289
Fórumozók örökranglistája
-
tomcs #248 en meg 1 honapos se vagyok regisztraltan..pedig regebben olvasom sg-t minhogy egyaltalan letezik :)) -
#247 kösszépen!!!! -
#246 És alig egy hónapja regisztráltatta magát, valaki meg már több, mint 1 éve itt romtja a levegőt! Ez nem igazság! -
#245 Én ettöl a GAMECUBE gyerektől félek! Több, mint 100 üzit gyárt le naponta!!! Nem szivesen olvasnám a nevét az örökranglistán :P -
wick #244 Tőlem nem kell félnetek, ami a top-ot illeti. -
tomcs #243 feljel tolem is jol :) -
#242 most meg vagyok kicsit nyugodva, mert CSOCSO egy ezressel le van maradva az örökranglistán :-))
-
#241 [email protected]
jah :) -
Tomcat #240 oksa! Amúgy én aszittem te ICQ-s vagy. Régebbi screenshotjaid alapján a Wallpaperse topicban... :) -
#239 neked is van msn-ed ? -
#238 köszi enyém : [email protected] -
Tomcat #237 Hát jah, meg mostanában vizsgaidőszak kezdete lesz, szal ííííííííí :)
mateos: [email protected] Beloginoljak? -
#236 mi a numbered ? :-) -
#235 Jah meg úgy általában keveset vagy mostanában, mondjuk én is :-)
-
#234 most vagyok MSN-en de alkalmatlan vagyok mindenre, lehet bealszok...szal inkább majd mél
-
Tomcat #233 persze -
#232 van msn-ed ? -
Tomcat #231 jó, bár ha vagy MSN en, s nem vagy lusta, akkor felmehetek... -
#230 okés, majd ide írok -
Tomcat #229 [email protected]
valaki küld 2000 levelet, azt megsütöm nyárson bazeg! :) -
Tomcat #228 Úgyúgy. te meg add vissza a helyemet! :) Szal menj 1-el feljebb :)) -mert ugye nem akarom, hogy lecsússz a listáról :)) -
#227 Tomcat majd lehet írok neked mélt, de most lusta vagyok, hotméles jó lesz ? -
#226 mindenki GOOOO -
Tomcat #225 tomcs: baze látom nagyon gyúrsz a toplistás helyekre! :)
Coine: ne hagyd magad! gogogo :) -
#224 Én most így stagnálgatok, CSOCSO viszont a szar konzolos topicokkal jön fel, mint a kőolaj, szal lehet oda a 4. helyem :-)
de ki tudja :-)
-
#223 :-) -
tomcs #222 khm khm napi adag :) -
Nuki #221 Bezzeg én a 400 akárhány üzenetemmel... :( -
#220 jaja , teccik mi ? -
#219 Bizony, Coine és CSOCSO is nagyon elzúztak tőlem.. Mindegy, a hatodik hely is szép. -
tomcs #218 feljetek ma tolem is..alig 2000 hianyzik... -
Tomcat #217 hát mateos asszem nem kell félned egy ideig, mert ahogy nézem 207 hozászólással le vagyok maradva mögötted. Sebaj, azé csak féltsed azt a 10. helyedet! :) -
tomcs #216 *harci orditas*
jööövöök jol
rettegjetek -
Willy #215 Vagy NATO kompatibilis. -
#214 huha!!!Eu-kompatibilis lettél? -
Tomcat #213 Elbámészkodtam, te meg letaszítotál, szal rettegj! Muhahaha :)) -
#212 az az én helyem :-) -
Tomcat #211 Lehet vissza kéne küzdenem magam a 10. helyre. Hümm. :) -
Willy #210 Vigyázz! Még öt év és utolérlek. -
tomcs #209 ize.. jo ez igy nekem mert ez is egy bejegyzes.. na meg par ev es feljovok jol