41236
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
lol
-
AHAHAHAH :DDDD -
:) -
Amikor 1969-ben Armstrong a Holdra lépett, ez volt az első mondata:
- Ez egy kis lépés egy embernek, de egy nagy ugrás az emberiségnek! A második pedig (állítólag) ez volt: "Sok szerencsét Mr. Gorsky!"
Ennek a mondatnak az értelmét sokáig nem tudta rajta kívül senki. Csak nemrég mesélte el, hogy mi is volt ez a 2. mondat:
- Amikor gyerek voltam ez a Mr. Gorsky volt a szomszédunk, és meglehetősen mogorva ember volt. Mindig haragudott ránk, ha átpattant a labdánk az ő kertjébe. Nem mertük elkérni tőle, inkább átosontunk hozzá úgy, hogy ne vegye észre. Egy ilyen osonás alkalmával (nyitva volt a ház ablaka) hallom, hogy Mr. Gorsky éppen
orális szexre akarja rábírni feleségét. Mire az asszony:
- Tudod mikor veszem én a te farkad a számba? Majd ha a szomszéd gyerek a Holdon ugrál!
-
AHAHAAHHA :DDDDDDDDDD -
Vlala #21309 Ezt a magyíar nyelvművelős topicba is be kellene tenni - ugyanis nincs értelme... -
ezt a szöveget most olvastam wiw-en:
Petra gyönyörü lány vagy, hisszen hozzánk jársz kaplapácsot vettni, de a szépséged miatt vagy gyönyörü!
-
ezt úgy szokták,hogy a címe : Szőke nő levele a lányához.
De egyébként kira,meg vótmá,de sebaj :-p -
KnightRider #21306
1972-ben nagy földrengés volt Romániában, Bukarestet a földdel tette egyenlővé. Akkoriban látogatott el Áron bácsi Bukarestre, hogy elintézze hivatalos ügyeit. Látta a szétrombolt várost és a keservesen zokogó Ceaucescu házasárt. Mikor hazament a falujába, megkérdezték tőle:
-Oszt' Áron bá', látta-é az Istencsapását?
-Bizony fiam, még a feleségét is!
Egyébként miért is volt az a nagy földrengés?
Megindultak hazafelé a Kárpátok... -
Nekem még ezen az oldalon Vót: #21216 -
Nők közötti barátság:
- Egy napon a feleség nem jött haza, a férj megkérdezte hol aludt, a
felesége azt válaszolta,hogy az egyik barátnőjénél.
A férj felhívta a 10 legjobb barátnőt, de egyik sem igazolta ezt.
Férfiak közötti barátság:
- Egy napon a férj nem jött haza este, a felesége megkérdezte hol aludt, a férj azt válaszolta, hogy az egyik barátjánál.
A felesége felhívta a 10 legjobb barátját, 8-an igazolták, hogy ott aludt, 2-en hogy még most is ott van.
-
jah:) -
teri > teréz :sss -
-

-
fúvazze...
szétvet a zideg :DDD -
#21165 -

-
ricky #21296 áááááááááááááááááááááááááááááááá

-
Kanál #21295 - Mi lesz, ha Teréz sírjára építik a diákszállót?
- Koleszterin. -
KnightRider #21294
Mi az: F betűvel kezdődik, SZ betűvel végződik és kék a feje?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fantomasz -
A Margitsziget bokrai közül különös hangok szűrődnek ki:
- Szeretlek!
- Én is!
- Imádlak!
- Én is!
- Laci vagyok!
- Én is! -
Vlala #21292 Ez fetrengetős. Nagyon állat! -
régi de jó :D -

