41236
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • cement
    ez kurvajo :DDD
  • aston shell
    elszallt a zidegreccccerem :)
  • jazzy
    Tudtam, hogy belekotsz, mint altalaban mindenbe. :D
  • CattiBrie
    flémet xar viccel büntetni... hmmm :D
  • Braveheart
  • aston shell
    lol! legyetek kedvesek befejezi ezt a civakodat arrol, hogy volt-e mar az a bizonyos vicc, mert elszall az eletkedvem!! :) elore is koszi!
    vicc:

jozsika es pistike beszelgetnek az utcan:
    -te figy` jozsi! mi bajod van neked?
    -kepzeld baratom! bannoltak az sg forumrol!
    -ne mondd! miert?
    -az igazi okot nem tudom, csak annyit mondtak, hogy vóóótmáá ilyen eset!

• akyyy
    láttam és nem szarom le magasrol hogy votlmár, hanem inkább megkérlek , emlékezz melyik VÓTMÁ! visszaolvasni tucce??
  • Csibe001
    HEHE, ugyanezt mondtam én is :))
  • jazzy
    Feltunesi viszketegseged van? Legyel kedves befejezni a votamazast, aki latta mar tudja hogy volt, aki nem az meg magasrol leszarja hogy votma. Irj be viccet. Kosz.
  • Sephi
    VOTMA.
  • Agy Halott #20864

A néger elmegy a dokihoz, mert fáj a torka. A doki megvizsgálja a néger torkát, majd azt mondja:
    - Jó, most álljon négykézláb!
    A néger csodálkozik, de a doki biztos tudja, mi a dolga, hát lemegy négykézlábba.
    - Jó, most menjen a rendelőnek abba a sarkába négykézláb - mondja a doki.
    A néger csodálkozik, de odamegy. A doki nézi egy darabig, majd mondja:
    - Jó, most menjen a rendelőnek a másik sarkába négykézláb!
    A néger megint csodálkozik, de odamegy. A doki megint nézi egy darabig, majd mondja:
    - Jöjjön vissza ide középre, álljon fel, felöltözhet!
    - Doktorúr! Mondja el, hogy mi a bajom, mert ilyen kivizsgálásban még nem volt részem soha és nagyon aggódok!
    - Nyugodjon meg! Azt már az elején tudtam, hogy magának torokgyulladása van, csak tegnap vettem egy fekete dohányzóasztalt és nem tudtam, hogy hova rakjam!!!
  • FOXX supreme
    Michael Jackson és Sylvester Stallone bemennek egy templomba. Az ajtón beérve fogadást kötnek, hogy ki előtt fog a pap előbb keresztet vetni. Jacko leül az orgonához és elkezd rajta gyönyörűen játszani, míg Stallone leül a padok közé, felrakja a lábát, és elkezdi köpködni a szotyolát. Kis idő múlva Jacko ámulva látja, hogy a pap keresztet vet Sly előtt.
    Mikor kimennek a templomból jackson megkérdi:
    - Ezt meg hogy csináltad? Én gyönyörűen játszottam az orgonán, te a lábadat lógattad és szotyiztál és mégis előtted vetett keresztet a pap.
    Mire Sly:
    - Az úgy volt, hogy odajött hozzám a muksó és azt mondta:
    - Felállsz(felfelé mutat), összeszeded a szemeted(lefelé mutat), szólsz a haverodnak, hogy ne ba...gassa az orgonát(ballra mutat) és kitakarodtok a templomból(jobbra mutat).
  • Lynx_TWL
    "2 naposan ivarérett" :DD
  • FOXX supreme
    van benne egypár igazság...
  • Mr_no_NaMe
    Vazz
  • Sadist
    Hát, politikailag nem valami korrekt
  • Bandee1987
    ez a divizio88.com/humor.html-ben van meg asszem (FIGYELEM, ERŐSEN NYILAS ÉRZELMŰ OLDAL!)
  • peet69
    beteg
  • zoviet
    Cigányfajták:

