41236
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • mabbak
    Az amerikai vonatok nyomtávja (a sínek közötti távolság) pontosan 143,5 cm (4 láb és 8,5 inch). De vajon mi az oka annak, hogy ezt a távolság pont ekkora lett?
    Mi olyan vonzó ebben a számban?

A válasz meglehetősen egyszerű és könnyen kitalálható: az USA-beli nyomtáv pontosan megegyezik az Angliában használatos nyomtávval, mivel az első vonatokat angliai bevándorlók kezdték építeni az Újvilágban.
    Na jó, de ettől a kérdés még kérdés marad. Most azt kell
    megválaszolnunk, hogy Angliában miért lett 143,5 cm a nyomtáv. Azért, mert az első vonatokat Angliában azon tervek és sablonok szerint készítették, amelyeket a hintók és kocsik gyártására is
    használtak. Így hát felmerül a kérdés, hogy a hintók és kocsik nyomtávja miért lett pont 143,5 cm?
    A válasz megint nagyon logikus: ha más lett volna a nyomtáv, akkor ezek a járgányok nagyon hamar tönkrementek volna az angliai kőutakon, mivel azokban, pont ilyen távolságra, volt két vájat, melyeket a régebben ott járt kocsik vájtak ki.
    Nem meglepő azonban, hogy az Angliában található kőutakat, szinte egytől egyig, az ókori Róma építtette. A kőutakba vájt vájatokat pedig az első római kocsik és harci szekerek vájták.
    Már az ókori rómaiak is szabványok szerint építették az utakat és a harci szekereket, ezért aztán mind ugyanakkora lett, ami a vájatok távolságának egyformaságát is maga után vonta. A vájatok aztán évszázadokon keresztül kényszerítették az utókor
    járműtervezőit az osi szabvány betartására...
    A tanulság tehát, hogy ezek után, ha azt kérdézed, hogy ki a fene rittyentette ezt vagy azt a számot (pl. 143,5 cm), még az is lehet, hogy pont rátapintottál a valóságra: a római kocsik távolsága ugyanis pont azért lett akkora amekkora, hogy két
    ló hátsója kényelmesen elférjen egymás mellett a kocsi előtt.
    Megvan hát a válasz! Római lovak fara szülte ezt a különleges számot.
    Ha pedig már eléggé izgalomba jöttél attól, hogy birtokába jutottál a modern világ egyik nagy titkának, még egy adalék: Bizonyára láttad már azt a két vastag rakétát az amerikai űrrepülők oldalán, felszállás közben. A nevük Solid Rocket Boosters - SRB. Ez a két rakéta hajtja fel az űrbe az űrhajót. A rakétákat a Utahi "THIOKOL" gyárban gyártják és tervezői
    sokkal, de sokkal vastagabbra szerették volna csinálni. A probléma csupán az volt, hogy a rakétákat vonaton kellett a kilövőállomásra szállítani. A vonat pályája néhány
    olyan szűk alagúton keresztül vezet, hogy a sínek épphogy elférnek benne.
    Ezért aztán a rakéta sem lehetett szélesebb, mint a nyomtáv.

Így esett meg, hogy a világ egyik legfejlettebb technológiájával
    gyártott rakétájának a szélességét egy római ló segge határozta meg...
  • Sephi
    AHAHAAAHAAAHAAHHAAHA!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Mighty
    Moszkvában bemegy egy fickó az áruházba, hogy egy hűtőgépet szeretne venni.
    Az eladó kérdezi:
    - Maga moszkvai?
    - Nem, Szaratovban lakom.
    - Ahol a hűtőgép-gyár van?
    - Igen, ott is dolgozom a gyárban.
    - Ugyan már ember, és itt akar venni nálunk hűtőt? Nehogy azt mondja már, hogy nem tudott onnan alkatrészenként kicsempészni egyet?!
    - Hát kicsempésztem, de akárhányszor próbáltam összerakni mindig tank lett belőle.
  • Sephi
    Az elso KESZ! :DDDDDDDDDDDDD
  • flippy
    lol #20183
  • Lynx_TWL
    6 lövetűt, és mindig párosával lő:)
  • FOXX supreme
    A székelycsalád vacsorázik, és a gyerek nagyon csámcsog. Megszólal az apa:
    - Ne csámcsogj! - de a gyerek tovább csámcsog.
    - Ne csámcsogj, mert pofon lesz! - a gyerek azért is. Lendül az apa keze, de a gyerek lehúzza a fejét, és a pofon az asszonyt éri, hogy leesik a székről A gyerek éktelenül elkezd röhögni, mire az apa:
    - Ne röhögj, anyád is csámcsogott.
  • FOXX supreme
    Egyszer a riporter a nagyvárosból kimegy az öreg székelyhez riportot készíteni! Mondja a riporter:
    - Meséljen már valami izgalmasat bátyám,had dicsekedjek el a nagyvárosban a dologgal!
    Az öreg fél óra múlva beleszív a pipájába.
    - Há'vót ecce egy kecske.
    - Igen, aztán?
    - Há eveszett.
    - Aztán?
    Félóra múlva beleszív a pipájába az öreg.
    - Oszt meglett!

