41236
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Mi a székely ember három főmondása:
1. A sör nem alkohol!
2. A nő nem ember!
3. A medve az nem játék!
-
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez fájt :CCCCCCC -
ejbazmeg :D -
ricky #23472 - CGA monitor? - kérdezi a szerelő
- Nem. Saját! -
Két viking bolha napozik a riviérán....
Az egyik láthatóan jól érzi magát és élvezi a kellemes napsütést, a másik azonban egyfolytában vacog.
- Te miért vacogsz ennyire ebben a kellemes melegben ?
- Ne is mondd ! Északról jövök és 1000 km-t utaztam egy motoros bajszán. Halálra fagytam!
Mire a másik megszánja és jótanáccsal látja el:
- Nem jól csinálod Pajtás! Én kimegyek a malmői reptérre, bemegyek a női
mosdóba és az első adandó alkalommal beugrok egy női bugyiba. Így aztán kellemes melegben utazok.
Fél év múlva ismét találkoznak a tengerparton, de a fázós bolha megint csak rettenetesen vacog.
- Mi a fene történt? Hát nem fogadtad meg a tanácsom ? - kérdi a jóbarát.
- Jajj ne is mondd, dehogynem ! Kimentem a reptérre, be a női mosdóba, zsupsz bele egy bugyiba. Elhelyezkedtem a jó melegben a kis puha pamacson....El is szundítottam. Nem fogod elhinni, de amikor egy óra múlva felébredtem, már megint a motoros bajszán voltam ! -
:) -
mate317 #23469 Az erdőben kitört a kommunizmus. Az nyuszika fejvesztve menekül. Találkozik a medvével:
-Rohanj te is medve, kitört a kömmunizmus!
Együtt menekülnek tovább, találkoznak a rókával:
-Róka fuss te is a komcsik elől!
Fut egy darabig a róka is velük, majd megáll, és így szól:
-Vörös is vagyok, ravasz is vagyok, inkább párttag leszek! -
Lélekszakadva rohan a nyuszika az erdei tisztáson, találkozik a medvével:
- Hová rohansz így nyuszika?
- Ne is kérdezd medve! Kitört az erdőben a kommunizmus, internálják az összes farkast!
- Hülye vagy nyuszika? Te nem is vagy farkas!
- Á, medvekoma! Tévedtek ezek már nagyobbat is...
- Jean! Mi a hasonlóság a nő szeme és piszkos cipője között?
- Mindkettő fénylik ha kefélik, uram!
-
A szülésznő beviszi az újszülött babát az édesanyjához, mondja neki:
- Hölgyem, megkérdezhetném, hogy volt önnek a férjén kívül szexuális kapcsolata?
- Miért, nyerít??!
Magyar utasok első útjukon külföldön teljesen elámulva élvezik az utazást. Egyszer csak megszólal a hangosbemondó:
- Attention, attention! A szigetnek, ahova megyünk a lakossága egyik fele asztmás, a másik fele AIDS-es.
- Mit mond? - kérdezi az egyik.
- Mit mond, mit mond... Miért nem figyelsz?! Azt mondja, hogy aki köhög, azt meg lehet dugni.
Nő: Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett, elgondolkozva néz fölfelé. Aggódom. Vajon miről gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról. Ó jaj, ráncolja a homlokát. Biztos döntésre jutott. De nem szól. Csak összeszorítja ajkait. Mérlegel, számítgat. Biztos végigfut agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk. Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam. Nem szól semmit. Csak néz felfelé szigorú arccal...
Férfi: Ott a plafonon az a légy. Mászkál. Vajon hogy a francba nem esik le?
Egy holland, egy ír és egy skót házaspár elmennek golfozni.
A holland felesége lehajol egy labdáért, és egy lágy szellő fellebbenti a szoknyáját, láthatóvá téve, hogy nem visel alsóneműt.
- Asszony, te meg miért nem hordasz bugyit? - kérdi döbbenten a férj.
- Olyan kevés pénzt adsz a háztartásra, hogy nem jut belőle fehérnemű vásárlására - mondja az asszony.
- Tessék, itt van 50 dollár, szaladj, és vegyél magadnak fehérneműt - mondja a férje.
Folyik tovább a játék, ezúttal az ír feleség szoknyája fedi fel a titkot: itt is hiányzik az alsónemű.
- Drágám, ez meg mi? - kérdi döbbenten a férj.
- Tudod, olyan kevés pénzt adsz, hogy erre már nem jutott belőle.
- Tessék, itt van 20 dollár, vegyél egy bugyit magadnak! - mondja a férj.
A következő ütésnél a skót feleségének szoknyája libben fel, láthatóvá téve, hogy itt is hibádzik a bugyiviselet.