Közönséges cigány:
    Valamennyi cigányfajta közül ez a legelterjedtebb. Hazánkban sokfelé elofordul,
    kedvenc tartózkodási helyei: napsütötte szemétdombok, csatornák. Igen veszélyes
    fajta, irtása több, mint ajánlott! Bármilyen környezetben, pl.: rádióaktív
    sugárzással szennyezett területeken, vagy mérgesgázzal telített helyiségekben is
    elemében van. A legszélsoségesebb körülményeket is könnyedén elviseli (sajnos).
    Fogságban is jól szaporodik. A nosténycigány egyszerre 6-24 kölyköt ellik. A
    vemhesség ideje 1-2 hónap. Ha kedvezoek a feltételek, ugyanabban az évben 12-24 alom
    is világot láthat. A a fiatal egyedek hordákba tömörülnek, és kötözködnek,
    szemétkednek fajtársaikkal és az emberekkel. Irtási tipp: igen nagy kaliberu
    géppuska, vagy vállról indítható rakéta.

Csöves cigány:
    A legártalmatlanabb cigány, mivel mindig alkohol befolyása alatt áll.
    Ismertetojele: a cigányokra jellemzo sötétbarna borszín, émelyítoen büdös, tespedt
    seggszag. Intelligenciahányadosa magasabb a többi cigányénál, bár az övé is inkább
    a nullához van közelebb, mint a háromhoz. Éppen ezért kiszámíthatatlan és igen
    agresszív, de veszélytelen faj. Védekezési tipp: boxer, vagy acélbetétes bakancs.
    Nem védett!

Döglött cigány:
    A legszelídebb és legártalmatlanabb faj. De sajnos elég ritka. Azért, ha
    találkozunk ilyennel, pl.: romos házakban, ne felejtsünk rányomni egy szép,
    ragadós, mélyrol felkrákogott, zöld túrhát, majd szelíd \"Kurva anyádat te mocskos
    cigány!!!\" mondattal hagyjuk nyugodtan magára ezt az igen békés természetu,
    szimpatikus cigányfajt. Szaporítása tulajdonképpen könnyu lenne, csak ez a módszer
    törvényes kereteken kívül esne (Magnum vagy Beretta). Azért reménykedjünk, hogy
    egyszer majd ez a faj lesz túlnyomó többségben.

Dolgos cigány: Na ilyen nincs!

Kubikus cigány:
    A kubikus cigányfajta vezére: a vajda, melyet dagadt teste, drótacél vastagságú
    nyaklánca különbözteti meg fajtársaitól. Különösen nagy étvágyú ez a faj, de csak
    munkaido alatt. A falkából egyszerre csak egy cigány \"dolgozik\", a többi árnyékos
    helyre húzódva figyeli, miközben jóízuen söröznek. Csakúgy, mint a többi cigus, a
    kubikus cigány is feltunoen barna testszínnel rendelkezik. Esze nyilvánvalóan
    nincs. Ha megtámad egy ilyen minket, van egy hatásos módszer, amellyel garantáltan
    eluzhetjük közelünkbol. Kiáltsunk rá: Munka! De vigyázat, könnyen összekeverhetjük
    ezt a fajt az oláh cigánnyal (amit lentebb részletesen ismertetünk), akikbol ez a
    kijelentés már egészen más hatást vált ki.

Oláh cigány:
    A leggaládabb, szemét, rosszindulatú, igen veszélyes fajta. Benne minden negatív
    cigánytulajdonság megtalálható. Ami mozdítható, az nincs biztonságban. Fo fegyvere
    a zsebkése, melyet mindenhova magával visz. Kedvenc jármuvük a Lada, amely
    legtöbbször piros színu, de a Bkv járatait sem vetik meg. Különösen éjszaka aktív.
    IQ szintje hihetetlenül alacsony, antiszociális, obszcén szavakat eloszeretettel
    használ. Fo tápláléka a szotyi, melyet más cigányfajtáktól zsákmányol. Kedvenc
    tartózkodási helye: a lombkorona magsságában, különösen ha almafa és ráadásul a
    szomszédé. Szaporodása nem évszakhoz kötött. Párzáskor a kancigány igen agresszív,
    emiatt a falkán belül komoly, véres verekedések szoktak kitörni. A domináns hímhez
    általában 35-50 nosténycigány tartozik, melyek folyamatosan tüzelnek. Az oláhcigány
    a börtönben telel, de akad olyan is, amelyik az egész életét ott tölti. Igen szemét,
    szívós faj. A szabadidejüket játékokkal ütik el, pl.: gyufázás, stb. Védekezési
    tippek: shotgun, tank, tankelhárító ágyú, katyusa, atomrakéta, vagy legalább egy
    280 tagú skinhead banda. Irtása nem ütközik törvénybe, minden állampolgárnak
    istenadta joga. Nem védett, szabadon, engedély nélkül vadászható.