A csiki bácsi felutazik Budapestre, gondolja, hogy egy kicsit szétnéz, mert neki otthon a faluban van egy kocsmája de sajnos olyan rossz a bevétele, hogy az förtelem. Egy szó mint száz, nem megy!
    Ahogy ott sétálgat, látja felírva nagy betűkkel:
    "EGY CICI KÉT CICI
    HÁROM FORINT EGY DECI"
    És ott tolong a jónép, hát az egy kocsma. Hazautazik a Csiki faluba, de sajnos elfelejti a szöveget és ezt írja:
    "EGY PICSA KÉT CSECS
    HÁROM LEJ EGY FRECCS"

Székelyek ülnek a tömött csíki vonaton. Felszáll egy ember, benyit egy tömött kabinba, és megszólal:
    - Jó napot atyafiak!
    - Jó napot! - hangzik a válasz
    - Hely van?
    - Van.
    - Oszt hun?
    - Hát rajta ülünk.

A székelyember kettesben él a fiával. Az összes vagyonuk két malac. Egyik nap elhatározza, hogy bemegy a városba, megpróbálja eladni az egyik malacukat. Így szól a fiához:
    - Fiam, én most elmegyek a városba, eladom
    az egyik malacot, a másikról neked köll gondoskodni. Adok 3000 Ft-ot, egy ezresből etesd a malacot, a másikból egyél Te, a harmadikból meg elmehetsz szórakozni.
    Eltelik 1 nap a székelygyerek már elitta az összes pénzt. Már csak egy nap van, míg hazaér az apja, szegény malac meg csont és bőr. Megijed nagyon a gyerek, átmegy a szomszédba a barátjához, elmeséli mi történt.
    -Tudod mit csináljunk? - mondja a barátja. - Spárgával kössük össze a seggén a bőrt, aztán megint szép feszes lesz, apád észre se veszi!
    Így is tesznek. Másnap hazaér az apja, de a malac megdöglik. Tanakodnak mitől dögölhetett meg a malac. Kihívják az állatorvost. Az orvos vizsgálja órákig, egyszer csak felkiált:
    -Tudom már mitől döglött meg a malac! Krónikus álmatlanságban végzett vele! Valaki összekötötte a seggén a bőrt, de olyan feszesen, hogy nem bírta lecsukni a szemét!

• FOXX supreme
    :D a 2. jó
  • Menő
    király
  • StephenKing
    Feleség kétségbe esve rohan a férjhez: - Drágám, anyám leesett a létráról, most mit csináljak?
    - Paprikás krumpli jó lesz.

- Emlékszel, drágám, hogy egyszer megkérdezted, mi a kedvenc ételem?
    - Hát, hogyne emlékeznék! Még a nászutunkon történt!
    - Igen, de ennek már öt éve. Nem főznél most már valami mást is?
  • aston shell
    looooool
  • Csibe001
    Nyuszika sétál az erdőben és talál egy pisztolyt. Elmegy a medve
    házához, és azt mondja:
    - Gyere medve!!!
    Puff, lő egyet
    - Van egy pisztolyom!!!
    Puff, lő még egyet
    - Rászartam a küszöbödre!!!
    Puff, lő még egyet
    - Gyere ki, edd meg!!!
    Katt, katt...
    - Vagy megegyem én???

• Radar
    >hallottátok már az én uj viccemet?
    >
    >Mit mondott radav ákos mikor eljött az sgre?
    >nem tökmindegy, banolták.

