41236
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
hát végülis ja, de vhogy nem vok olyan h elkezdjem itt oltani az embereket...nem ilyen a stílusom -
3-ig elmehetsz, ugysincs logód :DD -
hát most szívesen elkezdeném a büntipontokat gyűjteni, de inkább nem teszem... -
Akkor mostmár a helyesírás és a szokás mellé felhoztad a szokásjogot is? -
Hulye spamerek. Mentek a %@$@#$=ba -
jah! sztem sem kellene ebből nagy ügyet csinállni, nem is vettem magamra... -
A helyesírás szokásjog. -.- -
:D -
Vlala #18812 Talán volt már, de legalább vicc (nem flame :))
Nyuszika a festékboltban:
- Kérek ecetet!
- Nincs.
Másnap:
- Kérek ecetet!
- Nincs.
Harmadnap:
- Kérek ecetet!
- Nyuszika, bmeg, mondtam már, hogy nincs, nem is lesz! Világos?
- Akkor adj egy pamacot.
-
Ez nem szokás külföldön, hanem helyesírás. -
Hát külföldön ez a szokás, ami nagyon begyűrűzik ide... -
nm -
ezzel most le akartál oltani h használom a felkiáltójelet? vagy h fiatalabb vok? nem értem a hozzászólásod... -
!!!!!!!!!!!!! -
Persze megszólítás után szigorúan vesszőt tesznek.
Az szvsz nagyobb lolság. -
Ehhez koze nincs a fiatalsagnak. -
na amit még utálok hogy a fiatalabbak minden mondat végére felkiáltójelet tesznek újabban. -
lehet nem is akart suliba menni!! sztem szart az egészre!! -
Nálunk már nem voltak nádpálcás idők, de ez egy kicsit sok lett volna.
Gyerek tutira repül suliból és nem nagyon kapkodtak az ilyen degenerált balfaszok után csak valami szar suliba mehetett volna. -
anarchia rulzz -
:D -
HUmanEmber41st #18799 OFF Szerintem inkább az a szomorú, h manapság meg lehet ilyesmit csinálni a tanárokkal, mert max kap valamilyen intőt, azt jólvan.. A tanároknak a nyugati "civilizációban" már szinte semmi tekintélyük sincs. Bezzeg próbálkoztak volna ilyesmivel a régi nádpálcás időkben.. Nem sírom vissza, de ez így biztosan nem jó..
ON -
a vége pedig úgy jobb hogy :titeket bazdm*g:) -
régi,és sokkal jobb változatban már volt fenn -
Cigány bemegy a könyvesboltba, kérdezősködik hogy milyen könyvek vannak.
- Petőfi van?
- Nincsen.
- Adi van?
- Nincsen.
- Há' akkó mi van?
- Kalasnyikov!
- Hát'z meg mit írt?
- CIGÁNYT!!! -
lehet azért nem nevetünk rajta mert nem vicces :/ Inkább azt figyelem benne hogy milyen hülye gyerekek vannak ott, szinte siralmas -
tyúk -
púúúú
mi vol ellőbb nyúk vagy atojás. csák norisz! -
Easy Rider #18792 DOWN KÓR!!!-.- -
én sem. (nem, nem vagyok és nem is készülök tanárnak, sőt még a rokoni körömben sincs tanár.) -
nem... nem tudom
jó, most "poén" hogy ilyet csinál, meg biztos nagyon vicces, de ez rendkívül megalázó, és felrakni ilyet netre, szal, azért kicsit igényesebben is lehetne szivatni tanárokat
én azt is ocsmány dolognak tartom, hogy a kis beképzelt csávó jól felhúzza a tanárt, aztán amikor elkezd káromkodni vagy nem tom, akkor felveszi magnóra, utána küldi a híradóba, és jaj szegény bántalmazott gyerek, és a tetves tanár!
ezek olyan gennyes dolgok... :-/ -
miért?? tanár vagy, vagy annak készűlsz?? -
nem tudom, én valahogy nem nevettem rajta :-/ -
Tanárégetés felsőfokon!!!:D -
Barátaimmal beszélgettünk, amikor egyszer csak valaki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör női hormonokat tartalmaz, - mivel mindegyikünket valamennyire érdekelte a tudományág, elhatároztuk, hogy ezt az állítást tanulmányozni fogjuk, s így - természetesen kizárólag tudományos célokból - megittunk fejenként húsz üveg sört.
