41236
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Mi Süsü a sárkány vezetékneve?
- Chuck
- ?
- "A neve is annyi, Chuck Süsü..."
-
hehe!mar vagy 2 oraja illesztgetem be mindenhova a cuccot, es mindenki agara ismer benne...
grt a kitalalonak! -
nice! :) -
EZ KESZ :D -
Honnan tudod, hogy 2006-ban élsz?
1. Véletlenül a micro-n ütöd be a PIN-kódodat.
2. Több éve nem pasziánszoztál rendes kártyákkal.
3. 15 különböző telefonszámod van egy háromtagú családhoz.
4. E-mailt küldesz a melletted ülő embernek.
5. Azt mondod, azért nem tartod a kapcsolatot a régi ismerősökkel, mert nincs meg az e-mail címük.
6. Otthon is az " irodahanggal" válaszolsz a telefonba.
7. Otthonról is a 0-at ütöd először, hogy juss ki a "kinti" vonalra.
8. Négy éve ugyanannál az íróasztalnál ülsz, de közben három különböző cégnél dolgoztál.
10. A főnököd nem tudná elvégezni a te munkádat.
11. Felhívod a családot, hogy tudd meg otthon vannak-e, miközben hajtasz be a garázsba.
12. Minden tévéreklám végén szerepel egy internet cím.
13. Ha véletlenül elmész otthonról a mobiltelefon nélkül (amit életed első 10, 20, 30, 40 évében nem is ismertél), pánikba esel, és máris visszamész érte.
14. Reggel az, az első, hogy bekapcsolod a számítógépet, még mielőtt kimész kávéért a konyhába.
15. Oldalra hajtod a fejed, amikor mosolyogsz.
16. Mosolyogsz és bólogatsz, miközben ezt olvasod
17. Még rosszabb: pontosan tudod kinek, fogod ezt továbbküldeni.
18. Túl elfoglalt vagy, hogy észre vedd, hogy nincs 9-es a listán.
19. Tényleg megnézted, hogy nincs 9-es a listán.
20. ....és most röhögsz magadon. -
:DDD
[ésa vicc is] -
-
Egy házaspár már 24 órája autózik. Mivel mindketten holtfáradtak, elhatározzák, alszanak négy órát, aztán folytatják az utazást. Bemennek az első hotelbe, kérnek egy szobát, majd a négy óra letelte után mennek a recepcióhoz fizetni. A számla 350 dollárról szól, amit a férj kicsit soknak talál. Hívatja az igazgatót, és reklamál:
- Miért ilyen drága a szoba, hiszen csak négy órát töltöttünk itt?
- Tudja, ez a legolcsóbb szobánk. Szállodánk rendelkezik egy nagy úszómedencével, konferenciaközponttal, szaunával, így a szobák ára is ennek megfelelő.
- De mi nem vettünk igénybe semmilyen szolgáltatást!
- Az lehet, de a lehetőségük megvolt.
A férfi még vitatkozik egy ideig, majd feladja és kiállít egy csekket. Az igazgató megnézi, majd felháborodva mondja:
- De ez a csekk csak 100 dollárról szól!
- Igen, 250 dollárt számítottam fel azért, mert lefeküdhetett a feleségemmel.
- De én nem feküdtem le a feleségével!
- Az lehet, de a lehetőség megvolt rá...
-
jó bocsi... csak úgy felbír idegesíteni, meg lefárasztani, amikor 5 viccből, 4 ilyen értelmezhetetlen hülyeség. -
Számos humorista is előadta már, mint "megtörtént sztorit". Ergo lehet valami valós forrása. (Bár asszem, ez kimeríti az urban legend fogalmát, szóval Sadist, igazad van :D) -
keeper2 #19858 Vicc ez, csak nagyon-nagyon gyenge és régi is. -
HUmanEmber41st #19857 [itt tartok] :) :) -
akkor please meséld el....
-
nem vágod
ez tényleg vicc
-
A vidéki favágónak ad a TSZ-elnök egy motoros fűrészt, hogy gyorsabban menjen a munka. Egy hét múlva jön az elnök ellenőrizni.
- Na bátyám, hány fát sikerült kivágni?