Büdös cigány:
    Különlegesen meleg, nyári napokon találkozhatunk ezzel az egyáltalán nem ritka
    cigányfajjal. Mint neve is mutatja, meglehetosen büdös. Több alfaja is van: A
    szarszaggal keveredett húgyszagú cigányt másképpen büdös szarszagú cigánynak
    (cigus fekalicus) nevezzük. A csatornaszaggal halványan elkeveredo láb, de annál
    erosebben érezheto szar, fos, húgy, száj és bélszagot árasztó alfajt büdös
    koktélcigánynak nevezzük (cigus choctellicus) És végül, de nem utolsósorban a
    legbüdösebb alfaj a cigus undoritis, vagyis a gátlástalanul büdös, orrfacsaró,
    szarevo cigány, mely annyira szagos, hogy az már tényleg a mesékbe illo.
    Elofordulási helyei:
    Szinte bárhol, a szemétdomboktól a cseppkobarlangokig. Mivel minden cigány büdös,
    ezt a fajt a lehnehezebb kiszúrni a többi cigány közül. A területszerzés fontos
    része silány életüknek, hiszen kosz, szar hiányában hamar elpusztulnak. De végül
    is, kit érdekel… Irtási tipp: 1.) Próbáljuk meg egy gusztusos kis szardarabbal
    becsalogatni egy tisztavizu strandra. A cigány a tiszta vízben hamar elpusztul. 2.)
    Szerezzünk be egy billenoplatós teherautót, majd egy alkalmas pillanatban borítsunk
    rá néhány tonna szemetet. A büdös cigánynál ez a „természetes halál”.

Purdé cigány:
    Valamennyivel nemesebb ez a faj. Kotoréképíto cigánynak is hívjuk, mivel a
    kancigány egy meglehetosen büdös és undorító kotorékot épít, amit mi putri-nak
    nevezünk. A putri általában papírdobozokból és egyéb környezetszennyezo anyagokból
    épül, ami ideális egy alom felnövéséhez. A putrit általában pont rossz helyre építi
    a gondos hím, ezért ne habozzunk átmenni rajta egy Volvo homlokrakodóval. A
    kancigány területe érdekében bármire képes, ezért csak a következo eszközökkel
    menjünk felségterületére: 1 db 30cm-nél hosszabb bozótvágó kés, 1db rakétaveto
    +5db páncéltöro rakéta, 15 db kézigránát, 2 db csobomba, 4 db atomtöltet,
    44-es Magnum +500 golyó. Ezzel az alapfelszereltséggel talán megússzuk a dolgot.
    Vigyázat! A nostény sokkal veszélyesebb, mint a hím. A purdé cigány második neve:
    barna özvegy => párzás után kinyírja a hímet (ami nem baj), tehát legyünk nagyon
    óvatosak!

Nepper cigány:
    Foleg aluljárókban találkozhatunk ezzel az egzotikus cigányfajjal, amint különbözo,
    illegálisan szerzett árucikket próbál rásózni az arra tévedo emberekre. Igen félénk
    faj, rendort látva azonnal elmenekülnek, és csak a veszély elmúltával térnek
    vissza territóriumukba. Egy igen veszélyes alfaja van: a commander cigány.
    Hazánkban szinte csak az újpesti bolhapiacon fordul elo, petárdától a rakétán
    keresztül a pisztolyig szinte minden található náluk. Óvakodjunk tolük!
    Irtási tippek: kifejlett dobermann, duplacsövu vadászpuska, aknaveto.

Hologram cigány:
    Színei miatt kapta ezt a nevet. Teste feltunoen sok színben pompázik, ez hátrányos
    faját tekintve, mivel így képtelen környezetébe (a mocsokba) beilleszkedni.
    Alapszíne barna, szeme körül zöldeskék, nemritkán lila foltok díszelegnek.
    Mocskos, kékszínu munkásgatyája sokszor szarfoltokkal tarkított, kézfeje fekete a
    kosztól, végtagjai piroslóan sebesek, haján a szivárvány minden színét fellelhetjük,
    mivel vastagon olajos. Pofáját sárgás, rohadt kajadarabok éktelenítik, szeme
    barnás-zöld. Természete: ketto- vagy többszínu. Veszélyes!

