41236
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • tigeroo
    sad :'(
  • JohnnyP
    Aragorn titkos naplója

Első nap:
    Megölt gyűrűlidércek száma: 4. Nagyon jó. Találkoztam a hobbitokkal. Mentünk negyven mérföldet. Megnyúztam egy mókust és megettem. Még mindig nem vagyok király.

Negyedik nap:
    Fönnragadtunk a hegyen a hobbitokkal. Boromir rohadt idegesítő. Még nem vagyok király.

Hatodik nap:
    Megölt orkok száma: nulla. Gyenge. Megnőtt a borostám: markáns és férfias benyomást keltek. Ez az! Továbbra is föl akarom rúgni Gimlit. Fékezem magam. Még mindig nem vagyok király.

Tizedik nap:
    Bocsesz, mostanában nem tudtam sokat írni. Nagyon sötét van Mória bányáiban. Láttunk egy nagy balrogot. Még ma sem vagyok király.

Tizenegyedik nap:
    Megölt orkok száma: 7. Nagyon jó. Megint nőtt a borostám: egyre igénytelenebbül nézek ki. Lehet, hogy Legolas még nálam is melegebb. Vajon ha király lennék, bejönnék nála?

28. nap:
    Egyre inkább úgy érzem, hogy zavarbaejtően vonzónak találom Frodót. Viszont gyanítom, hogyha lépek valamit, Samu megöl. Mindemellett a szőrös lábfej kissé kiábrándító. Még mindig nem vagyok király.

30. nap:
    Lothlórien. Azt hiszem, Galadriel próbálkozott nálam. Pimasz csitri. Dumáltunk Boromirral. Nem is olyan rossz. Lezuhanyoztam. Juuj! De még mindig nem vagyok király.

32. nap
    Megölt orkok száma: nulla. Megint nőtt a borostám elég szőrös vagyok. Legolas azt mondta, hogy egy árnyék és egy fenyegetés növekszik elméjében. Azt hiszem, Legolas valószínűleg homokos. Nem, még mindig nem vagyok király.

33. nap
    Megölt orkok száma: több ezer. Nagyon jó. Boromirt megölték az orkok. Gáz. Habár bátran, a karjaim között halt meg, most már teljesen biztos vagyok benne, hogy egészen biztosan homokos volt. Lehet, hogy Gimli is? Béke Boromir poraira. Még mindig nem vagyok király, de legalább, úgy tűnik, Boromir azt hitte. Bár az is lehet, hogy csak a vérveszteség miatt.

34. nap
    Frodó elment Mordorba. Azt mondta, egyedül megy, de Samut magával vitte. Vajon miért? Egek, ebben a filmben rajtam kívül mindenki homokos? Bár, az igazat megvallva, lehet, hogy én is... Még mindig nem vagyok király, a rohadt életbe.
  • ERykk
    me láma vahy;)
  • KILROY
    Én csak egy békát látok :-c
  • jazzy
    :DDDDD ez kurvajo
  • zakika
    neoncsoveket ne is emlisd, abbol mar ugy fel van szerelve, hogy szedulok tole. elektrotechnikaira jar, tehat ne nagy gond neki ugy beszerelni ahogy akarja. persze minden tette utan elkunyeralja a fenykepezogepemet es kifenykepez egy 128 MB kartyat
  • tigeroo
    osztálytársam is a malagutija ülése alá erősítőt rakott...nyáron jönnek a neoncsövek..
  • zakika
    Kamikáze motoros
    meghogy nincs radio? a sogor fia a kis scooterjebe az ules ala rakot be egy bazi nagy erositos hangfalat, rakoti az USB mp3 lejaccot es csak ugy duborog a tekno. nekem mar sok lenne az aranyer rezegtetes, de lehet hogy jo orvossag, csak meg senki nem jott ra
    ezeven lesz 17, tehat johet a nagymotor...
  • CattiBrie
    békás kép gyön be, vagyis így nem müxik
    én úgy csinálom az ilyeneket, hogy jobb a képen, majd tulajdonságok, Ctrl-C link, majd új ablak Ctrl-V és úgy nyitja meg
    de nekem most legalábbis a "kép megjelenítése"-t nem ajánlotta fel
  • Broafka
    jobb klikk/ kép megjelenítése majd frissítés (F5)
  • Broafka
  • FOXX supreme
    Voltmár, de többen voltunk!:DDDDDDdddd szerencsére.
  • JohnnyP
    Hówhite és the seven törps

