41236
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
De nem dobja le mert a kenyér félvén a prögőrúgástól leesik... -
Persze, ha Csaknorisz dobja le a kenyeret a konyhakőre, arra nem mernek felmászni a bacik, mer lepörgőrúgja őket jól. -
Miért? Egy padlót telepakoltak baktériumokkal, megnézték, hogy a friss kajára hogyan reagál[próbálták imitálni a valós helyzetet], és erre jutottak.
Amúgy Góggle.... -
Láttál már elefántot cseresznyefán?
Nem.
Na látod, milyen jól elbújt. -
Jegyeket, bérleteket, órákat, ékszereket! -
Szerintem a leggonoszabb emberek a BKV ellenőrök. Mindig azt kiabálják, hogy "Legyetek bélbetegek!". -
:DDDD -
A francia, az angol és a magyar arról beszélgetnek, hogy melyikőjük nyelvében van nagyobb különbség
a kiejtés és az írásmód között. Megszólal az angol:
- Mi Shakespeare-ként írjuk, és úgy ejtjük ki, hogy Sékszpír.
Megszólal a francia:
- Mi Bourdeaux-nak írjuk, és Bordónak ejtjük.
Erre a magyar:
- Mi úgy írjuk le, hogy "Mit tetszik mondani?", és úgy ejtjük ki, hogy "Hööö?".
-
Gy.k. ha az 5* ledomesztoszozott padlóra ejted le a zsírosknyereret ott hagyhatod egy óráig, akkor sem lesz rajta több baci, mintha 5 másodpercre ejtetted volna le. -
Ennek semmi értelme... -
Egy konyha padlójára pakolt baktériumokat, és azt vizsgálta. És azt is megállapította, ha tiszta padlóra esik, még több idő múlva is fel lehet venni! -
ez igazából olyan hogyha földre ejted le, nyílván ha bele ejted egy hatalmas szarkupacba, vagy egy tűzölgő lávába, akkor nem, de ne mindig a legextrémebb dolgokat nézzük már! -
Annyi se, kamu az egész. -
Ha pl fosba ejted akkor is? jo persze kerdo hogy ki a fene eszik szendvicset fos felett.
Jaj :D -
én úgy tudom 3 másodpercig, nem 5 :) -
C.W. Moeliker először jegyzett le tudományosan homoszexuális nekrofíliát vadkacsáknál:)
Jillian Clarke azt vizsgálta, hogy érvényes-e az "5 másodperces szabály", miszerint a földre ejtett étel öt másodpercig még biztonságos...
:D
-
jaaaaaajj :D
első kettőtől mára le vagyok fáradva :D:D -
Vlala #20697 Miért van hátul a mókus farka?
Mert elöl nem férne el, ott a mókus van! -
miért van az oroszlánnak farka?
-hogy ne a levegőben álljon a bolyt
miért van a zsiráfnak hosszú nyaka?
-hogy elérje a fejét!
miért van az elefántnak piros szeme?
-hogy eltudjon rejtőzni a cseresznye fán! -
:D -
Kiadták könyvben, meg lehet venni magyarul is -
Hehe , azok is naon unatkozhattak :D -
Te meg hiszel a mesekben ugye?
Es a jogaszpalantak nem hiszem, hogy altalanos iskola ötödik osztalyos törtenelem tananyagabol irnak dolgozatokat, es biztos nem ilyeneket. Föleg nem az ELTE-n. Azert ennyire nem rossz a szinvonal ott sem, szerintem, jollehet lejjebb olvashatjuk, hogy pingvinfingrol publikalnak. -
Ja, es az IgNobel Prize-rol van szo...
Bocs csak mashonnan masoltam es a topic cime lemaradt... -
Rossz helyre ment a link...na mindegy... -
A Darwin Awardhoz hasonlo, a Nobel díjat parodizalo dij, amely olyan hivatasos embereket dijaz, akik a szakmajukban valami irdatlan nagy baromsagot hordtak össze vagy valamilyen sulyosan fölösleges dolgot alkottak.