- 25-öt.
- De hát ezzel naponta 50-et is ki lehet vágni!
- Én pedig egész végig melóztam.
- Adja ide, majd én megmutatom! - mondja az elnök, azzal beindítja a fűrészt.
- Mi ez a berregés? - kérdi a favágó. -
?
Most nem azért de ennek semmi értelme, de ha volna is akkor, nem a vicc topikba a helye...
Jaj most mért olyan nehéz ez? jó kis vicceket!!! -
-Haza kísérsz?
-Meg hát! Messze laksz?
-Többször is
:) -
Szerintem csak urban legend, bár ki tudja. -
Ez megtörtént? vagy csak humbuk?:) -
Ezt úgy kell előadni, hogy mondod: játszunk egy játékot, én kérdezek te meg rögtön rávágod hogy igen vagy nem. először eccerűket kell kérdezni pl. szereted e a makarónit. Kedd van e ma. stb. és közben ezt bevágni. Ha rá állt az agya akkor azt mondja, hogy NEM :) -
Aki nem akar győzni, azt nem lehet megverni.
Tolja előre ez előtte állót, mert tudja, hogy ő lesz a következő, és őt is fogja majd valaki tolni.
-
Pécs, Nagy Lajos Gimnázium. Buszos osztálykirándulás keretében viszik a diákokat a kaposvári Csiky Gergely Színház, Dózsa György c. színdarabjának előadására. A baranyai megyeszékhelyről az út - busszal - kb. 1-1.5 óra.
Időben el is indulnak, ám a busz defektet kap és a szókimondó buszsofőrnek egy órájába telik kicserélni a kereket. Így már természetesen nem érnek oda időben, csak amikor már javában folyik az előadás. Nosza, annyi baj legyen, a jegyek ki vannak fizetve, a helyek fenntartva, mind a negyven ember, élén sofőrünkkel megpróbálja laposkúszásban elfoglalni a székeket.
Az előadásnak pont ebben a pillanatában ér a szövegkönyv ahhoz a részhez, amikor a jobbágysereget verbuváló Dózsa így kiált fel:
- Hol késtetek, Parasztok?
Mire hősünk magára véve a felszólítást, így vág vissza:
- Hát b...m az anyád, lerobbant a buszunk, te köcsög!!!
-
Uramisten :| Mi kb. áltisiben "szívattuk" egymást ezzel a "viccel" :| -
LOL!
lomha az agy? :DDD
sztem is kurvanagy :DD
-
nem, csak en voltam hulye :)
kulonbozo topicokban bejon siman :) -
Ez így nem jó! A Hitler a vezetékneve, a keresztneve az Adolf. -
Ékezetes bötű vagyon benne. -
ufff
szoval: lol :D
nem megy ez ma nekem... :D -
[IMG] [/IMG]
-
-
:)))) -
Nő úgy határoz hogy vesz egy kis háziállatot, amivel meglepi magát és férjét is.
Bemegy a kisállatkereskedésbe és elmondja, hogy neki kéne valmi kisállat ami nem túl drága és mégis szép. Gondolkodik az eladó majd megszólal:
-Van egy papagáj ami nem drága, meg szép is csak az a baj, hogy kupiban volt eddig.
-Nembaj - feleli a nő - megveszem!
Nő megveszi a papagájt és letakarva hazaviszi. Este megjön a férj. Nő mondja hogy van egy kis meglepi beviszi a hálóba és lehúzza a papagájról a takarót. Papagáj kinéz a kalitkából és megszólal:
- Új tapéta, új bútor, új nő, hmmm nemsemmi (majd rápillant a férjre) Szevassz Béla!!! -
Báz! :DDD -
kevés vagy te ehhez:D -
ezt a viccet sohasem értettem, sry :) -
höhö!! de igazad van különben! sry -
Jaj nemá gyerekek....Ezt a szar viccek topikjába plízzzz! Még csak 3 óra, és már kivagyok:) -
hmmm ez már érdekelne:D -
tattooed #19830 a szomszéd csehóban annyi viccet mesélnek, és annyi sört ihatsz amennyit akarsz. -
de mi volt ez a rózsadombi kulik.....

[/IMG]