Hole volt. hole nem volt, lived egy king meg egy queen. Egy day, nekik lett egy daughter. Her haja volt mint ében. s her skin like hó. Így lett her name: Hówhite. Mindenki volt happy, de a queen meghalt in TBC. Hówhite's apja lett nagyon sad and Hówhite too. But nem sokkal after the king gondoled that: "Kell feleség to me!" So after pár hét, the king megérkezedett with egy nő. She lett a new queen. But jött influenza so the king elpatkoled too. Maradt hát Hówhite és the mostoha. The mostoha was very gonosz and she had a tükör. She often kérdezte a tükröt: "My tükör, my tükör tell me: I am the legszebb or nem?" Erre a tükör: "You are so-so, but Hówhite is szebb, mint you!" Erre a Mostoha very angry lett. Felbéreled a vadász to kill Hówhite. But the vadász's szíve was lágy as méz, so he nem tudta kill Hówhite. Hówhite így stayed in the erdő,
    where sok állat van. Hówhite találed egy house, ami was very kicsi. Be is mened és rögtön el is sleepedt. End of the day, the törps coming haza, és they látják that valami nem o.k.. They with ész like Colombo's rájöttek, hogy one itt valaki. Erre már Hówhite ís felébrededt és fast elmondta me az ő troubleja. A seven nyomorék befogadni Hówhite, hogy majd she cook and takarít rájuk. Meanwhile the gonosz mostoha rájött, that Hówhite még lives. Főzött gyorsan almakompót, with méreg, hogy kill Hówhite with saját kezűleg. Másnap the törps went to bánya for arany, and Hówhite was left egyedül. Aztán came the gonosz mostoha, mint egy granny, with the almakompót and said to Hówhite: "You voltál with me so kedves és adtál water to me, hogy now én give you kis almakompót." So, hát Hówhite meg is ate it, and meg is dögled tőle. When the törps arrived at
    házukba, they láted that Hówhite is halott. Their szívük were zokoging, and they építetted big-big koporsó with üvegfedél, to beletenni Hówhite. Then came the királyfi on fehér horse and csókoled Hówhite on ajak, mert he was kicsit
    necrophil, but Hówhite feléleded a meglepitől. The törps heart hypertrophysaled from the öröm. and the királyfi felülteted Hówhite on his fehér horse and they
    elmened a lemenő nap felé. The törps were very boldog, mert know that the mostoha lebucskázed hazafelé menet egy big stoneról. And mindenki volt happy, and lived happy, míg el ne jött a pestis.

End of mese.
  • Broafka
    asszem igen, de elnézést a kifejezésért, szerintem kívülről kurva jól sikerült!
  • Shadow_THH
    ja az a bolond csávó aki a totálcar-ban is benne volt? :)
  • Broafka
    szerintem nem volt olyan rossz, egész normálisan összehozták :)
    és magyar csávót láttátok már? aki megcsinálta a kitt replica-t :)
    link:
    K.I.T.T. replica by Agoston László
    szerintem külsőleg tök úgy néz ki mint az eredeti...
  • Shadow_THH
    nekem nem tetszett a bakta rider.. nem tom melyik részét láttam de gagyi volt
  • Broafka
    ez egy 100 éves filmecske, de nagyon tuti, a második rész az gagyi...
  • tigeroo
    jóazis -.-
  • Frosty01
    de az skoda :DDDDDd
  • tigeroo
    nézzétek meg loál filmecske abszolút alacsony költségvetés , 13 oszkár ^^
  • tigeroo
    akkor már inkább bakta rider (-a film)

