41236
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Fantos
    ASDASDASDXDXDXD
  • Looooser
    nyuszika sétál az erdőben kiskosárkájába gombát szed. Egyszer csak ki ér egy rétre aminek a közepén egy hatalmas gomba van.
    Oda megy húzza-vonja nem jöm ki. Egy óra húzkodás után abba hagyja és haza megy.
    10 perc múlva felébred a farkas a rét közepén látja, hogy ki van verve a @-a. Haza rohan a falkába és elmeséli mindenkinek hogy mi történt vele. a többiek is kiakarják próbálni.
    Másnap nyuszi megint gombát szed és megint kijut a rétre ahol most rengeteg gomba van.
    -Hűűű mennyi óriási gomba! De nem baj, ma már hoztam kaszát! -szólt a nyuszika
  • Fantos
    dupla vicc
  • Sadist
    kalózhaLYó
  • Bubbasmith
    A kalózhalyó matróza leszól a kapitánynak:
    -Uram jön egy ellenséges hajó!!
    -Akkor hozzon egy üveg vodkát,és hozza fel a vörös ingemet!
    -De miért??
    -A vodka önbizalmat ad,a vörös ingen pedig nem látszik meg a vérem.
    Másnap:
    -Uram! Jön 3 ellenséges hajó!
    -Akkor hozzon 2 üveg vodkát,és hozza fel a barna gatyámat!

• Mayday
    Van egy pólóm, az van ráirva Qrva nagy betükkel:
    BALEK
    Csak tudnám mi kerult benne 34.700.- forintba...
  • modellmaker
  • FOXX supreme
    Egy utasszállító gép a város felett iszonyatosan nagy ködbe kerül, a tájékozódás szinte lehetetlen. A pilóta nagy bravúrral egy, a ködből kilátszó felhőkarcoló nyitott ablakához kormányozza a gépet, és bekiált:
    - Hol vagyok?
    Bentről, egy íróasztal mögül fiatal hang visszakiabál:
    - A gépben, uram!
    Pilóta arca felderül, megköszöni, és a sűrű ködben elnavigálja a gépet a reptérre. Landolás után kérdezi az irányító:
    - Hogy találtál ide ebben az istentelen ködben?
    - Egyszerű volt: A felhőkarcolónál a tag egy egyszerű kérdésre adott egy egyszerű, érthető, de teljesen használhatatlan választ. Ebből rögtön tudtam, hogy ez a Microsoft Helpdeskje, amiről meg azt tudtam, hogy melyik épületben van, tehát volt egy fix pontom, ahonnan már be tudtam lőni a repteret is.
  • akyyy
  • Garga Pitic #21345
    Az egy utánozó majom, ott mászik a falon, beee! :)
    "Négy hét után már nem hiányzott a tévé" - Fight Club
  • Sadist
  • Fantos
    fábry elött halotam csütörtökön mindíg azokat a vicceket hallom ami a Fábryban lessz a suliban
  • jax
    Herr Fábry XD
  • Garga Pitic #21341
    Belép a kocsmába Móricka, Pistike, agresszív kismalac, nyuszika, a farkas, a medve, a rendőr, a szőke nő, egy zsidó, 1 cigány, 1 skót és 1 magyar.
    A csapos fölnéz, és csak annyit kérdez:
    -EZ MOST VALAMI VICC?!?!!
    Jííííhhhááááá!!!! :)
  • atlagember
    Na akkor most jönnek a megsértődött rendőrök, szőke nők, székelyek, skótok, meg mindenki, akiről már vicc szólt.
  • bld
    úúú a keresztleveled küldd már el:D
  • Frosty01
    én spec. gyakrabban hallom azt a szót hogy büdös zsidó..... [sp fan ]
  • KnightRider

Ember, én magam is keresztény vagyok. Ha akarod, elküldöm a keresztlevelemet is. Ha megbántottalak, elnézést kérek, de ez egy vicc. Amúgy meg, ha ilyen begyöpösödött, Antallista kereszTYéN vagy, asszem ideje egy kicsit lazítanod, ha a humort se érted.

