41236
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Mr_no_NaMe
    3. sornál abbahagytam én már ezt olvastam valahol. Ez akkora rohattnagy szivatás, hogy az nemigaz :D
  • Cuchulainn
    Élt egyszer egy pap, aki esküje letétele után elindult világot látni. Hosszú éveken át vándorolt, mígnem elérkezett egy Isten háta mögötti kis faluba. Itt az általa hirdetett vallásban hittek, de templomuk nem volt; a legközelebbi, majd 25 km-re levő kisvárosba jártak templomba.
    A pap gondolt egyet, és az egyház támogatását kérve, a falu férfijainak segítségével saját templomot építtetett. Ettől kezdve minden vasárnap ő celebrálta a misét, adta össze a házasodókat és mondott imát a temetéseken. Sok év telt el így. Egy közönséges mise végeztével, egy kora tavaszi, hűvös vasárnap délelőttön, ahogy kiterelgette a gyülekezetet a templomból és zárta volna be a kaput, a templomkertbe lépett egy ismeretlen férfi. Szakadt ruhájában, koszosan odaállt a pap elé, és azt mondta: - Pap, kérlek, légy jó, és adj egy fél citromot! A pap jó volt, és bár kicsit furcsállta a dolgot. Hátrament a paplakba, elővett egy citromot, félbe vágta, majd kivitte a férfinak és odaadta neki, aki hálásan tekintett vissza rá. Azonban a pap oldalát furdalta a kíváncsiság. Azt kérdezte: - Fiam, miért kell neked ez a fél citrom? A férfin erre jeges rémület lett úrrá, és mielőtt a pap egy szót szólhatott volna, kirobbant a templomkert kapuján, és elszelelt. Egy héttel később, megint csak kifele jövet a templomból a pap megint szembe találta magát a templomkertben a fickóval. Az így szólt: - Pap, kérlek, légy jó, és adj egy fél citromot! A pap meglepődött, mind a férfi újabb felbukkanásán, mind az újabb, furcsa kérésen. Persze azért jó volt, hátra ment a paplakba, és hozta a fél citromot. A férfi kezébe nyomta, de rögtön rá is kérdezett: - Itt van fiam, de kérlek, áruld el, miért kell neked ez a fél citrom? A férfi láthatóan megrémült, és rögtön elfutott, azonban a pap sem volt rest, utána eredt. Csakhogy nem volt igazán jó kondícióban, még sosem futott ennyit és ilyen gyorsan, hát a falu végében kifulladt, és csaknem elájult. Arra gondolt, hogy hátha a jövő héten is eljön a különös alak, és akkor érdemes lenne tudnia tartani vele a lépést. Így hát a következő hetet szorgalmasan futóleckékkel töltötte. Megérte, mert, ahogy gondolta, a következő vasárnap ismét belépett a templomkertbe a furcsa idegen. A pap meg sem várta a kérését, jó volt, és hozta a lakából a fél citromot. A férfi e szavakkal fogadta: - Köszönöm, pap, hogy jó voltál, és adtál egy fél citromot. - Szóra sem érdemes, fiam, felelte a pap de kérlek, áruld el, miért kell neked . A férfi már futott is kifele, de a pap szorosan a nyomában volt. Sokáig futottak, a pap már kezdett nagyon kifáradni, mire egy széles, sebes folyóhoz értek. Az idegen gondolkodás nélkül a folyóba vetette magát, és átúszta, majd eltűnt futva a túlparton. A pap nem tudta követni, mert nem tudott úszni. Bosszankodva tért haza. A következő hetet azzal töltötte, hogy naponta a 25 km-re levő kisváros uszodájába járt gyakorolni, sőt, ha már ott volt, Arena márkájú úszónadrágot, és Nike futócipőt is vett magának. Izgatottan várta a vasárnapot; most már biztos volt benne, hogy a fura szerzet újra ellátogat hozzá. Vasárnap, ahogy bezárta a templomot, megnyikordult a kertkapu, és belépett a férfi: - Pap, kérlek, légy jó, és adj egy fél citromot! A pap jó volt, hátrament, (felhúzta az úszónadrágot és a futócipőt is), fogta a fél citromot, és kivitte az idegennek: - Itt van, fiam, de áruld már el, kérlek, mire kell ez neked? A fickó megrémült, kirontott a kapun, a pap sebesen utána. Elérték a folyót, a férfi átúszta, a pap utána. A túlparton futott tovább, a pap követte. Egészen egy mély szakadék szélén álló, magas fáig futottak. A fickó macskaügyességgel felmászott, ám a pap nem tudott fára mászni, a földön