41236
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Ha akadt 1 ember akinek tetszett nekem mar megerte belinkelni. En sem kozlom az osszes emberrel aki nekem nem tetszo dolgot linkel be, hogy balfek vagy. -
Semmi értelme -
Egyszerűen jópofa -
Semmi kulonosebb poen nincs benne egyszeruen fulbemaszo dallam, nem tudom mit kell magyarazni. Ha nem tetszik akkor ennyi. -
Ezt valaki magyaraza el nekem mert en nem vagom. -
Akkor már: Nem Wader, hanem Vader. -
Csak egy picit hagy kötekedjek!
" G. István és társai jogos "
G. István = Dobó István vagy csak nem emlékszem jól és volt a regényben G. István is? -
Mivel "zsarunyelven", rákerestem a kedvenc zsaru mondásomra, de a szövegben (oldalon) nem találom a "látszó" szót. :D
Ugye fenyvernek látszó tárggyal megfenyegette...
Vagy autónak látszó tárggyal távozott a helyszínről...
stb.. :) -
"őket nagy alapossággal sérelmükre megölte"
:D:FAS:D:AS -
Íme néhány film rövid leírása zsarunyelven:
Titanic
A Titanic nevű kétes hírű gőzerejű vizihajón látóterünkbe került L. Di Caprio fiatal korú gyanús személy. Nevezett egyén bizalmas viszonyt létesített K. Winslet kiskorúval azzal a célzattal, hogy eltulajdonítsa annak gyémánt ékszerét. Hogy fondorlatos tervét elkövethesse, közösülést eszközölt fiatalkorú K Winslettével, de váratlanul a helyszínre érkezett a jéghegy, miáltal a hajó elsüllyedett, L. Di Capro pedig ismeretlen helyre távozott.
Micsoda nő
J. Roberts kéjhölgy türelmi zónán kívül szexuális szolgáltatást kínált föl az eltévedésből kifolyólag arra haladó R. Gere ismert üzletembernek. Utána nevezettek Gere szállodai lakoszályát ismétlődő jelleggel nem rendeltetésszerűen használták. Végezetül R. Gere fehér színű luxus gépjárművével az úttest közepén szabálytalanul haladott. Majd házassági ajánlatot tett J. Robertsnek.
Több, mint testőr
K. Kostner őrőz-védő bizalmas viszonyt létesített a vele munkakapcsolatban álló színes bőrű énekesnővel, aki folytatólagosan követett el zeneszámokat.
Ismeretlen tettes egy videógépnek álcázott fegyverrel célzott lövést adott le az énekesművésznő irányába, de K. Kostner védelmet biztosított számára, olyan formán, hogy önnön teste által képezett akadályt a lövedék előtt.
Elemi ösztön
S. Stone gyanús életvitelű nőszemély feltételezésünk szerint áldozatait szexuális esemény kilátásba helyezésével lakásába csalta, velük fajtalankodott, majd egy 15 cm pengehosszúságú jegek vágására használatos eszközzel, az úgynevezett jégvágóval, őket nagy alapossággal sérelmükre megölte. Kihallgatás foganatosítása közben nevezett személy előre megfontolt szándékkal lábaival olyan irányú mozgást eszközölt, minek következtében előbb részlegesen, majd teljes terjedelmével felfedte szeméremtestét.
Egri csillagok
A tényállás a csoportosan elkövetett garázdaság klasszikus esete. A török Ahmed bűntársaival sorozatos magánlaksértések megkísérlését eszközölte Eger térségében. G. István és társai jogos önvédelmi helyzetben egy házilagos készítésű fegyvernek számító tárggyal, ami kerek alakú és tüzet lő, súlyos testi sértéseket okoztak Ahmedéknek, akik a helyszínről nagy sietve eltávoztak.
