41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Garga Pitic #41234
    Öreg pásztor bemegy a városba borotválásra és hajvágásra. Már előre szabadkozik a borbélynak az arca mély ráncai miatt, amik nyilván nehézséget okoznak majd a szakembernek. Az elővesz egy fagolyót és odaadja az öregnek.
    -Ezt vegye a szájába, az arca ettől majd kisimul és én hiba nélkül megborotválom uraságodat.
    Úgy is történik, a pásztor álmélkodik az arcbőre új simaságán. Egy dolog az eszébe ötlik.
    -Mi történne, ha lenyeltem volna a golyót?
    -Errefelé derék keresztények élnek, én első látásra kendet is hasonlónak vélem. Bízom benne, hogy pár napon belül visszahozná a golyót, ahogy a többiek is szokták.
  • Garga Pitic #41233
    Új parancsnok érkezik a laktanyába. Az átvétel során minden ért, minden szokásos és logikus, kivéve egy dolgot: egy felirat nélküli ajtót őriz két katona. Megkérdi őket, mit őriznek.
    - Nem tudjuk, az előző parancsnok állandó parancsa volt, hogy ezt az ajtót őrizni kell.
    Nagyon érdekes, gondolja, és felhívja az előző parancsnokot hogy rákérdezzen a dologra.
    - Nem tudom, mi van az ajtó mögött, én is az elődömtől örököltem ezt a rendelkezést.
    Egyre rejtélyesebb, gondolja. Komoly nyomozásba kezd, a korábbi parancsnokok mindig az elődjükre hivatkoznak, de végül sikerül előásni a 103 éves első parancsnokot egy nyugdíjas otthonból.
    - Tábornok úr, az ön rendelkezése nyomán 67 éve őriznek egy ajtót. Mi ennek az oka?
    - Micsoda? Még mindig nem száradt meg a festék?
  • mcmoha
    Az átkozódó cigánysszony Isten elé kerül ítéletre. Megszólal az Úr:
    - Nos lányom, egész életedben mindenkivel csak a konfliktust kerested, magadba sohasem néztél. Mit tudnál felhozni a mentségedre?
    - Há' a rák egye ki a rossebes beledet te rasszista gyász te ! Há' nem te ráktál ányámba , hogy kápárgyám ki a szemedet! - jött a válasz.
    Így került a cigányasszony a Mennyországba.
  • mcmoha
    A szőke nő a barátjával elmegy a fiú szüleihez vacsira.
    Egyszer csak a falusi bableves hatni kezdett: fingania kellett a csajnak.Gondolt egyet elengedett egy KICSIT. A srác apja lenéz az asztal alá:
    - FIFI!
    A csaj arra gondol: na ezt a kutyára fogta!
    Gondol egyet kienged egy reccsenőset. Az apa:
    - FIFI!
    A csaj már biztos benne: na ez már a kutya lelkén szárad. Elenged egy nagyon nagyot. Mire az apa:
    - FIFI! Mennyé' má' arrébb mert minnyá' rád szarik!
  • Ferenc4
    Mi a hasonlóság a határsértő és egy erős pálinka között?
    - Mindkettő kerítésszaggató!
  • Garga Pitic #41229
    Bolt, egy nő ráköszön egy férfira.
    - Jó napot!
    - Ismerjük egymást?
    - Azt hiszem, ön az egyik gyerekem apja.
    - Ő... szóval maga lenne az a rúdtáncos a legénybúcsúról, akit a biliárdasztalon dugtam, miközben a haverjaim bíztattak és a kolléganője nedves zellerrel csapkodta a seggemet?
    - Félreértett. Én a fia osztályfőnöke vagyok.
  • Garga Pitic #41228
    Az évek múltával egyre gyakrabban gondolok azokra, akiket életem során elvesztettem.
    Arra jutottam, hogy a túravezetés talán mégsem a nekem való szakma.
  • Béluska74
    A parókagyárból elloptak 3 tonna hajat. A rendőrség most fésüli át a területet...
  • Béluska74
    A japán császár magához hívja egyik pilótáját,és így szól:
    -Yuno san! Te vagy a legjobb pilóta a birodalomba,ezért kinevezlek a kamikaze egység parancsnokává.
    -Értettem!
    -Holnap megkapod első küldetésed!
