41236
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Heh, részrehajlás powa. -
a zsírkereskedő #22514 "" szted miért van ott 
amúgy én "írtam" -
kinek politikája fehér - lol -
-
a zsírkereskedő #22511 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy Kormány mind fölött, Egy Kormány kegyetlen,
Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen
Három mandátum ragyogjon az szdsz,mdf kezén,
Hét a fideszesek jussa, kinek politikája "fehér",
Kilencet az mszp kezén csillantson a fény,
Egyet hordjon a Sötét Úr, szolganyájat terelő,
M.o éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején.
Egy Kormány mind fölött, Egy Kormány kegyetlen,
Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen
M.o éjfekete földjén sűrű árnyak mezején. -
a zsírkereskedő #22510 hogy kell spoilert csinálni:D
????
mert van egy versikém -
áhh a tevés jó!:DDDDDDD -
A rendőrök vizsgáznak:
- Mit tud Csák Mátéról?
- Csák Máté? Ki az?
Kirúgják. Így jár a többi is, míg a legutolsónál érdekes fordulat
következik be:
- Mondjon valamit Csák Mátéról!
- Nos, Csák Máténak volt három gyermeke. Két törvényes és egy törvénytelen.
A vizsgabiztos csodálkozik, hiszen erről még ő sem hallott:
- És kik azok?
- Hát Csák Berri az egyik, Csák Norrisz a másik.
- És ki a törvénytelen?
- Nemcsák Károly.
Montgomery tábornok sétál az afrikai hadszíntéren.
Odalép hozzá egy újságíró és megkérdezi:
-Maga mit csinál itt?Mire Montgomery:
-Rommel-takarítást!
Új káplár érkezik az idegenlégió előretolt helyőrségébe.
Körbejár megnézni az erődöt, és látja, hogy az egyik tevét a legénységi szobában tartják, házikoszttal etetik, itatják, és legyezgetik.
Megkérdezi az egyik légióst :
- Te, miért kényeztetik azt a tevét ennyire?
- Tudja, amikor valaki már nagyon kanos, és nem birja.. nos azt a tevét használjuk ilyenkor.
A káplárra este rájön a kangörcs, és belopódzik a tevéhez, majd másnap reggel odamegy a légióshoz :
- Na, most már tudom, mire használják a fiók a tevét. Kipróbáltam, nem is rossz.
- A káplár úr is belovagolt vele a városba a kurvákhoz?
Egy német csatornán a meghívott vendég George Lucas volt, a harmadik rész kapcsán. A beszélgetés alatt végig egy szinkrontolmács fordította a beszélgetést a műsorvezető és Lucas közt. Az interjú végén megkérték, hogy mondjon valamit, ami mind a hat Star Wars részre jellemző, mire frappánsan azt mondta: "May the Force be with you.". A tolmácsnak sem kellett több, azonnal fordított: "Május negyedikén találkozunk." -
lol:D -
- Mi a páciensünk foglalkozása?
- Útkarbantartó.
- Ó, akkor nem kell érzésteleníteni. Tegyenek egy lapátot az álla alá, és rögtön elalszik. -
SeLFisCH #22505 deszar
[ nem téged , hanem a viccet minősítem ]
-
- Apa, mikor lesz nekem végre félcipőm?
- Majd ha fél lábad lesz, fiam!
- De addíg mit húzzak fel?
- Egy vödör vízet a kútból!
- De addíg miben járjak?
- A kedvemben, te gyerek... -
:DDDDDDDDD -
bazdmeg ne hergeld már az embereket...ezért van vita. nagyon jó lett volna a spojlerbe megy
viccre az energiát, viccre ! -
Egy férfi szeretett volna megházasodni, de mivel három olyan lány is akadt, aki tetszett neki, szüksége volt egy módszerre, amivel eldönthette, hogy melyikük lesz az ideális számára. Így aztán mindhármuknak adott ezer-ezer dollárt, és figyelte, hogy mi lesz a reakciójuk. Az elso lány fodrászhoz, kozmetikushoz, meg egyéb szépítkezésre specializálódott szakemberhez ment, majd azt mondta: "Lám, mennyire szeretlek, azt akartam, hogy a lehető legszebbnek láss engem". A második horgászfelszerelést, nagy színes TV-t, videót, és egy teljes hónapra elegendő sörkészletet vásárolt, mondván: " Nagyon szeretlek, es azt szeretném, hogy Te a lehető legjobban érezd magad". A harmadik befektette a tőzsdén a maga 1,000 dollárját, részvényeket adott és vett, opciós meg egyéb határidos ügyleteket kötött, és megsokszorozta az eredeti összeget: " A pénzt a közös jövonk megalapozására fordítjuk majd, és hosszú, boldog házasságunk lesz". Emberünket teljesen lenyűgözték a lányok, és csak nagyon nehezen tudott választani közülük. Végül, hosszas gondolkodás és elemzés után...
... a legnagyobb mellűt választotta. -
létezik privi is. vagy ott, vagy sehol, mert ha itt, tuti bann lesz. -
mondom egyébként, félreértés ne essék, senkit sem védek, abszolút pártatlan vagyok, egyszerűen csak nem értek egyet senkivel se és kész (mármint egyik párttal sem)
ennyi, végeztem... -
kösz elég lesz, ezért már bannolhatnak is. -
amúgy ez spolierban akart menni :D sry :D -
bocsáss meg, bevallotta hogy hazudtak!