Csillagok háborúja
Elkövető D. Wader birodalmi állampolgár, aki később a kapitányságon magát Jedi lovagnak nevezte tettét egy 87, illetve 0 pengehosszúságú elektronikai fénykard nevű eszközzel követte el, amelynek működése a rendőrség és a tudomány számára egyaránt ismeretlen. Az elkövető az áldozattal, aki régi ismerőse, délután fél 4 és 4 körül találkozott egy Halálcsillag nevű szórakozóhelyen, az F szektorban. Elkövető sérelmezte, hogy az áldozat megjegyzéseket tett sötét ruházatára, majd dulakodni kezdett. -
A cigyányasszony mondja a gyerekének:
- Gicse, menj el paradicsomért!
Egy perc múlva visszajön a gyerek üres kézzel, kérdi tőle az anyja:
- Miért nem hoztál paradicsomot?
- Kint volt a szomszéd a kertbe!
Két rendőr beszélget. Egyik a másikhoz:
- Mi történt a kezeddel?
- Megharapta a kutya.
- És fertőtlenítetted?
- Nem, mert elszaladt.
-
Panaszkönyvi bejegyzések
Szerettem volna olvasólámpát vásárolni, erre az eladójuk azt javasolta, hogy dögöljek meg, és a következő életemben változzak bagollyá, akkor legalább nem őt zaklatom zárás előtt 2 perccel.
Nyomdahibásan jelentették meg a hirdetésemet. Nem tökerős, hanem tőkeerős befektetőt kerestem.
Komolyan gondolták, hogy a nászutas lakosztályban mindössze csak egy darab emeletes ágy van?!
2800 forintot kellett volna fizetnem, egy ötezrest adtam, és csupán egy százast kaptam vissza.... Igaz, hogy azt dollárban, de akkor is!
Behoztam az önök kulcsmásoló műhelyébe egy 14-es villáskulcsot, de kiröhögtek és nem másolta le senki!
Örültem, hogy végre van egy étterem ahol tiszta az illemhely... Erre jött a főpincér, és kizavart a személyzeti WC-ből!
Szerettem volna egy lábbelit, ami nem ázik be. Amikor a huszadik pár sem tetszett az eladójuk gúnyosan a betoncsizmát javasolta...
- Mi az: lyuk a plafonon?
- ???
- Skót zuhanyzó!
A parasztbácsi legelteti a teheneit, arra jön egy ember és ezt a kérdést teszi fel:
- Legelnek a tehenek?
Mire a válasz:
- A fehérek igen.
- És a tarkák?
- Azok is.
Újabb kédés:
- Adnak tejet a tehenek?
- A fehérek igen.
- És a tarkák?
- Azok is.
- Megkérdezhetem, hogy maga miért emlegeti külön a fehér, és külön a tarka teheneket?
- Azért mert a fehérek az enyémek.
- És a tarkák?
- Azok is.
-
nem olyan rossz, de inkább fárasztó mint annyira vicces h még fan klubbot is alakítanak neki.... -
Redvin #19287 En 2 mp-nel tovabb nem birtam nezni/hallgatni :) -
Hat akkor orulok, hogy ezt irtatok :)
Mert aranyos, fulbemaszo dallam, vagy mittomen, de en azt hittem, valami nagy poen lesz, es mindenki erti, csak en nem :) -
Ezekben semmi értelem nincs a világon. De tényleg, ne is keress benne. Valakinek tetszik mert egyszerű és dallamos, azok jól szórakoznak rajta, pl japánok, és a hasonlóan egyszerű emberek. :D
(Nem akarok senki lelkébe gázolni, és javítsatok ki ha tévedek..) -
Prank #19284 én sem találtam poénosnak, valószínüleg kínjukban erőltetik:) -
Hat, nekem meg uj volt.
De magyarazzatok mar el, mi van ebben? Szerintem en nem ertem. Neztem es hallgattam vagy 10-12 percig siman, de akkor sem ertem. Sosincs vege? Vagy az a poen, hogy ertelmetlen a szoveg? Vagy a porgetett ujhagyma? Mi a poen benne? -
errrtu #19282 Ingyen hívok mindenkit csúcsidőben és csúcsidőn kívül, minden hálózatba,
éjjel-nappal. Tud ennél jobbat?