    -Értettem!
    -A feledet az lesz, hogy felszállsz majd berepülsz az ellenség anyahajójába, és hősi halált halsz.
    -Értettem! De lehetne egy kérdésem?
    -Persze mondd!
    -Te hülye vagy, b***d meg?!?
  • Béluska74
    Cowboy ücsörög egy kisváros bárjában, amikor megáll egy turista busz.
    Néhányan bemennek, és egy csinos nő odalép hozzá:
    -Elnézést uram, maga egy igazi cowboy?
    -Igen hölgyem, reggel felnyergelem a lovam, egész nap a marhákat terelem,cowboy vagyok mióta az eszemet tudom. És ön?
    -Én leszbikus vagyok- feleli a nő.
    -És az mit jelent?- kérdezi a cowboy.
    -Amikor felkelek, nőkre gondolok, egész nap női testekre gondolok, ha meglátok egyet elképzelem ruha nélkül, és este amikor lefekszem, akkor is nőkre gondolok, kemény cicik, forró, nedves p*ncik...
    -Hm - mondja a cowboy, majd visszafordul a söréhez, de pár perc múlva egy házaspár lép hozzá a turista csoportból.
    -Elnézést uram, ön egy igazi cowboy?
    -Hát, eddig én is ezt hittem - feleli elgondolkodva -, de rá kellett jönnöm, hogy leszbikus vagyok.
    Utoljára szerkesztette: Béluska74, 2023.01.07. 06:01:35
  • mcmoha
    Fekete humor:
    Nincs gáz, nincs benzin, nincs villany
    Német humor:
    1942 és 2022 között az a különbség, hogy a németeknek nem kell Sztálingrádig menetelni, símán megfagyhatnak otthon.
    Cseh humor:
    A férj fogott egy nyulat, hazaviszi, és azt mondja a feleségének:
    „Csinálj belőle paprikást!”
    Feleség: „De nincs gáz.”
    Férj: „Akkor süsd meg!”
    Feleség: „De villany sincs!”
    A férj erre kidobja a nyulat az udvarra.
    A nyúl megrázza magát, nekifut és felkiált: „Szláva Ukrajině!”
    Harminc évvel ezelőtt azon törtük a fejünket, hogyan lehetne a nyugati színvonalat utolérni, most azon gondolkodunk, , hogyan lehetne a harminc év előtti életszínvonalhoz visszatérni.
    Nem értem, hogy barátaink miért adják el nekünk a gázt drágábban, mint ellenségeinknek
    Számlák
    - a villanyszámla szerint otthonomban részecskegyorsító működik;
    - a gázszámla szerint Alaszkán lakom;
    - a vízszámla szerint otthon uszodát üzemeltetek, bár
    - a fizetésem szerint munkanélküli segélyből élek.
    A prézli és a liszt ára annyira felszökött, a gyártók azon gondolkodnak, hogy a virslit ismét húsból fogják készíteni.
    Tavaly azt ajánlották, minden hazatéréskor zuhanyozzunk, ma a zuhanyozást tiltják.
    Egy évvel ezelőtt a saját hőmérsékletem mértem, most azt mérem, nem túl magas-e a szobám hőmérséklete.
    Tavaly lefedett orr és száj nélkül a szomszédokhoz becsöngetni sem mertem, idén a szomszédasszonnyal egy kádban kell fürdenem és az ő sütőjében kell megsütni a csirkém.
    Szlovák humor:
    Dezső télen arra ébred, hogy a szobában meleg van. Megfogja a radiátort – forró. Kinyitja a vízcsapot - a víz meleg. Kinyitja a gázcsapot – van gáz. Felébreszti a feleségét: „Arana, ébredj! Képzeld, visszajöttek a kommunisták!”
    Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2022.12.23. 17:44:18
  • meistro
    Egy afrikai óvodába először érkezik a mikulás.
    - Ho-ho-hó! Gyerekek ettetek?
    - Neeeem!
    - Akkor nincs csoki!!
  • Stann
    Ez meglesz egy lövésből is!!!
  • Aquir
    - Halló, rendőrség?
    - Tessék, mi a probléma?
    - Fel akarom jelenteni a postást. Itt ül a körtefámon és bosszantja a kutyámat.