maradt. Szitkokat szórt mindenre, ahogy baktatott hazafele. A következő héten a falubeliek furcsállva nézték, ahogy a pap minden nap a templom kertjében a fákra mászik, ide-oda ugrál, és egészében véve igen furcsán viselkedik. De a papot nem érdekelte, megszállottan gyakorolt, készült a találkozásra. Vasárnap már a mise előtt felvette reverendája alá az Arena úszónadrágot és a Nike futócipőt. Sőt, jó volt, és még a fél citromot is előre a zsebébe tette. Az átlagosnál jóval gyorsabban celebrálta a misét, és amint lehetett, megszabadult a gyülekezettől, és bemelegítésbe kezdett. Pontban, amikor a misének rendesen végződnie kellett volna, a kertkapun belépett az idegen férfi. - Pap, kérlek, légy jó, és . A pap már nyújtotta is a fél citromot, miközben visszakérdezett: - Fiam, mire kell ez neked, az isten szerelmére? A férfi megrémülve rohant el, a pap utána. Futottak a folyóig, átúszták, futottak tovább a fáig, felmásztak rá. Itt a pap csaknem elkapta a figura grabancát, amikor az elkapott egy indát, és átlendült a szakadék túlsó oldalára. A pap azt hitte, idegbajt kap, de ekkor megpillantott egy másik indát. Nosza, megragadta, és átlendült ő is a szakadékon. Ott azonban nem várt akadályba ütközött: egy repülőgép-temető volt ott, ahol az egyik roncsban elzárta magát a férfi. A pap dühöngve járta többször is körbe a roncsot, de a szilárdan lezárt oldalajtón kívül nem talált bejáratot; azt kellet valahogyan kinyitnia. Csaknem őrjöngve tért haza. A következő hét minden napját a falu lakatosánál töltötte, ellesve a zárak kinyitásának minden lehetséges módját. Vasárnap futócipőben, úszónadrágban, hátán vízhatlan hátizsákba rejtett feszítővassal, lángvágóval, tolvajkulccsal és fúrógéppel tartotta a misét, majd kiállt a templom elé, várva az idegent. Amaz csakhamar meg is érkezett. - Pap, kérlek, légy jó, és adj egy fél citromot! - Itt van, fiam, nyújtotta a pap, mert jó volt, de közben cselesen megragadta a férfi csuklóját, magához húzta, és megszállottan villogó szemmel kérdezte: de mire kell ez neked? A fickón páni félelem lett úrrá, kitépte magát a pap kezéből, és elrohant, de a pap nagyon szorosan ott volt a nyomában. Száguldottak a folyóig, gyorsan áttempóztak rajta, futottak tovább a fáig, nyakukat törve másztak fel rá, egymás után átlendültek a szakadékon, a férfinak alig sikerült bezárnia a roncs ajtaját a pap előtt. Ő azonban nem állt meg, lekapta hátizsákját, elővarázsolta a szerszámokat, és ügyködni kezdett a zárral. Egy óra nem telt bele, a nehéz ajtó nyikorogva feltárult. Odabent az idegen rémülten vacogott, nagyon félt a pap ádáz és diadalittas tekintete láttán. A pap lassan odalépdelt a fickó elé, leguggolt, és nagyon halkan, barátságos mosolyra váltva, szelíden megkérdezte: - Fiam. Hetek óta kérsz tőlem fél citromot minden vasárnap. Nagyon szívesen adok, akár a jövőben is még többet, csak azt az egyet kérem tőled, hogy áruld el nekem: mire kell neked? - Rendben van, pap ... érkezett a remegő hangú felelet. Elmondom neked, de kérlek, légy jó, és ne mond el senkinek! A pap jó volt, és nem mondta el senkinek...
  • Cuchulainn
    Egyrészt még nem is tudnék oda írni, másrészt meg hadd döntse már el mindenki magának mit tart szar viccnek. Én speciel sokkal jobban tudok röhögni egy ilyenen mint egy "hagyományos" viccen...
    Persze ez lehet csak az én egyedi elmebajom de akkoris :)
  • madfist
    a félviccről jut eszembe:
    viccmesélés a diliházban
    - 576
    - nee... az már szakállas
  • Sadist
    csak jeleztem, hogy a szarvicceknek van külön topikja a gumiban.
  • Cuchulainn
    - Apu, apu játszhatok a nagypapával?
    - Nem kisfiam, múltkor sem ástad vissza!
  • Cuchulainn
    Jaj, nemár hogy előzetes egyeztetés kell, hogy be lehessen írni egy viccet...
  • Sadist
    van neki topikja
  • rezsofiz
    ilyeneket még
  • Cuchulainn
    - Vigyázz, rád fog esni a margarin!
    - Ráma margarin?

