29
Modem es a XP
-
#29 Nálam két eres volt, de az a modem mondjuk eléggé odavolt... -
XRV #28 Vagy egyszerűen 2 eres kábelt használsz a 4 eres helyett. Nem vicc! -
#27 Igen pont ugyanez volt nálam is... Hát, csatlakozok az előttem szólóhoz... -
#26 Microcom DeskPorte 56k PCI elég jó modem, kb 5e Ft. -
Bircsike #25 Igen ez lehet a baj mert most elmentem hozzá, és nem mnet sehogy, kihúztam a kábelt a telefoncsatlakozóból és visszadugtam utánna meg amint bedugtam elkezdett tárcsázni. Szóval azt mondod hogy új modem kellene? amikor viszont bontottuk a kapcsolatot a telefon süket volt kapcsolat bontás után is, csak ha a gépet kikapcsoljuk akkor jön vissza a vonal. -
#24 Helló! Több eset is lehetséges.A legalapabb hogy nem jó a driver-ezzel nem lehet mást tenni,csere... A másik az hogy gyík a modem-velem ez utóbbi volt,csak úgy tudtam csatlakozni a netre, hogy a "Tárcsázás" gombra kattintás előtt dugtam be a vonalat modembe-ez esetben az a megoldás, hogy veszel egy valamivel jobb modemet. -
Bircsike #23 Senki nem tud segíteni? -
Bircsike #22 Segítsen már valaki! :(
-
Bircsike #21 Sziasztok! Lenne egy kis problémám vagyis barátnőmnek. WinXP-je van és modemes netje, msn-en szoktam vele beszélni. Az elmúlt 2 hónapban 3-szor is megtörtént már az a dolog hogy elromlott a gépe, vagyis csak netre nem bírt csatlakozni sehogy és újra kellett telepíteni a windowst neki. Azt mondta hogy amikor bekapcsolja a gépet és csatlakozna a netre akkor a telefon folyamatosan foglaltat jelez! És minden oké csak a net nem működik. Tudna valaki segíteni hogy mi lehet a baj és hogyan tudnám kijavítani? -
#19 Jo csak lenne netem hoza toltsem le a drivereket vazz! -
#17 Hmm de a modem mar eleve a com 2 esen van erted? Es amikor talapitenem nem enged mas portot! -
#16 dugd be a telefondrotot.... -
zacsko #15 Viszont van egy másik gond. Van egy sárga felkiáltójeles COM4 portom, amit nem lehet kiírtani, mert mindig újratelepül.
Ezt irja ki:
This device is disabled because the firmware of the device did not give it the required resources. (Code 29)
Valószinűleg nem ütközés a gond, mert arra mást szokott kiírni. És a modemel sincs baj, mert az a COM3-on van.
Ötlet? -
zacsko #14 Nekem végre sikerült a modem installálás. A Win98-ból szedtem ki a modememhez való drivert, és működik.
Sephi
Ha nincs olyan port amin a modem van, akkor telepits fel egy ujjabb COM portot. A hardverlistáról kiválasztod aztán telepited, ezután megjelenik a com3, ha mégegyet telepitesz megjelenik a com4 is stb...
Ezután ujrainditod a gépet, megnézed nincs e ütközés a portok között (sárga felkiáltojel), mert ha van akkor egy kicsit variálni kell a erőforrás kiosztásokkal.
Ha ez megvan csak akkor telepitsd magát a modemet a megfelelő portra.
Én is sokat szenvedtem vele, nem könnyű.
Ha nem megy valami irj
Sok sikert -
#11 Te abjom az hogy a XP allat a belso modem be van telepitve es a querry is megyen szal oksa de amikor nyomom ra hogy dial aszongya dial es nemcsinal semmit:( -
#9 Es az hogy lehet hogy a systembe com 1 es com 4 van fenn meg ltp1 de a belso modem az com2 esen van es az nincs is ott? WinXp allat meg a belso modemem com3 de a systembe csak com1 meg com2 van... micsinajak!? -
#8 De mijarakot csinajak vaaz?! -
#6 En hulye hova irtam most latom, hogy ez a hardver forum!!! Felrekattintottam, bocsi -
#5 Es az XP miota hardver? -
#4 Aki egybol raugrott az xp-re az ne sivalkodjon, az megerdemli -
zacsko #3 Nekem is ez a gondom, van egy régi ISA-s Bestdata nevezetu modemem, amihez a win98-ban volt is megfelelő driver. Az XP-ben viszont már nincsen meg az a driver, és a standard driverrel Sephi modeméhez hasonlóan nem tárcsázik ugyhogy nem tudok netezni XP alól. -
#2 próbálj másik drivert
-
#1 Nah szal az a gondom hogy van nekem WinXP... nos van egy belso Connexant modemem amit meg is tala minden okes vele de amikor nyomom hogy Dial akkor nem csinal semmit... modja hogy dial de semmi akcio... asztan meg van egy kulso modemem ami Acorp 56k kulso aminel az van hogy adja a vonalat de az nem halkul el hanem a huje dialozik... probaltam mat Tone es Pulset is de nem emgyen... micsinajak!?