41236
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
mert vitatkozni tudni kell -.- -
én mindig mondtam, nem lenne az égvilágon semmi bajom velük, ha:
-dolgonának
-tisztességesek lennének
-és nem néznének mindenkire csúnya szemmel akinek az egyik szőrszál a fenekén ferdén áll...
miért nem lehetnek ők is normálisak?
tanulnának, dolgoznának, tisztességesek lennének, máris mindenki szebb szemmel nézné őket -
Nem tudom. -
Miért nem hagyod rá? -
Igazad van.
A lényeg nem az, hogy szeresd a cigányokat, hanem az, hogy tartsd be a játékszabályokat. -
köszönöm szépen...
tudod, a mai világban ha nem állunk ki az igazunk, vagy a jogaink mellett akkor elnyom a tömeg
ez olyan mint egy kardpárbaj, ha megvágnak, akkor nem kell elterülnöd mint egy béka, hanem fogd meg jól azt a kardot és ronts neki az ellennek...
most arra utaltam hogy azért mert kaptam büntipontot nem fogom fülem farkam behúzni és nyüszítve a barlang mélyére kuporogni... -
Igen, olvastam a büntitopikban is. Érthető.. -
Ahogy írta is, félreértés volt. -
Visszavonták? -
BenceYCE #18329 Megkaptam életem 2. büntipontját. Asszem félreértés volt. Mindegy. Eb csont beforr. Viszont ezzel kapcsolatosan le a kalappal a mod-ok előtt! Egész más szemmel nézem magam mióta elolvastam ezt.
Asszem a káromkodás generátornak lehetne inputot adni :D -
A helyzet a következő:
A te korosztályod állandóan csak a jogairól beszél, míg mások jogait éppen leszarja, kötelezettségekről hallani sem akartok.
Te elkezdtél cigányozni, kaptál két pontot és demokráciáról, szabad véleménynyilvánításról papolsz.
Mondhattad volna, hogy ok, vetted, többé nem cigányozol itt, de nem, nagymellénnyel kiállsz az elveid mellett.
Gratulálok. -
ez annyira gagyi védekezés ez a koros duma, nem vagyok 14 alatt, és 14-18 között igen is lehet véleményem, és normálisan is lehet beszélni egy 14-18 közöttivel, különben is azt hiszed hogy te komolyabban megmondod a dolgokat, meg értelmesebb vagy, csak azért mert korábban születtél? hát baromira nem, ez a legprimitívebb duma, ez a koros szarság...
de tényleg hagyjuk... -
BenceYCE #18324
1-et értek
-
BenceYCE #18323
-
BenceYCE #18322 ööö, idézet: #18318 -
BenceYCE #18321 "Jó hagyjuk már abba ezt a cigányozást, én se szeretem őket, de nem basztatom őket! Mindneki azt gondol, és mond, amit akar! Inkább viccet!!!!!!!!!!!!!!!!" -
Bocs.
Most nézem csak, hány éves vagy.
Szal szépen kérlek, többet ne tedd hasonlóképp!
Előre is köszi. -
miféle jogot csorbítottam?
nem lőttem agyon senkit, nem gyújtottam fel, nem tettem semmi olyat, csak a véleményemet nyílvánítottam... that's all -
Jó hagyjuk már abba ezt a cigányozást, én se szeretem őket, de nem basztatom őket! Mindneki azt gondol, és mond, amit akar! Inkább viccet!!!!!!!!!!!!!!!! -
Hé Broáfka!
Az sg-n nincs demokrácia.
A szabadságjogok pedig csak addig illetnek, míg cselekedeteddel nem csorbítod mások jogait. -
kannibáloknál:
-Anyaa, én nem szeretem a nagypapát!
-nem baj kisfiam, akkor rakd ki a tányér szélére -
valaki nagyon megijedt a cigány téma miatt és rohant az egyik operátorhoz sírni...
"brühühüüüü, cigányoznak a Vicc topikban..."
hé Pheel tudtommal demokrácia van, és én kimondom a véleményem, ne hidd hogy 2 bünti pont miatt megváltozik a véleményem... >-( -
kár -
nem -
JohnnyP #18312 Erről a cigány dolgról felesleges vitatokzni. Csak "viccnek" szántam nem pedig azért, hogy vita tárgyát szolgálja.
Ismeritek az új varjú viccet? -
Szerintem aki megteszi, igazi lúzer. -
BenceYCE #18310 Szerintetek hányan toltak új reget és hányszor, hogy a politikai kérdésben minél több szavazatot leadjon az sg-n?
-
BenceYCE #18309 Erről jut eszembe. Mégcsak nem is kérek elnézést ha vótmá' mert tuti volt:
-Eszembe jutott valami! Sorozzuk be katonának az összes cigányt!
-Minek?
-Támadjuk meg velük Romániat.
-?!
-Ha győzünk miénk Románia. Ha vesztünk miénk Magyarország. -
HUmanEmber41st #18308 Az biztosan arab volt... :) :) -
HUmanEmber41st #18307 reccs ?? -
HUmanEmber41st #18306 ez súlyos...lol -
HUmanEmber41st #18305 Amikor erről a megoldandó kérdésről van szó, mindig az ágyam alá nézek, megvan-e még a Kala... izé kalauztáskám és van-e benne elég visszajáró pénz :)
De az a hüje aki ezt komolyan veszi :) -
ez bűntet
-
vannak "működő képes" romák/cigányok, akik tudnak dolgozni, pl a mi házunkat egy elég korrekt cigánytól vettük, szal létezik, de cigány orvos még akkor is elég elképzelhetetlen nekem...
nekem nem azokkal van a bajom akik dolgoznak, hanem akik nem és hordákba vergődve fosztogatnak, lopnak, csalnak, hazudnak...
A cigány olyan mint egy bogár, ha egyedül van, simán eltaposod őket, és menekül a férgese, de amikor már többen vannak akkor már kikefélnek minket az országból és meghódítják a világot! -
Az ok, hogy veled egyidősek, de vannak akiknek már akkor is több mint 10 évnél régebb óta ismertek voltak. -
lord nihilus #18301 Pistike az órán jelentkezik:
-mondjad kisfiam!
-elmehetek?
-persze
-aaaaaaaaahhhh -
Vlala #18300 Hű, de lementünk a viccektől!
Azt tudjátok, melyik a legrövidebb favicc? -
Tudni akarod, '95-ös viccgyűjteményből valóak :C -

Micsoda csaták folynak itt
Ez vicc topik, sztem az ilyesfajta kijelentések tök fölöslegesek, azt megértem, hogy ha már volt 1nappal ezelőtt vagy fél órája és ezért beirnak, hogy már volt, de hogy még...na jó..hagyjuk. -
Neked muszáj beszólni? Jobb volt mint a te kis kopipésztelgetésed pár napja..