41236
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Dichter
    Kohn hot-dogot sütöget a Bank of America előtt. Odamegy Grün.
    - Te Kohn, le vagyok égve, egy vasam sincs, éhes vagyok. Adnál egy hot-dogot?
    - Bocs de nem tehetem. Megállapodtam a bankkal. Ők nem sütnek hot-dogot, én nem adok hitelt...

Tag felhívja az orosz rokonait:
    - Hány fok van most nálatok?
    - -16.
    - Jól van akkor, mi már nagyon aggódtunk, mert itt nálunk a hírekben azt mondták, hogy kint nálatok sokkal hidegebbek vannak!
    - Jaaa! Hogy kint? Ott -51!

• akyyy
    Az olimpián az orosz és az amerikai birkózó mérkőzése következik. Az edző okítja az oroszt:
    - Nagyon vigyázz, nehogy azt a híres fogását bevesse, mert abból még senki nem tudott kijönni.
    Elkezdődik a menet, az amerikai az első pillanatban beveti a rettegett fogást, az orosz meg csak kínlódik. Az edzője nem bírja nézni tovább, elfordul. Egyszer csak egy iszonyú sikolyt hall, odanéz, látja, hogy az orosz az amcsi mellkasán térdel. Megnyeri a menetet.
    A nagy ünneplés közepette megkérdi az edző:
    - Mégis, hogy sikerült? Nem hittem volna, hogy lesz ember, aki megveri!
    - Mester, egyszerű! Ahogy ott szenvedtem, látom, hogy két heregolyó lebeg a szemem előtt. Gondoltam, mit veszthetek, beleharaptam teljes erővel......tudja maga, milyen erőt ad, ha az ember a saját golyóját harapja meg?
  • CattiBrie
    Ezek jóóak!!!
  • KILROY
    :DDDDDDDDD
  • ronihun
    lol
  • Dichter
    A franciák régészeti ásatásokat végeztek és kb. 50 m mélységben
    réz-szál maradványokat találtak. A tudósok sokáig tanulmányozták a leleteket
    és azt a következtetést vonták le, hogy a franciák ősei, a Gallok,
    földalatti telefonhálózatot építettek ki. Erre a váratlan hírre
    reagálva, a németek, hogy ők se maradjanak le, ásni kezdtek és kb.
    70m mélységben üvegmaradványokat találtak, amiből, hosszas megfontolt
    tanulmányok után a tudósok azt a következtetést vonták le, hogy őseik
    a Gótok, földalatti üvegszálas hálózatot építettek ki. A magyarok is
    elkezdtek ásni. Ástak, és ástak, amíg 100m mélyre értek és ... nem
    találtak semmit. Hosszas megfontolt tanulmányok után a mi tudósaink
    azt a következtetést vonták le, hogy őseinknek, a Hunoknak, már
    "wireless" hálózatuk volt.

A repulőn egy szőke az másodosztályú jegyével a elsőosztályon foglal helyet. A stewardes higgadtan megkéri, hogy menjen a másodosztályra, mert oda szól a jegye, mire ő:
    - Csinos vagyok. Szőke vagyok. Melbourn-be utazok a elsőosztályon.
    A stewardess mérgesen bemegy a pilótafülkébe és beszámol az esetről, mire a másodpilóta eldönti, hogy majd ő elsimítja a dolgot. Viszont a szőke neki is elismételi:
    - Csinos vagyok. Szőke vagyok. Melbourn-be utazok a elsőosztályon.
    Mondja a pilóta:
    - Hagyjátok rám! A feleségem szőke, beszélek szőkéül.
    Megy, szól a hölgynek, az meg erre pánikszerűen elhagyja az elsőosztályt.
    A többiek döbbenten kérdik a pilótától ezt hogy csinalta. Erre a pilóta:
    - Azt mondtam neki, hogy a elsőosztály nem Melbournbe megy.
  • Sephi
    EZ KESZ! :DDDD
  • KILROY
    LOÁL :DDDDDDDDDD
  • CattiBrie

