7
Conflict Zone
-
#7 Kár , hogy nem "itt" laksz , mert akkor nem lenne ilyen gondod . :)))
Este DUNE csata !
Ahogy olvastam , csak mi leszünk mindössze megint ketten .Talán Ghoost és Celern jön még , Octogon már biztos hogy nem . -
#6 Én csak sajna azokat nézem meg amiket meg tudok szerezni :( -
#5 Ezt mondom: csak arra tudok időt fordítani, ami nagy durranás, és agyon van ajnározva. Másra nem jut. Még így is a fontosabb dolgaim rovására megy a játék, éppen ezért játszom olyanokkal, amik benne vannak az év legjobb 20 játékában. Mást csak letöltök.
A Sims-et is tegnap próbáltam ki először, hiába van meg cd-n a sima Sims, és ripben a House Party is... -
#4 Ha nem tetszik az a te gondod! Én elvagyok kevésbé nagy nevekkel is! A grafikája simán veri a mostani stratégiák nagy részét, az eget pl. nagyon szépen megcsinálták.
© Dikkma: Azért nem nagy durranás, mert így vélekednek az emberek róla mint te. Nem adnak neki még egy esélyt sem. A Warzone 2100 se lett nagy siker, pedig az is egy fantasztikus game! Én épp azért nézem meg az ilyen játékokat, hátha akad 1-2 ami kivételes alkotás (pl. az elozetest a Gamestar-ban olvastam ahol 90%-ot kapott, ami felkeltette az érdeklodésemet, és nem csalódtam benne). Ez a rossz az emberekben, hogy csak azokat nézik meg amiket agyonajnároznak, aztán ha nagy csalódás lesz nem ismerik el!!! Én pedig ajánlom mindenkinek aki szereti a jövo feelinget (nincs benne semmi ufó, meg szuper atomfegyverek, pl. lézer, hamvasztó sugár, ionágyú meg egyéb bizgentyuk), mert 2010-ben játszódik, és normális tankok vannak benne, meg emberek, és vadászgépek.
Olyan 2.világháborús érzésem volt, amikor játszottam vele. Ja és a Media Markt-ban most a legolcsóbb (4990 Ft). -
#3 Nekem megvan, 5 percnél nem játszottam vele többet. Nem mondom, hogy szar, csak nincs időm olyan játékra, ami nem valami nagyon nagy durranás. -
#2 Nah ez a jatek egy nagy felcsing! -
#1 Kinek mi a véleménye erről a gameről? (Most szereztem a Media Markt-ból 4990 Ft-ért, a CD-Galaxis-ban 8990 Ft - nem semmi mi?). Miért vannak ilyen kölönbségek boltok között?
Akinek megvan annak is szarakodik a hang? Van hozzá egy újabb patch, (v1.1) és azt mondják, hogy az kijavítja a hibát. Nekem nem változott semmi! Kinek lenne kedve nyomni vele egy kis multit?