- Asszony, rajtad meg miért nincs bugyi? - horkan fel a skót férj.
- Annyira fukar vagy, hogy a konyhapénzből nem jut fehérneműre - méltatlankodik a feleség.
- Tessék - mondja a férj - itt egy fésű, legalább fésüld meg egy kicsit...
-
Bájital #23466 Kapálni nem szeretek,de a kaszálást elnézem egész délelőtt. -
Bájital #23465 Én tudok falazni,vakolni,meszelni,s a csíkot el tudom húzni... -
-Hogy hívják a gagyi Miqulást?
???
-Trélapó
sry -
42 -
:DDD -
Ha IV. Béla 10 év alatt 30 törvényt alkotott, akkor 10 év alatt 5 törvényt hanyadik András alkotott ? -
Emcsyke #23460 lol :D -
:D -
Odabaszós :D -
KnightRider #23457
Az ötvenes években két vidéki néni felmegy Budapestre. Meglátják a hatalmas Sztálin-szobrot, nézik, nem tudják, ki az. Arra jár egy rendőr.
-Biztos úr!- szólítja meg az egyik néni- Árulja már el nekünk, ki ez a derék csizmás legény?
-Hát nem tudják?!- döbben meg a rendőr.
-Honnan tudnánk, biztos úr, mi vidékiek vagyunk, nem kapunk mi híreket a nagyvilágból...
-Néni, ő Sztálin elvtárs. Ő kergette ki a németeket!
A néni odafordul a másikhoz:
-Te, Gizi, meg kéne kérni, hogy kergesse ki az oroszokat is...
-
:)))
végre egy nem perverz és csúnyaszavakkal teli ovis vicc... -
másnap újságcikk:
"gyermekbántalmazásért bíróság előtt az óvónő" -
ricky #23454 Zolika az óvónénihez:
- Segítesz felhúzni a csizmámat?
- Persze Zolika, ülj le!
Az óvónéni próbálja felhúzni a gyerekre a csizmát, de sehogy sem megy.
Végül nagy nehezen ráerőszakolja.
- Óvónéni! Ez a csizma fordítva van rajtam!
Óvónéni lerángatja, kezdi az egészet elölről. Valahogy csak sikerül újra.
- Óvónéni! Ez a csizma nem az enyém!
Óvónéni már nagyon ideges, lerántja a csizmát a gyerek lábáról.
- Akkor melyikben jöttél reggel?
- Hát ebben!
- De akkor miért nem a tiéd?
- Mert a bátyámé, csak ő kinőtte!
Óvónéni visszahúzza újból a csizmát.
- Zolika, hol a kesztyűd meg a sapkád?
- A csizmámban! -
loááááááál -
:DDDD -
Előre is bocs...
-Honnan tudod, h mikor van egy nőnek orgazmusa?
-...
-KIT ÉRDEKEL? -
Egy házaspár a New York-i Nemzeti Galériában egy művészeti kiállítást látogatott, ahol egy képet bámultak, ami teljesen összezavarta őket. A kép három fekete meztelen férfit ábrázolt egy padon ülve. Kettőjüknek a farka fekete volt, de a középen ülőnek rózsaszín. A galéria őre - aki néger volt
- észrevette, hogy nem értik a képet és felajánlotta a segítségét. Közel fél óráig magyarázta, hogy a kép mennyire az afro-amerikai férfiak szexuális elnyomását ábrázolja a fehér patriarchális társadalom által.
- Valójában - mutatott rá - néhány komoly kritikus azt hiszi, hogy a rózsaszin pénisz tükrözi a homoszexuális férfiaknak a mai társadalomban tapasztalt kultúrális és szociális hátrányosságát.
Miután az őr elment, egy láthatóan skót származású férfi lépett a párhoz és
megkérdezte:
- Szeretnék tudni, valójában mit is ábrázol ez a kép?
- Aztán milyen alapon hiszi, hogy ön többet tud, mint az őr? - kérdezte a házaspár.
- Mert én festettem - felelte a férfi - A helyzet az, hogy azok egyáltalán nem afro-amerikai férfiak. Csak három skót bányász. A különbség mindössze annyi, hogy a középső fickó hazament ebédre... -
HUmanEmber41st #23449 Mi az?
Fehér és a sarkon áll?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kurvára esik a hó -
Kábé mint a két egyetemista elmegy a kocsma előtt. -
Emcsyke #23447 rendőr egyetemen :D Leesett :D Semmi keresnivalójuk ott :D -
:DD loll -
Ez jo volt :DDDDDDDD -
ja!!!:D -
janem, amit én írtam, az egy külön vicc:D -
én így ismerem!:P -
Beszélget két rendőr az egyetemen... -
2 rendőr járőrözik az utcán. egyszer csak megszólal az egyik: