41236
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • JohnnyP
    Nekem emailban küldték
  • Láma!
    :DDDDDDDDDDD
    ezek hol is vannak fenn?
  • Láma!
    éltembennem küldtem körlevelet emailban tovább, meg magamtol se, de ezt szétküldöm!
  • JohnnyP
    Glóin fia Gimli titkos naplója

1. nap:
    Elmentünk a haverokkal valahova Eru háta mögé tanácskozni. Agyoncsicsázott tündeházak, de ablaküvegre nem futja nekik. Jött egy rakás további tünde is, mintha nem lenne belőlük itt is elég. Van egy Legolas nevű köztük, az összes tükröző felületen megnézi magát.

2. nap:
    Ma összeült a tanács. Semmi kaját nem adtak. A vendég tündék nyilvánvalóan egymás pasijai. A Gyűrűt megpróbáltam szétverni. Nem jött össze. Szegény Bóglinak majd veszek egy új szekercét.

4. nap:
    Nekivágtunk a túrának. Gandalf az összes útbaeső várromot megnézeti velünk. Bolond az öreg, hegyet akar mászni, amikor ott van Mória. Legolas ma reggel kétszer mosott hajat és újrafonta a füle mellett a tincseit.

6. nap:
    Egy csapat varjú miatt Gandalf felmászatott bennünk a hágóra. Utálom a havat. A hobbitok csak nyűgnek vannak velünk. Legolas a hó tetején járkál, nőies mozgással. Gusztustalan.

Ugyanaznap, este:
    Gandalf addig ordítozott, amíg a nyakunkba nem szakadt a fél hegyoldal. Frodó azt mondta, menjünk Móriába. Most mászhatunk vissza.

8. nap:
    A Tó őre ránk döntötte a Nyugati Kaput. Legolas be van szarva, már goblint mond ork helyett.Boromir szólt, hogy minden tele van hullákkal. Miért én veszem észre ezeket utoljára?

9. nap:
    Attól félek, a tervezett Balin-féle lakomával baj lesz. Az egyik csontvázban felismertem Sercli fia Kiflit, a legjobb pékünket. Legolas minden pajzsban megnézi magát és Gandalf botjának fényénél fésülködik. Gandalfnak fingja nincs arról, merre kell menni. Nekem sincs.

12. nap:
    Ma megnéztük Balin szarkofágját és a Krónikák Termét. Balin sírfelirata tele van helyesírási hibákkal, elbőgtem magam. Pippin belökött egy csontvázat a kútba. Gázos dolog, az alagsorban valakire ráeshetett. Most majd feljönnek balhézni.

Ugyanaznap, később:
    Hát fel is jött egy troll, meg pár ork. Felálltam Balin sírkövére, így magasabb vagyok mindenkinél. Yess! Legolas véletlenül torkon lőtte a trollt, most persze nagy az arca. Frodóról kiderült, hogy titokban testhez tapadó ezüstflitteres kombinét hord. Az összes társam végigtapogatta... Hova kerültem?

14. nap:
    Ma találkoztunk egy balroggal. Olyat lehelt, hogy Gandalfnak szétcsúszott a választék a hajában. Még nekem se ilyen büdös a szám. Gandalf beszólt neki. Van vér a pucájában.

Ugyanaznap, este:
    Gandalf leesett a Hídról. Gáz. Kimentünk a Keleti Kapun. A hobbitok gyász ürügyén egymást ölelgetik.

15. nap:
    Megyünk Lothlórienbe. Legolas ma tizenhétszer állt meg frizurát igazítani. Az erdő állítólag tele van tündékkel. Már előre hányingerem van...
  • jefferson83
    Ez tetszik, kössz, hogy megosztottad velünk
  • dvidka
    :D:D:D:D
  • HUmanEmber41st
    Nem olyan vicc, de igaz, talán 1 kicsit off..(nem én írtam, csak copy-paste )

