41236
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
:DDDDDDDDDDD -
Doma #21033
[hangosan felnevet]
-
Ha még nem volt:
Mit mondott Materazzi Zidane-nak?
"Úgy focizol, mint egy magyar!"
"Zizou! Félrenyeltem a rágóm! ...Segíts..."
- Gondoltál már arra, mennyivel jobb idő van a légkondis öltözőben, Zizu?"
- Igazad van, Matti...
"Te, Zizu, izzad a homlokod, a pólómba törölheted..."
"Fogadjunk egy piros lapba, hogy nem mersz megfejelni!"
"Zidane, azt mondják a Juve-játékosok, hogy fogazik az asszony, de az
interes csapattársaim meg voltak elégedve....."
"Azt mondta a Gyurcsány, hogy te is arab terrorista vagy!"
"Yazid, én vagyok az APÁD!" -
-Name?
-John
-Age?
-32
-sex?
-twice a week
-No! Male, or female?
-Male, and female, sometimes animals too. -
A szőke, a barna, meg a fekete nő ül a presszóban és beszélgetnek.
- Képzeljétek - mondja a fekete -, tegnap este ahogy keféltünk a
Bélával, véletlenül megfogtam a golyóit, hát tisztára hideg volt.
Másnap a barna is mesél:
- Képzeljétek, tegnap este mi is keféltünk a Zolival és kíváncsiságból
én is megfogtam a golyóit, hát neki is totál hideg volt.
Harmadnap megint összejönnek, hát a szőke feje bucira van verve, kék-zöld meg lila.
- Hát veled mi történt? - kérdezik.
- Az úgy volt, hogy mi is keféltünk tegnap este a Jocival és én is
megfogtam neki és neki is hideg volt.
- És?!
- És mondtam neki, hogy: "Jé, a te golyóid is hidegek kefélés közben,
mint a Béláé meg a Zolié.". -
- Vezetékneve?
- Kovács.
- Keresztneve?
- István.
- Házas?
- Nem.
- Neme?
- De nem ám! -
Suliban:
- Sziasztok gyerekek! Holnap be fog jönni egy tanfelügyelő bácsi és
kérdezni fog tőletek egy pár kérdést. Most szúrópróbát teszek veletek. Pistike! Neked mi a kedvenc állatod?
- Kutya!
- Miért?
- Mert szép nagy a füle!
- És miért olyan szép nagy?
- Mert Darlingot eszik!
- Ügyes! És neked Juliska? Mi a kedvenc állatod?
- Cica!
- Miért?
- Mert szép fényes szőre van!
- Miért fényes a szőre?
- Mert mindig kikefélem!
- Ügyes! És neked mi a kedvenc állatod, Móricka?
- Lepényhal!
- Miért?
- Mert olyan szép lapos!
- És mitől olyan lapos?
- Mert megkúrta a bálna!
- Ejnye Móricka! Nem szabad ilyet mondani! Találj ki valami mást.
Másnap reggel.
- Sziasztok gyerekek! Én vagyok a tanfelügyelő bácsi és most kérdezek
tőletek pár kérdést.
A tanbá addig kérdezi a gyerekeket, míg Mórickára nem kerül a sor. A
tanárnő tiszta ideg.
- És neked, Móricka, mi a kedvenc állatod?
- A béka!
A tannő szívéről leesett a kő.
- És miért szereted a békát?
- Mert olyan szép nagy gülü szeme van!
- És miért van olyan szép nagy gülü szeme?
- Mert látta, ahogy a bálna megkúrta a lepényhalat! -
Áll a székely a bíróság előtt emberölés vádjával, kérdi tőle a bíró:
- Na Áron, hogy is volt az az eset?
- Tekintetes bíró úr! Há' úgy vót, hogy eszem a banánt bicskáva. Eldobom a héját. Gyün a román. Elcsúszik a héjján, oszt zsupsz bele, pont a bicskámba! Oszt még hatszó'! -
már javasoltam neki!
legalábbis mondtam hogy egy darab papírra írja le, akkor meg azzal jött hogy azt meg úgyis elveszteném :) (van benne valami ;)) -
ez tényleg jó ötlet :D
Neonak: ez marha jó, rengeteg igazság van benne, mondjuk azért van benne olyan is amivel azért nem értenék egyet, ez tetszik! -
mond meg neki, hogy írja le e-mailben.. -
Bármi, amit 6 hónapnál régebben mondtunk nem felhasználható vita közben. Igazából minden megjegyzésünk érvényét veszti 7 nap után.