megkeresem néktek
  • Frosty01
    Lada Rider 2
  • Frosty01
    Lada Rider
  • tigeroo
    én olyan ladát láttam hogy a sofőr felőli "kapaszkodó" ki volt véve, és egy baseballütő-tartót helyeztek fel rá:DD
  • Sadist
    majd akkor röhögj, ha előkerül a másik szériafelszerelés: a bicska :D
  • FOXX supreme
    De utálom az ilyet! Voltmár hogy láttunk ezt haverral, kiröhögtük őket, aztán erre mint aki nagymenő jó kocsival ráléptek a gázra és csikorgott a gumi, erre mégjobban röhögtünk rajtuk! Nagyon idegesek voltak, hogy hogy merünk mi rajtuk nevetni....:)
  • Jagi
    Alapszabály :D
  • Sadist
    Persze :D Ladát vezetni csak kikönyökölve az igazi :D
  • Shadow_THH
    a léegjobb amikor benne ül 4 előre lezselézet hajú kancigány csávó, kint -10C és esik a h, fúj a szél, de ők kabátban benn ülnek, és letekert ablak mellett kikönyökelve hallgatják a zenét,m hogy mindenkinek feltűnjenek :DD
  • Sadist
    Akár az is lehet :D
  • Frosty01
    ...Halálbüntetés: Közmunka.
  • Sadist
    Pl.

C kategóriás:
    Személyleírás/ruházat: zselés haj, farmer, poló, olcsó lengyelpiaci napszemüveg
    Telefon: Legutoljára eltulajdonított típus.
    Autórádióban: Bangó Margit, Lagzi Lajcsi, vagy bármilyen mulatós zene.
    Kocsi: Szigorúan piros Lada, érvényes műszaki nélkül.
    Vezetési stílus: Lopott jogsi következménye a KRESZ ismeretek teljes hiánya, városban gumicsikorgatás, lényeg a figyelemfelkeltés. Nyáron dinnyeszállítás/árusítás.
    Jobbkézszabály: Nem ismeri.
    Hová fejlődhet: Tar Baromállat
    Büntetés: Közmunka.
  • Shadow_THH
    nagy igazság, csak a lada kimaradt :D
  • Sadist
    Büntetés: Jogsi el, már-már gusztustalan méretű helyszíni bírság. A hátul kuporgó albánok szélnek eresztése.

Ezen hangosan felröhögtem :D
  • DEXTER92
    :DDD
  • tigeroo
    milyen igaz..

Állatfajok az utakon

Felelőtlen Apuka (alfaja: Felelőtlen Apuka Kisebbségi Komplexussal)
    Személyleírás/ruházat: Konszolidált öltözet. Szarvasos pulcsi, farmer, barna félcipő. Oldalra fésült haj.
    Telefon: Kihangosítóval.
    Autórádióban: Sláger rádió, Info rádió, az Autóklub rádiója, esetleg egy régi ABBA-kazetta.
    Kocsi: középkategóriás német ("A német precízség...") vagy francia autó ("A francia autók kényelmesek.") kevés extrával.
    Vezetési stílus: Semmi ritmusérzék vagy stabil 75 km/h mindenhol. Az alfajnál a 75 km/h csak akkor igaz, ha nem akarják éppen megelőzni. Ha előzné valaki, akkor beletapos, és akár 120-ig nyomja. Ennek a hátsó ülésen ugrabugráló gyerekek visongva örülnek.
    Jobbkézszabály: Ha éppen észreveszi, megadja.
    Hová fejlődhet: Tatter/Mammer.
    Büntetés: Hatalmas tockosok, és izmos bírság a bekötetlen gyerekek miatt.

