82
Elparticionált vinyóról adatvisszanyerés, van remény?
-
#42 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL:))))))))))))))))) köszike -
#41 Megvan.
Próbálj egy okot (indok) keresni az oldalam meglátogatásához...
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
#40 neked ninjen meg ez a progi? privi..pls -
#39 köcikeeeeeeee... remélem sikerül..hisz nekem nincs felülparticionálva.. meg nincs felűlírva semelyik file--- -
#38 HDD Regenerator Shell 1.22.WinALL
Ezt ajánlom. Angolul értők kapsigálni fogják, miért is...:
HDD.Regenerator.Shell v1.22 (c) primochenko
Release Date : 16th Feb 2003
Disks : 04 x 1.44mb
Packager :TEAM ViRiLiTY
Protection : Serial
Requirements: WinPC (WinALL)
Welcome to HDD Regenerator - the unique software program for regeneration of hard disk drives.
The program eliminates physical damages (bad sectors) of hard disk drive surface.
It does not hide bad sectors, it really restores them!
How does it work?
Almost 60 % of all damaged by bad sectors hard drives have incorrectly magnetized disk surface.
Our researches have been fruitful and we have found algorithm which is special sequence of high and low
level signals. These signals are generated by the software and they switch damaged surface.
Even low level formatting is not able to handle this task!
The main benefits of HDD Regenerator
HDD Regenerator regenerates bad sectors by magnetic reversal. If your hard drive is damaged by
bad sectors, the disk not only becomes unfit for use, but also you risk to lose information stored
on the disk.
HDD Regenerator will regenerate your hard disk (almost 60 % of damaged hard disks are subject to regeneration).
As a result, not readable damaged information will be restored. With all this going on the existing
information will not be affected!
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
| Install Notes ŰŰ²²±±°° ° |
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ
1. Unzip, Unrar, Install
2. Unzip Crack.zip To Your Install Directory And Overwrite
3. Register With Your Name
4. Have Phun ;)
Nos... Ennyi.
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
#37 hiho.. ez az én topikom... az én bajom hogy valami folytán ujraindult a gépem..és a vincsin lévő második particióra aszondja nincs megformázva.. de semmi kül nem történt.. agmezt instaláltam és ujraindult a gép..szal nem turkáltam semmi gáz helyen...stb.. talán visza lehetne valami progival nyerni az adatokat? -
#35 Jók az aláírásaid! -
#34 de azért jó lenne megkapni az az r-studio fullt -
#33 mert megsérült az adat a vinyón. hiába állítja vissza, már más is íródott arra a terültre a vinyón, ezért csak így bugosan tudja visszaállítani. a képet már cseszheted. -
#30 Köszi, enis talaltam mar azota egy helyen. Ez azert jobban tetszik mint a GetDataBack, gyorsabb es nem keveri ossze a konyvtarakat. Arra a particionalos problemamra amit a #27-ben irtam nem tud valaki megoldast? Nagyon megkoszonnem ha valaki tudna segiteni mert addig nem tudom hasznalni a gepem.
-
#29 Pl.: ITT !!! -
#28 Az R-studio demot letoltottem de ez csak 64k-nal kisebb fajlokat tud visszahozni. Crack kene hozza. Hol talalok? -
#27 En is egyparszor mar a GetDataBack-kel nyertem vissza az adataimat. Most utoljara is sikerult csakhogy nemtudom ujraparticionalni a wincsit. BIOS-ban rendesen latszik, windowsban (ME) nem jelenik meg semmilyen particio. Particion Magic 8 se windowsban, se dos-ban nem indul el ha bentvan ez a merevlemez. FDISK meg azt irja ki hogy unable to access drive 3. Tehat eddig semmivel sem tudtam hozzanyulni. Tudtok valamilyen progit ajanlani? Ja, es meg tudna nekem valaki mondani hogy honnan lehet letolteni az R-Studio-t? -
#26 No, igen, de ha nem indul be a winyó, mert pl. a vezérlőchip megadta magát, akkor csak az elektronikacsere segít, program nem. Viszont hogy a programok sorát gyarapítsuk, én a GetDataBack nevű okosságot szoktam használni, ezzel törölt NTFS partíció adatait is sikerült már visszahozni! -
#23 Köszi a segítségedet, sikerült már szervízcímeket szereznem, ugyanis a haverom wincsijéről volt szó és nem az enyémről, ő pedig szakemberekre szeretné bízni a dolgot. Semmit nem tudok a meghibásodásról, csak szervízcím beszerzése volt a "feladatom". -
#22 Milyen winyó, és mi adta meg magát? Az elektronoka, vagy a mechanika? Lehet, hogy tudnék segíteni, de ahhoz kellenének a pontos adatok... -
#21 Segítsen valaki!