Vályogveto cigány:
    Másnéven: szartúró kohány. Nevét onnan kapta, hogy sárral kevert, disznószar alapú
    masszából 3 oldalú, 5 szögu, gömbalakú, de téglatest formájú tetraéder téglákat
    formáz, ebbol építi kiba*****ul büdös, de annál is undorítóbb otthonát. Az
    építoanyagot általában lopja, ha nincs építoanyag, nem adja fel, hanem újfent
    lop magának. Inni kizárólag kocsmába jár (hitelbol).
    Lelkiismeret furdalás nélkül irtható. Bevált módszer a vályogputri alá egy darab
    C4-es töltet.

Kovalens cigány:
    Tulajdonképpen ártalmatlan faj, csak a pofája nagy. Mint azt a neve is mutatja,
    kötözködo fajta. Nem kell komolyan venni, de azért nyugodtan ba***unk le neki
    4-25-öt. Nem védett. Irtási tipp: 19kg-os buzogány vagy mérgezett nyílvesszo.
    A legjobb: UZI 9mm +600 golyó.

Román cigány:
    Íme, egy mutáns! Az oláh cigány után a legundorítóbb eme faj. Két féreg fajta
    keveréke ez az organizmus. E genetikai hulladék a cigányokat is meghazudtoló
    szemétséggel rendelkezik, a kisebb piaci lopásoktól a kocsifeltörésig mindent
    csinál - természetesen csak, ami illegális.
    Bankot nem rabol, mert ahhoz teljesen hülye. Nem mintha amúgy is okos lenne, de
    azért az idosebb nénik retiküljét könnyuszerrel elrabolja. Iskolába nem igazán
    szeret járni, ritka az olyan román cigány, melynek megvan a 3 általánosa. Szellemi
    színvonala vetekszik egy, a petébol frissen kikelt svábbogáréval.
    Qrva unintelligens. Nosténye évenként 17-83 utódot hoz világra, melyek a trágár
    szavakat azonnal megtanulják. A fiatal egyedek csak azt hajtogatják: Baszd meg az
    anyád! Az idosebbek meg is teszik. A fiatal román cigány már 2 naposan ivarérett.
    A felnott hímek veszélyt jelenthetnek az utódokra, s csak a nosténynek köszönheto
    életben maradásuk, de elofordulnak negatív példák is, amikor a nostény képtelen
    utódai védelmezésére (alkohol vagy drog hatása alatt áll), ilyenkor a hím megöli
    utódait. Meg ne akadályozzuk! Sot! Segítsünk neki, majd, ha végeztünk a hímet és
    a nostényt is nyírjuk ki! Irtási tipp: bomba.
  • Mayday
    Jaja, igazad van, ezt en is eszrevettem mar :)

Ha xy mar ismeri a viccet, akkor rogton benyomja a topicba, hogy Votma, meg ha nem is volt.
  • Match