és ez a bevallás, ez később kiderült, beallotta, csak magának, vagyis az MSZP-seknek
amúgy, hogy lehet valaki ekkora barom, aki hazudik az tudja magáról, ő is tudta, minke kell ezt megbeszélni hogy hazudtak egy MSZP gyűlésen, fel nem fogom...
a Fidesz se mondja a fidesz gyűlésen hogy hazudtunk, pedig ők is tudják... -
:D -
ment a nyuszika az erdő szélén egyszer csak leesett. -
ment két medve az úton egyszercsak az egyik jobbra a másik barna -
nem tévedsz, lökj vitzet:) -
Befejezhetnénk végre a politizálást? elvégre ez a VICCEK topik. Vagy megint én tévedek?? -
tévedésben vagy. Abban igazad van, hogy mindkettő hazudik, de abban nem, hogy az MSZP bevallja. Gyurcsány nem bevallotta, KIDERÜLT!!!
ennyi első és utolsó politikai hszem csak a tisztánlátás végett... -
:] -
Ez oltári jó. El tudtam képzelni xD - 'Ez ilyen. Nem köszön.' -
Cowboy bemegy a kocsmába, rácsap az asztalra, és kér egy pohár whiskey-t. Pár pillanat múlva bejön a lova, rácsap az asztalra, és kér egy pohár whiskey-t. A vendégek ott szörnyülködnek, hogy hogy tud egy ló whiskey-t kérni. A ló ismét rácsap az asztalra, és újból kér egy pohár whiskey-t. A vendégek és a csapos is egyre hülyébben néz, hogy egy ló ilyet hogy tud csinálni. A ló harmadszor is rácsap az asztalra, kér egy pohár whiskey-t, megissza és kimegy. Az egyik vendég odalép a cowboyhoz, és néz rá, hogy mondjon már valamit. A cowboy ránéz, és azt mondja, hogy:
'Ez ilyen. Nem köszön.'
Így leírva nemtom mennyire poénos nektek, de ahogy ezt előadták nekem tegnap... :> -
na mostmár elég
Egy autós az országúton haladva megpillant egy autót, ami nekiszaladt egy fának, és az egyik barátját, aki az út mellett sírva ül a földön.
Megáll és odamegy a barátjához:
- Öregem, mi történt?
Az rámutat a roncsra:
- Nézd!
- Ugyan már, ne sajnáld azt az autót, veszel majd egy másikat, a fő hogy élsz!
- Nem, nézz a kocsiba!
- Ugyan már, tényleg nagyon sajnálom haver, de találsz majd egy másik szőkét is!
A barát egyre jobban sír:
- Nézz a szájába!
Két vasutas barchobázik:
- Személy?
- Nem.
- Akkor csak gyors lehet!
A parancsnok utasítja az újoncokat:
- A nősek balra, a nőtlenek jobbra!
Az egyik kiskatona megszólal:
- És a melegek hova álljanak?
Erre a parancsnok:
- Mögém,szorosan !
- Mivel fényképeznek a rendőr esküvőjén?
- ???
- Traffipax-szal.
- És miért csak idősek látszanak?
- ???
- Mert csak 50 felett fényképez.
-

Ez csak egy VICC topic ! Ha nem érted a viccet, NE gyere be!;) -
HUmanEmber41st #22484 Érdekes, a cigányos vicceken senki sem lázad, de ha "zsidózásra" kerül a sor, egy csomó felháborodott hsz íródik azonnal.
Így van ez a politikai viccekkel is.
Nincs kiírva, h tartózkodjunk a pol. és zsid. viccektől..
Mert akkor a végén annyi tiltás lenne, h bezárhatnánk simán a topicot.
Vagy úgy járnánk, mint a South Parkban az egyik karácsonyi részben ( amikor a végén mindenki szürke ruhában, minden dísz nélkül nem is készült a karácsonyra, nehogy megsértse valaki más vallásos meggyőződését) -
juzosch #22483 Egy moderátor törölhetne pár hozzászólást. Bár konkrétan nem politikaiak, de kitűnő táptalajt biztosítanak egy ilyen jellegű vitához. -
Vlala #22482 (kérhetnék szépen egy kicsivel kevesebb politikát a viccek topicba? Köszike!) -
jaj ne mondj ilyet, mert kezdődik a botrány....hagyjuk mér téényleg ott a spojler, aki ilyen jellgeű viccet rak be, úgy rakja, akit érdekel az elolvassa, akinek meg már a töke tele van vele ( mint nekem) az meg ott hagyja -
no politika!
egyébként meg nem tudom hogy miért csak azok a vicces politikai dolgok amikor Gyurcsányt szapuljátok agyba főbe?
ha meg már Orbánt kell cikizni, akkor "te szemét köcsög, kotrógy innen"
én igazából tojom le magasról!
MSZP egy hazug párt és bevallja, Fidesz meg egy hazug párt, csak nem vallja be! Ennyi, nem tom mi olyan lázító ezen :-/
egyik se tetszik, függetlenek hajrá :D -
Az első vicc kapásból először cigányokkal terjedt, de mindegy. -
Hamarabb leszel banánra küldve minthogy pol flame-t kezdj.. ez nem index polidili... -
elég a vitából... viccet már
és a politikai meg spojler-be, aki akarja elolvassa akit nem érdekel békén hagyja -
mit monjdak? fórumot? index! pl.