az ember?
    Móricka felugrik:
    -A qurva anyját, egy beszélő malac!
  • HUmanEmber41st
    ehh...lololol :):)
  • Mighty
    Fiú a lányhoz.

- Érdekel a mélység titka?
    - Persze, de mi az?
    - Lemegyünk a pincébe, jól leszopsz és nem mondjuk el senkinek.
  • Mighty
    Egy férfinak megjelenik egy tündér és azt mondja:
    - Egy kívánságodat teljesítem!
    A férfi imádja a pezsgöt, ezért azt mondja:
    - Pezsgöt akarok pisilni!
    A tündér suhint egyet a varázsvesszövel, a kívánság beteljesül. A férfi megy haza, és otthon elújságolja a feleségnek, mi történt, majd így szól:
    - Na, akkor hozz egy poharat!
    - Mi az, hogy egy poharat, talán poharakat? -így a feleség
    - Nekem elég egy pohár, Te meg üvegböl iszol...