LÉLEGZET

Korunk paradoxona, hogy magasabbak az épületeink, de kicsinyesebb a természetünk, szélesebbek az autópályáink, de szűkebb a látókörünk. Többet költünk és mégis kevesebbünk van, többet vásárolunk, de azt kevésbé élvezzük. Nagyobbak a házaink és kisebb a családunk, több a kényelmünk, de kevesebb a z időnk. Több képzettséggel, de kevesebb értelemmel, több tudással, de kevesebb belátással rendelkezünk.
    Több a szakértőnk mégis több a problémánk, több gyógyszerünk van, de kevesebb az egészségünk. Túl sokat iszunk, túl sokat dohányzunk, túl meggondolatlanul költekezünk. Túl keveset nevetünk, túl gyorsan vezetünk, túlzottan dühbe gurulunk, túl sokáig fennmaradunk, túl fáradtan kelünk, túl keveset olvasunk, túl sokat tévézünk. Megsokszoroztuk a javainkat, de csökkentettük az értékünket.
    Túl sokat beszélünk, túl ritkán szeretünk, és túl gyakran gyűlölünk. ! Tudjuk mi a jólét, de azt nem, hogy mi a jó lét. Éveket adunk az élethez, nem pedig életet az éveknek. Eljutottunk a holdig és vissza, de nehezen megyünk át az út túl oldalára azért, hogy új szomszéddal találkozzunk. Meghódítottok a világűrt, de a belsőnket nem. Nagyobb dolgokat csinálunk, nem pedig jobb dolgokat. Megtisztítottuk a levegőt, de beszennyeztük a Földet. Meghódítottuk az atomot, de az előitéletet, azt nem. Többet írunk, de kevesebbet tanulunk. Több tervet szövünk, de kevesebbet teljesítünk. Megtanultunk rohanni, de várni nem. Több komputert gyártunk, hogy több információt tároljunk, hogy több másolatot készítsünk, mint valaha, mégis egyre kevesebbet és kevesebbet kommunikálunk.
    Ez a gyors étkezés és a lassú emésztés kora, a nagy emberek és a kis jellemek, a kiemelkedő hasznok és a sekélyes kapcsolatok időszaka. A kétkeresős jövedelmek, ám gyakoribb válások, a tetszetősebb lakások, de szétesett otthonok korszaka. A villámutazások, az eldobh! ató pelenkák, az egyszer használatos erkölcsök, az egy éjszakás tartózkodások, a túlsúlyos testek kora ez, és a tablettáké, melyek mindenre
    jók: felvidítanak, lenyugtatnak, ölnek. Olyan idő ez, amikor sok van a kirakatban, de kevés a raktárban. Olyan időszak, amelyben a technika eljuttatja hozzád ezt az írást, Te pedig választhatsz, hogy megosztod másokkal is, vagy egyszerűen csak kitörlöd.

Az élet nem azzal mérhető, milyen sokáig lélegzünk, hanem azokkal a pillanatokkal, amelyektől elakad a lélegzetünk.
  • CattiBrie
    ez ma volt a rádijóban reggel :)
  • HUmanEmber41st
    Nagyon jóak a székelyes, meg a zorvosos is !!!
  • Visitor
    XDDDDDDDDDDDD
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    XDDDDDDDD
  • rezsofiz
    bazmef::D:D:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    nemgyenge
  • FOXX supreme
    jó hát...:D
  • Szabi84
    HAHAHAHAHAHAHAHA ez nagyon jó
  • bociub
    A férjet baleset éri és a feleség berohan a korházba és kérdi az orvost:
    -Mondja már h mi van vele!!!
    -A nyakcsigolyálya darabokra tört, képtelen lesz az önnáló életre, önnek kell pelenkáznia, fürdetnie, etetnie, És sajnos ugy néz ki h lélegezni sem lesz képes önnálóan.
    A feleség teljesen magába roskad mire az orvos hatalmas megnyugvást sugárzó mosollyal:
    -Vicceltem, meghalt.
  • bociub
    A háború idején betuszkoltak egy jeep-be, Rögtön tudtam h önként jelentkező vagyok.
  • FOXX supreme
    :D
  • Sephi
    Szekelyfoldon a falu polgarmesteret Jani bacsit felebreszti reggel a fia.

-Apuka! APUKA!
    -No? Ha' mi van fiu? Rank eg a haz? Mivan?
    -Apu a kinaiak hadat uzentek nekunk!
    -Nofene! Ha me'?
    -Ha' tudgya azt a reti lepke apam!

El is rohannak a tanacshazara es oszegyujtik a felu es par szomszed megye lakoit.

-No. A japanok...
    -Kinaiak apuka!
    -A kinaiak hadat uzentek nekunk!

Mindenki a faluba fejet fogja hogy most mi lesz.

-Minden munkas es nem munkas embernek kotelezo a jelenlet a Fityfa dombon hounap deli 12-kor. Hozzatok magatokkal mindent amivel embort lehet olni.

