41236
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
az eredeti asszem -
Chuck Norris-t azert nem klonozzak mert egymasnak esnenek. De meg akkor is Chuck Norris nyerne. -
Chuck Norris azert nem dohanyzik , mert a fust mindig elszal a szajabol. -

-
Az Meggájver nem? -
Chuck Norris az egyetlen ember aki kepes bealitani egy VCR digitalis orat. Aramszunetben is. -
Chuck Norris egy kedd reggelen nagyon unatkozott. Hajtogatott két papírrepülőt majd elhajította. Véletlenül belecsapódtak a WTC tornyaiba... -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
Ti nem vagytok normálisak!!!
Én aztán nem mernék gúnyolódni Chuck Norrissal...
-
Nálunk az oviban majdnem ekkora sztár volt mekgájver. Csak mi akkor még nem tudtunk gépelni se,sőt írni se,és nem volt internet. -
hm -
Léccí még több Chuck-osat!!!
-
A napra , lehet nezni. Chuck Norris-ra nem. -
Chuck Norris múlt évben titokban kifejlesztett egy dupla körives forduló rugást. A törtenembe csak "Katrina" néven került be. -
villámevolució -
Jah de mégis... :-) -
Én ezt nem értem...
-
HUmanEmber41st #17879 ez kész...:) :) :) -
[...]
-Ki az, kérdőjel
-Mi vagyunk az vessző a barátaid -
:D -
Egy drogos elhatározza, hogy nagyon belövi magát! Mindenesetre cetlit ragaszt mindenhová. Kiírja az ajtóra: "Ha csöngetnek, megkérdem: Ki az?", a telefonra: "Ha szól a telefon, felveszem és megkérdem: Ki az?". Aztán belövi magát és elszáll... Csöngetnek. Bambán az ajtóhoz lép és olvassa a cetlit: - Ki az? Kintről egy tompa hang hallattszik: - Mi vagyunk az, vessző, a barátaid!
-
HUmanEmber41st #17875 -Óvónéni!Ez nem az én csizmám!
-Akkor melyik a tied?
-Ez az enyém, csak a bátyámé volt!
-Óvónéni, de fordítva van a lábamon!
-Akkor megcserélem. ( megcseréli)
-És a kesztyűd hol van?
-Beleraktam a csizmámba... -
Szid #17874 Tegnap elvesztettem az uralmamat a kormány felett.
- Gyorsan hajtottál?
- Nem, a feleségem megkapta a jogosítványát.
Repülés közben hirtelen leállnak a motorok. A pilóta beleszól a mikrofonba:
- Kérjük, mindenki maradjon a helyén, ne nehezítsék meg az
azonosítást! Köszönjük!
Hajnali négykor jön haza a férj a kocsmából, s elkezd halkan vetkőzni
az ágy mellett. Erre felkel az asszony:
- Hova mész ilyen korán, Béla?
- Igazad van asszony, visszafekszem.
- Szexuális téren egyre összehangoltabb vagyok a feleségemmel.
- Valóban?
- Igen. Tegnap például mindkettőnknek fájt a feje.
Egy srác találkozik az erdőben a jótündérrel.
- Mivel épp jó kedvem van, teljesítem két kívánságodat.
- Csak kettőt? Legyen már három, mindig annyi szokott lenni.
- Oké, legyen három. Mi a másik kettő?
Két nő úgy dönt, hogy elmennek bulizni a közeli dizsibe.
Bemennek, elkezdenek lötyögni, mire egy srác az egyik elé elé áll, és vadul tekerni kezdi magát. Tánc közben a csaj megkérdezi a srácot:
- Olyan sápadt vagy, miért nem mész többet napra?
Mire a pasas:
- Most szabadultam a börtönből!
- És miért kerültél be?
- Megöltem a feleségem, levágtam a fejét, és bedobtam egy kútba!
Tánc után a csaj visszamegy a barátnőjéhez, majd ezt súgja neki:
- Képzeld, nőtlen!
A férj hóna alatt egy báránnyal bemegy a feleségéhez a hálószobába.
– Nézd, kedvesem! Ez az a disznó, akit akkor szoktam megdöngetni, ha neked fáj a fejed.
Mire a feleség:
– De hisz ez nem is disznó!
– Ki mondta, hogy hozzád beszélek?
4 szőke nő áll 1 esernyő alatt. Hogy lehetséges, hogy nem áznak el?
??
Nem esik az eső
Kezdetben vala a nagy Semmi. Majd az Úr mondá: "Legyen világosság!" S továbbra is vala a nagy Semmi, de már látni is lehetett azt.
-
A feladat szerint a falak ideális hőszigetelők (ez kizárja, hogy nyitva legyen az ablak), vagyis semmilyen hő nem távozik a szobából, így már lehetséges akkorha hőmérséklet a szobában, amennyi a légmelegebb alkatrésze a gépnek hűtés nélkül -
Pont mondani akartam. Meg mivan ha Pistikének űberfasza vízhűtése van és nyitva az ablakiskülönbenis -
na, jó de addig meg nem ad le olyan hőt, hogy az úgy felmelegítse a szobát. -
:DDDDDDDDDDDDDD -
:D
(félelmetesek vagytok) -
Amikor lelövik a Dúúm háromban :D -
HUmanEmber41st #17867 A Napot eredetileg Csak Norrisznak hívták, csak lerövidült a neve :) :) -
Az ember szerintem a 80 fokot se bírja már sokáig. -
KILROY #17865 Slatty. -
YaniMan #17864
Ha Pistike béna DúmHármas és jó nehéz fokozaton játszik, akkor 25-30 mp után hal meg először. -
teszt kérdés....:D -
teszt kérdés....:D -
a gép hőtermelése miatt soha, mert úgyis kikapcsol 80°C felett. -
jájj :DDDDDD -
Ha egy dual core proci 250 W-ot eszik átlagosan, Pistikének 4 procis alaplapja van (és 400 FPS-el dúmhármazik), akkor bootolás (20 másodperc az asztalig) előtti 18°C-os, 20 m^3-es szobában mennyi idő után hal meg Pistike (65 kg), ha a a bútorok, a számítógép és Pistike térfogata, valamint Pistike hődisszipációja elhanyagolható, valamint a falak ideális hőszigetelők? Pistike fasza gyerek, dúmhármazást semmiképp se hagyja abba, a fulladás sem akadály, így halála csak akkor áll be, miután teljesen kiszáradt. A kérdés hát: a power gomb megnyomása után mennyi idővel áll be Pistike halála? Válaszát kérjük indokolja! -
-Jean,magának elég a fizetése?
-Ha meggyújtom. -
- Jean, milyen gyilkosság volt tegnap a kocsmában?
- Egy férfi italba folytotta a bánatát, uram!