Nyikhaj (HMCS)
    Személyleírás/ruházat: Zselézett séró, fülbevaló, Replay cuccok a szivárvány minden színében.
    Telefon: Valami új csodafon, többnyire kézben, SMS-írás céljából.
    Autórádióban: tuc-tuc-tuc-tuc-tuc....
    Kocsi: Pug206, Fiat Stilo, Góf, csóróbbaknál Buzuki. Erősen cicásítva: kék led, spoilerek, ültetés, stb.
    Vezetési stílus: Full gáz - full fék felváltva, no index, zöld lámpánál csikorgó gumik, ezerrel bele a beláthatatlan kereszteződésekbe, kanyarban előzni a legjobb!
    Jobbkézszabály: Nagy gáz. Nagy gáz a jobbról jövőnek, ha egyszerre érnek oda.
    Hová fejlődhet: Tar Baromállat, Menedzser, Felelőtlen Apuka.
    Büntetés: Irtózatos seggberúgás, jogsi évekre el.

Tar Baromállat
    Személyleírás/ruházat: Nyaklánc, sötét póló, állatias tekintet, haj és agy nincs.
    Telefon: Kinyitható Motorola, kizárólag kézben, kihangosítóról nem is hallott.
    Autórádióban: Dopeman.
    Kocsi: Böhöm nagy Ódi vagy Béjemvé, esetleg néhány lemaradtnak Merdzsó.
    Vezetési stílus: Piroson át, üvöltözés, sorok kielőzése, rokkant helyen parkolás, gyalogosok közé hajtás.
    Jobbkézszabály: ... helyett az erősebb kutya ... szabály.
    Hová fejlődhet: Sehová.
    Büntetés: Tarkónlövés.

HTB vagy Családcentrikus anyuka
    Személyleírás/ruházat: Praktikus színtelen ruhák, fáradt tekintet.
    Telefon: Isten ments! Telefont az autóba!?
    Autórádióban: A rádió csak elvonja a figyelmet a vezetésről! ... és különben sem tudja, hol kell bekapcsolni.
    Kocsi: Régebbi kisebb "nyugati", dévú matíz, buzuki.
    Vezetési stílus: Max sebesség 45km/h (városi faj, országúton nem fordul elő), óvatos kanyarvétel (ki ne boruljon az üdítő a hátsó ülésre pakolt nejlonszatyikban), hatalmas fékezések minden ok nélkül, kormány erőteljes szorítása.
    Jobbkézszabály: ... mi is az? Rémült tekintettel hosszú másodpercekig ácsorgás a kereszteződésben.
    Hová fejlődhet: Mammer.
    Büntetés: Nem szükséges...

Menedzser (mindkét nem)
    Személyleírás/ruházat: Márkás öltöny/blézer, atomdrága napszemüveg, idegbajos király(nő) tekintete.
    Telefon: Céges, mindig beszél, a beépített kihangosítót viszont nem mindig használja.
    Autórádióban: Roxy, Juventus, Danubius.
    Kocsi: Vatta új francia, vagy angol modell, extrákkal.
    Vezetési stílus: Index nincs, vagy csak kormánymozdulattal együtt, nagy gáz szinte mindig, tükrökben csak magát nézegeti, szerinte "dinamikus", valójában ön- és közveszélyes vezetési stílus.
    Büntetés: Telefont csatornába hajítani.

BKV-sofőr (az elmebeteg fajtája)
    Személyleírás/ruházat: Fehér vagy ún. buszsofőrkék ing, kék nyakkendő, kopott vászonnadrág, rombuszos zokni, makkos cipő. Állandó mormogás.
    Telefon: Nem kéne hogy legyen, de néha azért befigyel. Kézben, természetesen.
    Autórádióban: Sláger (mindig!).
    Kocsi: A BKV bálnányi járgányai.
    Vezetési stílus: Agresszív, tolakszik, folyamatosan káromkodik, leüvölti mindenkinek a haját. Kanyarodás közben majdem borul, piros lámpánál képes akár két percen keresztül centinként araszolgatni előre. Persze pirosnál csak akkor áll meg, ha már több, mint 10 másodperce piros.
    Jobbkézszabály: Erős vicsorgások közepette adja meg.
    Hová fejlődhet: Kamionsofőr.
    Büntetés: Jogsi el, gyógyszerkúra.