sry...
  • Kori
  • CattiBrie
    ezekben a kommentekben található meg ez a vicc? :D
  • KraZ
    Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. De olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valószínûleg örökké fogok élni.
  • HUmanEmber41st
    ######### :) :)
    hehehe :)
  • pedestrian
    Ez viszont pont idevág. #18853
  • Mr_no_NaMe
    Én nem ismertem.
  • pedestrian
  • Dzsini
    ez a vicc benne, hogy csak a felét mondja el :) úgyis ismeri mindenki, elég lett volna csak pár szó.

mint amikor már számok alapján megy a viccmesélés: #17782, #17499, #16139, #13431, #6559, #3891, #550 ;)
  • Ams
    ez egy vicc fele...
  • Broafka
    "Kedves Testvérem!

1. Legközelebb kortyokat igyon, és ne döntse le egyben az egészet
    2. Nem teszünk jégkockát és citromkarikát a misekehelybe
    3. A misekönyv nem poháralátét
    4. Az oltár terítőjét nem használjuk szalvétának
    5. Tíz parancsolat van és nem tizenkettő
    6. Tizenkét tanítvány volt és nem tíz
    7. Nem utalunk a keresztre mint arra a "nagydarab T-betűre"
    8. Nem konferáljuk be Jézust és tanítványait mint "DJ JC-t és bandáját"
    9. Dávid Góliátot egy parittyával győzte le és nem "lőtte szitává a rohadt
    seggét egy Magnum 357-essel"
    10. A kígyó tekergett az almafán nem pedig az "Isten f@sza"
    11. Nem utalunk Júdásra mint arra "a f?szfej"-re
    12. A Pápa szent, nincs kigolyózva és nem nevezzük "Keresztatyának"
    13. Az Atya, a Fiú és a Szent Lélek nem a Fater, a Kiccsávó és a Kriptaszökevény
    14. Júdás harminc ezüst pénzen adta el Jézust és nem két fillérért, az Olajfák hegyén és nem a kínai piacon.