:D
  • Kontrakcio
    tényleg igaz a jegyzőkönyv? :DDD
  • Kontrakcio
    :DDDDD
  • sferrari
    Golf

Két nő játszik a golfpályán. Egyikük üt egy nagyot, a labda messzire repül és pont egy férfiakból álló csoportba csapódik. Nagy üvöltés hallatszik, a két nő futva indul az áldozatokhoz. Egy férfit látnak, aki két kezét a lába között tartva egyhelyben ugrál, fájdalmas kifejezéssel az arcán. A tettes odamegy hozza, és azt mondja:
    - Jaj, uram, nagyon sajnálom. Úgy latom, pont a legrosszabb helyen találtam el. Engedje meg, hogy segítsek, én orvos vagyok.
    Azzal elkezdi a férfi nemi szervét masszírozni.
    - Ugye, most már sokkal jobb? - kérdezi áldozatatól.
    - Ó igen, most már sokkal jobb - feleli meglepetten a férfi.
    - De az ujjam sajnos még mindig fáj...
  • Marvin
    Bírósági jegyzőkönyv
    Az alábbiak szószerinti idézetek bírósági jegyzokönyvekbol.

Kérdés : Mikor van a születésnapja?
    Válasz : Július tizenöt.
    K: Melyik évben?
    V: Minden évben.

K: Ez a myasthenia gravis befolyásolja a memóriáját?
    V: Igen.
    K: És milyen módon befolyásolja a memóriáját?
    V: Nem emlékszem.
    K: Szóval elfelejtette. Mégis, tudna egy példát mondani valamirol, amit
    elfelejtett?

K: Hány éves a fia, aki magával lakik?
    V: Harmincöt vagy harmincnyolc, nem tudom pontosan.
    K: Hány éve lakik magával?
    V: Negyvenöt.

K: Maga a helyszínen volt, amikor ezt a képet csinálták magáról?

K: Szóval a teherbe esése napja Augusztus 8?
    K: És maga mit csinált ez alatt?

K: Szóval van három gyermeke, igaz?
    V: Igaz
    K: Hány fiú?
    V: Egy sem.
    K: Hány lány?

K: Hogy végzodött az elso házassága?
    V: Halállal.
    K: Kinek a halálával?

K: Tudna egy személyleírást adni az alanyról?
    V: Közepes magasságú, szakállas.
    K: No vagy férfi?

K: Tehát azt mondja hogy a lépcso lefelé vezetett a pincébe?
    K: Lehetséges hogy ugyanez a lépcso felfelé is vezetett?

K: Doktor úr, hány boncolást végzett hullákon?
    V: Minden boncolást hullákon végzek.

K: Kérem, hogy minden válasza legyen orális, rendben? Milyen iskolába járt?

V: Orális.

K: Emlékszik hogy mikor vizsgálta meg a holttestet?
    V: A boncolás kb. Este 8:30-kor kezdodött.
    K: És Kovács úr halott volt ebben az idopontban?
    V: Nem, ott ült az asztalon és csodálkozott hogy miért boncolom.

K: Doktor úr, mielott elkezdte a boncolást, ellenorizte az egyén pulzusát?
    V: Nem.
    K: Ellenorizte a vérnyomását?
    K: Ellenorizte a légzését?
    K: Tehát lehetséges hogy az egyén életben volt amikor elkezdte a boncolást?

K: Miért olyan biztos ebben, doktor úr?
    V: Mert az egyén agya az asztalomon volt egy üvegtartályban.
    K: Mindennek ellenére, mégis lehetséges az, hogy az egyén életben volt?
    V: Igen, lehetséges hogy az egyén életben volt és ügyvédként praktizált
    valahol.
  • KILROY
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Mincsi
    ehhh :DDDDD
  • ffxi
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • FOXX supreme
    Meghal egy ember és felkerül a Mennyországba. Békésen telnek napjai, ám az egyik napon valami halk csilingelést hall.
    Nem tudja mire vélni a dolgot, ígyhát megkérdi Szent Pétert.
    - Tudod, fiam, ha valaki a földön hazudik, akkor mi csilingelünk
    egyet, hogy mindenki tudjon róla - válaszol Péter.
    Nagyritkán hallható a csengettyű. Ilyenkor emberünk jót derül magában.
    Egyszer azonban nagy csengetés, csörgetés, harangzúgás. Megijednek a Mennyország lakói, szaladnak Szent Péterhez, hogy mi történt.
    - Ja, fiaim, a földön megkezdődött a választási kampány!
  • Sephi
    Ez dejo :D
  • CB Gery
    Tegnap telepítettem föl a Windowst. Most cserélem a RESET gombot, mert elkopott...
  • Szid