Igy is tesz minen ember , gyerek , no , ferj es ifju. Masnap felalnak a domb szelen harcra keszen mire jon a fiu.

-Apuka!!!
    -No?
    -Apuka nagy baj van!
    -Ha'?
    -Apuka ezek tobb millioan vannak!
    -Na oszt...Es?
    -Ha' mi ha vagyunk 1000-en az man sok!
    -Ohh.

Elmegy az oreg megnezni es belesapad. A domb tuloldolan tobb millio kinai katona varakozik a tamadasra. Oreg szomoruen visszamegy a csapatahoz meg mondja a fianak.

-Na fijam. Itt nagy baj van.
    -Tudom apam! El vagyunk vesszve!
    -Micsoda? De vagyunk a fenet! Ennel sokkal nagyobb baj van!
    -Hat mi lehet ennel nagyobb baj apuka!
    -Ha' az jo eg bassza meg hova a turoba fogjuk ezeket mind eltemetni?
  • Mighty
    Az öreg székely megy a szekérrel, felkéreckedik egy csinos asszonyka.
    Útközben a nő kerdezi:
    - Aztan jóuram, mit adna egy jo kis pináért?
    - Hát azért semmit, de szivesen odaadnám mindkét lovamat a szekérrel együtt egy jó faszért!
  • Mighty
    Én már csak ilyen disznó viccekkel operálok :)
  • Sephi
    Ehh :D
  • errrtu
    rég röhögtem már ekkorát :)
    bár lehet, hogy bennem van a hiba.....
  • BenceYCE
    fujjloállLL!
  • Mighty
    Két ember ül egymással szemben a bárban, egy férfi és egy nő. Ismerkednek.
    - A feleségem nemrég hagyott el.
    - Miért?
    - Azt mondta, hogy túl bizarr neki a szexuális életünk.
    - Ezért?
    - Ezért.
    - Érdekes, az én férjem épp ugyanezzel az indokkal hagyott el engem is.

Belemelegednek a témába, szó szót, egyik koktél a másikat követi. Ráébrednek, mennyi közös is van bennük, egyre inkább ráhangolódnak egymásra, talán valami szerelemféle is szövődik.
    - Nincs kedved feljönni hozzám? - kérdezi a nő.
    - De. Nagyon szeretnék felmenni hozzád.
    Taxiba ülnek, egész úton a hátsó ülésen csókolóznak, mint a kamaszok, vadul, szenvedélyesen. Mikor felérnek a nő lakásába, már mindketten remegnek az izgalomtól.
    - Várj, felveszek valami kényelmeset, rögtön jövök -mondja a nő, majd elmegy a fürdőszobába.
    Átöltözik. Latexfelszerelés, tűsarkú csizma, korbács, bilincs. Amikor teljes dominaruházatban betoppan egy pompás ostorcsattintással a hálóba, látja, hogy a férfi veszi a kabátját, indulni készül.
    - De, hát mi történt? Azt hittem szereted a bizarr szexet? Talán megijedtél?
    - Szó sincs róla. Az imént dugtam meg a kutyádat, majd belesz*rtam a szekrényedbe. Azt hiszem én meg is volnék.
  • artschiatwork
    bazz :DDDDDDDDD
  • ERykk
    régi, de jó:D
  • Sephi
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Shiwo
    Megy a teknős az úton.
    Jön egy kerékpáros, áthajt rajta.
    Teknős fél perc múlva előbújik a páncéljából, megy tovább, mintha semmi nem történt volna.
    Jön egy motoros, az is áthajt a teknősön.
    Tenkős 5 perc múlva előbújik a páncéljából, megrázza a fejét és megy tovább.
    Jön egy autó, az is áthajt a tenkősön.
    Teknős 10 perc múlva előbújik a páncéljából, kótyagosan továbbindul és magába morog:
    " Micsoda nap, ennél rosszabb már nem lehet. "
    S ekkor felhangzik mögötte egy hang:
    [URL=http://www.aabjornsson.se/ADV/Images/Cola_low.jpg]" Ünnepelj ma velünk, ünnepelj ma velünk...."[/URL]
  • Sephi
    Ez tok jo :DDDDDDDDDDD
  • Maco13
    nagyon keratív vagy ma :D
  • Mr_no_NaMe
    Értelmetlenszarvicc -.-
  • bld
    ott a pont
  • jazzy
    i can get no satisfaction :)
  • I.C.ram
    akarom mondani no :D