  • Bokafix2
    Kopognak a kastély ajtaján, a komornyik odasétál kinyitja az ajtót és fogadja a vendéget, majd pár perc beszélgetés után elköszön tőle, majd visszamegy az emeletre.
    Belép az egyik emeleti szobába, ahol a kis Bruce Wayne érdeklődve kérdezi: - Ki volt az, Alfred?
    Mire Alfred: - Hát... nem a szülei...
    A kis Bruce könnyes szemmel fakad ki: - Miért csinálod ezt velem Alfred? Ez szerinted vicces???
    Alfred: - Van, aki szerint vicces...
    Bruce: - És ki lenne az?
    Alfred: - Hát... nem a szülei...
  • Garga Pitic #41219
    Vettem a boltban egy üveg pálinkát és rákötöztem a bringám csomagtartójára.
    Aztán eszembe jutott, hogy ha véletlenül felborulok, a pálinkának annyi.
    Meg is ittam az egészet a bolt előtt.
    Utólag azt kell mondjam, jó döntés volt, mert hazafelé ötnél hagytam abba a borulások számolását.
  • chhaya #41218
    - Miért a mínusz öt a legjobb gyógyszer?
    - Mert egyből hat.
  • Garga Pitic #41217
    Késő este csöngetnek.
    - A névtábláján látom, hogy doktor. A férjem nagyon rosszul van, kérem segítsen!
    - Sajnálom, én matematikaprofesszor vagyok...
    - A férjem haldoklik, mondjon valamit!
    - Ő, hát... mínusz egy?
  • mcmoha
    Kopognak a Mennyország kapuján: Szent Péter kinyitja az ajtót, látja, hogy ott áll Allah. Hátraszól a kártyázó Atya, Fiú, Szentléleknek:
    - Főnök! Melyikőtök rendelt kebabot?!
  • mcmoha
    Egy hete volt az ezüstlakodalmunk. Gondoltam meglepem az asszonyt valami szexi játékkal. Az erre szakosodott boltban nagyon segítőkész hölgyike kalauzolt, gyanúsan jól ismerve minden terméket.
    A választásom egy fullextrás vibrátorra és egy csiklóstimuláló zselére esett, amitől a hölgy szerint az asszony automatikusan és sorozatban a mennybe megy majd. Hát ennyi pénzért minimum, hogy sikítozzon...
    Eljött a várva-várt este, a gyereket hamar felküldtük az emeleti szobába aludni, mi pedig lent, a konyha melletti vendégszobában vetettük bele magunkat a gyönyörbe. A feleségem igen lelkes volt, mikor kicsomagolta az elemes pasit. Tudott az mindent, amit egy hagyományos broki nem. Tüskés volt és redős, a feje csapkodott és tekergett, mint egy kukacnak: miközben lilán villogott és belül kis golyók szaladgáltak körbe-körbe. Mindezt állítható sebességgel, és egy vízálló hangszórón át halkan nyögdécselt is. Be kell vallanom, az én hagyományos családfám ennek a negyedét sem tudta, megmaradtam a lihegős-lökdösősnél.
    A virgoncító zselé olyan picike kapszulában volt, hogy elsőre azt hittem, be kell venni. Szerencsére az asszonyon volt szemüveg, és olvasni is tud. Miután texiltelenítettem a drágát, neki is fogtunk a tutinak. Elvégre egyszer van ezüstlakodalmunk!!
    A zseléből egy nyomásnyi kell az ujjra, aztán besimulni a megfelelő helyre, és klikkelni az egérrel... Jöhet a repülés.
    Nem is volt gond úgy öt másodpercig. Kérdezem az én életemet, hogy milyen érzés? Azt mondja hideg meg bizsereg. Aztán hogy meleg, egyre melegebb, sőt forró, éget, éget!! -kezdte sikítani, nekem meg eszembe jutott, hogy kora este még összevágtam az alapanyagot a híres, Plutonium becenevű csiliszószomhoz.
