41236
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
tattooed #19828 ok -
hmmm ezt nem annyira értem!!:D jah annyira nincs messze, csak lusta vok...de majd egyszer összehozunk vmit:D -
tattooed #19826 ugorj le a rózsadombról a kulikhoz nem rossz brigád! -
tattooed #19825 hú de kurva messze van. van pízed repcsijegyre??? -
hát bp. 2ker -
tattooed #19823 hmmm honnan????
-
hahh ez jó vicc volt:D hát innen csöppet messze lenne a dolog, pedig mennék... -
- Az igaz, hogy addig nem lehet a gyereket a temetőbe vinni, amíg nem nő ki az első foga? -
tattooed #19820 na jó ne fényezzük egymást gyere ki zuglóba inni!!!!!! -
tattooed #19819 uff -
:))) -
A kiskakas az egyik reggel felszáll a török császár kerítésére, és így szól:
- Kukurikú török császár! Add vissza a gyémánt fél krajcáromat !
Mire a török császár:
- Tessék. -
tattooed #19816 a rendőrnél kopogtatnak,
-Jónapot, rossz hírt kell közölnünk.
-A felesége felakasztotta magát!
-jézusom engem!!??? -
Váááh te normálizs vagy?:DDS
Ki háborodott fel?? Csak megkérdeztem, hogy mit kéne érteni rajta mert mások fetrengtek a röhögéstől én meg csak pusztán elmosolyodtam rajta mint egy átlagos viccnél, ezért feltételeztem, hogy vmit nem értek...senkisenem háborodott fel :o)
Písz! -
Nyuszika ül a tó partján és füvet szív. Igen jól érzi magát.
Arra megy a hód, meglátja. Megkérdi:
- Mit csinálsz, nyuszika?
- Füvezek.
- És az jó?
- De még mennyire!
- Nem adnál nekem is egy slukkot?
- Dehogynem, de az a titka, hogy beszívod, benntartod, átúszol a túlpartra, és kifújod.
A hód így is tesz, hever a tóparton, és nagyon jól érzi magát.
Arra megy a víziló, megkérdi tőle:
- Hód, mit csinálsz te itt?
- Hát, ne tudd meg, a túlparton a nyuszikának olyan isteni füve van . . .
- És szerinted adna nekem is?
- Persze, ússz át és kérj tőle!
A víziló beugrik a tóba, átúszik.
Ahogy felbukkan a túloldalon, a nyuszika meglátja, és rémülten felüvölt:
- ÚRISTEN, HÓD, FÚJD MÁR KI ! ! ! -
sry ha volt már...
Nyuszia sétál az erdőben. Egyszercsak ráesik a fejére egy piros bicikli. Hát fáj a feje meg minden, de továbbmegy. A következő nap megint ráesik a fejére egy piros bicikli. A harmadnap és negyednap is. Az ötödik nap után már nagyon fáj a feje. Felnéz a fára és megkérdezi a baglyot.
-Te bagoly... nem Te dobálsz a fejemre piros bicikliket?
Mire a bagyoly:
-De! -
hát 6ban még meg lehet az iylet csinállni, de fölötte már azért áll. átgondolja az ember h mit mond:D -
ez a buzis tényleg jó...ma beszopattam 6 oszt. társamat:D -
reccs:D
nah jó nézek vmit, most úgyis unatkozom... -
tattooed #19809 na akkor favicc!!!! -
ez jó vazze:D -
meglett:D -
tattooed #19806 hová tűnt kulabácsi???? -
Azt én sem :))) -
jefferson83 #19804 Ez az magyarázzuk meg az összes viccet
-
csak igennel és nemmel lehet válaszolni! -
Hmm...bár én értem, ha erre nem aztmondom, hogy "Nem" vagy "Igen", akkor máris semmi poén nics benne. Teszem azt, csal egy szimpla "Nem vagyok buzi"-val el lehet hárítani. De nekem mondjuk édes mindegy...nemistom miért gondolkozok ilyen marhaságon ilyenkor. -
Költsd át baszki,
-Tudják rólad otthon, hogy buzi vagy?
Ennyi, már nem tanár...
Fogalmazni, magyar tantárgy, ez a két szó ismerős valahonnan? :DDDD -
Ez a buzis kb olyan, mint a legtutibb csajozós szöveg:
Hölgyem, ha egyszer megkérdezném, hogy lefeküdne-e velem, ugyanazt válaszolná, mint erre a kérdésre? -
Ne bántsd!
-
Ember akkor neked a humor szinted naon kicsi lehet. En fentregtem a rohogestol es akit megszivattam vele az is mind aszonta hogy oltari.
Szvsz nagyon jo. Ja es ha mar ennyire felhaborodol egy kurva poenon , ne is irj ido tobbet mert elveszed az ember jokedvet. -
Odahaza tudják, hogy buzi vagy?
-
-
Csak azért értetlenkedem, mert húdenagy szivatás, meg hú ezer éve nem olvastam ilyet, de én semmmi humorosat nem látok benne csak annyit, mint amennyi egy átlagos viccben van (vagy még annyit sem). -
jefferson83 #19794 Lassan olvasd el és értelmezd a szöveget. Bízom benned menni fog :) -
SIMPSONS
LOL -
Sztem nem...na mind1. -
Ha igennel, ha nemmel válaszol, mindenképpen úgy hangzik, mintha bevallaná, hogy buzi. -
Most ezt én nem értem vagy nemtom mivan...
Tanár mondja: Jöjjön, jöjjön
Diák: De csak olyan kérdéseket tegyen fel tanár úr, amire igennel, illetve nemmel lehet válaszolni.
Tanár: Odahaza tudják, hogy maga buzi?
Ezt el lehet jáccani, decsak annak aki tanár...vagy nemértem.
Mer ha így van akkor szvsz ez egy átlagos cucc.
-
EZ A LEGJOBB CUCC AMIT HONAPOK OTA OLVASTAM! EZ KESZ! EKKORA SZIVATOS DOLOG!
Alig varom elmenyek meloba holnap!