- Igen. Pina.
-
Jók...:DDDDDDDD -
Nagyon randa, dagadt nő megy az utcán két gyerekkel. Megállítja egy manus.
- Ne haragudjon, a gyerekek ikrek?
- Nem dehogy, az egyik 2, a másik 5 éves. Miért, ennyire hasonlítanak?
- Nem, csak el nem tudom képzelni, hogy valaki magát kétszer is megdugta. -
Egy pasi besétál egy bárba, vállán a majmával. Leül, rendel egy italt. Eközben a majom elkezd randalirozni a pulton és mindent a szájába töm amit a kezébe tud kaparintani. Hirtelen felkap egy biliárdgolyót,jobbról-balról megnézi, megszagolja s azzal lenyeli. A báros felkiált:
- Nézze, a maga ostoba majma lenyelt egy biliárdgolyót !
- Nem baj, ő már csak ilyen; mindent felfal ami a keze ügyébe kerül - mondja a majom gazdája, kifizeti az italát és kedvencével együtt távozik.
Nagyjából két hét múlva visszatér ugyanabba a bárba, ismét leül, italt rendel és a majom megint a pultra ugrik, készen arra hogy zabálni kezdjen. Talál is egy konyakmeggyet, megnézi, megszagolja, feldugja a fenekébe, aztán kihúzza és jóizűen elfogyasztja.
- Látta mit csinált a majma?!-kérdezi a báros.
- Nem baj, ő már csak ilyen; mindent felfal ami a keze ügyebe kerül - mondja nyugodtan a majom gazdája. - De mióta két hete lenyelt egy biliardgolyót, nyelés előtt mindent megmér... -
A skinhead a cigány és az arab horgásznak.
Kifogják az aranyhalat.
- Mire a hal ha visszadobtok teljesítem három kívánságotokat
- Mire a cigány: dögöljön meg az összes arab!
- Mire az arab:dögöljön meg az összes cigány!
- Sknihead:én már csak egy kávét kérek! -
jah ok én így találtam meg...sorry de ha gondolod írd le h mi a teljes... -
Azt hogy az a vicc dupla olyan hosszu es nem igy van, de lenyegeben mind1:) -
mit is?? -
lehet régi, de azért mégis betolom...
Anyuka mászik fel a létrán a padlásra, kisfia alatta állva csodálkozik:
- Te anya! Mi van neked a lábad között?
Erre anyuka zavarában frappáns válasszal vágja ki magát:
- Sündisznó!
Kisfia elégedett vigyorral summázza:
- És nem szúrja a pinádat? -
Sikerült jól elrontani :| -
ezt már mindenhova betolják, sztem már biztosan mindenki találkozott vele vhol :D -
Aki esetleg nem nezi a humoros topicot annak ezt kotelezo :D -
Egy 4 és egy 6 éves gyerek megy vacsorázni. Kérdi az annyuk:
- Mit kértek vacsorára?
Mondja a nagyobbik:
- A fa@szomba, müzlit!
Felviszi az anyja, végig a seggét ütve. Visszajön és kérdi a kicsit:
- Te mit kérsz?
Mondja a 4 éves:
- Hát b@zdmeg, müzlit biztos nem.
-
Honnan lehet megismerni az izraeli vadászgépet ?
-az orráról és a farkáról -
jajj ez nagyon brutál :D -
nemá hogy nem vágtátok?
egyekbént nagyon ott van a vicc:)
mi az kicsi és nem tud megfordulni a fürdőkádban?
??
kisbaba gereblyével a hátában:D -
Jaaa:DDDDDDDDD
Ez jutott volna utóljára az eszebe... -
horgas orr -> zsido -> jol ismert taborok. -
Torry #19264 Ájj gyerekek!:D:D
Minimális múveltség kell hozzá:D:D -
Nem tanultatok még a II világháborúról igaz? -
Ezt nem értem :| -
Sry, de nem értem...