Tanulmányi munkánk eredménye húsz sör után:
- rengeteg hülyeséget dumáltunk össze,
- nehezen, de főleg rosszul vezettük gépkocsinkat,
- nem gondolkoztunk logikusan,
- egyikünk sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen egyértelmű volt a tévedésünk,
- minden öt percben pisilni mentünk, természetesen együtt
Ezek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította, az újságcikk pontos és a sörben valóban női hormonok vannak... -
Egy kisvárosban az öreg pap belefáradt, hogy a hívei gyónáskor mindig arról beszélnek, hogy megcsalták a párjukat. A vasárnapi mise után így szól a gyülekezethez:
- Elegem van belőle, hogy mindenki azt gyónja, hogy megcsaltam ezt, vagy azt. Kérlek benneteket, hogy ezután csak annyit mondjatok: elbotlottam.
Egy év múlva az öreg pap nyugdíjba megy, jön helyette egy fiatal. Senki nem említi neki, hogy mit jelent az "elbotlás".
A fiatal pap az első vasárnap után, a gyóntatás végeztével felkeresi a polgármestert:
- Uram, valamit tenni kellene a városban a járdákkal, mert minden hívem arról panaszkodik, hogy állandóan elbotlanak.
A polgármester hallva ezt, hátradől a székében, és hahotázni kezd.
- De kérem, - szól a pap - mi ezen olyan mulatságos, hiszen az ön felesége is háromszor elbotlott a múlt héten!
- Melyik állaté a legboldogabb élet?
- ???
- Juhééé!
-Fater adjál pénzt!!!!!!
-Mire?
-Mire hármat számolok!!!
-
:DDDDDD
"Négydimenziós mozgás",tényleg így van!Tiszta mátrix... -
Ez jó...
- Enyhén spicces:
Tünetek: Csillogó szemek, gyakori vigyor, néha váratlan kurjantás.
Fogyasztás: 4-6 üveg sör, vagy ugyanennyi nagyfröccs.
Pályagörbe: Egyenes.
- Félspicces:
Tünetek: A szemek még jobban csillognak, heveny nótázási inger. A beszéd felgyorsul, minden tizedik szó után egy-egy elfojtott böffentés.
Fogyasztás: 2 fél rum és 5 üveg sör.
Pályagörbe: Egyenes, néha gyorsan korrigált oldalirányú billenés.
- Spicces:
Tünetek: A szemcsillogás marad, a vigyorgás konstans és infantilis jellegű, a beszéd érthetőségi foka csökken. Kezd megszűnni a zöngés és zöngétlen mássalhangzók közötti különbség.
Fogyasztás: 1 dl törköly és 6 üveg sör.
Pályagörbe: Kissé hiperbolikus, illemhelyre való távozás közben megkapaszkodás különböző tárgyakban. (pl.: a pincérnő bal melle.)
- Kótyagos:
Tünetek: A szem fénye megtörik, trágár kifejezések használata, minden böfögéssel kisért csuklás után fals éneklés. Bodri kutya bottal verésénél könnycsepp az arcon.
Fogyasztás: Sok sör.
Pályagörbe: Tört ívekkel tarkított parabola.
- Enyhén részeg:
Tünetek: Az arc vonásai plasztikussá válnak, a mimikai izmok nyersgumiszerűen funkcionálnak.
A beszédben gargalizáláshoz hasonló szavak törnek fel. Indiszkrét vádaskodás a ló nemi szervének és a pincér végbelének feltételezett kapcsolatáról. A sótartó reflexszerű ellopása.
Fogyasztás: 3 fél rum, 1 fél vodka, 4 üveg sör és 3 nagyfröccs.
Pályagörbe: Ilyet az ökör is csak vágtában vizel.
- Részeg:
Tünetek: A szem csukva marad, csak akkor nyílik ki, amikor a lekókadó fej fel-felborit 2 üveg sört. Halk sírdogálás, az arcon megjelennek az örökölt degeneráltság koravén ráncai. Illemhelyre bezuhanás a csukott ajtón.
Fogyasztás: 3 dl vodka, 10 üveg sör és 10 nagyfröccs.
Pályagörbe: Matematikailag leírhatatlan, négydimenziós mozgás. Negyedik dimenziónak bejön a Delirium Tremens.
- Tökrészeg:
Tünetek: A szem szinte állandóan csukva, ha véletlenül nyitva is van, akkor is csak a fehérje látszik. Az érzékszervek teljesen perutáltak, se kép, se hang, halk hörgés.
Mint a zárójelentésből kiderül, a detoxikálóban a Filmszakadás című film megtekintése.
Fogyasztás: Mint amennyit egy kozák lovasezred nyert csata után, a lovakkal együtt.
Pályagörbe: Nincs. Csak apró rezonatív helyzetváltoztatások csuklás közben. -
:DDDDDDDDDDDDDDDDD -
Szilvapálinka, IT style
0,1 l - Demo
0,25 l - Trial version
0,5 l - Personal edition
0,7 l - Professional edition
1,0 l - Network edition
1,75 l - Enterprise edition
3 l - Small business edition
5 l - Corporate edition
Házi pálinka - Home edition