És egyébként is, a bűnösök a pokolra mennek és nem a büdös p?-ba.
  • Cuchulainn
    A kis Mariska nem túl jeles tanuló, különösen hittanból gyenge. Egyik nap éppen hittanórán ülnek, amikor a tanár feltesz neki egy kérdést:
    - Na, Mariska, meg tudod mondani, ki teremtette a világot?
    Mariska gondterhelten ül a helyén, emlékei között kutat, de nem nagyon talál, amikor a mögötte levő padban Pistike megszúrja egy tűvel.
    - Úristen! - ugrik fel Mariska.
    - Kitűnő - mondja elégedetten a tanár. Kicsit később újabb kérdést tesz fel a kislánynak:
    - És hogyan hívják a Megváltót, Isten fiát?
    Pistike ismét beledöfi a tűt.
    - Jézusom! - ugrik fel ismét Mariska.
    - Helyes a válasz - dicséri meg a tanár. - És azt is meg tudod mondani, mit mondott Éva Ádámnak, amikor megszületett a huszonharmadik gyerekük? Pistike ismét megszúrja.
    - Ha mégegyszer belém döföd azt a micsodát, letépem a mogyoróidat! - kiáltja a kislány.
  • Jhon Balu
    Egy eltévedt vándor elvetődik egy távoli tanyára. A háziak - egy házaspár - megvendégelik, majd felajánlják neki, hogy töltse ott az éjszakát. A vándor, mivel nagyon fáradt, köszönettel elfogadja a meghívást. A házaspárnak nincsen vendégszobája, ezért a hitvesi ágyban térnek nyugovóra mindhárman.
    A vendégnek tetszik a háziasszony, ezért az ágyban elkezdi simogatni. Az asszonynak is szimpatikus a fiatal utazó, ezért
    halkan odasúgja neki:
    Tépj le egy szőrszálat a férjem fenekéről, ha nem ébred fel rá, akkor benne vagyok egy kis szexben!
    A vendég letép egy szőrszálat, a férj nem ébred fel, így megtörténik a dolog.
    Kicsit később újra fellángol a szenvedély, megint egy szőrszáltépés, megint szex.
    Amikor aztán harmadszor is kitépi a férj hátsófeléből a szőrszálat, az méltatlankodva megszólal:
    - Már megbocsásson! Azt még elnézem, hogy a saját ágyamban döngeti a feleségem, de legalább ne a seggemet használja eredményjelző táblának!
  • Jhon Balu
    Hajnali 2-kor a férj felkelti a feleségét:
    - Drágám tessék a fejfájás elleni gyógyszered.
    Az asszony álmosan:
    - De nekem nem is fáj a fejem.
    - Akkor dugunk.
  • Magnumrolcsi
  • Magnumrolcsi
    " Legyen elég annyi, hogy még soha nem láttam ilyen különös tetteket ketchupos üvegekkel"
    ;DDD
  • CattiBrie
    :D
  • HUmanEmber41st
    Hát nem mai darab :)
    a "tolni" szóról asssszzzzoccccciálllltam:) :)
    (mert én ilyet is tudok ám!!! )
  • CattiBrie
    júúúj ezt naon naon régen hallottam :D
    legalább 10 éve.. de lehet h 15 :)
    tők jó :D
  • HUmanEmber41st
    Két kubikus beszélget:
    -És monnd csak, tifelétek hogy híjják a talicskátí?
    -Mifelénk nem hívják, hanem tolják...
  • jazzy
    :D:D:D:DD
  • Jhon Balu
    Milyen játékokat szoktál tolni???
    dömpert meg kisautót
  • Jhon Balu
    Egy fickó sétál hazafelé a koromsötét utcán jóval éjfél után. Az egyik kapualjból megszólítja egy nő:
    - Akarod, hogy tízezerért a mennyországba röpítselek?
    A férfi még sohasem fizetett nőnek, de mivel kicsit szalonspicces, gondolja kipróbalja.
    Odaadja a pénzt a nőnek, aki nem sokat késlekedik, lehúzza a sliccet és rögtön dolgozni kezd.
    Ekkor egy rendőr kerül melléjük és megkérdezi:
    - Maguk meg mit csinálnak itt?
    A férfi kétségbeesetten válaszolja:
    - A feleségemmel lejöttünk egy kicsit levegőzni, sétálunk egyet.
    Mire a rendőr:
    - Nem gondoltam volna, hogy ez itt a felesége.
    A férfi:
    - Én sem, amíg ide nem világított a lámpájával!
  • Jhon Balu
    Idős székely házaspár ül kint a teraszon békességben, mikor a néni megfogja a seprűnyelet és irgalmatlan nagyot rávág az öreg orrnyergére, hogy az felbukik székestűl. Felordít:
    - Asszony, megőrültél? Miért kaptam ezt?
    Mire a néni:
    - Azon gondolkoztam, hogy ötven éve együtt élünk és miattad nem volt még egyszer sem egy jó szexünk!
    Szép csendben üldögélnek vagy öt percig, mikor az öreg feláll és kegyetlenül hátbarúgja a nénit, hogy az legurul a teraszról.
    A néni felül a muskátlik között és rábődül az öregre:
    - Hát ezt most miért kaptam?
    Mire a bácsi:
    - Honnan tudod te, hogy milyen a jó szex?!
  • Jhon Balu
    A nőgyógyász előadást tart rengeteg nő előtt:
    - A kemény pénisztől méhrákot lehet kapni néhány éven belül.
    Mire az egyik nő közbeszól:
    - A puhától pedig idegbajt, azonnal.
  • desigo
    ez jó
  • Beast Machine
    *Fűűűűtyszóóó*
  • Shaman
    ööö
  • Vlala #20637
    Felmondó levél

Valódi felmondó levél az amerikai Zantex Computers egy alkalmazottjától, akinek a főnöke napokkal később szintén felmondott.

