41236
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
tenyleg bannoltak? :DDDDDDDD -

-
ennek az eredeti valtozata egy osregi politikai vicc
Kádár vs. Brezsnyev elvtarsakrol. asszem 2 ev borton jart a viccert anno... -
HUmanEmber41st #20106 Vigyázzatok, hátha Radav Ákos az Chuk N. egyik álneve???? És aki kritizálni mer...
:) :) :) :) -
mostantól mutogatni lehet csak, ha nem akarsz fizetni mint a köles:D -
Mind fizetni fogunk, levannak védve a betűk is........ 

-
hallottátok már az én uj viccemet?
Mit mondott radav ákos mikor eljött az sgre?
nem tökmindegy, banolták.
-
Prank #20102 Hallottátok már Radav Ákos új viccét?
Mit mondott Julius Caesar, mikor meglátta unokaöccsét vezeték nélküli
head-set-tel?
Te is fiam, Bluetooth... -
Na persze. Majd úgy fogok viccet mesélni, hogy te, hallottad már Radav Ákos új viccétt... :D:D:D
Mellesleg, ha meg 4 év kellett az elterjedéséhez, akkor csak nem lehet annyira jó.
(Csak megjegyzem talán egyetlen a testemtől független kisebb idegvégződés ha megrándult a vicc olvasása közben, az is csak azért mert annyira nem tudott már mit kezdeni magával, hogy inkább a rándulást választotta) -
Késő -
akkor te elmondanád hogy mi a vicc lenyege? -
hát nem:) -
Ez elég gyenge vicc -
fú, ez tényleg egy végtelen rekurzív ciklus :C erre nem is gondoltam -
kabbe :P :)))))))))))
igy szaroztam vele vagy 2 percet :D -
de a "sadist" betűi mellé is írd oda..minden betű levan védve...:D végtelen -
lol!!!
elnezest!
[L]>> by Sadist, [O]>> by Sadist [L]>> by Sadist
-
de akkor neved mellé is oda kéne írni, meg akkor oda is kéne írni meg a következő mellé is...végtelen:D -
:D -
Ok, akkor én levédetem az ábécé összes betűjét, úgyhogy ha akárhol idéztek belőle, akkor írjátok oda mellé a nevem htx. Természetesen minden betű mellé külön külön. -
A férj késő éjjel jön haza. Mivel gondolja, hogy a felesége haragudni fog, úgy gondolja, kiengeszteli. Belopózik a hálószobába, és orálisan kielégíti. Aztán kimegy a fürdőszobába, és megdöbbenve látja, hogy a felesége éppen jön kifelé.
- Hát te hogyan kerülsz ide?! - kiált fel.
- Csitt, még felébreszted anyámat! -
mintha mar olvastam volna ebben a topicban vhol... :DDD kb 3 hsz-al lentebb :D -
Nem lenne kicsit szar, ha minden poen utan oda kellene irni a "kitalaloja" nevet?
Itt viccekre vagyunk kivancsiak, nem arra, hogy ki talalta ki, de persze megbantani nem akarlak. Eddig nem reklamaltal, hogy ha nem irtuk oda egy vicchez az alkotojat? -
pereld be érte....:D -
:D -
jogdíjat ne fizzessek?
-
Radar #20082 "- Mit mondott Julius Caesar, mikor meglátta unokaöccsét vezeték nélküli
head-set-tel?
- Te is fiam, Bluetooth?"
Ezt még én találtam ki 2002-ben, elküldtem a MODEM Időkbe, ők kirakták a fórumra, és kb. 4 év alatt elterjedt.
Légyszi, ha vki idézi, írja mellé zárójelben, hogy (Radv.Ákos) -
lolll -
:DDDD -
- Mi az? Szabványos szőrös állatka kést élez egy tölgy tetején?
- Mintamókus fen a fán... -
-
Jóak! -
Vlala #20076 :DDD -
Így jobb. -
jók:D -
Vlala #20073 Ezen be lehet halni! -
he?? -
csgj #20071 á, ez fájt -
Megtaláltam. -
15000 ateista keltett zavargást Londonban, miután egy üres papírlapot találtak egy képregényrajzoló íróasztalán.