Haveromnak megdöglött a 40Gb-os wincsije. Tud valaki olyan helyet, ahol meg lehet menteni valahogyan a wincsin tárolt anyagokat? -
Lolka #17 Esetleg az EasyRecovery 6.0 hoz is jó lenne valami crack. -
Lolka #16 Tudna valaki a GetDataBack NTFS -hez crack-et?
Aszem 2.16 vagy 17-es verzió.
Sajnos nemtaláltam hozzá sehol!
Köszönöm előre is! -
#14 Nekem a következő gondom van, talán erre is létezik megoldás.
Adott egy NTFS winyó XP-vel. Az install dir kivételével minden a "Documents and Settings/agyhalál" dir-ben. Mivel szarakodott az OP, így a reinstall mellett döntöttem, meg is csináltam egy másik dirbe a szükséges adatmentéseket, vagy 16 GB anyagot. Letöröltem a winózét és telepítettem újra. A gond viszont, hogy az eddig az agyhalálban levő cuccokhoz most nem férek hozzá, amit gyökérből mentettem ki, azokkal semmi gond.
Ha sajátgépen megnézem a winyó tartalmát, akkor a méretekből adódóan látni, hogy megvan az anyag, de se könyvtárba belépni, se olvasni, se másolni nem tudok.
Létezik erre valami megoldás vagy felejtsem el?
23-24 között LANpartyra megyek és nem ártana arra rendbevágnom a vasat. -
zacsko #13 Köszi mindenkinek, sikerült végre.
Először a Revival 3.0 programmal probálkoztam, de az 15 órás művelet után mind a 30 000 fájlt egy könyvtárba mentette vissza!:(
Egy darabig elkezdtem szortirozgatni, csak az mp3-akkal elment egy nap és akkor ott volt még 25 ezer egyéb fájl, feladtam.
Viszont megtaláltam a cracket a Getdataback for NTFS-hez, ami a könyvtárstrukturát is képes elmenteni és ahogy korábban irtam mindössze 45 perc alatt átvizsgálta a particiot. Kicsit egyszerűbb lett így:)
Ziriusz
Köszönöm a linkeket, az a crack nagyon jól jött:)
Laci
Az általad adott link a FAT verzióhoz való, én NTFS-t kerestem, azért köszi.
Ha kell valakinek a Getdataback NTFS és FAT, akkor irjon és felrakom valahová crack-el együtt.
üdv zAcsKO -
Laci #12 Találtam egy crack-et a Getdataback 1.01-hez: am-gdbfat101_bt.zip -
#11 légyszives dobd erre a mailra is, a getdataback url t is.
este leszivattam magam én is. linuxot raktam fel a másik vinyora, és kiütötte a winboot ot. most sikerült a sysrec modszerrel helyreéllitani, de nem tudni legközelebb mi lessz. előre is köszi, FL -
zacsko #9 Most látom elirtam, a progi neve Getdataback. Mondjuk crack nélkül nem sokat ér...
-
zacsko #8 Mégis vissza lehet hozni! Találtam egy progit, Getbackdata a neve és win98 alatt működik. Gyönyörűen megtalálta az összes fájlt hálistennek.
Viszont a rohadt nagy gond, hogy SHAREWARE verzió, és nem engedi elmenteni a fájlokat:(((
A regisztrálás meg sokba kerül...:(
Törést meg nem találtam sehol hozzá.