Ez nagyon jó!
  • Sadist
    Ahahaha, a buzik meg csak azért buzulnak, hogy jót röhögjenek az emberek reakcióin, mi? :D Ebből már nem mászol ki egykönnyen, de sok sikert hozzá :D
  • Shaman
    érdekes visszakozás...
  • jazzy
    Fogalmazzunk ugy hogy jol ki lehet rohogni azt aki ilyet ker.
  • Radar
    Persze azt nem mondtam, hogy másnak is eszébe juthat függetlenül. Mint a dinamó. Jedlik ányos és Siemens is feltalálták, úgy hogy nem tudtak egymásról. Magyarul lehet, hogy mésnak is eszébe jutott tőlem függetlenül.
    Amúgy tényleg hülyeség a szerzőt emlegetni, de jót lehet nevetni az emberek reakcióin egy ilyen kérésre.
  • Radar
    Persze azt nem mondtam, hogy másnak is eszébe juthat függetlenül. Mint a dinamó. Jedlik ányos és Siemens is feltalálták, úgy hogy nem tudtak egymásról. Magyarul lehet, hogy mésnak is eszébe jutott tőlem függetlenül.
    Amúgy tényleg hülyeség a szerzőt emlegetni, de jót lehet nevetni az emberek reakcióin egy ilyen kérésre.
  • Calver
    második
  • aston shell
    ufff...
  • AnuluWork #20168
    Nem Radv. (Radványi) Ákos volt a név?
  • AnuluWork #20167
    Ez érdekes!
  • Mighty
    Szőke áll a boltban, a kosarát teliteszi uborkával, mikor teli van,
    visszateszi. Mikor már ezt háromszor megcsinálta, odamegy az őr.
    - Mondja, hölgyem, mit csinál?
    - Tudja, ma voltam kozmetikusnál, és azt mondta, hogy jót tesz az
    arcomnak az uborkapakolás.
  • FOXX supreme
    jaj:)
  • Gladiator
    olvasgatva a bash.hu-t egy csomószor mondják, hogy akkor neked bizony a kurva anyádat. miből is idéznek?
  • Vlala #20163
    Kicsit lebukott. :)

Tuti, hogy volt már, de mi nem? :)

- Drágám, ha meghalok, újranősülsz?
    - Talán. Egyedül mégsem élhetek...
    - Rendben, de idehozod a házunkba?
    - Hová vihetném? Idehozom.
    - Jó. De az ágyunkban fog aludni?
    - Igen, végülis a feleségem lesz...
    - És együtt mentek majd golfozni is?
    - Igen.
    - És használja majd a golfütőimet is?
    - Nem, balkezes...
  • harcu
    Te is fiam Bluetooth??

2001-es link. Radványi Gabika meg backuphatja...
    Te is fiam bluetooth?
  • B0B0
    Nyuszika fekszik az erdei tisztáson se keze se lába. Arra megy a medve.
    -Jesszus! Mi történt veled Nyuszika?
    -Fogadtam az oroszlánnal a két kezemben, hogy nem tudja kitépni a két lábam
  • I.C.ram
    Utolsó kettőn fetrengtem :D
  • cement
    :DDD ez jo
  • Sephi
    :DDDDDDDD
  • deathvir
    hehe
  • FOXX supreme
    :D
  • Calver
    még1:
    <Locl-Yocl> I helped the EMTs at a car wreck and got blood all over my arms and shirt. It looked like I murdered 20 people with a fork... anyway, I walked into a convieniance store down the street and said my girlfriend needs a tampon. The guy at the counter was mortified.

szép magyar nyelven:
    <Locl-Yocl> Segítettem a mentősöknek egy autóbalesetnél és csupa vér lett a polóm és a kezem. Úgy néztem ki mint aki megölt 20 embert egy villával... akárhogyis, besétáltam a vegyesboltba az utcában és mondtam h a barátnőmnek szüksége van egy tamponra. A srác a kasszánál elájult.

én sírtam
  • Calver
    öööö, izé, magyar kimaradt...
    <Eticam> egyszer biológia órán voltam, én a tanár arról beszélt h cukor is van a spermában
    <Eticam> és egy csaj megkérdezte hogy akkor miért nem édes
    <Eticam> amikor felfogta mit mondott az arca olyan vörös lett mint egy elseggelt majomé
    <Eticam> erre a tanár azt mondta, hogy mert az édes ízt a nyelved elejével érzed, nem pedig a torkodnál lévő hátsó résszel
    <Eticam> erre a csaj a bőgni kezdett és kirohant az osztályból ^^
  • Calver
    pl ez?
    <Eticam> I was in biology class once, and the teacher said there was sugar in sperm
    <Eticam> And a girl asked why doesn't it taste sweet then
    <Eticam> When she realised what she said her face became red like a spanked monkey ass
    <Eticam> Then the teacher said, because you taste sweetness with the front of your tongue, not the part of your tongue back in your throat
    <Eticam> The girl started crying and left class ^^

én sírtam
  • Ron Ragm
    Angolul tudóknak ajánlom az eredetit: bash.org
    itt is vannak nagyon druvák
  • FOXX supreme
    Úristen...:D
  • HUmanEmber41st
    ez a bash...vvváááááá
    thx all !!