Egy nő bemegy a bárba, letelepszik az egyik bárszékre és egy hangos koppanással lerak a pultra egy vibrátort. A bár közönsége elcsitulva követi az eseményeket. A csapos pókerarccal megkérdi:
    - Mit adhatok?
    - Nekem egy gin-tonikot, a barátomnak meg 4 ceruzaelemet.

Az idős kis hölgy egy nap bement a kanadai nemzeti bankba egy táskányi pénzzel. Ragaszkodott hozzá, hogy a bank elnökével kíván beszélni számlanyitással kapcsolatban, mondván: "Sok pénzről van szó!"
    Kevés hümmögés és hezitálás után a bank személyzete odakísérte az elnök irodájához az asszonyt. Az elnök megkérdezte, mennyit is szándékozik a bankban letétbe helyezni.
    - 165.000 dollárt - felelte a hölgy, és a táskájából kiborította a pénzt az íróasztalra.
    Az elnök természetesen rögtön kíváncsi lett, honnan származik a pénz, és megkérdezte:
    - Asszonyom, meglepett mekkora összegű készpénzzel rendelkezik... Megtudhatnám, honnan van a pénz?
    - Fogadésokból - felelte az asszony.
    - Miféle fogadásokból? - kérdezte az elnök.
    - Hát, például fogadok Önnel 25.000 dollárba, hogy az ön heréi szögletesek. - felelte az idős hölgy.
    - Hahaha - nevetett az elnök. - Ez egy idióta fogadás. Ilyen fogadást az életben nem nyerhet meg.
    - Tartja esetleg a fogadást? - kérdezte kihívóan a hölgy.
    - Persze! Fogadok 25.000 dollárba, hogy a heréim nem szögletesek!
    - Mivel jelentős összegről van szó - mondta az idős hölgy - lehetséges, hogy holnap reggel 10 órára visszatérjek az ügyvédemmel, mint tanúval?
    - Természetesen - felelte az elégedett elnök.
    Aznap este az elnök rendkívül ideges volt a fogadás miatt, jelentős időt töltött a tükör előtt, ellenőrizve golyóit, forgatva jobbra - balra, újra meg újra. Gondosan ellenőrizte mindaddig, amíg teljességgel meg nem győződött arról, hogy semmiképp sem lehetnek szögletesek a golyói, és meg fogja nyerni a fogadást.
    Másnap reggel pontosan 10 órakor az idős kis hölgy megjelent az elnök irodájában az ügyvédjével. Bemutatta az ügyvédet az elnöknek, majd megismételte a fogadást:
    - 25.000 dollárt arra, hogy az elnök golyói szögletesek!
    Az elnök elfogadta a fogadást, majd a hölgy megkérte, hogy vesse le a nadragját, hogy mindannyian láthassák. Az elnök megtette. A kis idős hölgy egész közelről rámeredt a herékre, majd megkérdezte, hogy lehet-e megfognia?
    - Nos, rendben - felete az elnök. - 25.000 dollár nagy pénz, és szeretném, ha abszolút biztos lenne a dolgában.
    Ekkor vette észre, hogy a hölgy ügyvédje csendben elkezdi verni a fejét a falba.
    - Mi a fene van az ügyvédjével?- kérdezte az elnök.
    - Semmi - felelte a hölgy. - Kivéve azt, ahogy tegnap fogadtam vele 100.000 dollárba, hogy ma reggel 10 órakor a kanadai nemzeti bank elnökének a golyói a kezemben lesznek.