De mindenestre most megnyugodtam hiszen mégis vissza lehet hozni a cuccokat, már csak kell találjak egy olyan progit amihez van törés is.
ziriusz
Két vincseszterem van, az egyiken win98 van, a másikon WinXP a C: particion, és a fájlok amiket vissza akarok hozni a D: particion. Az XP nem látja a fájlokat, de ott vannak hiszen ahogy az előbb is irtam a Getdataback látja csak regisztrácio nélkül nem hoz vissza adatot.
Ha tudsz hasonló progit írd meg a nevét és esetleg, hogy hol van fenn légyszi!
Egyébként érdekes, hogy az EasyRecovery, ami elvileg tud NTFS-t nulla fájlt talált, ezek szerint ezek a programok sem egyformák.
-
zacsko #6 Sziasztok
PowerQuest Lost&Found progit használtam, és visszahozott néhány giga fájlt, de még az XP felrakása előtti rendszerből!!! Vagyis az akkori időkből, amikor még nem ntfs, hanem fat32 volt. Valszeg nem ismeri az ntfs fájlrendszert.
Ha ilyen ősidőkből is vissza tudott hozni fájlokat, akkor elvileg vissza lehetne hozni az NTFS fájlrendszerből is a cuccokat. Csak kéne találnom egy olyan programot ami nem csak a FAT-ot ismeri, mint a lost and found, hanem az NTFS-t is. -
#5 Szerintem semmi:( -
#4 Arra a kérdésre, hogy ez hol van fenn, a válasz : ftp://63.161.44.131/_vti_pvt/images/com1%20.%20/tagged%20and%20scanned%20by/monchan/UPPED%20BY%20--%20SpYrO%20--/ -
#3 Van ez a PowerQuest Lost&Found, soha nem próbáltam, csak tudom, hogy létezik a program.
próbáld ki... -
zacsko #1 Aki tud segíteni légyszi tegye meg, mert számomra nagyon fontos fájlokról van szó!
Íme a törénet:
A "baleset" előtt a Windows XP volt fenn a vinyón, a következő particiókkal:
C: 2055Mb NTFS
D: 26231Mb NTFS (itt voltak a létfontosságú adatok)
E: 1027Mb NTFS
A probléma ott indult, hogy egy másik vincsesztert akartam újraparticionálni Partition Magic 7.0-val, de fáradt voltam, elnéztem, és véletlenül a WinXP-t tartalmazó wincsesztert particionáltam és gyorsformáztam át a PM-el, így az eredmény a következő lett:
C: 1310Mb FAT32
D: 28004Mb FAT32
Tehát nem elég, hogy teljesen ujraparticionáltam, még a fájlrendszer is megváltoztattam NTFS-ről FAT32-re.
De én hülye még ekkor se vettem észre a bajt, WIN98-at raktam a C:-re, de nem akart bootolni, (utolag kiderült azért mert nem volt aktiv particio beállítva).
Szoval mivel nem bootolt, fdsik-el MEGINT töröltem az összes particiót és csak ezután döbbentem rá, hogy nem azt a vinyót baszkurálom amelyiket kellene. Miután összetörtem pár berendezést, behelyeztem a szerencsétlen vincsit egy működő rendszerbe és ráeresztettem az EasyRecovery 5.11 programot, ami olyan mint a Tiramisu. Sajnos csak a FAT32-es particiókig tudott visszamenni, a még korábbi NTFS-particiókat nem látta, akárhogy próbálkoztam.
Végül meguntam a dolgot, és ujraparticionáltam az eredeti particiokra (emlékeztem a pontos méretekre), majd felrakatam az XP-t.
Jelenleg tehát a vincseszter tökéletesen ugyanugy néz ki mint az eredeti állapotban, azaz:
C: 2055Mb NTFS
D: 26231Mb NTFS
E: 1027Mb NTFS
Kérdés vajon a D: particóról vissza lehet e még hozni a fájlaimat? Azt a szektorterületet ahol ezek a fájlok vannak egyszer sem formáztam (a gyorsformázást leszámítva), nem irtam felül, tehát elvileg még mindig ott vannak a fájlok a D: particion.
Megpróbáltam újra az Easy Recovery programot, de lefagyott amikor a D-t akartam felderiteni.
A segítséget előre is nagyon köszönöm!