Én csak azt utálom ebbe a vótmázásba hogy néha olyan dolgokra mondják ami kurvára egyszer sem szerepelt a topicban, csak ő hallotta/látta valahol.
  • Sephi
    Naon fontos most ez itt megbeszelni.
  • McGrady
    Akkor írjuk ki bannernak, hogy mielőtt valaki be akar írni egy viccet, keressen rá, hogy megvan-e már, és ha 1 éve írták utoljára akkor belehet tenni mégegyszer :D
  • keeper2
    Aki eddig még nem olvasta el és el akarja, az nyugodtan vissza tud léptetni és elolvasni a régieket, aki viszont olvasta már azt meg zavarja, mert kissé unalmas sokszor olvasni ugyanazt. Bár, mondjuk egy évre visszamenőleg nem olyan probléma, de az az igazi gáz, ha egy hét alatt 3x idekerül, mert a nagy laza csávók olvassák egy vicclapon és gyorsan beírják minden vicc topicba, persze azt sosem nézik, mit szoktak oda írogatni, így néha az is előfordul, hogy pont ugyanaz a vicc kerül egymás mellé a hozzászólásokban.
  • Csibe001
    Sajnos ez a fórummal jár...amúgy meg feltünési viszketegség szerintem.
  • McGrady
    ajjbazz, mire jó ez a sok vótmázás, biztos van aki nemlátta, az meg jót röhög.
  • Sephi
    Aszem votma 10x :D
  • Broafka
    vótmá :D
    tudom, mert én írtam be :)
  • Jhon Balu
    Egy új lelkész annyira lámpalázas volt első szentbeszédekor, hogy
    alig
    tudott megszólalni.Második szentbeszédje előtt felkereste hát a
    feljebbvalóját, és megkérdezte, hogyan tudná leküzdeni
    idegességét. Azt
    a választ kapta, hogy tegyen egy kis vodkát a misekehelybe, és
    néhány
    korty után már mindjárt lazábban fogja tudni folytatni.
    A következő vasárnap a lelkész gyakorlatba ültette a tanácsot, és úgy
    érezte, hogy még hatalmas égzengés közepette is tudna beszélni,
    egyáltalán: pompásan érezte magát.
    Amikor visszatért a plébániára, talált egy levelet a feljebbvalójától:
    Kedves Testvérem!
    1. Legközelebb kortyokat igyon, és ne döntse le egyből az egészet!
    2. Nem teszünk jégkockát és citromkarikát a misekehelybe.
    3. A misekönyv nem poháralátét.
    4. Az oltár terítőjét nem használjuk szalvétának.
    5. Tíz parancsolat van, nem 12.
    6. 12 tanítvány volt, nem 10.
    7. Nem utalunk a keresztre, mint arra a nagydarab T betűre.
    8. Nem konferáljuk be Jézust és tanítványait mint DJ JC-t és bandáját.
    9. Dávid Góliátot egy parittyával győzte le, és nem lőtte szitává a
    rohadt seggét egy Magnum 357-essel.
    10.A kígyó tekergett az almafán, nem pedig az Isten f*sza.
    11.Nem utalunk Júdásra, mint arra a f***fej-re.
    12.A pápa szent, nincs kigolyózva, és nem nevezzük Keresztatyának.
    13.Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nem a Fater, a Kiscsávó és a
    Kriptaszökevény.
    14.Júdás harminc ezüstpénzen adta el Jézust, és nem 2 fillérért, az
    Olajfák hegyén, és nem a kínai piacon. Egyébként a bűnösök a
    pokolra
    mennek nem a büdös p*-ba.
  • Dying Soul
    (Y)

Zsoákin, Szerdzsió, Csávi. Na jó elég, hányinger kerülgetett.
  • B0B0
    'A legrövidebb könyvek' listához:

Léderer Ákos: játékosok, akik nevét helyesen mondtam ki
  • Vlala #20843
    Ez hír, nem vicc, de tényleg a Viccek topicban a helye :)el tudom képzelni, ahogy pampog a rendőrön.
  • AnuluWork #20842
    Protézis nélkül akarta megharapni a rendőrt
    [2006.06.15]
    Többször megpróbálta megharapni egy német áruházi tolvaj az őt lefülelő rendőrt. Az egyenruhás azonban nem szenvedett sérüléseket, mert a 70 éves bolti szarka otthon hagyta a protézisét.
    Az idős tolvaj egy pólót akart elcsenni, mikor a rendőr lefülelte és megpróbálta őrizetbe venni. A férfi azonban támadásba lendült, de mivel nem tette be aznap protézisét, fogatlan ínyével csak összemaszatolta a rendőr uniformisát.
    (reggel.hu)
  • Broafka
    -Elnézést kérek, de a pályaudvart keresem
    -Semmi gond, keresse csak tovább
  • Shaman
    lál
  • McGrady
    :DDDD
  • YaniMan
    Szüli
    Biztos vótmá, de teccik jól:
    -Elnézést, itt vizsgálják a süketeket?
    -Mi van?
    -Tessék?
  • Broafka
    én így ismertem, ahogy most írtad, és szerintem jobb is így...
  • McGrady
    ja, vagy:
    -Jónapot, maga a tánctanár?
    -Lófaszt, én az illemtanár vagyok!

(nem érdekel hogy vótmá, biztos van aki nem ismeri)
  • Voltan
    Variációk 1 témára:

-Halló, jó napot kívánok, Illemtan és Tánciskola?
    -Faszt! Csak illem.