Kamionsofőr (az elmebeteg fajtája)
    Személyleírás/ruházat: Bézbólsapka, póló, mellény, egyeseknél foncsorozott napszemüveg.
    Telefon: Van, de inkább CB. "Brékó-brékó!"
    Autórádióban: Info rádió.
    Kocsi: Kamion, szarrá pakolva.
    Vezetési stílus: Vagy stabil 70, vagy ami a csövön kifér. Dudálás orrba-szájba, kiváltképp a kurváknak. Életveszélyes előzések. Mottója: "Én vagyok a nagyobb."
    Jobbkézszabály: lásd a mottót.
    Hová fejlődhet: Sehová. Evolúciós zsákutca.
    Büntetés: Jogsi el, már-már gusztustalan méretű helyszíni bírság. A hátul kuporgó albánok szélnek eresztése.

Tatter/Mammer
    Személyleírás/ruházat: Legalább 20 éves ruhadarabok, Tatteren kalap kiegészítővel.
    Telefon: Mijaz?
    Autórádióban: lásd telefon.
    Kocsi: Skoda -> Buzuki.
    Vezetési stílus: Városban max. 35 km/h, országúton max. 60 km/h. Ha bármi nehezen kezelhető/értelmezhető jelenség bukkan fel (közlekedési tábla, bokrok az út mentén, legelésző tehenek, szembejövő autó, stb.), a sebesség 30%-kal csökken. A kocsi holttere gyakorlatilag az egész látható világ. Kormánykereket arra ráhajolva erősen szorítja.
    Jobbkézszabály: Esélytelen. Sok-sok ideig ácsorgás a kereszteződésben, aztán - a forgalom ritmusától és intenzitásától teljesen függetlenül - elindulás.
    Hová fejlődhet: -
    Büntetés: Ehhh... minek?

Plázapitcha
    Személyleírás/ruházat: Szilikonmellekre feszülő top, éxerek, szőke haj, smink, nőstény butaszaurusz tekintet.
    Telefon: Mindig kézben, hangosan cseveg.
    Autórádióban: Roxy, Rádió 1.
    Kocsi: Kicsi, igen drága csilivili autó.
    Vezetési stílus: A KRESZ-t hírből sem ismeri, észre sem veszi, ha koccol. Parkolni nem tud. Egy focipályán se tud beállni a szögletzászlók közé. Mindezek őt egy cseppet sem zavarják.
    Jobbkézszabály: Simán áthajt a jobbosokon. Ha valaki csikorgóra fékez mellette, arra csak bután néz. (Mert csak így tud.)
    Büntetés: BKV-re kényszerítés.

Kamikáze motoros
    Személyleírás/ruházat: jobb esetben protektoros bőrcucc, rosszabb esetben sima nadrág+póló, ősszel dzsekivel megtoldva. Sisak opcionális kiegészítő.
    Telefon: motoron nem könnyű, de headszettel megoldható.
    Autórádió: nincs :-).
    Közlekedési eszköz: legalább 600-as motor, lehetőleg jóval 160 feletti végsebességgel.
    Vezetési stílus: Balról záróvonalon sorelőzés, lehetőleg minél több egykerekezés, erősen szuicid hajlamok.
    Jobbkézszabály: 100-nál észrevenni egyáltalán a keresztezodést?! :-))
    Hová fejlődhet: passz :-).
    Büntetés: előbb-utóbb megbünteti magát.
  • mEkLaU
    :DD
  • DEXTER92
    Ez nem olyan jó
  • vsly
    Ismertem,de nagyon jó
    Harrrr