Neha masok is reszesülnek benne, mint peldaul az a francia cserkeszcsapat, amely megkapta a dijat az "Archeológia" kategoriaban, mert nagy környezettisztogatasi igyekezetükben, hogy megszabaditsak a vilagot a csunya graffitiktöl, ket 15.000 eves barlangfestmenyt is levakartak a sziklarol, ezzel megkönnyitve az emberiseg törtenelmenek öröksegét es a szegeny törtenelem tanulok helyzetet (ket festmennyel kevesebbet kötelezöen megtanulni, nagy megkönnyebbüles! ).
Eddigi dijnyertesek evekre felbontva.
Peace - Presented jointly to Claire Rind and Peter Simmons of University of Newcastle, in the U.K., for electrically monitoring the activity of a brain cell in a locust while that locust was watching selected highlights from the movie "Star Wars."
Szabadon magyarra forditva:
Béke kategória - Felajánlva Claire Rindnek és Peter Simmonsnak a Newcastle Egyetem munkatarsainak, amiert elektronikus uton figyelték egy sáska agysejtjét, miközben a sáska a Csillagok Háborúja kiválasztott részeit nézte.
Es egy kis hazai:
Fluid Dynamics - Presented jointly to Victor Benno Meyer-Rochow of International University Bremen, Germany and the University of Oulu , Finland; and Jozsef Gal of Loránd Eötvös University, Hungary, for using basic principles of physics to calculate the pressure that builds up inside a penguin, as detailed in their report "Pressures Produced When Penguins Pooh -- Calculations on Avian Defaecation."
Szabad forditas:
Többek között Gál Józsefnek az Eötvös Loránt tudományi egyetem munkatarsanak, amiert az altalanos fizika elveit felhasznalva kiszamoltak azt a nyomast, ami egy pingvinben keletkezik es ezt a "Keletkezett nyomás, mikor a pingvinek finganak" címü müvükben nyilvanossagra is hoztak. Eddigi díjnyertesek evekre felbontva. -
AHHH :DDDDD -
Nekem ezek is bejönnek :D
Amúgy:
-Honnan lehet tudni, hogy elefánt bújt el az ágyad alatt?
-Reggel bevered a fejed a plafonba... -
DÉ: D:D:D A:S:?D ASD:_F ?AS:_DAS :_D :AS_DA:SDA: SF?DAS:_ -
nem -
React #20684 Mellesleg igaza van Bandew-nak fölösleges fikázni a vicceket, mer mindenkinek más jön be! -
React #20683 Sztem aranyosak, főleg az elefántos :) -
Ez most a tipikus hisztis kisgyerek szinvonal. -
Törölhető mert mind vótmá...ha nem vótmá akkor jó lenne, de vótmá szal kussmá... -
Jó.
- Honnan tudod, hogy egy elefánt van a hűtődben?
- Látod a lábnyomát a vajban.
Az aprópénz megy az utcán, és egyszerre csak macskává változik. Megszólal
egy járókelő
-Nahát! Penny Már Ket.
- Miért nem lehet Pált megtalálni az erdőben?
- ???
- Mert Pál ma fa.
Felőlem ilyenekkel is tele lehet a topik, de aztán ne sírjatok, hogy esik a színvonal... -
A szar vicc topik azért van, hogy mindenki a SZÁMÁRA szar vicceket beírja oda. Ha valakinek tetszik egy vicc akkor ide írja be. Ha valakinek nem tetszik az meg ne jöjjön a "van neki topikja" dumával, mert ez teljesen szubjektív vélemény és mivel ez egy fórum, senki nem húzhat szabályokat a viccmesélésre!
(meg eggyébként sem, mert hülyeség) -
Igaz történet következik:
Alber Einstein kölökkorában elég későn kezdett el beszélni, szülei aggódtak is miatta. Egyszer azonban ebéd közben minden előzetes jel nélkül megszólalt Albika:
-Túl forró a leves! (Die Suppe ist zu heiß!)
A szülők nagyon megörülnek, kérdezik is, miért nem szólalt meg egészen idáig. Mire a válasz:
-Eddig minden rendben volt. (Bisher war es alles in Ordnung.) -
szvsz tízszer jobb mint a részeg pap miséje(vagy bármelyik mosolyra sem gerjesztő vicc próba), szal keep up the good work
-
bakker :) -
HUmanEmber41st #20675 És ráadásul itt is vótmá.. :( :( most nincs kedvem keresni..