már most ez a kedvencem :D
én amúgy is elég szenilis vagyok, és a barátom(nőm) mindig ezzel piszkál hogy már egy csomószor mondta, és hogy 2 hete is megemlítette meg ilyenek... -
off:
Ez igen!!!!!!!
kinyomtatom, és kiakasztom mindenhova a lakásban. leginkább a wc ajtó belső fele a legideálisabb! -
nya, ezt majd bedobom :)))
ha kapok egy kurv@ nagy pofont, te leszel az oka!! :) -
mindenek előtt:
1.: bocs, ha volt már
2.: forrás: loydi.freeblog.hu
Működési szabályzat
barátnők részére
Állandóan halljuk a különböző "szabályokat" a nők részéről. Na most itt a másik oldal. Ezek a MI szabályaink! Jegyezd meg... Mindegyik pont SZÁNDÉKOSAN az 1-es számot kapta, mert egyformán fontosak!
1. Tanuld meg használni a WC-ülőkét. Nagylány vagy. Ha fel van hajtva, hajtsd le. Nekünk felhajtva kell, nektek lehajtva. Sosem hallotok minket arról panaszkodni, hogy megint lehajtva hagytátok.
1. Vasárnap = sportok. Ez olyan mint a holdciklus vagy az apály-dagály váltakozása. Törődj bele!
1. A bevásárlás NEM sport. És nem, soha nem fogunk rá akként gondolni.
1. A sírás = zsarolás.
1. Azt kérd, amit akarsz. Tisztázzuk: A finom utalások nem működnek! A nyomatékosított utalások nem működnek! Az egyértelmű utalások sem működnek! Csak mondjad!
1. Az Igen és Nem tökéletesen megfelelő válaszok szinte minden kérdésre.
1. Csak olyan problémával gyertek hozzánk, aminek megoldásában a segítségünket kéritek. Erre vagyunk valók. Szimpátiáért ott vannak a barátnőitek.
1. Az a fejfájás, ami 17 hónapja tart, az már betegség. Menj orvoshoz!
1. Bármi, amit 6 hónapnál régebben mondtunk nem felhasználható vita közben. Igazából minden megjegyzésünk érvényét veszti 7 nap után.
1. Ha nem úgy öltözködtök, mint egy sorozatszereplő, akkor ne várjátok el, hogy úgy viselkedjünk, mint a szappanopera-szereplők.
1. Ha azt gondolod, hogy kövér vagy, valószínűleg úgy is van. Ne kérdezz minket!
1. Ha az, amit mondunk kétféleképp érthető és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor mi a másikra gondoltunk.
1. Megkérhettek, hogy csináljunk meg valamit, vagy megmondhatjátok, hogy milyen legyen. De azt ne, hogy hogyan. Ha már tudod, hogyan lehet a legjobban megcsinálni, tedd meg magad!
1. Amikor csak lehet, a feltétlen szükséges mondanivalódat a reklámok alatt mondjad el!
1. Kolumbusz Kristófnak nem volt szüksége iránymutatásokra. Nekünk sincs.
1. MINDEN férfi csak 16 színben lát, mint a Windows alapbeállításnál. Például a barack az egy gyümölcs, nem szín. A padlizsán az zöldség. És fogalmunk sincs, mi az a mályva.
1. Ha viszket, megvakarjuk. Így szoktuk.
1. Ha azt kérdezzük mi baj és azt mondjátok "semmi", akkor úgy viselkedünk, mintha semmi baj se lenne. Tudjuk, hogy hazudtatok, de nem éri meg a zűrt.
1. Ha felteszel egy kérdést, amire nem akarsz választ hallani, akkor olyan választ fogsz kapni, amit nem akarsz hallani.
1. Ha valahova el kell mennünk, bármit is viselsz, az nagyszerű. De tényleg.
1. Ne kérdezd meg, hogy min gondolkodunk, kivéve ha felkészülten tudsz beszélgetni olyan témákról, mint a futball, lőfegyverek vagy versenyautók.
Ugye, hogy nem is olyan bonyolult? -
ez bün tet!!!!! -
És: Megy a Gőzős, Megy a Gőzős Kanizsára -
jajó,mind1 :-p -
Ez tényleg jó ! :)
"majd pedig abroncsok alsó tesztelésére használják fel" = kerék alá tesznek :D -
-
2. Katalinka szállj el, te süsü:D -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
1. Csigabiga gyere ki...
2. Katicabogárka száljj el,jönnek a törökök...
3. ..aki ne lép eccerre,nem kap rétest estére..