    Az asszony már bőszen tépte a lepedőt, de nem egészen úgy, ahogyan én akartam. Eszembe jutott egy régi netes sztori, amikor szőrtelenítő krém került egy faszi tökeire... Kifutottam a konyhába, és előkaptam egy adag áfonyás jégkrémet. Kanalat elfelejtettem vinni, kézzel nem nyúlhattam bele, hát fogtam a vibrit, és azzal kentem az asszony lába közé egy jókora adagot. Ő felsikoltott a váratlan hidegtől, és kiverte a kezemből a brokit, ami épp szemen talált. Valahogy közben be is kapcsolt, és most gépkukacként tekeregve, nyögdécselve iszkolt az ágy sarkába. Utánavetettem magam, hogy elkapjam, mikor az asszony fájdalmában felhúzott térde úgy tökön talált, hogy egyik kezemben a bólogató Jancsikával, másikkal a farkamra borítottam a maradék jégkrémet, és fejhangon anyázva hanyatlottam mellé. Ekkor nyitott be a húsz éves lányunk.
    Az anyja befeszülve vergődik, az apja mellette lila jégkrém monoklival hörög, és erőből keféli az áfonyás desszertet, lilán villogó, nyöszörgő, körbe-körbe integető műfasszal a kézben, miközben a brokiról, és az anyja p**ájából csöpög az olvadt fagyi.
    Azt hiszem, ha eddig nem is, de most sikerült helyrehozhatatlan törést okozni a lelkében. Vagy öt másodpercig meredten bámult, majd csak annyit mondott: Bazdmeg, ti aztán nagyon betegek vagytok... , és másnap a barátjához költözött.
    Az asszony egy hete nem szól hozzám, és lett egy könyvtárszobám...
    Megérte!
  • Garga Pitic #41214
    Irányítás: N1234, nem látom radaron. Mi a pozíciója?
    N1234: Éppen egy oroszlánforma felhő mellett repülök.
    Irányítás: Ne szórakozzon, mondjon pontosabbat!
    N1234: Hát, talán Simba?...
  • tigeroo
    Nagypapa horgászik a nyolc éves unokájával, és az öreg rágyújt, mire a kissrác:
    - Nagypapa, kaphatnék én is egy cigit?
    - Eléri a farkad a segged?
    - Nem.
    - Akkor még kicsi vagy te ehhez.
    Horgásznak tovább, egy idő után az öreg kinyit egy doboz sört. A srác megint megszólítja:
    - Nagypapa, kaphatnék én is egy sört?
    - Nem.
    - Akkor kicsi vagy te még ehhez.
    A srác morog magában, de aztán előveszi az anyukája pakolta sütiket, és enni kezd. Az öreg odafordul hozzá:
    - Kaphatok én is a sütikből?
    Mire a kis srác:
    A papa önelégülten:
    - Bizony, hogy eléri!
    - Na, akkor baszd meg magad, mert ebből egy darabot nem eszel.
  • Ferenc4
  • Mighty
    Bakker. Most nem volt az erősségem az értő olvasás :D:D:D:D
  • cement
    Látom nem esett le.. :D
  • Zsombor99
    Két vasutas barkóbázik:
    - Személy?
    - Nem.
    - Akkor gyors!

Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2021.07.10. 23:54:42
  • Mighty
    És mik voltak azok a tárgyi tévedések?
  • Garga Pitic #41207
    Persze, lehet, hogy kettes számrendszert használt. Úgy átlagos, ötujjú ember is elszámolhat 31-ig egy kézen, 1023-ig kettőn, lábujjakkal együtt 1048575-ig .
  • Garga Pitic #41206
    Egy Pripjaty mellett lakó ukrán haverom nemrég látta a Csernobil sorozatot és egy kezén kilenc tárgyi tévedést számolt meg.
  • mcmoha
    - Te, engem mindig kizár az asszony a lakásból, ha részegen megyek haza... Mit tegyek, nincs valami ötleted?
    - Én azt szoktam csinálni, hogy bekopogok, levetkőzöm, beadom a ruháimat az ajtón, és nincs az az asszony, aki hagyná, hogy a férje meztelenül ácsorogjon az utcán.
    - Rendben, kipróbálom...
    Legközelebb mikor találkoznak, megkérdi a másik:
    - Nos, bevált a tervem?
    - Hát, csak részben...
    - Hogyhogy részben?
    - Bekopogtam, levetkőztem, beadtam a ruháimat az ajtón, az becsukódott, ám ekkor hirtelen bemondta egy hang: "Deák tér következik..."
  • AnuluWork #41204
    Norbi, nekem tényleg lófejem van?