Idős férfi elvesz egy fiatal, csinos nőt. A nászéjszakán a nő elkezd sopánkodni:
    - Úgyis meghalunk, úgyis meghalunk!
    Mire a férj:
    - Már miért halnánk meg,hisz előttünk az egész élet?
    - Hát - mondja a nő, - te az erőlködéstől, én meg a röhögéstől!

A katolikus pap és a rabbi elhatározza, hogy 20 év csatározás után kibékülnek.
    - Másnap a pap a barátság zálogaként lemossa a rabbi autóját.
    - Harmadnap a rabbi odamegy a pap autójához és lefűrészeli az alváz hátsó részét... kirohan a pap, de már késő...
    - TE MEG MI A MÉNKŰT CSINÁLSZ??!!
    - Higgadj le barátom... te tegnap megkeresztelted az én autómat,ezért én
    most körülmetélem a tiédet.
  • Sephi
    Feleseg , miatan elmegyen a ferja meloba elvisszi a fiat iskolaba amiutan is haza megyen. Kesobb ugy delutan a gyerek haza jon es egy pasit talal a konyhaba. A mama aszongya a gyereknek hogy ez a szerelo bacsi es hogy legyen szives menyen a szobajaba lecket csinalni. A gyerek el is megyen. A feleseg nekimegy a pasinak es elkezdenek vadul szeretkezni az agyban amikor is halljak hogy a ferj beparkol a haz ele. Nagy idegveses kozepette a csaj szolt a pasinak hogy bujjon az agy ala mert hat nincs mit tenni mast mert ha elkepja akkor kepes megolni. Ferj bejon tok nyugodtan de mivel a feleseg nem tudott feloltozni bebujik az agyba es elkezd tiszta tudobol kiabalani!

-Segitseg! Segitseg!

A ferj megijedt es berohan a szobaba.

-Juli??? Mi a baj???

A feleseg total reszketve megszolal :

-Bela! Azthiszem infarktusom van! Nem kapok levegot!

-Te jo eg megyek hivok doktort!

A ferj kirohan mire nekimegy a gyereknek aki majdnem elesik. Felemeli a gyereket aki megszolal:

-Apa? Mi van anyuval?

-Jaj fijam nincs idom erre most hol a telefon?

-De apa? Es az a bacsi micsinal puceran az agy allat?

A ferj felhoppen es odasiett az agy melle majd benez az agya ala ahol is latja a pasit holt puceran. Felesege holt sapadtan fekszik az agyba mire a ferj megkerdi a pasitol :

-Mondja? Nem szegyeli magat? Az eg verje meg! A felesegem itt haldoklig maga meg ijesztegeti itt a fijamat!

:PPP
  • KILROY
    Passzeg :DDDD
  • KraZ
    http://www.zotyo.hu/humor/arpi.htm
  • HUmanEmber41st
    Vazzzz :) :) ez súlyos :) :)
  • stormnet
    ésha mégis felmegy a padlásra akkómeg ügyes nyomorék
    itt tanultam :D
  • flippy
  • Mayday
    Ha meg se keze, se laba, es enekel, akkor meg a Csonka Andras
  • Lynx_TWL
    törzsvendég hahaha
  • HUmanEmber41st
    Inkább azt mondjátok meg miaz?
    Se keze se lába, és állandóan az étteremben tartózkodik?
  • HUmanEmber41st
    Én csak most írtam, de ez nagyon fárasztó vicc..ehh, de nem kritizálok, mert a kritizálót is kritizálják és aztán így tovább...
  • KILROY
  • Mighty
  • Mighty
    Már nagyon unom a sok VÓTMÁN-ozót.
    Megnéztem hányszor szerepelt ebben a topicban a kérdéses vicc.

KÉTSZER!

Na, elmehettek ám az egylövéses vadászboltba zabot hegyezni.

• Sephi
    :DDDDDDDDD
  • sferrari
  • Marvin
    - Hogy mondják angolul: "Ma este a megbeszéltek ellenére sajnos nem jön
    vacsorára az anyósom."?
    - "YYYESSSS!!!"
  • Mayday
    Ha férfiak írnák a tanácsadó rovatot

K: A férjem hármasban akarja a legjobb barátnőmmel és velem.

V: Természetesen a férjed nem tud eleget kapni belőled! Tudván, hogy csak egy van belőled, ezért kénytelen beérni a második legjobbal, a legjobb barátnőddel. Kétségkívül ez csak közelebb tud hozni titeket egymáshoz. Miért nem hívod meg néhány régi kollégiumi szobatársnődet is?
    Ha még egy kicsit félénk volnál, talán egyedül hagyhatnád őt a legjobb barátnőiddel. Ha még bizonytalan vagy, csak részesítsed orális szexben és süss neki valami finomat amíg gondolkozol ezen.

K: A férjem folyamatosan arra kér, hogy részesítsem orális szexben.

V: Tedd azt. Az ondó nagyszerű kisugárzást ad a bőrödnek. Érdekes módon a férfiak tudják ezt. Az ő felajánlása, hogy orális szexben részesítsed őt teljesen önzetlen. Azt mutatja, hogy szeret téged. A legjobb módja, hogy megköszönjed neki: részesítsed őt ebben naponta kétszer, utána süss neki egy klassz ételt.

K: A férjem túl sokszor marad ki a barátaival éjszakára.

V: Ez tökéletesen természetes szokás és ezt támogatnod kellene. A férfi egy vadász és a rátermettségét másik férfiak előtt bizonyítania kell.
    Egy szingli lányok üldözésével kint eltöltött éjszaka remek stresszoldó és elősegíti a békésebb és nyugalmasabb otthon megteremtését. Emlékezz, semmi más nem tudja úgy felizzítani a kapcsolatot mint az amikor a férj egy-két nap után hazatér a szilárd otthonába (és ez egy nagyszerű alkalom arra is, hogy kitakarítsd a házat). A legjobb amit te és a barátnőd tehet, hogy amikor hazajön orális szexben részesítitek őt.
    Azután főzz neki egy jó kis ételt.

K: A férjem nem tudja hol van a csiklóm.

V: A csiklód nem tartozik a férjedre. Ha bajlódni akarsz vele tedd azt a saját szabadidődben vagy kérd a legjobb barátnőd segítségét.
    Kívánságodra készíthetsz egy videokazettát magadnak amíg ezt teszed, és odaadhatod a férjednek szülinapi ajándéknak. Hogy enyhíts a te önző bűnödön, részesítsed őt orális szexben és főzz neki valami ízletes ételt.

K: A férjem nem tanúsít érdeklődést az előjáték iránt.

V: Te egy rossz személyiség vagy hogy felhozod ezt és egy érzékenységi tréning után kéne nézned. Az előjáték a férfi számára nagyon stresszes és időigényes dolog. A szexnek a férjed kívánságára kellene történnie és nem holmi idegesítő, előjátékkal való követelőzés alapján. Ami azt jelenti, hogy nem szereted a férjedet kellőképen; neki soha sem kellene keményen dolgoznia ahhoz, hogy hangulatba hozzon téged. Álljál le az önzősködéssel. Talán helyrehozhatod a dolgot azzal, hogy orális szexben részesíted őt és főzöl valami jó ételt.

K: A férjem orgazmus után mindig elfordul tőlem és elalszik, anélkül, hogy megadná nekem azt.

V. Nem vagyok benne biztos, hogy értem a problémát. Talán elfelejtettél neki egy jó kis ételt főzni.
  • Sadist
    fekete pákós, fekete lacis meg a korda gyuris nagyon üt :D:D:D
  • Mayday
  • bociub
    A kisgyerek faggatja a nagybácsikáját arról hogy hogyan gazdagodott meg:
    -Hát első nap vettem egy almát 25 cent-ért majd kifényeztem és eladtam 50 cent ért.
    -és?és?és? kérdezősködik tovább a kisfiú.
    -Hát második nap vettem két almát kifényeztem és eladtam 1 $-ért.
    -és?és?és? kérdezősködik tovább a kisfiú.
    -hát harmadik nap meghalt a nagybácsikám és örököltem 100milliót.