Mondom, ha valakit megbántottam, elnézést kérek. Nem az emberek vallását és hitét akartam gyalázni, hanem elmondtam egy viccet.
  • Doma #21336
    Oszd meg velünk!
  • jefferson83
    Ez egy VICC.
  • Trade
    OFF:
    keresztenyeket bezzeg lehet szidni,mit gondoltok milyen
    tartalommal hasznaljak a zsidok a goj szot?
  • DJ Skyline
    :DDd
  • Sceleton
  • Sephi
    AAAAHH!! :DDDDDDD
  • KnightRider

Három zsidó beszélget a rabbijaikról.
    -A mi rabbink nagyon híres ember.- így az egyik- Mikor meghalt a svéd királynő, egy napot késtek a temetésével, mert a rabbi nem ért oda időben.
    -A mi rabbink is híres.- kontráz rá a másik- Amikor beiktatták Bush elnököt, egy hétig vártak a ceremóniával, mert a rabbi megbetegedett és nem tudott elmenni.
    -A mi rabbink is elég ismert.- hümmög a harmadik- Egyszer sétáltak a pápával a Vatikánban és egyszer csak valaki megszólalt mögöttük: "Hé, ki az a gój ott a rabbi mellett?"

• Andora
    Egyik szőke mondja a másiknak:
    -Hallod nálunk nincs meleg víz.
    -De nálunk van csak most hídeg jön belőle.
  • Fantos
    A férj hazaérkezik és meztelenül látja feleségét az ágyban. Azt mondja:
    - Te miért vagy mesztelen?
    - Hát édesem..az úgy volt..nincs ruhám...
    - Mivan??!!!! - aférj kinyitja a szekrényajtót és azt mondja - Nincs ruhád? Kérlekszépen: itt egy ruha , ott egy ruha , szevasz Gyula , itt....
  • Fantos
    egyébként most olyan videók vannak hogy fake a holdraszállás szal lehet hogy fake a fake-ben
  • Sadist
    Igen, tényleg sztori, csak urban legend.
  • Fantos
    Tanmese
    A pasi bemegy a szupermarketbe, levesz a polcról 3 kg kutyatápot. Mikor fizetni akar, az eladóno megkérdezi, hogy van-e kutyája. A pasi azt mondja, hogy van, erre az eladóno látni akarja, de a pasinak igaziból nem volt kutyája, és mérgesen elment. Másnap elment, és 3 kg macskakaját akart venni. Az eladóno látni akarta a macskát, de a pasinak nem volt, ezért mérgesen elment. A pasi nagyon mérgesvolt, és elhatározta, hogy megtréfálja az eladónot. Másnap bemegy a boltba, odarak az eladó elé egy papírzacskót, azt mondta, hogy nyúljon bele, de ne nézze meg, hogy mi van benne. Az eladóno belenyúlt, a pasi megkérdezte, hogy mi van benne, az eladóno azt mondta, hogy meleg, és puha, mire a pasi megkérdezte: "Akkor vehetek egy csomag WCpapírt????"
  • FOXX supreme
    :DDDDDDDD
  • Mayday
    Mária Katalin nővér belépett a csend monostorába.

A főpap közölte vele: "Nővér, ez a csend monostora. Itt maradhatsz, ameddig csak akarsz, de nem beszélhetsz addig, ameddig azt nem mondom, hogy beszélj."

Mária Katalin 5 éve élt már a monostorban, amikor a főpap így szólt: "Mária Katalin nővér, 5 éve vagy itt. Most szólhatsz két
    szót."

Mária Katalin így szólt: "Kemény ágy".

"Sajnálattal hallom" - mondta a főpap - "De kerítünk neked egy jobb ágyat".

Újabb 5 év után Mária Katalint hivatta a főpap.
    "Újabb két szót szólhatsz, Mária Katalin".
    "Hideg étel" - mondta Mária Katalin, és a főpap megnyugtatta, hogy az étel jobb lesz a jövőben.

Mária Katalin 15. évfordulója közeledett a monostorban. Eljött a nap, és a főpap megint az irodájába hívatta Mária Katalint.

"Két szót szólhatsz ma." - mondta a főpap.

"Most kilépek" - mondta Mária Katalin nővér.

"Ez a legjobb, amit tehetsz" - mondta a főpap - "Mióta itt vagy, csak a kibaszott nyavalygásodat hallani."
  • Bandew
    De mint láthatod itt sokaknak új volt!
    Inkább írj be egy viccet!
  • ricky
    régi...
  • HUmanEmber41st
    Khm khm.. ez itt a viccek topic!
    ( van holdraszállás topic is )
  • Nex
    nagyon kamu szaga van...
  • WizArts
    off:
    ritkán írok de tényleg ez a sztori.
    ráadásul a nasa 2-3 éve a holdraszállás alkalmából rendezett jubileumi ünnepsége után mondta el ezt a sztorit N.Armstrong.
    Mekkora esélye volt a szomszéd néninek, hogy ezt megszívja? :D
  • cement
    :DDDDDDDDD
  • cement
    de... hogyne.
  • Fantos
    valyon igaz ez?