4. Csipp-csipp csóka,vakvarjúcska
5.Megy a vonat megy a vonat Kanizsára....
:-p -
Vajon melyik gyerekdalra gondoltunk?
1)
Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy ingatlanát záros határidőn belül hagyja el, az annak külső felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipai termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelőre két napi fejadagot tesz ki.
2)
Sürgős figyelmeztetés minden kiskorú Katalin nevű lakosunk részére!
Tudomásunkra jutott, hogy hazánkba betört oszmán csapatok Önöket célpontjuknak tekinthetik. Áldozataikat először mély nátrium-kloridos forrásban szeretnék megmeríteni, majd pedig abroncsok alsó tesztelésére használják fel. Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a nagy sebességel közeledő oszmán csapatok megérkezésük után fejlövéssel történő kivégzést foganatosítanak.
3)
Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán, mivel számukra rétest biztosítani nem áll módunkban. Emellett felhívnánk viszont a figyelmet az említett táplálék pozitív tulajdonságaira, valamint arra, hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt az ételtípust írják elő a hivatalos szervek.
4)
Mivel a körzetünkben észlelhető csókák csípése madárinfluenzával fenyegethet, valamint látásában korlátozott kis korú varjak jelenléte is aggodalomra adhat okoz, gyermekünk keresztanyja kétlóerős járművéért küldetett. Meg kell azonban tagadnom ezt a kérését, mivel e közlekedési eszközt szintén potenciális veszélyforrások, pontosabban tollas baromfi(a)k foglalták el.
5)
Teljesen felújított, eredeti meghajtással rendelkező nosztalgiavonat indul a második vágányról Kanizsa állomásra. Megerősítjuk, hogy a vonat a kanizsai pályaudvarra megy. A szerelvény elején az irányítási funkciókért a gépész-menedzser felel, ő az, aki a szerelvényt hajtó mozdony irányvektorát és sebességét meghatározza. Más források szerint vonatkísérőként az utolsó kocsiban tartózkodik az a töltött tésztaféleség, amelynek feje táplálkozásunk egyik legfontosabb gumós gyökérnövényévé alakult. -
áááá getz`!!!4 -
NKristof #21009 Nagypapa öltözködik, a kisunoka tágra nyílt szemekkel nézi miközben alsógatyát cserél.
-Naaaagypapa, nekem mikor lesz olyan a lábam között?
-Majd ha apádék elmentek itthonról. -
HUmanEmber41st #21008 Politikai:
I.Fletó biciklizik az utcán.
Mivel rentgeteg a kátyú, jó nagyot zakózik.
Arra jön Viktor és kérdi:
-Mi van elbuktál?
-Á dehogy! Ez az új egyensúly-programom.. -
HUmanEmber41st #21007 BAZZZZ !!!! és ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
:D:D:D:D:D -
:D:D:D VB-s topikban is van egy csomó flash erről. kurva poénok:D -
Prank #21005 jó:) -
NEM LEHET KIHAGYNI :D -
ÁÁÁÁááááááá :D:D:D -
Már bocs de nem költöttem át!
Nem tom miröl beszélsz! -
én már írtam, de te aztán még egyet sem...
no comment, és még én szólok be... -
jók(y) -
Ennek még van folytatása is, valami ilyesmi:
Egy német, az a legprecízebb ember.
Két német már egy új tudományos felfedezés.
Három német már egy világháború.
Magyarokkal pedig a vége olyasmi, hogy három magyar pedig már 6 különböző politikai párt. Ezt valamikor még egy külföldi mesélte ősöméknek, mikor Németországban voltak, még jóval 89 előtt. Akkor persze csak jót röhögtek rajta, de azóta rájöttek, hogy igaz :) -
KnightRider #20998
Mit kapsz, ha keresztezel egy nyugatnémetet egy keletnémettel?
Egy arrogáns munkanélkülit! -
peet69 #20997 akkor én dobom az utolsót ^^ -
KnightRider #20996
Jó, elb@sztam! Az vesse rám az első követ, aki még soha sem tett ilyen szörnyűséget! -
peet69 #20995 "Egy amerikait, egy magyart és egy cigányt elrabolnak a földönkívüliek, hogy kísérletezzenek rajtuk. Beteszik mind a hármat egy-egy konténerbe és adnak nekik három vasgolyót, hogy csináljanak vele, amit akarnak. Eltelik egy hét, mennek az ufonauták a *NÉMET*hez."