    Dehogy van Kincsem!
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.04.08. 12:49:18
  • becauseIsaid
    A pap aki nem tudott hazudni...
    Egy rendkívül csinos fiatal hölgy repülőgépen tér haza Svájc-ból. Egy pap mellé szól a jegye, akit megszólít.
    - Bocsánat Atya, megtenne nekem egy szívességet?
    - Természetesen kisasszony, mit tehetek Önért?
    - Van egy dilemmám. Vettem magamnak egy remek elektronikus szőrtelenítő berendezést. Nagyon sokat fizettem érte. Jóval meghaladja a vámmentesen bevihető értékhatárt és attól felek, hogy elkobozzák. De Ön talán titokban át tudná vinni számomra a vámon a reverendája alatt.
    - Valóban át tudnám vinni drága, de figyelmeztetnem kell, hogy még sohasem voltam képes hazugságra.
    - Önnek olyan becsületes a képe, hogy öntől sohasem fognak kérdezni semmit -mondta a hölgy és már át is adta a szőrtelenítőt.
    Leszállás után az Atyára kerül a sor a vámvizsgálatnál.
    - Atya, van Önnek bármiféle vámköteles áruja? -kérdezi a vámtiszt.
    - A fejem búbjától a derekamig semmiféle vámolni valóm sincs fiam.
    A választ furcsállotta a vámtiszt és tovább kérdezi:
    - És deréktól lefele?
    - Van egy csodálatos szerkezetem, ami nők szolgálatára rendeltetett, de használva még sohasem volt.
    A vámtiszt fuldokolva a nevetéstől:
    - Rendben van, tessék továbbmenni Atya. Kérem a következőt!
  • marsu
    Apa, mi honnan származunk??
    Ádámtól és Évától!!
    Anya azt mondta, hogy a majmoktól
    Ja, de azok anyád rokonai!!!
  • Zsombor99
    - Hol élnek az aranyos emberek?
    - ??? Nem tudom.
    - Arizona-ban!
  • becauseIsaid
    Ez is egy örök érvényű vicc
  • mcmoha
    Az újságárust nyugtalanítja, hogy egyik vásárlója minden reggel megveszi a Szabad Nép-et, rápillant a címoldalra, és aztán olvasatlanul bevágja a közeli szemétládába. Egy reggel halkan odaszól:
    - Miért veszi meg, ha el se olvassa? Mit keres benne?
    - Engem csak a halálozási hír érdekel.
    - Dehát az a harmadik oldalon szokott lenni.
    - Akiét én várom, az az első oldalon fog megjelenni.
  • Zsombor99
    Tesóm sulijában a magyar tanár mondta a toldalékokhoz, hogy "-kor, -ker, -kör".
  • mcmoha
    A tanító néni az összetett mondatokat tanítja. Mint lehetséges kötőszót, a "valószínűleg" -et adja meg. A gyerekek példamondatokat mondanak.
    Józsika: Édesanyám fogja a pénztárcáját és a kosarát, valószínűleg vásárolni megy.
    Tanító néni: Helyes.
    Zsoltika: Édesapám reggel magához veszi a táskáját, valószínűleg dolgozni indul.
    Tanító néni: Nagyon helyes.
    Pistike: A nővéremhez megérkezik a zongoratanár, lehúzza a nadrágját, a nővérem a bugyiját, valószínűleg beleszarnak a zongorába.
  • Zsombor99
    "Miket tenyésztettek a birkák? Briteket." - másnapra történő történelem tantárgy tanulás közben történt nyelvbotlás
    Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2021.01.10. 17:55:53
  • Dynamic
    Egy fickó négykézláb tolat be a pszichiáter rendelőjébe. A pszichiáter próbálja felmérni a helyzetet:
    - Á, nézzük csak, ki jött be? Talán egy aranyos kiskutya?
    A férfi a szekrényhez húzódik, és furcsán méregeti.
    A pszichiáter tovább próbálkozik:
    - Lehet, hogy nem is egy kutyus van itt, hanem egy cica?
    A fickó hirtelen visszatolat az ajtóhoz.
    - Tudom már, ez egy aranyos kis nyuszika!
    Megszólal erre a fickó:
    - Uram, hagyja ezt abba, különben nem fogom beszerelni az internetkábelt!