-
Kedves lányom!
Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni.
Már nem ott lakunk, ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk. A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bát nem működik valami jól. Bele tettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt. A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer négy napig. Elküldtem a kabátot
amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levégtam mindegyiket, és bele tettem őket a kabát zsebébe. Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból. Nővérednek gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél-e. Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották. Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik.
Csókol szerető anyád!
U.i.: Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva. -
HUmanEmber41st #21288 Szóval a négyzet zakatol.. ezt sem tudtam.. :)
Jó ez az SG tudományos, technikai :) :) -
cool! :) -
-
Prank #21285 ez lefárasztott:
Látogató: Merre vannak a kajáldák?
Infós: Ennek a szintnek a másik végén.
Látogató: Ott lehet valamit kajálni? -
Logikus -

-
Vááááááá!!!! :DDDDDDD -
ha volt már sry
"Tudjátok-e, hogy mitől zakatol a vonat?
Ahhoz, hogy erre a kérdésre válaszolni tudjunk, meg kell
vizsgálnunk a vonatot. Miből is áll a vonat? Van egy mozdony, és van
sok (vagy csak egy) kocsi. Namármost a mozdony ugyanúgy zakatol,
mint a vagonok, így elég csak a vagonokat vizsgálnunk, a mozdonyt el
is hanyagolhatjuk. Ha megnézzük a kocsikat, akkor ugye mindegyik
egyforma zakatolás szempontjából, így elég egy kocsit megnézni, a
többit elhanyagolhatjuk. De miből áll egy vagon? Van egy felső (utas,
vagy rakodó) rész, és van az alsó rész, azaz az alváz. A felső rész
ugye nem zakatol, tehát ezt el is feledhetjük, elegendő az alsó részt
vizsgálni. Az alsó rész felépítését tekintve áll egy alvázból, és a
kerekekből. Innen az alváz ugye megint nem zakatol, tehát azzal sem
kell foglalkoznunk, elég megnézni a kerekeket. Kerékből is van
azonban egy vagon alatt 4 pár, amelyek mindegyike egyformán
viselkedik zakatolás szempontjából, tehát elegendő egy párt is
megnéznünk, a többivel nem foglalkozunk. Egy pár kerék felépítését
nézzük meg! Áll magából a két kerékből, és van a tengely. A tengely
viszont nem zakatol, tehát elhanyagolható. Marad két darab kerék,
ami viszont megint teljesen egyforma, így az egyiket elhagyhatjuk. A
továbbiakhoz kell egy kis matematika, hiszen nézzük meg a kereket! Az
kör alakú! A kör területét úgy számítjuk ki, hogy r^2*Pí (r a
négyzeten szorozva Pí-vel). A képletből a Pí=3,14, ami nem zakatol,
tehát nem
foglalkozunk vele tovább. Az r az a sugár, ami mivel állandó, így
megintcsak nem zakatol. Mi maradt meg?
Hát a NÉGYZET!
És ahogy ez a négyzet billen egyik oldaláról a másikra, na
ATTÓL
szól
a
vonat kereke!" -
lááááááááááááááááááál -
Tegnap az M3-ason mentem. Balra tőlem egy hölgy tűnt fel egy vadiúj BMW-vel, több mint 130 km-es sebességgel, az arca egészen közel a visszapillantó tükörhöz, és éppen sminkelte magát. Egy pillanatra félrenéztem; amint ismét odanéztem, már majdnem az én sávomban volt és még mindig a sminkjével foglalatoskodott. Habár kemény fickónak tartom magamat, mégis úgy megijedtem, hogy a villanyborotvám kiesett a kezemből és egyúttal kiütötte a szendvicsemet a másik kezemből. Amint megprobáltam az autómat a térdemmel a savban tartani, leesett a fülemnél tartott mobilom egyenesen bele a lábam között levő forró kávéspohárba. A kávé természetesen kifröccsent, leforrázta legnemesebb testrészemet, tönkretette a mobilomat és megszakított egy fontos telefonbeszélgetést. A cigit a számban még éppen sikerült megmentenem.
Ki nem állhatom a nőket a volánnál. -
Elarulok egy titkot: Tomcat egy köcsög. -
Régi, de jó:D -
AHHHH:DDDD -
:D