Tisztelt Mr. Baker,

Mint felsőoktatási intézményt végzett ember, minimálisak az elvárásaim.
    Ezek között első helyen áll, hogy feletteseim intellektuális képességei meghaladják a mezei mókusét. Kollégáim és személyem munkája közbeni folyamatos és idegesítő zaklatása alapján levonható a következtetés, hogy Ön korunk ritka genetikai szemete. Kifaggatni engem minden alkalommal, amikor az irodába sétál, minden egyes apró részletről amit csinálok, nem csak időm, hanem drága oxigén pazarlás is. Azért vettek fel, mert járatos vagyok a számítógéphálózatokban, Önt pedig látszólag azért, hogy elszórakoztassa az alkalmazottakat, valamint személyemet, ahogy a századik alkalommal próbálja megérteni a "kivág-beilleszt" fogalmát. Soha nem fogja megérteni a számítógépeket. Egy olyan egyszerű fogalom, mint a bináris, még mindig túl sok lehetőséget nyújt Önnek. Azt sem fogja soha megérteni, hogy miért utálják az emberek, de megpróbálom elmegyarázni, bár annyira fogja megérteni, mint azt, hogy mi az az IP cím. Csillogó új számítógépének több személyisége van, mint Önnek. Egész nap a házban járkál, hibákat keresve másokban. Jólöltözött oktalan kinézete hasznos volt amikor jelentkezett az állásra, de most, hogy felelősséget kellene vállalnia valamiért, áthárítja túldolgoztatott beosztottakra, reménykedve, hogy tudásuk fedezi az Ön alkalmatlanságát. Az igazgatói fejlődés világában Ön a kékes-zöld alga, amit mindenki felzabál és kinevet. Mivel valószínűtlen, hogy a helyzet egy teljes homloklebeny-metszés nélkül megváltozna, kénytelen vagyok benyújtani
    felmondásomat. Lenne azonban néhány búcsú gondolatom.
    1. Ha egy munkaadó felhívja ajánlólevelet kérve, a törvény tiltja, hogy lejárasson. A legártóbb amit mondhat, hogy "Nem nyilatkoznék".
    Az elkövetkező évek során barátaim ellenőrizni fogják véletlenszerű hívásokkal, mert tudom, hogy magától képtelen lenne őszinte emberként viselkedni.
    2. Ismerem a rendszer összes kódját, jelszavát, s tudom, hogy milyen jelszavakat használt az elmúlt öt évben. Ha megpróbál okoskodni, publikálom a "kedvencek listáját", melyet elmentettem a többi "hasznos" állományával.
    Úgy gondolom, hogy a cégvezetés nem tekint jó szemmel a "homo", "szex" és hasonló szavakra.
    3. Amikor kölcsönkérte a digitális kamerát, hogy "lefotózza az anyukáját", elfelejtett szólni, hogy közben lefényképezi önmagát is meztelenül a tükörben. Aztán, hűen műszaki-idióta személyiségéhez, elfelejtette letörölni őket. Legyen elég annyi, hogy még soha nem láttam ilyen különös tetteket ketchupos üvegekkel, de biztosíthatom, hogy egy csodálatos ajánlólevél elkészültéig biztonságos helyen kerültek tárolásra. Az ajánlólevélben kérem használjon helyesírásellenőrzőt; utálom kijavítani a hibáit.

Köszönöm figyelmét, s az ajánlólevelet kérem az asztalomra holnap reggel 8 óráig. Ha egy szót szól erről bárkinek, az összes visszataszító, eltorzult mániája nyilvánosságra kerül.

Soha ne próbálj kib...ni a rendszergazdával. Miért? Mert ő tudja, hogy mivel töltöd azt a sok szabadidőd!

Nagyszerű és dicső napot Önnek!

Mára ennyi, adtam Nektek egy kis olvasnivalót.
  • Vlala #20636
    Jogászpalánták

Kabodi Csaba, az ELTE jogi karának professzora évek óta javítja az írásbeli dolgozatokat, s egyszer már kötetbe is rendezte a juratuspalánták hajmeresztő historiái megfigyeleseit.

Vazul, miután megvakították, mehetett amerre látott...

Szent István valahol azt hallotta: azé a föld, aki megműveli.

Milyen tisztségeket töltött be Cromwell 1685-ben bekövetkezett haláláig?
    Vizsgázó 1: életfogytiglani diktátor
    Vizsgázó 2: lord-processor (LPC)

Julius Caesar magáévá tette Galliát, majd behatolt Angliába.

Az 1200 körüli krónika szerzője: Drogerius.

A pun háborúban nagyon sok római elpusztult. Ezek mind Romába költöztek és proletárok lettek belőlük.

Az esztergomi püspök lett a primás.

A kaszt zárt társadalmi csoport, ami között csak lélekvándorlással lehet mozogni.

Athénban azonban kitört a pestis, amelynek az idős Periklesz is áldozataul esett, ez kissé megviselte a várost.

Mi a hosszú kések éjszakája?
    Vizsgázó 1: Hitler megnyírbálta saját pártját.
    Vizsgázó 2: az SA csomó tisztjét megölték, mert azok melegek voltak.
    Vizsgázó 3: Lenin parancsba adta valakit öljenek meg.
    Vizsgázó 4: Az ókori spártai államban a rabszolgákat egy napra szabadon engedték, és a férfiak szabadon engedték, és a ferfiak szabadon legyilkolhattak őket.

Sztálin eredeti neve Dzsuvás Willy volt.

• Vlala #20635
    Késelési ügy kihallgatása:

Vádlott, hogy történt a haláleset?

Hát, baleset vót. Az úgy vót, hogy gyött a Gazsi, mebbotlott, oszt beleesett a nagykésbe. Oszt még ötször.